Menetrend

A hét jelenete - 6. forduló

2016. 10. 21. 16:12
Szerző: Spigo
Kategória: Cikkek, Meccsek
Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Ha ráteszitek a kurzort a képre, egy idő után elindul a gif. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás.


Brady szökés
1

Jött a nyomás, kezdett összezárni a zseb, de Brady meglátta a rést és életben tartotta a támadást harmadik és 9-nél. És hogy mennyire fontos, hogy az irányító és elkapója egy húron pendüljenek. Gronk már befejezte a route-ját, mikor Brady kiszabadult és csak egymásra kellett nézniük, hogy Gronk tudja mi a dolga.

Goal line védekezés
1
1
1

Ha van gyenge oldala a csapat játékának idén, akkor az a red zone védekezés. Ha az ellenfél eljut 20 yardon belülre akkor ötből négyszer touchdownt szerez és ezzel a meccs előtt a Patriots védelem a harmadik legrosszabb mutatóval rendelkezett e téren. Itt azonban megmutatták, hogy tudnak harapni. Három nagyon szép védekezés egymás után. Először Roberts tette helyre Bernard csontjait (és a sajátjait is), aztán meg Butler védekezett nagyon szépen a nála jóval magasabb AJ Green ellen. A végén pedig jött a fal és nem engedte be negyedszerre sem a Bengalst a célterületen belülre.

Blount elkapás
1

Jöttek a hírek a nyáron, hogy Blount sokat gyakorolja az elkapásokat és egyre jobban megy neki. Bár ez nem volt egy túl nehéz elkapás, de amit után művelt a védőkkel az az, ami miatt szeretni lehet az ő játékát.

Safety
1

Tulajdonképpen a meccs fordulópontja. Egy kicsit késleltetett blitz, amikor a támadófal már nem figyel Hightowerre, akkor ő megindul a megnyitott résen és saját célterületén belül sackeli Daltont. Két pont és jöhet a Pats. Hightower így az utóbbi két meccsen két safety-t szerzett. Lassan több pontja lesz, mint egy elkapónak.

Gronk elkapás és touchdown
1
1

Elindult végre a szekér. A meccsen is és Gronk idei szezonjában is. Rekord mennyiségű yard és egy olyan touchdown elkapás, amit csak ő tud elkapni a nagy lapát kezeivel. Brady pontosan tudta, hogy oda le kell dobnia azt a labdát, mert Gronk bárhonnan összeszedi azt, míg így a védőnek meg esélye sincsen odaérni.

Rowe védekezés
2

Szükségünk van ilyen magas és fizikális cornerbackre. Jól játszott egész meccsen, így jutalma, hogy ide is bekerül, még ha nem is valami eget rengető játék amit csinált. Igaz, nagyon fontos volt, hogy a Bengals ne kerüljön közelebb a Patriotshoz.

A gif-ek a SportTv közvetítéséből készültek

Hozzászólások

2016. 10. 23. 10:58
Tzimisce
Nekem a goal line védekezés tetszett, jó volt látni az ilyet. Ahogy Butler interception-je előtt HT megfogta Lynchet, az volt ilyesmi élmény.
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 6. forduló bejegyzéshez