Menetrend

A hét jelenete - 3. forduló

2017. 09. 26. 16:27
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek, Elemzés

Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Folytassuk a harmadik fordulóval, amiben leginkább Brandin Cooks elkapásai dominálnak. 

1. Brandin Cooks hihetetlen elkapása


Cooks hihetetlen elkapás vitt végbe mikor úgy kapta el Brady hosszú passzát, hogy a labdát a védő kezével együtt szelidítette meg. Kitűnő koncentrációval és testkoordinációval sikerült magánál tartani a labdát a földetéréskor is.

 

2. Stephon Gilmore interception-je


Gilmore részéről ismét egy felemés mérkőzést láthattunk. Többször lemaradt az elkapójáról és volt egy buta szabálytalansága is. Viszont ebben a playben sikerült lehalásznia Deshaun Watson passzát, amit sikerült jópár yard-on visszahordania. Többek szerint csak szerencséje volt, mert Watson aluldobta elkapóját. Én azt mondom, hogy Gilmore jó érzékkel a megfelelő pillanatban nézett vissza és megcsinálta a játékot.

 

3. Chris Hogan touchdown-ja


"Houdini!" - kiálltották az angol kommentátorok a második touchdown elkapás után. Hogan mindkét esetben úgy kapta el a touchdown-t érő passzt, hogy a közelében nem volt Texans védő. A futóversenyt végül megnyerte Hogan és hosszas videózás után helyben hagyták a touchdown ítéletet.

 

4. Brandin Cooks első touchdown-ja


Brandin Cooks első touchdown-ja a Patriots színeiben. A videón is tisztán látszik, hogy a Texans védőjének esélye nem volt utolérni őt, amikor bekapcsolata a rakétákat az enzone felé haladva.

 

5. Danny Amendola kulcselkapása


Cooks második touchdown-jával nyerte meg a csapat a Houston elleni mérkőzést. De ahhoz, hogy egyáltalán addig eljusson a Pats, kellett Danny Amendola és a hihetetlen harmadik down-os elkapása, 3&18-nál, 53 másodperccel a mérkőzés vége előtt. Ő az akire kulcsszituációban Brady támaszkodhat és támaszkodik is.


6. Brandin Cooks második touchdown-ja


Brandin Cooks második touchdown-ja amivel a Patriots megfordította a mérkőzést. Nem lehet mást írni erre, mint hogy hihetetlen elkapást mutatott be Cooks. Vonal mellett, kicentizve, védővel a nyakán, kontrollálva a labdát...Idén jól drafolt a csapat az első körben ;)

Hozzászólások

2017. 09. 26. 19:30
dravait
Ez így összegyűjtve sok csapatnak egy egész szezonra elég lenne... Mi meg egy meccsen kaptunk ennyi ajándékot tőlük, miközben a védelem kicsit tökéletlen játékén őrjöngtünk. Soha többet. :-)
Hát mindenkinek jó válogatást, nem lesz könnyű!!! :-) :-) :-)
2017. 09. 26. 21:56
Increay
Ebből a fordulóból 3-4 play is versenyben lenne másik héten a legjobb jelenetért :) nehéznek nehéz döntés volt... de... DÖNTÖTTEM! :D
2017. 09. 27. 01:38
mammut
Legyen tánc? ;)
2017. 09. 27. 11:50
Increay
2017. 09. 27. 09:41
fandorin
Azért titkon reménykedtem benne, hogy Brady fű alatti átadása bekerül a csomagba!
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 3. forduló bejegyzéshez