Menetrend

A hét jelenete - AFC döntő

2018. 01. 27. 10:00
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek, Elemzés

Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Folytassuk az AFC döntő jeleneteivel!


1. Trükkös játék: Brady->Amendola->Lewis
Trükkös játék
A negyedik elején eljött az a pontja a mérkőzésnek, mikor ki kellett nyitni a playbook trükkös részét a mérkőzés megfordítása érdekében. Úgy tűnik ez már lassan tradíció lesz a csapatnál, ha az AFC döntők rosszul alakulnak. (Lásd: Baltimore elleni döntő)
Most Amendola-án volt a sor, hogy QB2-ként passzoljon. A kivitelezés jól sikerül, hiszen teljesen összezavarták a Jaguars védelmét, mikor visszapasszolt Dion Lewis fell.. Sajnálatos módon az akció vége már nem a tervek szerint alakult.
Úgy gondolom, hogy Lewis ennél a játéknál nem volt igazán fejben a pályán. Nem csak a fumble miatt, hanem már a fumble-t megelőző futása során sem figyelt arra, hogy kihasználja az előtte utat törő támadófal mozgását. Az ilyen kihagyások nem fognak beleférni a Super Bowl-ban.

2. Amendola mérkőzésmentő elkapása 3&18-nál
3&18
Danny "Playoff" Amendola....ha harmadik kísérletre kerül a sor és biztos elkapást akarsz, akkor passzolj a 80-asnak! Amendola hétről hétre bemutatja ezeket a fontos harmadik down-os elkapásokat úgy, hogy ezekből a megoldásokból biztosan felkészültek az ellenfelek is.

3. Flea flicker és Dorsett elkapása
Flea flicker
Az hétvégén a Patriots sem maradhatott ki a flea flick-er áradatból. Mivel még mindig nagy hátrányban volt a csapat, ismét húzni kellett egy váratlan játékot. Phillip Dorsett csupán csak három játéknál volt fent, de abból kihozta a maximumot. Brady ő célozta meg és Myles Jack mellett sikeresen kapta el a labdát, amivel a csapat 31 yard-ot haladt.

4. Amendola első touchdown-ja
Amendola 1. TD
Tökéletesen felrazolt play, tökéletes mismatch-csel. Dwayne Allen útvonala pillanatnyi hezitálásra készteti a Jaguars linebacker-ét, ami pont elég volt arra, hogy az eleve gyorsabb Amendola el tudjon szakadni és légürestérbe tudja fogadni Brady passzát. Érdemes megfigyelni, hogy Dwayne Allen által futott út milyen hatékonyan zavarta össze a körülötte lévő védőket. 

5. Amendola meccsfordító második touchdown-ja
Amendola 2. TD
Magas, erős labda biztos elkapással...100% koncentráció végig a leérkezésig. Az embernek olyan érzése van, mint ha csak kanapéra huppanna le..miközben a 2017-es idény eddig legfontosabb elkapását csinálja meg Amendola. Szerintetek a ha a Jaguars védő előbb reagálja az elkapást, akkor kilökhette volna a második láb leérkezése előtt? 

6. Van Noy/Harrison sack és kiharcolt fumble
Sack&FF
A védelem négyemberes pass rush-sal támadta Bortles-t. A négyes tagjai a legjobb pass rusher-ekből álltak: Harrison, Flowers, Wise és Van Noy. Harrison(szerk: imádom, hogy hozzánk került) áthúzta magát a bal tackel-ön, Van Noy-t blitz-ét pedig sikertelenül vette fel a Jaguars futója. Emiatt egyszerre értek oda az irányítóhoz és sikeresen kiszedték a kezéből a labdát. Igaz, hogy a labdát végül visszaszerezte a Jaguars, de a sack miatt hátrébb szorultak és egy hosszú harmadik kísérletre kényszerültek. Ehhez hasonló nyomásra lesz szükség ahhoz, hogy a Foles vezette Eagles támadósort sikeresen meg tudják állítani a Super Bowl-on.

7. Gilmore fantasztikus védekezése
Gilmore
Gilmore azt mondta, hogy a mérkőzés végi passzvédekezése a legjobb játéka volt egész életében. Tény, hogy ha nincsen ez a labdaelütés, akkor a passz a Jags elkapó az elkapás után akadálytalanul sétált volna be az endzone-ba. Mivel ez egy 4. down-os játék volt, a védekezés után a labda a Patriots támadósorához került, akik végül le tudták zárni a mérkőzést.

