2024-es NFL Draft - 2. nap

Kép
Draft 2024

Hajnali 1 órától folytatódik az idei NFL Draft, a Patriotsnak két pickje van a második napon.

3:45 - Ezúttal a támadófalba választott a Patriots, a 68. pickkel. A Penn State-ről Caeden Wallace érkezik Foxboroughba, aki az egyetemen RT-t játszott, de Eliot Wolf elmondása szerint eléggé atletikus ahhoz, hogy a baloldalon is megállja a helyét.

1:38 - A 37. pickkel az elkapó Ja'Lynn Polkot választotta a Patriots. A korábbi Washington elkapó a szélen és a slotban is tud játszani, a contested catchekben és futásblokkban kimondottan jó, a felépítése is megvan ehhez. Tavaly a Huskies második számú elkapója volt, 1159 yardot és 9 touchdownt szerzett.

1:18 - A Patriots elcserélte a 34. picket a Los Angeles Chargershöz. A pontos részletek: Patriots adja: 34+147, kapja: 37+110.

Hozzászólás

Válasz dravait üzenetére

Ez a Wallace pick azért olyan BB féle megoldás. Harmadik körben egy 4-5. körre várt játékos. Persze ettől még bejöhet. 

A Polk választás tetszett, bár Adonai Mitchellnek jobban örültem volna. (Biztos tudnak valamit a csapatok, amit én nem ezért csúszott ennyit)

A tackle választás is jó, bár nem épp Wallace lett volna a nyerő. Jó egyetemről egy elég gyenge játékos. Nem igazán játszott jól, remélem tud fejlődni. 

Projekt tackle, de nagyon gyenge volt az egyetemen (utolsó évére picit összeszedte magát). Nem értem mit akarunk vele.. Lehet Fashanu a hibás, mert mellette nagyon gyengenek tűnt. Aki sebessegből jött rá az kb mindig megverte.

Mitchell tudtommal 1-es típusú cukorbeteg, ami miatt hangulatingadozásai vannak, és ezért nagyon nehézkes vele a munka. Fegyelemsértésekre is hajlamos emiatt, és nehezen jön ki másokkal állítólag. Ez meg ugye csapatsport edzői utasításokkal, amiket ha nem tart be valaki azt az egész csapat bánhatja.

Sziasztok szerintem BB ma ott járt a draft room.-ba,kicsalogatta a Pats front office.-t,meg a "kócsokat" mindenkit,majd ő maga választott.4.-5 körös játékosokat választani a 2-3 körben tipikus BB.-s lépés.Nekem egyik választás sem tetszik.

Draft első nap :A

Draft második nap:F

Remélem azért túlélik a keretszűkítést a srácok...

Hihetetlen top CB,top WR,vannak bent remek DL játékosok és ilyenekre megy el a választás.Jó rendben én csak egy szurkoló vagyok,mint sokan mások,csak durva kérdőjelek vannak bennem,mint sokan másokban.Remélem rám fognak cáfolni majd a meccseken.A ma estét meg egyáltalán nem várom ezek után :D 

Polk egy jo WR3/WR4, Washingtonban tavaly elit rendszer volt az azért elinflálja a számait. Ha annyira nagyon tehetséges lenne nem a 3. körbe várták volna. Látjuk, hogy  milyen wr-t termelt ki a Huskies abból, aki top prospect. (Odunze) Remélem Maye nem jatszik jövőre, mert emögött a fal mögött, illetve ezzel a skill személyzettel sok értelme nincs.

Polk sztem jó pick volt, a tökéletes választás Maye mellé (és a kinti fogadtatása is ez nagyrészt). A tackle pick fejvakarós, de cáfoljanak ránk :)

OT mindegy ki jött volna ott, mert már csak projekt játékosok voltak bent, ugyanígy fejvakarós lett volna, Talán Amegadjie nem, de ő se tudott volna pályára kerülni week1-en.

Ő jobb is, hogy nem jött, mert van/volt egy csúnya sérülése. Javon Fosternek vagy Christian Jonesnak örültem volna.

Ebbe rengeteg csúsztatás van, ami se nem tény, se nem igazság.
Polk több, mint egy WR3-4, és innentől meg is dől minden elméleted, ami ebből indul ki. 2.körös gradek bőven voltak a neve mellett.

