Menetrend

A hét jelenete - 13. forduló

2017. 12. 14. 11:24
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek, Elemzés

Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Folytassuk a tizenharmadik fordulóval!


Sajnálatos módon a csapatnak nagyon nem ment a játék a Miami ellen, ami a jelenetek számában is megmutatkozik. Reméljük a Steelers elleni mérkőzés után a bőség zavara miatt fogom majd törni a fejemet :)

1. Dion Lewis egykezes elkapása
Lewis elkapása
A következő offseason egyik legfontosabb feladata lesz, hogy Dion Lewis minél előbb új szerződést kapjon. Mind futásban,mind elkapásban(szerk: Mi ez az elkapás???) kiemelkedő játékos és teljes mértékben megfelel a mai NFL elvárásainak. Vele minden down során kiszámíthatatlan maradhat a Patriots támadójátéka.

2. James White touchdown
James White
Írjátok meg hozzászólásban, hogy ha titeket is elkapott a deja vu érzés White touchdown-jánál! Én az Atlanta utáni döntő után, ahol hasonló volt a mérkőzés képe, bíztam abban, hogy ez a pontszerzés új lendületet fog hozni a támadósornak....sajnos tévedtem. Attól még White megcsinálta a kötelezőt :)

3. Amendola elkapása

Amendola elkapása
Brady magához képest pocsékul játszott a mérkőzés során, de ebben a játékban szépen találja meg egy hosszú passzal Amendola-t, aki három védő között elkapta a labdát és ha kicsivel több szerencséje van, akkor egyből touchdown-t szerezhetett volna. Ha az elkapást pontokra tudta volna váltani, akkor egy sikeres onside kick esetén már egy field goal is elég lett volna a mérkőzés életbentartására.

4. Sikertelen onside kick
onside kick
Ritkán kerülnek be az összeállításba sikertelen akciók,de ezt az onside kick-et nem tudtam kihagyni. Ritkán látni ilyen rúgást és formációt egy onside kick során, mint amilyet most a Patriots használt. Sajnos végül nem sikerült visszaszerezni a labdát.

 

Hozzászólások

2017. 12. 14. 14:49
Tzimisce
Ahogy egy másik oldalon írták, ha bejön az onside kick, BB zsenialitását dicséri mindenki.Szerintem nem volt rossz elképzelés, és meg kellett próbálni.
2017. 12. 14. 18:05
hopi46
A "hordóként" letett és lassan guruló labda mindent elárult, a védők előnye óriási volt.
2017. 12. 15. 08:53
Croaker
Nem is értem miért nem állt oda egy holder, rendesen tartva a labdát, majd az utolsó pillanatban eldönti, így nem látszik ez az egyértelmű gurítási kísérlet.
B verzió: miért nem rúgta meg a sarkát, legalább akkor körbe körbe pörgött volna, nehezebben összeszedhető.

Nyilván ez gyakorolva volt, de az általam elmondott kettő is kb ugyanúgy begyakorolható lenne. Most már mindegy, reméljük kevés onside-ra lesz szükségünk a jövőben!
2017. 12. 15. 12:13
Gabesz70
Vicc hogy Spec. team semmi rendkívülivel nem probálkozhatott, ha már nem megyünk neki 4.re vesztes állásnál a 4. negyedben! Se egy fake punt, se egy normális onside kick! Érthetetlen számomra, csak arra tudok gondolni hogy nem akartunk nyerni!
2017. 12. 14. 15:00
April Wine
Hát nem tudom, esélytelen volt, hogy a labda átjusson a 10 yardon. Ha meg erősebben rúgja, akkor nem lehet utolérni.
2017. 12. 14. 15:26
Croaker
Én azért BB nézését betettem volna a konf-ról (első kérdés utáni fél perces értetlenkedés :) )
2017. 12. 14. 18:03
hopi46
Adam Schefter‏ tweet-je:

Patriots are paying WR Kenny Britt a pro-rated portion of the veteran minimum $900,000 this year, then $1.5 million next year with chance to get to 2M with incentives, per source. Next year is Patriots’ option; if not exercised, Britt becomes a UFA.
6:31 - 2017. dec. 14.
2017. 12. 14. 18:28
Arnold Patsenegger
Olcsón megúsztuk, ha meg sikerül beilleszkednie akkor biztosan bomba üzletet kötöttünk. Kennyben látok potenciált, elég fizikális elkapó, a hozzáállásán lehet csiszolni.... és BB talán kitudja hozni belőle az állatot. Ha akar még magának NFL karriert akkor ezt a piszok nagy lehetőséget kihasználja.
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 13. forduló bejegyzéshez