8. Belichick és Lamar Hunt trófea
BB
Tisztán látszik Belichick reakciójából, hogy számára csak a Lombardi trófea létezik. Mr. Kraft reakciója minden pénzt megér :)

Hozzászólások

2018. 01. 27. 11:25
WishyPapa
Tough choice... Először Belichickre, majd Dola második TD-jére kattintottam, de aztán végül Gilmore védekezése nyert nálam. Szerintem az a play of the whole year lesz... :)
2018. 01. 27. 12:29
kalapur
azér addig még van egy SB, ahol akármi megtörténhet, szerintem lesz még pár zseinális megmozdulás ott is :)
2018. 01. 27. 13:22
loop80
Szerintem az sokkal inkább a pózolásról szólt, mint magáról a szerelésről. Nem volt jó passz, Gilmore akár le is szedhette volna. Én a helyében biztosan INT-re törekedtem volna.
2018. 01. 27. 13:25
Croaker
Negyedik kísérletnél INT-re menni? Ha ott elkapja Gilmore, jöhettünk volna a 15-20 yardosról, helyette jöhettünk onnan, ahonnan a passz érkezett.

Egyértelmű rossz döntés lett volna az INT.
2018. 01. 30. 00:47
loop80
Szia Croaker!

Szóval szerinted egy INT-t tilos megpróbálni visszahordani, ha történetesen egy 4. kísérlet során kapja el a CB? Érdekes elmélet. :)Mivel volt szerencsém CB poszton (is) játszani, hidd el, bátran állást merek foglalni egy-egy játékhelyzettel kapcsolatban. Gilmore passzvédekezésében jóval több volt, mint egy elütött labda. Amikor a labda még a levegőben volt, már dörzsöltem a kezemet, a visszahordásra várva (az elkapó jól láthatóan túlfutott a labdán). Sajnálom, hogy Gilmore végül "csak" elütötte a lasztit, bár az adott helyzetben nyilván az sem volt rossz megoldás. De továbbra is tartom, hogy ha az ő helyében lettem volna, akkor INT-re megyek, már csak annak demoralizáló hatása miatt is. Legfeljebb letérdelek, ha "besűrűsödik" előttem a pálya.

Butler INT (SuperBowl):

Tökéletesen lényegtelen, hányadik kísérlet volt. Pár lépésnyire az end zone-tól semmi más nem számított, csak az, hogy nem lehet az éppen aktuális play-ből TD. Az az INT egy felejthetetlen mestermunka, Gilmore mentése (ahhoz képest!) csak egy mezei passzvédekezés volt. Remélem, tetszik érteni! ;)
2018. 01. 30. 06:46
Lucius
Hát… megpróbálom elfogadni az álláspontodat, de kizárt dolognak tartom, hogy te látod jól. Ha szerinted a két helyzet bármiben hasonlított, nincs is miről beszélni. Ha INT-re mész egy 4. kísérletnél, amin az egész szezon múlik, amivel akár egy fikarcnyit is csökkented annak valószínűségét, hogy sikerül levédekezned a passzt, szerintem szerintem elképesztő ostobaságot követsz el, márpedig egy kézzel is éppen hogy elütötte a labdát Gilmore, ki tudja mi lett volna, ha 2 kézzel nyúl utána (szerintem még mindig büntető köröket futna). Ráadásul pont az lenne a "pózolás" ha intre mész egy ilyen helyzetben és nem sima elütésre (a teljesen fölösleges Int maximum a saját statisztikád javítására szolgál). A "túlfutást" meg szintén nem értem annak fényében hogy Gilmore aki az elkapó mögött volt 1-2 yarddal, kb. kiugrott a stadionból, hogy elérje a labdát, tehát ha nem is volt tökéletes a passz, minimum elkapható volt.
2018. 01. 30. 08:16
Croaker
Tyűha, vannak gondok :)
Nem bántásból, de ha Neked azt tanították, hogy a negyedik negyedben, a meccs vége előtt ~100 másodperccel, a saját 20 yardosodon, az ellenfél negyedik kísérleténél próbáld megszerezni a labdát ÉS fuss vissza vele, megkockáztatva azt, hogy akár el is vesztheted a labdát menet közben, felpattanhat a mellkasodról ha megpróbálod behúzni, akkor nagyon nagyon rossz edződ volt.

