Menetrend

A hét jelenete - 2. forduló

2016. 09. 21. 06:37
Szerző: Spigo
Kategória: Cikkek, Meccsek
Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Ha ráteszitek a kurzort a képre, egy idő után elindul a gif. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás.  


Garoppolo touchdownok

1
1
12

Mindegyik szép volt a maga nemében. Amendola első touchdownjánál, ahogy Garoppolo fellépett a zsebben és aztán pontosan úgy dobta a labdát, hogy csak Amendola kaphassa el. Azért Dola bebrusztolása is szót érdemel itt. A második touchdownnál rutinos irányítókat megszégyenítve etette meg a safety-t, hogy az ne Bennett-re figyeljen. A harmadik sem volt egyszerű dobás, éppen a blitz elől hátrafelé mozogva nyert időt és aztán találta meg Amendolát.

Chris Long fumble utáni labdaszerzése
1

Ebben nem is az a lényeg, hogy milyen szépen vetődött a labdára Long, hanem, hogy honnan jött oda! Amikor Tannehill eldobja a labdát még az ő közelében van Long, de aztán azzal, hogy megvolt a passz, számára nem ér véget a játék, hanem fordul hátra és fut arra fele amerre a játék folyik. Így tudja megszerezni a kiejtett labdát.

Bennett elkapás és futás
1

Azért Josh McDaniels hogy megrajzolta ezt a játékot! Play action az egyik oldalra, passz a másikra. Bennett környékén nem senki, az a védő is amelyik odaért kapott egy stiff-arm-t a fejére. Alig várom már, hogy Gronk felépüljön és ők ketten egyszerre pusztítsák az ellenfél védelmét.

Blount gátugrása
1

Nem először csinálja, de nem lehet megunni.

Harmon interception
1

Ezt is mintha már láttuk volna valamikor. Nem is egyszer. A meccs kimenetele a tét, az ellenfél irányítója eldobja a labdát és azt nem az egyik elkapója, hanem Harmon kapja el. Tulajdonképpen lassan nevezhetjük akár a specialitásának is.

Hozzászólások

2016. 09. 21. 07:45
Croaker
Bocs, távol álljon a kötözködés tőlem, csak a múltkori és a mostani cím is "forduó".

;)
2016. 09. 21. 10:01
Köszi, javítottuk.
2016. 09. 21. 09:03
kyobalu
A Bennett TD-nél jó volt nézni, hogy mind a négy elkapó megjátszható lett volna..Mitchell futja az útvonalát, viszi el az egyik cornert. Julian már az embere előtt van, nézz vissza, hogy labdát kap-e. Jimmy látja, hogy ide problémásabb bedobni, fordul jobbra..Hogan integet, hogy szabadon van, Bennett meg két ember között szabadon.. Három ember is megjátszható volt a négyből. Soha rosszabb matchupot nekünk! Már előre mosolygok, hogy mi lesz, ha Gronk is visszatér. ;-)
2016. 09. 21. 15:42
Kollega
Volt még egy apró mozdulat, amit ki lehetett volna emelni. Egy kicsit magasra jött a feladás a centertől és azt Brissett valahogy egy kézzel varázsolta a RB kezébe. Az is nagyon szép és higgadt mozdulat volt.
2016. 09. 21. 16:37
crucified
Brady-t örökre eltiltani. Labdát vett a kezébe eltiltása alatt, ráadásul otthon megnézte a meccseket is. Skandallum. Goodell, most vagy soha. :)

http://www.espn.com/core/video/iframe?id=17572881&endcard=false
2016. 09. 22. 14:54
tomboy84
És még meg is üti az egyik játékost :D
2016. 09. 21. 17:20
max350
Chris Long! De, nem "csak" a fumble miatt, hanem az egész meccses teljesítménye miatt! Öröm volt nézni a játékát! Csak így tovább Chris!!!!
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 2. forduló bejegyzéshez