Menetrend

A meccs utáni első gondolatok - 2014. alapszakasz, 7. hét

2014. 10. 17. 09:57
Szerző: lucas
Kategória: Hírek

 A  New England Patriots lejátszotta az alapszakasz hetedik mérkőzését hazai pályán a foxborough-i Gillette stadionban a csoportrivális New York Jets ellen, és szoros küzdelem után 27-25 arányú győzelmet aratott.  

A meccs jelentősége: Ezen a meccsen épphogy megúszta a vereséget a Patriots. A meccs végén már nem a saját kezükben volt a sorsuk, de szerencsére DE Chris Jones blokkolta Nick Folk 57 yardos mezőnygól kísérletét. Ha azt sikerült volna érvényesíteni, a Jets megnyeri a meccset. Tavaly, amikor ugyancsak a Jets jutott győztes field goal lehetőséghez a hosszabításban, éppen Jonest büntették meg, amiért szabálytalanul tolta előre egy csapattársát. Akkor a büntetés által a Jets közelebbről rúghatott, megnyerte a meccset, és Bill Bellichick bosszankodott. Most ugyanaz a játékos, Chris Jones ütött bele a labdába, így a Pats nyerte meg a mérkőzést. Érdekes a sztori: az élet néha elvesz, néha visszaad. A győzelemmel a Patriots megerősítette a vezető helyét az AFC East csoportban.


Amendola magára talált.  A wide receiver Danny Amendolanak nagy meccse volt, talán az első nagy meccse patriotsos pályafutása alatt. Az utóbbi mérkőzésken egyre inkább háttérbe szorult a három elkapós felállás, és ezzel Amendola játéklehetősége is, de ezen a meccsen az elkapó igazán tündökölt. Különösen szép és fontos volt a negyedik negyedben elkapott TD-je, mert azon kívül, hogy 3. és hosszú szituációban az elkapáshoz bravúros teljesítmény kellett, rendkívül fontos volt a meccs volt a meccs végkimenetele szempontjából is. Ráadásul kick-off visszahordóként is egész jól működött. Ezen a meccsen mutatkozott be először ebben a szerepkörben is, és hatékonyan tudta a képességeit kamatoztatni. A mérkőzés előtt számos kritikát kapott a szurkolóktól, mert eddig csalódást keltő volt a játéka, de ezen az estén bizonyította, hogy még hasznára lehet a csapatnak.  


A védelem nagy gondban. Ez az este elég kemény volt a védelem számára, amelynek mind a blokkolásokkal, mind tackle-ek kivitelezésében sok gondja akadt. Biztos, hogy súlyosan érintett mindenkit Jerod Mayo elvesztése, és a vasárnapi mérkőzés után túl rövid volt az idő mind a szellemi felkészülésre, mind a fizikális regenerálódásra. Most még megúszták, mert amikor nagyon kellett, akkor néhányszor meg tudták állítani a Jetset, de mindenképpen fejlődniük kell.


És a meccslabda megy: Shane Vereennek.  A running back ihletett állapotban játszott, főleg a meccs elején, és sérült csapattársa, Stevan Ridley (aki térdszalag-sérülés miatt már nem játszhat az idén) előtt egy TD-vel, és Ridleyt utánozó TD ünnepléssel tisztelgett. Ő volt a futók közül a legtöbbet a pályán, nem kevéssel előzte meg snapszáma a többiekét: a félidőben 23, a meccs végén 48 volt a játékainak száma, míg Gray 12-szer, Brandon Bolden pedig csak egyetlen egyszer kapott lehetőséget.


Gronkowski játékidje: A tight end Rob Gronkowski amilyen ütemben nyeri vissza a régi fizikai erejét és javul a formája, annak megfelelően kap egyre több játéklehetőséget. Ezen a meccsen a 60 támadójátékból 54-szer már a pályán volt. (Korábbi snapszámai: 38, 28, 42, 31, 64, és 58.) 

A sérülés-faktor:  Ezen a meccsen szerencsére senki nem sérült meg.  

És ami jön: A Patriots zsinórban háromszor otthon játszik, legközelebb október 26-án vasárnap magyar idő szerint 19 18 órától látja vendégül a Chicago Bears csapatát. 