Ebben a szituációban, (mivel ugye erről beszélünk, Te meg általánosítasz, mivel egy sima mezei 4. kísérletről beszélsz, és nem erről a szituról, ami nagyon fontos körülmény!) a lehető legfontosabb az volt, hogy nehogy elkaphassa az ellenfél a labdát, üssük el ássuk el fejeljük el bármi, hiszen ha ez sikerül, akkor onnan jövünk (majdnem fél pálya), ahonnan a passz jött. Szerintem ez puszta matek és józan ész, hogy 1st a saját 20-ról vagy 1st a saját 40-45 ről közül melyik a jobb nekünk, vagy gondolod, hogy minimum 20 yardot meg tudott volna tenni Gilmore egy INT-nél, hogy legalább egálba kerüljön az egyenlet? Ha INT-et szerzett volna, letérdelt volna, nem kockáztatva egy fumble-t (és sérülést!). Ha meg letérdel, rosszabb helyről jövünk, ha nem sikerül a 3 kísérlet punt rosszabb helyről, és adsz egy esélyt az ellenfélnek.

Igazából úgy érzem, hogy csak az elrontott alapgondolatodat próbálod mentegetni, de Te sem gondolod komolyan (remélem, ha ezeket elolvasod rájössz, hogy badarságot írtál :) ).

A Butler INT-ről szóló véleményed meg halmozott sügérség ne haragudj, de ha értesz a játékhoz, mint ahogy állítod, akkor végképp értetlenül állok a véleményed előtt.

2&1 nél, a mi 1 yardosunkról szerinted "Tökéletesen lényegtelen, hányadik kísérlet volt" és az AKTUÁLIS playből ne legyen TD az számít? Ha ott Butler csak elüti, akkor jött volna még 2 kísérlet, ide a rozsdás bökőt, hogy 2-ből bevitték volna. Az INT volt az EGYETLEN megoldás (passz játéknál), amivel le lehetett zárni a mérkőzést úgy, hogy nem adsz több próbálkozást az ellenfélnek.

Szerintem gondold át, amiket Luciussal próbáltunk megértetni Veled, nem rád erőltetni akarjuk a véleményünket, de igazán meg lennék döbbenve, ha bárki ezen az oldalon osztaná a véleményedet a két adott szituációval kapcsolatban.
2018. 01. 30. 08:33
gcsaba
Butler még azzal fokozhatta volna a zsenialitást, ha még az end zone-ban letérdel, és nem fut ki, de ez már szőrözés.
2018. 01. 30. 10:01
Lalika
Na erre én azt mondom, hogy kb annyira meglepte Butlert az int mint minket. Semmi mást nem csinált mint, hogy az ellenfél játékosát kifelé tolta az end-zone-ból. A fején is látszik, hogy meglepődik amikor a labda hozzá ér és ráfog. Csak mert az edzéseken többször megégették ezzel a játékkal most úgy volt vele, hogy agresszívan lép fel a támadó érkezési útvonalába. Mit ad Isten jött is a védő akit kiütközött és hopp a labda meg szó szerint neki zuhant. Nem volt ott semmi tudatos int. Megcsinálta az ütközést és szerencsésen kezébe hullott a labda. Gilmore pedig meg volt verve újfent, ezért sikerült neki a labdát elütni. Ha erősebb a passz most b@szhatjuk. Abban a helyzetben szerencse, hogy pont bele tudott egy kézzel ütni métereket nyúlva. Ha int akkor mire feltápaszkodik az esésből a wr már rég visszalép és megfogja. Én így látom. Ne felejtsük már el, hogy egy int esetén is pályán van még az ellenfél.
2018. 01. 30. 11:34
nszgergo
imádom az ilyen véleményeket :)
végülis DMC vel lenyilatkozták, hogy még play indulása előtt tudták, h mi következik, és DMC direkt lépett fel onnan, Gilmore meg direkt engedte kicsit maga elé az embert... és láss csodát kivédekezték. De meg volt verve újfent! muhahaha
2018. 01. 31. 13:37
cspeti98
Tudhatnád, hogy őt mindig megverik, vagy ha nem akkor szerencséje van. :) Egyébként ehhez még nyilatkozatot se kell olvasni, csak megnézni az adott playt, Gilmore még mielőtt feláll Westbrookkal szemben mutogat DMC-nek. Nem az első, hogy azért tudja megcsinálni a playt, mert előre tudja mi fog jönni, a Dolphins elleni pickje is ilyen volt, elengedte az elkapót és “alávágott” az útvonalának.
2018. 01. 30. 11:35
nszgergo
2018. 01. 30. 12:44
Lucius
De jó, hogy nem nekem kellett részleteznem…:)
2018. 01. 27. 22:35
zozo692
Asante Samuel is INT-et akart csinálni 2007-ben. Gyakorlatilag egy SB bánta.
2018. 01. 27. 23:00
loop80
Butler pedig csinàlt is egyet, a Seahawks ellen. Gyakorlatilag senki sem bànta. ;)
2018. 01. 27. 23:16
Croaker
De az nagyon nem ugyanaz volt! Az harmadik kísérlet volt, ez negyedik.