A fal és a skill személyzetre adott kórképed sem helytálló, hiszen nem Patricia lesz az OL coach, ami már önmagában óriási upgrade. Sow a szezon végére stabil lett, Strange meg csak egészséges tud maradni végre és megkapja azt az edzői támogatást, ami eddig hiányzott teljesen. 

Okorafor pont a pass protban jobb, szóval attól, hogy Mayet agyonütik kevésbé kell félni. Ráadásul az OC is érti a dolgát, nincs felette egy pallós, ami lesújt vagy a vállára nehezedik és konkrétan szar irányt szab neki. Kikerült minden fék az offense kapcsán, így minden adott, hogy jobb teljesítményt adjanak le mint tavaly. Nem lesz nehéz, és nem lesz ligaelit, de nem lehet ignorálni azt, hogy lett egy Hooper, lett egy Gibson, akik olyan posztra jöttek, amiket nem tudtunk megoldani az elmúlt 3 évben és a játékunk alapját képezték 20 évig.

Szóval én nem látom Maye miért ne kezdjen, ha készen áll majd rá.

Nem tudom mennyi Huskies meccset néztél, de Polk ott is WR3 volt Odunze és Mcmillan mögött, akkor gondolom egy szinttel feljebb WR1 lesz. 

De nem nagatívkodni szeretnék, mert nyilván annak örülnék ha beválnának a pickjeink. 

Azért remélem még jön a draftról Javon Foster (LT) és Cam Hart vagy Khyree Jackson (cornerbe).

Nem láttam minden Huskies meccset ezt elismerem, de Odunze mellett elég sokan lett volna 2.opciók. McMillan kapcsán én vagyok az egyik legnagyobb fan, de pont az volt a baja a scoutingnak vele, hogy beszorult slotba a két jobb WR miatt. Ami nem McMillan gyengesége, hanem a másik kettő tudása miatt volt így. 

Szóval Polk, mint WR3 a Huskiesban erős túlzás szerintem. És ilyen erős hármasban nehezen megítélhető az a faktor, ami még benne lehet, ha övék a kiemelt figyelem. McMillan pont emiatt nem kapott akkora rivaldafényt, mert kevés dolgot láttak tőle élesben a szélen és emiatt nem láttak bele többet sokan, akik a bigboardjaikat összerakták.

Aztán tessék, mégis több van benne. Ugyanez igaz Polkra szerintem Odunze nélküli felállásban.

A húzást értem, mert ilyesmi elkapóra van szükségünk, csak zavar, hogy lassú és nehezen szeparálódik. Nem kéne egy Harry 2.0.

Fogadjunk az FK-n nézted a draftot, ott mondta ezt KD. A másik három nem nagyon helyeselt erre. Bár akkor nem értem a WR3 dolgot, mert még Ők is WR2-ként emlegették a Huskies-ban. 

Maye nem volt választás ,az ölünkbe hullott ,ami nekünk a legjobb forgatókönyv ,de jár a pezsgő a washington-nak.

Ami tegnap történt azért azt mutatja , a balfaszkodás csapat soeciális. Így lemaradni egy közepes elkapó miatt a még jó T prospektekről ,ez is csak itt fordulhat elő… 

 

Sua 2/31 volt, akkor nem reach 2/2-re, csak mert neked ő a favoritod?
Nyilván jobb játékos és jobb prospect mint Wallace, de a WR nagyobb value volt a 2.körben, mint az OT. Akikből egyébként már csak projektek maradtak. 

Csak azért nem fogom lehúzni a picket, mert én mást húztam volna. Nálam se volt ilyen magasan Polk, Wallace meg csak 4.körösnek tűnt, de ez semmit nem jelent.

Walkernél jobb amúgy Polk, és bár el lettem volna a Walker pickkel is, azért ez egy erős WR class, ahol van nála kb 20 jobb opció. Szóval miatta aztán végképp nem fogok sírni és elég fura, hogy ezt teszed.

Mindenki szakértő mert nem azt az embert húztuk akit szeretettel volna...valamit láttak a scoutok és front office is ami tetszett a srácban....

Az Office is totál rebuild ne kezdjünk már most károgni....

Sziasztok mondjuk eddig úgymond hiányposztra jöttek a draftról játékosok,akikre szükségünk van.De az,hogy nem jött még egyenlőre DT,hiszen Barmore és Devon is a falban szabadügynökök lesznek 2025.-ben,lehet kellen pótlás.Vagy ami még jobb forgatókönyv lenne számomra,ha Barmore.-al hosszabbítanánk egy jót.Nagyszerű játékos.