Menetrend

A hét jelenete - 5. forduló

2016. 10. 12. 13:19
Szerző: Spigo
Kategória: Cikkek, Meccsek
Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Ha ráteszitek a kurzort a képre, egy idő után elindul a gif. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. 


Gronk elkapás
12

Kicsit jegeltük, kicsit formába hoztuk sérülése után Gronkot az előző két meccsen, hogy aztán, mikor Tom Brady visszatér, akkor Gronk is hozza a megszokott formáját. Illetve, nem, mert ezeket a futásait általában touchdownnal zárja, de most hiányzott még egy yard. A Bengals ellen jöhet a TD is.

Safety
2

Úgy nyílt meg a clevelandi fal Hightower előtt, mint a Vörös-tenger, így a liga egyik legjobb középről blitzelőjének csak időben oda kellett érnie az irányítóhoz, aki ijedtségében gyorsabban volt kénytelen passzolni, mint ahogy a játék azt megkövetelte és mivel a labda a célterületről ment ki, így a Patriots 2 ponttal gazdagodott.

Bennett touchdown
2

Három is volt belőle, de talán ez volt a legnehezebb és a legszebb, hiszen Bennettnek mind a 125 kilójával a végén még vetődnie is kellett a touchdownért. Az egyik legnagyobb haszonélvezője Gronknak, hiszen a társát általában kettőzik, így viszont egy védővel könnyebben elbánik. Már láthattunk egy kis ízelítőt, hogy mennyire nehéz védekezni a két torony ellen és ez még csak rosszabb lesz. Mármint az ellenfél védelmének...

White futás
1

Talán pályafutása legjobb meccsét játszotta Patriots mezben James White a Browns ellen. Azt már megszokhattuk, hogy nagyon jó elkapó, de ezen a meccsen 5.2 yardos átlaggal is futott. Határozottabb volt és nem is került földre olyan könnyen mint szokott. Ugyan ez egy passz játék, de az elején itt is túlélt egy lábsöprési kísérletet, aztán meg Edelman takarított (egyszerre két embert is), így vált szabaddá az út.

Hogan elkapás
3

A snap számok alapján a csapat 2-es számú elkapója, de eddig nem mutathatta meg igazán, hogy miért. Ehhez is Tom Brady kellett? Ráadásul két hosszú labda is ment felé és mindkettőt el is kapta. Tom Brady mégis tud hosszú labdákat dobni? Így a védelmeknek most már a hosszú labdákra is figyelni kell, nem csak a rövid és közép passzokra mint eddig. 

Hozzászólások

2016. 10. 12. 14:54
rolly79
Ismét a bőség zavara. Múlt héten nem voltunk így elkényeztetve... Legszívesebben mindre adnék egy voksot most.Azért a TB - Hogan engem is meglepett, hát még a barnákat. :-) Ott a pont!
2016. 10. 12. 17:03
Burkus
Nekem Gronk elkapása. A szezon eleje óta egy ilyenre vártam :) Remélem, hogy ezzel vége is az első négy meccset felölelő szakasz különös játékának.
2016. 10. 12. 18:31
Croaker
Szerintem ez Gronk TD lett volna, de a társak is eléje kerültek, ennyi embert nem tudott áttolni a vonalon :)
2016. 10. 14. 09:48
FunHun
Ment segíteni Amendola, aki Gronk elé blokkolta az emberét + Hogan ott maradt blokkolni, de csak akadályozta Gronkot + Solder is odaért "segíteni"(ami a pozicióját és a méretét illetően már eleve megsüvegelendő!!!), de sajnos ő is csak akadályozta a TD elérését :)
2016. 10. 12. 19:53
dravait
Nekem a Hogan-féle elkapás a legszebb, mert itt benne volt TB halálpontos hosszú passza is, plusz a jó route futás és elszakadás a védőtől.
2016. 10. 12. 21:34
respectlacika
Kényeztetééééés imááádomm! Mintha Nicole Kidman teafilterezne olyan jó érzés visszanézni ezeket ! Nem akarom elkiabálni de nagyon jók vagyunk szerencsére idén is!
2016. 10. 12. 23:24
hopi46
Nálam is Hogan a győztes, aki éppen hogy csak 2. WR (JE 9 off snap-el többet teljesített, ez 1%-al több :)), sőt, szerintem Ő az igazi "számokon kívüli" elkapónk. Az hogy ez nem volt véletlen azt még egyszer bizonyította. (Szvsz az volt a nehezebb, reméltem, hogy bekerül ide. :))
2016. 10. 12. 23:37
mhatrix
Bennett a Chicagoi élényeiről:

„Egy csapat picsa volt a rosteren, ezért nem nyertünk meccseket. Ráadásul úgy is edzették őket, mintha picsák lennének.”
2016. 10. 14. 10:02
Foherty
Szerintem lesz egy beszélgetése a kommunikációért felelős kollégával.
2016. 10. 13. 07:00
petyus33
Ez a Gronk elkapás kicsit emlékeztet egy bowling strike-ra :-)
2016. 10. 14. 09:45
FunHun
Nekem hihányzik egy kicsit, amikor Bennett szó szerint besétált a célterületre...
Nem emlékszem, hogy ilyen sebességgel szerzett TD láttam volna már a redzoneból indult akció esetén.
2016. 10. 14. 10:01
Foherty
+1
Nekem is az volt a 3 közül a kedvencem. Nagyon szépen felrajzolt play volt.
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 5. forduló bejegyzéshez