Menetrend

4 Patriots játékos a Pro Bowl keretben

2017. 12. 20. 02:12
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
4 Patriots játékos jutott ki a január 28-án Orlandoban megrendezésre kerülő Pro Bowl-ra, név szerint: Tom Brady irányító, Rob Gronkowski TE, Matthew Slater ST (speciális csapategység) játékos és James Develin fullback. 

Brady zsinórban 9. alkalommal került be, míg Slater szintén zsinórban 7. alkalommal. Gronknak ez a 5. beszavazása, míg Develin először került be az "All Star" csapatba. 

Reméljük egyikük sem lesz ott, mert leköti a figyelmüket a Super Bowl-ra való felkészülés! :)

Hozzászólások

2017. 12. 20. 08:05
KoviBazsi
Gratula és reméljük, hogy nem látjuk őket a Pro Bowl meccsen! :-)
2017. 12. 20. 10:32
InfiniteLoop
És azt is reméljük, hogy nem TB lesz a NFL season MVP (vagy micsoda) ;)
2017. 12. 20. 08:39
Croaker
Ide OFF: Brady trénerét, Alex Guerrero-t , aki a TB12 Centert kitalálta/vezeti, kitiltották az oldalvonalról, a csapat repülőgépéről. A stadionban lévő irodájában már csak Bradyt kezelheti, más csapattagokat nem. A többi játékos így csak a stadion mellett lévő TB12 Centerbe mehet kezelésre.

Ejj...
2017. 12. 20. 09:24
loop80
Aztán miért?
2017. 12. 20. 10:24
Ő főleg alternatív gyógyításban hisz, míg a Patriots csapatorvosai a hagyományosban. Szerintem most jutottak el oda, hogy akkora lett a feszültség, hogy BB lépett.

Egyébként a Boston Globe cikkben, azt is megemlíti az író, hogy ez már több éve húzódó ügy, és bár BB a csapat orvosai mellett áll, eddig azt mondta, hogy nem tud mit tenni, mert Brady Guererro-t akarja és ez ellen nem tud mit tenni és Brady-nek különleges (special) státusza van a csapatban.
"Belichick indicated to the team’s medical and training staff at the time that his hands were tied because of Brady’s special status with the franchise, according to a source with direct knowledge of Belichick’s exchange with the staffers. The source said Belichick told those who complained about Guerrero: Tom wants him. What am I supposed to do?"

