Menetrend

A hét jelenete - 4. forduló

2017. 10. 03. 11:08
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek, Elemzés

 Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Folytassuk a negyedik fordulóval!


1. Gostkowski új karriercsúcsát jelentő 58 yardos field goal

Gost

Stephen Gostkowski mindhárom field goalját és mindhárom extra pontját értékesítette, az ő játékára nem lehetett panasz, a kickoffjai is rendben voltak. A mérkőzésen értékesített egy 58 yard-os field goal-t még a félidő vége előtt, amivel megdöntötte az eddigi karriercsúcsát.


2. Malcolm Butler interception-je

Butler

Malcolm Butler a snap-et követően jól olvasta, hogy milyen játékot fog jártszani a Panthers. Otthagyta emberét és Eric Rowe-val bekettőzték Damiere Byrd-öt, a Panthers elkapóját. Ketten sikerrel zökkentették ki az elkapót mialatt az a neki kijelölt utat próbálta megfutni. A kettőzés során Butler nagyszerű helyzetbe hozta magát és az így már túldobott labdát lehalászta.


3. Hightower sack-je

HT sack

Hightower sérülése után visszatért és újra defensive end szerepben, mint passrusher került bevetésre. A kiválasztott játékban, mint baloldali defensive end állt fel, majd egy remekül kivitelezett spin move-val megkerülte a jobb oldali támadófalembert és sikeresen sackelte Newton-t, mielőtt még el tudott volna menekülni a nyomás elől. Fontos kiemelni, hogy ebben a játékban Adam Butler nagyszerűen helyett nyomást a támadófal közepére, ami miatt Newton-nak el kellett hagyni a zsebet.


4. Flowers kierőszakolt fumble-je

FF

Trey Flowers hetek óta kiemelkedő alakja a gyengélkedő védelemnek. Eddig mérkőzéseken sack-kekkel, a Panthers ellen egy kiharcolt fumble-lel járult ahhoz hozzá, hogy meccsben tartsa a csapatot.


5. Chris Hogan touchdown-ja

Hogan

Újabb mérkőzés, újabb Hogan touchdown-n. Konzisztens teljesítmény nyújt és ha így folytatja, akkor kiemelkedő éve lehet ebben az idényben.


6. Amendola touchdown-ja és ünneplése

Amendola

Amendola a múlt héten a Houston ellen egy borzasztóan fontos 3&hosszú szituációban mutatott be elkapást és tartotta életbe a Patriots támadását, amivel végül meg tudták fordítani a mérkőzést. Most vasárnap a mérkőzés vége előtt 3 perccel a Patriots-nak negyedik próbálkozásra is neki kellett mennie a touchdown-nak, hiszen csak ezzel a megoldással tarthatták életben a reményt, hogy legalább a rendes játékidő végére ki tudnak egyenlíteni. Ekkor érkezett Dany Amendola és touchdown elkapásával ismét kihúzta a csapatot a nehéz helyzetből. Ő az, aki mindig előlép a legkiélezettebb szituációkban és megcsinálja az elkapásokat. Az ünneplése a JE11(szerk.: Julian Edelman saját logója) zászlóval,pedig mindent elmond arról, hogy mennyire fontos a csapattagok számára Julian Edelman.

 Hozzászólások

2017. 10. 05. 10:37
kalapur
amendola nem csak a TDnél, hanem a meccsen sokszor nagyon szép megmozdulásai, elkapásai voltak... hihetetlen hogy hányadik fizu csökkentésbe ment bele, nagyon értékes játékos
2017. 10. 06. 22:56
Tzimisce
Ha nincs Amendola ünneplése, tuti Gost lett volna. De így nagyon meghatott.
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 4. forduló bejegyzéshez