Hozzászólások

2014. 10. 17. 10:14
Zandal
Nem 18:00 lesz az október 26-ikai meccs? (USA-ban 2 héttel később állítják át az órát)

A meccstől: A lényeg a W, illetve az, hogy nem sérült meg senki. A Jets mindig kemény ellenfél, ellenünk szinte minden esetben a legjobbjukat nyújtják.
2014. 10. 17. 10:17
fatman
kellenek a szerencsés győzelmek, tavaly is volt nem egy ilyen...
én nem haragszom a csapatra, hogy csak a szerencsével sikerült győzni, pár nappal két nagy sérülés után, jó, hogy ennyire sikerült összeszednünk magunkat, és óriási gratula azoknak, akik most felszívták magukat, és a szokásosnál is jobb teljesítményt hoztak... én a védelmet sem tartottam rossznak, persze javulni kell fokozatosan, ahogy egyre nagyobb ellenfelek jönnek... nagy szerencse, hogy most sok hazai meccs és bye-week jön, ki kell használni...
2014. 10. 17. 10:25
azimut
PO meccs szaga volt a mérkőzésnek :D :D kellett az onside kicik hívás, bár lehet ha hátrábbról indulunk akkor nem 3 futást hívunk.....és szerzünk 1 db first down
2014. 10. 17. 11:32
ArsnL
azért én abban vitatkoznék, hogy Danny-nek nagy meccse volt... nagyon kellett az a TD ez kétségtelen, de 3szor ment felé a labda és csak ezt az egy elkapást csinálta meg, inkább hozta a kötelező kategória nálam
(a 100 yardos kick return tényleg megsüvegelendő)

és szerintem az sem igaz, hogy "első nagy meccse volt", rögtön friss igazolásként Buffalo ellen 100+ yard, aztán a Steelers elleni mészárlásnál megint 100yard felett úgy hogy elkapásonként 30yardot hozott a konyhára és még volt egy Miami vereség ahol megint 100 felett termelt


Az egészből azt akarom kihozni, hogy ebben a srácban több a potenciál és nem értem miért nem használjuk ki, de ugyan úgy mondhatnám bármelyik WR-TE-det, Dobson-Wright-Tyms, nem tudom, az a baj, hogy nem tudnak elszakadni vagy nem hívunk rá playeket


Futásról: teljesen tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban
-az hogy Vereen fusson halott ügy, eddig is tudtuk, a mai meccs ezt csak megerősítette
-Boldent csak jegeltük és ő lesz a kezdőfutó vagy marad kiegészítő szerepnél és ST tag
-a 4. körös választott rookie, aki eddig semmi nagy dolgot nem csinált, James White lesz a kezdő futónk és tőle várjuk majd a csodát


egyik opciónak sem vagyok a híve, márpedig amíg nem fogjuk rendbe tenni a futást az O# döcögni fog a D# meg nem fogja sokáig bírni a 2:1 arányú labdabirtoklási arányt
2014. 10. 17. 12:44
advocat86
Kemény meccs volt, talán nehezebb mint reméltük, de megvan a W! A jets a legjobb arcát mutatta ellenünk, gyakorlatilag hibamentesen (legalábbis turnover nélkül) lehozták a meccset, de ez is kevés volt szerencsére. A futás elleni védekezésünk pocsék volt, ennél csak jobb lehet, az pedig a következő hetekben fog kiderülni, hogy mennyire jó a passz D#. Kemény lesz az elkövetkező hat meccs; Cutler, Manning, Luck, Stafford, Rodgers, Rivers, lesz lehetősége Revisnek és Brownernek is bizonyítani. Go Pats!
2014. 10. 17. 20:01
Bulow
Most lesz azért egy fél bye weekünk, tehát van idő a futás elleni védelem stabilizálására. (BTW a jets tavaly is szétfutott minket...) De marha nehéz lesz Mayo nélkül. Sajnos alakul a jövő évi draft needünk :(
2014. 10. 17. 13:07
crucified
http://sportgeza.hu/sport/nfl/2014/10/17/jets_at_pats/