"Teccikérteni" mi a különbség?
2018. 01. 29. 08:47
pats4ever
2nd&goal volt.
2018. 01. 29. 10:01
Croaker
Akkor mégrosszabb volt Loop80 példája :)
2018. 01. 27. 23:20
zozo692
Pedig mennyivel nehezebb volt Butler dolga :-), ma is kiráz a hideg, ha arra a lyukas kézzel elhibázott INt-re gondolok. Akkor döbbentem rá, hogy el fog menni a hajó.
Mindhárom (Butler, Gilmore, Samuel) jó döntés volt. Csak Asante elszabta.
2018. 01. 30. 00:50
loop80
Az adott helyzetben nem is tehetett volna mást. INT-nek kellett volna lennie, a mai napig nem hiszem el, hogy el tudta rontani. A jó helyzetfelismerés és a pocsék kivitelezés emlékezetes példája...
2018. 01. 30. 12:28
topin
Ebből is látszik, az hogy valaki játszott egy sportot a pályán, nem jelenti hogy bármit is ért hozzá..Elképesztő hülyeségeket hordtál össze:)
2018. 01. 31. 21:02
pats4ever
Én sem értek egyet Loop-pal, de a véleményednek akkor se ilyen stílusban kellene hangot adni!
2018. 02. 01. 02:50
topin
Most ebben stílusilag mi volt kifogásolható számodra? Annak fényében amire írtam..Komolyan nem értem. Tényt állapítottam meg az általa leírtak és a hivatkozása alapján. Semmivel nem durvábban mint fentebb pl Croacker..Bár biztos szofisztikáltabb a badarság, sületlenség kifejezés és a hülyeség meg alpári, de hát ezeket már ellőtték előttem:)
2018. 02. 01. 20:44
pats4ever
Ha neked írják ugyanezt és neked nincs kifogásod ellene, akkor nekem sincs. Én nem örülnék neki, de nem vagyunk egyformák. A hsz-aid egy részét kicsit magas lóról fogalmazod meg, pl. "az errefelé csak az számít ha valaki elkapja a labdát". És lehet h a többségnél magasabb szinten érted és ismered ezt a sportot, de vannak így ezzel meg néhányan "errefelé" (nem magamra gondolok) és nem mindenki tolja akadémiai magasságból.
2018. 01. 27. 12:52
green87
Sziasztok. Egy Giant-os barátommal beszélgettünk erről a trükkös játékunkról. Mind a kettőnk véleménye az volt, hogy ez ne volt fumble. Úgy gondoljuk, hogy amikor leért a földre a teste még a csípőjéhez fogta a labdát. Ő azt mondja, Nyg szurkolóként, hogy akkor annak idején SBon náluk se volt elkapás a sisakhoz szorított labda. Mit gondoltok erről? Lehet chat-en kitárgyaltátok de én most nem olvastam a chat-et.
2018. 01. 27. 13:29
kalapur
az volt a baj, hogy a bírok befújták fumblinak, a kamerák alapján meg már nem volt egyértelmű, sem a fumbli, sem az, hogy megtartotta, nagyon határesetes volt, és sajnos ezért maradt a pályán hozott döntés... ha down by contactot fújnak eredetileg, akkor az is megmaradt volna
2018. 01. 27. 15:56
Alpok
Teljesen igazatok van ! Én is igy láttam,a következtetés pedig logikus!
2018. 01. 27. 16:22
kitalaltnev
Szvsz a meccs végének egyik sarokpontja volt Playoff Dola 3&18-as elkapása. Azzal és azután kezdtem el még inkább stroke közeli állapotba kerülni, de emlékszem, h. immáron bizakodóbban. Kb. onnantól nem volt a csapatnak megállás...
Ez a voksom indokolása, kéretlenül vagy sem, mindegy is. :)
2018. 01. 27. 16:52
Iron_Condor
IR-en Gronk úgy szerepel, hogy Out, ezek szerint nem fog játszani SB-n? Legalább kérdésesnek írnák...
2018. 01. 27. 17:09
Lalika
Igen sajnálatos módon, "koordinációs" problémái vannak még vagy zavart, ezt nem tudta megfejteni pontosan az orvos barátom sem.
2018. 01. 27. 18:05
LasVegas
Ez csak "hipotetikus IR", ergo azt a besorolást tartalmazza, amit az adott játékos kapna, ha most vasárnap lenne a meccs. Szóval igazából ne oszt
2018. 01. 27. 18:06
LasVegas
Szóval igazából nem oszt, nem szoroz.
2018. 01. 27. 18:47
DM
Ma már visszatért a pályára és edzett is :)
2018. 01. 27. 18:48
DM
http://kingsofbostonsports.com/gronk-returned-to-practice-today/
2018. 01. 27. 19:02
Iron_Condor
Na király, köszi az infókat! :)
2018. 01. 27. 19:04
DM
Ugyan szóra sem érdemes :) GO PATS!!!!!!!!
2018. 01. 27. 22:44
kitalaltnev
Dehogyisnem! Köszi. :)
NotDone...
2018. 01. 27. 23:58
LaFleur
Hol maradt a jelentkezésed az SB-re? Tavaly ígértél valamit...
2018. 01. 28. 08:13
Arsenal
Igaz, én is emlékszem!:D
2018. 01. 28. 08:15
Arsenal
Azért az érdekes, hogy miért nem csarnokban edzünk!
2018. 01. 28. 11:08
LasVegas
A fedett edzőtermünkben csak egy rövidített pálya van, és így egyszerre több pályán is edzhetnek a különböző csapategységek párhuzamosan.
2018. 01. 28. 13:59
Arsenal
Vasárnapra -12, -19 fokot mondanak, lehet, hogy erre készülünk?
2018. 01. 28. 14:45
crucified
A minneapolisi csarnokban? DDD
2018. 01. 29. 20:55
zozo692
A minneapolisi stadionoknak be szokott szakadni a teteje, Belichik tud valamit, ezért a szabad téri gyakorlás.
2018. 01. 30. 05:20
crucified
Az egyszer történt meg, 2010 végén amikor ponyva tetejű csarnokban játszottak. Azt bontották le és építettek egy különleges polymer tetejű csarnokot, melyet pontosan a nagy havazásra terveztek.
2018. 01. 28. 15:26
LasVegas
Kívül három pálya van a stadion mellett edzeni, belül meg csak egy, és az is kisebb. Ennyi az oka, meg a fent említett párhuzamos edzéslehetőség.
2018. 01. 28. 07:24
anulu82
mióta Harrison átjött és úgy játszik, ahogy, Steelers drukker kollégának minden meccsünk után megköszönöm, hogy Tomlin ekkora idióta :D