az egész cikk angolul: http://www.bostonglobe.com/sports/patriots/2017/12/19/bill-belichick-curbs-privileges-tom-brady-associate-alex-guerrero/NgoTiMHsA7UfWyG3jtquVI/story.html
2017. 12. 20. 10:34
InfiniteLoop
2017. 12. 20. 13:37
ötös műhold
Ha valaki a hagyományos helyett az "alternatív" gyógyászatban hisz, ott bajok vannak. A hagyományos (tudományos) ugyan koránt sem "nagyon jó", de az biztos, hogy az "alternatív" nála sokkal rosszabb. Homeopátia, és különféle ezoterikus varázslatok... nyilvánvaló, hogy ez kókler szélhámosság. Ez nem vicc, hanem nagyon is vérre menő dolog, és elég hülye csapatvezetés lenne az, amely ilyen kóklereket a csapat közelébe enged. Kecske ide vagy oda.
2017. 12. 21. 20:39
pats4ever
Ne haragudj, de ezt mire alapozod? Már az elnevezés - hagyományos gyógyászat - is egy vicc figyelembe véve hogy az kb. 5-600 éve létezik, szemben a több ezer éves indiai vagy kínai gyógyászattal. Nem csak homeopatia letezik az alternativ vonalon... akupunktura, fitoterapia, gyógyteák, immumerősítők, termeszetes meregtelenítők, specialis etrend, super food-ok, brutal szeles a paletta, a masszazsig vagy a köpölyözésig bezárólag. Mindezt sajat tapasztalatbol mondom. Szóval elég erősek ezek a szelhamosság, koklerség stb. Ex catedra kijelentések... Brady nem véletlenül van olyan állapotban, h 40 évesen sérülésmentesen és ilyen szinten tud játszani. De említhetném James Harrisont is.
2017. 12. 21. 22:30
B.Toma
A homeopátia bizonyítottan csalás, elég komoly tudományos kísérletekkel bizonyították a hatástalanságát. Az európai tudományos akadémia nyilatkozott is ez ügyben. Ahogyan az indiai és kínai orvoslás nagy része szintén hatástalannak bizonyult, nem állta ki a komolyabb tudományos vizsgálatot.
2017. 12. 21. 22:56
pats4ever
Írtam h a homeopátian kívül vannak más szerek és módszerek is. Egyébként mit is jelent a "komolyabb tudományos vizsgalat"? Kb. Ez olyan ködös, mint a brit tudósok vizsgálatai. De semmi gond. Mindenki higgyen nyugodtan a saját igazában és gazdagítsa a nagy gyógyszergyárakat.
Ez egy amifoci oldal, u h nagyjából ennyit ért itt ez a téma. Ha vkit érdekel az én sztorim (3 éve, 38 évesen majdnem elvitt az 5 különböző típusú - nem márkájú - általam szedett és neves szakorvosok altal felirt gyógyszerek mellekhatása) annak nagyon szívesen megírom a részleteket privátban. PS: alternatív gyógymódokkal több mint 2 éve jól vagyok. :)
2017. 12. 20. 16:37
InfiniteLoop
A furcsa az, hogy BB Edelman-nak és Gronk-nak is megengedte, hogy igénybe vegye Guererro szolgálatait, illetve a kitiltás már egy pár hete megtörtént.
Két dolgot tudok elképzelni:
1. TB a sérülésének gyógyulása nem halad a megfelelő módon, ezért egymásnak esett a medical staff és Guerreroék.
2. Guerrero elkezdett beledumálni olyan dolgokba, amihez nincs köze és ezt BB nem szerette.
2017. 12. 20. 19:17
A héten szinte minden nap látták Guerrerot az öltözőben. Szóval annyira nincs nagy baj, csak közvetlenül a meccs előtti időszakokra van eltiltva.
2017. 12. 20. 19:21
Alex Guerrero was in Colorado Springs with Brady during that week-long stint. The two left the team hotel in an Aston Martin one evening. So Guerrero's making at least some of the trips but doing it on his dime or TB's.
2017. 12. 21. 07:16
dravait
Azért TB egészségi és fizikális állapota nem annyira rossz :), márpedig ebben Guerrero is nyakig benne van, úgyhogy én nem hiszem, hogy ekkora baj lenne.
És emlékezzünk arra, hogy volt idő, mikor a rengeteg indokolatlan sérülés és újrasérülés miatt a teljes orvosi stábot hibáztattuk azért, hogy nem megfelelő egészségi állapot felmérést végeznek illetve a sérültek rehabilitációja is igen lassan megy (pl. Gronk sérülései, többszörös újraműtétjei).
Mélyen hiszem, hogy TB (és Giselle!!!!!) van annyira okos, hogy a blőd hülyeségeknek nem dől be, és az alternatív gyógymódokat is ésszel használja, nyilván azokat a módszereket, amik beváltak és segítenek fenntartani a GOAT szuper állapotát.
És mivel ő a GOAT, ezt meg is teheti, BB meg nem hülye, hogy egy bizonyos értelemben korlátolt orvos kezébe kényszerítse. Viszont a támogató személyzet békéjét valahogy fenn kell tartani, de legalább a látszatát. Mert az orvosok képesek igazán gyűlölni egymást az eltérő módszereik miatt. :) :) :)
2017. 12. 21. 22:24
B.Toma
A legutóbbi hírek szerint azt tette be a kaput Belichicknél, hogy a csapat edzőivel ellentétes tanácsokat adott több játékosnak, azaz beleszólt az edzésmunkába is. Többen a csapatból már Yoko Guerronak hívják mert állandóan éket vert a csapat és az edzők közé.
2017. 12. 22. 07:06
dravait
Hát ez elég baj. Az a legnagyobb kártétel, ha a CSAPAT együttműködése kérdőjeleződik meg. Láttunk már ilyet, hogy aki káros volt az öltözőben, az nemigen maradt meg nálunk, BB elküldi.
Nehéz így messziről erre bármit is mondani, az mindenesetre furcsa, ha a egy segéderő kezd el kavarni - ott nemigen van más választása BB-nek, mint elfojtani csírájában.
Ugyanakkor meg ha azon megy a vita, hogy TB regenerációja sokkal jobban megy ezzel az emberrel, mint amit a "normál" orvosi team biztosítani tud a többieknek, akkor meg azon el kellene gondolkozni, mert a sérüléshegyek mellett pláne kiemelt lenne az egészségügyi támogatás magas szintje.

Szóval csak a tizedét tudjuk, mi is történik valójában. :( Remélem semmi súlyos. :) :)
2017. 12. 20. 13:26
azimut
Reméljük Brady nem veszi zokon és nem lesz hatással a teljesítményére.... és a kapcsolatuk se fog megromlani BB-vel
2017. 12. 21. 22:34
B.Toma
Ha így lenne, és kenyértörésre kerülne sor, szerintem Brady repülne. Nem kétséges, hogy kettőjük közül BB az értékesebb a csapatnak.
2017. 12. 22. 10:09
nszgergo
Gronk draft:
"Nincs elit sebessége, és sosem fog olyan veszélyt jelenti a passzjátékban, különösen a pálya mélységében, mint J. Gresham, de megbízható hasznos játékos, akit amikor kell, meg lehet találni a labdával."

:) :) :)
2017. 12. 22. 21:27
nosbiglem
Hozzászólás a(z) 4 Patriots játékos a Pro Bowl keretben bejegyzéshez