Menetrend

A hét jelenete - 7. forduló

2017. 10. 27. 10:53
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Folytassuk a hetedik fordulóval!


Butler szerelés
Fantasztikus Butler robbanékonysága ennél a szerelésnél. A futó abszolút nem számíthat rá, hogy egy corner fogja szerelni oldalról még a line of scrimmage előtt. Lett is egy szép helikopter belőle.

Gronk szerelése
Tom Brady részéről ritka buta play előzte meg ezt a jelenetet, de Adrian Clyaborn ugyanennyire buta szabálytalansága érvénytelenítette Brady interceptionjét. De legalább Gronk állatkodhatott egy kicsit és igen határozottan megálljt parancsolt Alfordnak.


Cooks touchdownSzépen felrajzolt play (bár láttuk már valahol) és Cooks úgy követi a faltörő kos szerepét játszó Gronkot, mint a kisöcsi a játszótéren. Emlékeztek még az előző jelenetre? Szerintetek Alford emlékezett még rá milyen érzés Gronkkal találkozni?Blokkolt Filed Goal
Kellett ez a meccs elején, hogy ne közeledjen a Falcons. Kapott is egy óriási pacsit Bill bától Marsh, akire akár nagyobb szerep is hárulhat most, hogy Hightower kidőlt.


Gronk elkapás
Mondják itt, hogy Kelce, meg hogy Ertz a legjobb tight end a ligában... Ugyanmár


Cooks elkapás
Amikor elindul a labda Brady kezéből, Cooks még előre fut. Aztán mire odaér hozzá már meg is fordult. Rengeteget számít a csapatnak, hogy Edelman sérülése után ezek ketten ennyire gyorsan összeszoktak. És Cooks szerint még bőven van mit fejlődnie ebben a támadósorban. Alig várjuk.


Bademosi szerelése Julio Jones-on
Ennél a jelenetnél tökéletesen látszik, hogy Bademosi NFL-es évei nagy részét a speciális csapategységben töltötte. Úgy szereli Jonest, mintha egy punt vagy egy kick returner lenne. Megkerüli a blokkot és még mielőtt a labdás játékos felgyorsulhatna, megállítja őt.


Van Noy szereléseJet sweep play hívás negyedikre az end-zone-nál? Mikor nálad játszik Freeman, Coleman, és Julio Jones? Lehet, hogy meglepőt akart húzni Sarkisian, de Van Noyt nem tudta meglepni vele.


Thuney blokk
Az egész támadófal kiváló meccset hozott, így egy jelenetet ők is megérdemelnek. Itt most Thuney az, aki egyszerre két embert is blokkol jó 10 yardnyira mélyen. És majdnem sikerült a harmadik is.


Hozzászólások

2017. 10. 27. 13:25
nosbiglem
Na, ma IGAZÁN nehéz választani!!!!
2017. 10. 27. 13:28
nosbiglem
de mivel olyan ritka, a blokkolt mezőnygólra szavazok!
2017. 10. 27. 14:06
nszgergo
pff én is most mondom talán először, hogy nehéz döntés :)
2017. 10. 27. 14:39
attnagy
Alford konkrétan elmenekült,amikor meglátta,hogy jön Gronk.Ez hatalmas :)
2017. 10. 27. 14:56
joeflame
Bademosi szerelésénél Butler úgy földhözvágta a falembert hogy csak nyekkent :D van benne izom :)
2017. 10. 27. 18:12
dartib83
úgyvan!!!! zseniális!!!!!
2017. 10. 27. 15:13
dravait
Van Noy szerelésénél az a zseniális, ahogy a felállástól végig követte a futót a tekintetével, mint az oroszlán a prédáját. Szerencsétlennek esélye se volt. Ryan meg nem vette észre, hogy egy ragadozó kiszúrta a futóját, ész nélkül feláldozta - ezt szerintem Brady simán észrevette volna és áthívja a játékot.
2017. 10. 27. 16:24
Croaker
Első vagyok aki Cooks elkapásra szavazott. Annál a playnél csak annyit írtam a chaten hogy wow...Ezen a kis képen nem látszik, de az az összhang, gyors reagálás az bámulatos volt! Csak így tovább!
2017. 10. 27. 22:23
anti pass
Alford menekülése nagyon aranyos, pedig nekik ez lenne a feladatuk, de most a lehetőséget is kihagyta! Önvédelmi reflex?
2017. 10. 27. 22:36
hopi46
ESPN-szerint:
Patriots injury report: OUT — DT Malcom Brown (ankle), CB Eric Rowe (groin), LB Dont'a Hightower (shoulder). QUESTIONABLE — WR Danny Amendola (knee), CB Stephon Gilmore (concussion/ankle), DT Lawrence Guy (chest), DE Cassius Marsh (shoulder), LB Elandon Roberts (ankle), OT Marcus Cannon (ankle)
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 7. forduló bejegyzéshez