a felsoroltak közül választani eléggé nehéz volt, de végül Dola 2. TD-je lett részemről a befutó.

nálam a hét jelenete az lett volna, ahogy Bon Jovi vezényli a Livin' on a Prayer-t :)
2018. 01. 28. 22:02
takirob69
https://www.instagram.com/p/BeeAOMXnZzh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi_control

Ez azért durva, a történelem ismétli önmagát?
2018. 01. 30. 21:01
karuly
Hát ez tényleg durva...
2018. 01. 29. 10:58
Iron_Condor
2018. 01. 29. 12:05
Touchdown Tom
2018. 01. 29. 17:33
Vulcanius
Madden NFL-es új SB rész is van.

Úgy gondolom aláírhatjuk a végeredményt ;-)

https://www.facebook.com/EASPORTSMADDENNFL/videos/10156108361613756/?hc_ref=ARS-rhlPQoEIIYEAiZEwM8Zo1RNF49DDkx1fm4vCPIHpu9CQDSlyE_-Jzk75cGw68UM
2018. 01. 29. 20:46
rolly79
Naná!!!:) Hol is kell?! :)
2018. 01. 29. 20:56
takirob69
A csapat megérkezett Minneapolis-ba
2018. 01. 30. 12:05
FunHun
Jó volt látni JE-t a Tom vs. Time 2. részében.

Az miért van, hogy Ő nincs ott a csapattal a meccsek alatt, miközben más sérült játékosok (pl. Wentz, stb.) ott állnak az oldalvonalnál és biztatják a többieket?
Tud ennek okáról valaki valamit???
2018. 01. 30. 12:48
Tzimisce
Lehet, hogy ott van, csak nem látszik. De az se kizárt, hogy nincs ott. IR-en lévő játékosnak nem kötelező ugye a jelenlét. Meg nem lehet tudni, hogy van a lába, stb.
2018. 01. 30. 15:20
Arsenal
Jags ellen mutatták, a VIP páholyban evett, kicsit furcsa, mivel lelki társak Tommal. Kiváncsi vagyok, hogy az SB-n, ott lesz-e a pálya mellett, Gronk tavaly ott volt.
2018. 02. 01. 03:05
Barb
De mennyire ott volt Gronk... és milyen jó, hogy ott volt:)
SB-n JE is ott lesz - remélem olyan kabalaként, mint tavaly Gronk :)
2018. 01. 30. 17:31
LasVegas
Hogy a lába hogy van? Múlt héten láttam egy videót, az ESPN Body Issue különszámához meztelenül ugrált keresztbe-kasul egy trambulinról (szivacsra persze) hogy meglegyenek a tuti fotók. Nem tudom belinkelni, de a forgatási videók fenn vannak a neten. Rendben van az a térd, nem ezen múlik, az biztos.
2018. 01. 30. 17:36
LasVegas
Ok, elb@sztam. Ránéztem, hátha be tudom linkelni, tavaly júniusi közzététel. Beírtam az egyest az ellenőrzőmbe és leültem. Sorry mindenki!
2018. 02. 01. 02:51
Barb
Még egy egyest beírhatsz... így felhergelni a népet (JE meztelenül ugrabugrál) aztán meg semmi kézzel fogható...? :D
2018. 01. 30. 17:35
torokszabolcs
2018. 01. 31. 04:53
LAX
Kansas City Chiefs trading QB Alex Smith to Redskins
2018. 01. 31. 07:41
daelaci
Akkor ezzel el is dőlt, hogy Cousinst nem fogja tagelni a Redskins, mondjuk irtó nagy hülyeség is lett volna ezt elkövetni.Indulhat a csata Cousinsért, lesz pár ajánlata.
2018. 01. 31. 07:45
wolandrules
Broncos lesz ebből...
2018. 01. 31. 10:11
nünü
És ha Big Ben visszavonul? Én a Vasasok helyében mindent megtennék Cousinsért.
2018. 01. 31. 10:17
FunHun
Saját legutóbbi nyilatkozata alapján még (vagy 3 évig) játszani akar.
2018. 01. 31. 11:11
takirob69
Szerintem is Broncos vagy Jets befutó lesz
2018. 01. 31. 09:59
Zarathorn
Kuzin lesz legjobban fizetett QB evör?
2018. 01. 31. 11:17
Tzimisce
Mert annyira bejött a csapatoknak ez :D Luck-al is milyen jól járt a Colts.
2018. 01. 31. 11:20
Tzimisce
Egyébként eddig azt hittem, hogy Brees a legtúlértékeltebb QB a ligában, de rájöttem, hogy Ő legalább dome-ban jó QB, illetve baromi pontos, csak ugye az 5000 passzolt yard nem elég, ha nem nyertek meccseket. Ehhez képest Cousins néhai megvillanásait kivéve (You like that!) egy baromira nem clutch irányító, idén is harmadikak lettek a csoportban ha jól emlékszem...
2018. 01. 31. 11:59
torokszabolcs
Itt a lista fizetési rangsorról:
https://overthecap.com/position/quarterback/

Hm, Cousins, Stafford, Carr, Luck, Flacco, Rivers... rájátszásba sem jutottak évek óta, vagy azonnal minősíthetetlen játékkal ki is zúgtak. Értem én, hogy hiány van jó irányítóból, de ennyire? A GM-ek összecsinálják magukat, ha nem fizetnek nagy pénzt valakinek, akkor majd elmegy. Hát menjen, ilyen teljesítményt QB2-vel is el lehet érni.
A baj ezzel, hogy nem marad pénz a többi 52-re. Lásd Wilson esete, aki botrányos fal mögött játszik.
2018. 01. 31. 13:14
Arnold Patsenegger
Russel Wilson szerződése szerintem korrekt. Főleg a teljesítményét nézve.
A gond a Seahawksnál,hogy évek óta nem képesek felfogni,hogy csak védelemmel nehéz Superbowlt nyerni... Költsenek az O.falra több pénzt meg picket az késza csoda.
2018. 01. 31. 13:43
hopi46
Smith trad-elve Washingtonba Kendall Fuller-ért. Már újabb 4 évre is leszerződött 94 millióért. (Persze csak márc. 14-től.)
QB dínom-dánom :)
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - AFC döntő bejegyzéshez