Azért elnézném a cikk íróját, hogy milyen érzés lenne a számára ha egy ekkora védő fellökné.
2014. 10. 17. 13:47
timep76
A 78-as Jets játékossal ütközött és valóban fáziskéséssel esett el (szerintem simán lehet nagy műesésnek titulálni).
Nem az oldalvonalon túli lökésről van szó.
Én is a Patriotsnak drukkolok, de ami jár az jár.
2014. 10. 17. 13:49
crucified
Nem tisztem védelmezni, szerintem csak egyszerűen összeakadt a lába, nem műesésnek szánta Brady. Ez nem a soccer világa.
2014. 10. 17. 13:53
dravait
Az a helyzet, hogy ez szerintem méltatlan volt a Kapitánytól, ahogy Messitől is méltatlan a műesés - egyszerűen nem szorulnak rá.
Nekem egy kis csalódás, én pont az ilyenek miatt nem nézek már gurulós focit a legjobbaktól sem. Itt ez nekem elég váratlan volt, pont Bradytől. Én szégyellem magam kicsit.
2014. 10. 17. 16:20
zozo692
Ne vidd túlzásba... :-)
A meccsen észre sem lehetett venni.
2014. 10. 18. 09:44
petyus33
Ne higgy el mindent egy szenzációhajhász firkásznak, aki lihegve várja mikor lehet negatív kritikát írni egy olyan emberről, akiről amúgy nem nagyon lehet. Ha jobban megnézed a gif-et, vagy a videót, nem műesés volt. nézd meg többször. megbotlott. Most nem tudom, hogy a saját lábában e, mert hátrált kicsit oldalazva, vagy összefutott a védőjével, Solderrel. Nézd meg többször! Brady nem egy szimulálós tipus. lehet nem nézed elég régen a pályafutásást :-)
2014. 10. 17. 17:58
Whitealert
Én meg azt néztem, hogy lehet Solder lábán esett át, de végül is mindegy.
2014. 10. 17. 20:27
Lucius
Igazából arról kellene beszélni, hogy miért a Pats kapott büntetést. Látványosan, a labda eldobása után fellökték TB-t (az nem műesés volt), és mégis a Pats kapott büntetést a "revans" miatt. Akkor már minimum, hogy döntetlenre kellett volna hozni a büntiket. Szerintem ez a durva, nem a műesés (ami szerintem nem szándékos volt).
2014. 10. 17. 22:12
Whitealert
Egyetértek veled, én hangosan anyáztam egyet, amikor megint teljesen "bullshit" okból mi kaptuk a büntit. Ilyesmi volt LaFell holdingja vagy illegal contactja már nem emlékszem, de aztán Dolának sikerült a TD, úgyhogy el lett felejtve, de mi van ha nem jön össze? Akkor a zebrák nagyon fontos szituban befolyásolták volna a meccset rosszul...
2014. 10. 17. 13:14
Pupu
2014. 10. 17. 14:36
csgabor
Srácok! Én már a múlt héten azt mondtam, hogy a Bills ellen többször is komoly szerencsénk volt, ma ezt annyira nem éreztem, egészen a végéig. Na akkor viszont nagyon kellett... Nem gondolom, hogy Mayo hiánya okozta egyértelműen a védelem számára a fő problémát, a fal tolodásában látom a legfőbb gondot, és így betömni a lyukakat nagyon nehéz. Még soha nem írtam a bírókról, akkor sem, ha nem tetszett a ténykedésük, de a tegnapi bíráskodás hazai pályán...hát engem megbotránkoztatott! Remélem több ilyet nem fogok látni! Nagyon egyértelmű téves ítéleteik voltak!!! Ja és Browner hibái, megy egyszer Logan Ryan-é... Van egy olyan érzésem, hogy Ryan nem lesz UP ezen a héten sem (írom ezt úgy, hogy én non szeretem a hozzáállását és a játékát is). Brownernek meg még kell sztem az átállás. A lényeg a W és Go Pats!!! :)
2014. 10. 17. 15:24
hulith
Nagyon nagy szerencsénk volt Geno a 2 pontosnal tuldobta Amarot akit vallaig alig ero Ryan fogott , JMD play hivas az utolso drive-ban egy nagy budos nulla volt es majdnem megbosszulta magat.
Tamadasban meg mindig van hianyerzetem az ures celpont eszrevetellel
De lenyeg a W jovő heten jobb lesz.
2014. 10. 17. 16:03
biztos vagyok benne, hogy BBvel döntöttek így hogy 3 futással lepörgetik az órát!
sok drop volt a WRektől, nem volt meg azaz ellenállhatatlan passzjáték, hogy egy passzt behívnak az tuti elkapás, és ugye 1 perc alatt is eljöttek Field Goal távolságig, mi lett volna ha van még +40mpjük egy rossz passz miatt
2014. 10. 17. 16:27
zozo692
2014. 10. 17. 16:48
zozo692
Mit kellett volna csinálni?
2014. 10. 18. 07:44
1976gabi
2014. 10. 17. 15:25
hulith
Up a teljes vedelem eronlete
2014. 10. 17. 15:56
Arsenal
DoM, Paul43!!! Valaki magyarázza már el, hogy miért hívtunk két sz....r futást az utolsó támadásnál. Ezután defibbrillátorral a melleimen néztem a meccs végét. Szerintem nagyon hiányzik a védelemből Tom Kelly, vele más volt a futás elleni védekezés.
2014. 10. 17. 16:25
Inkább miért hívtunk 3 futást. Csak az órapörgetés lehetett indok és az, hogy bíztak a D-ben. Persze lehet most mondani, hogy jó taktika volt, de én nagyon ideges lettem. Nagy a kockázat ilyenkor, mert egy jó passz kell és csókolom. nekem hiányzott a küzdés, hogy legalább még egy first down-t összeszedjenek.
Az ilyen playhívások után gondolokodom egyet JMD-ről.
2014. 10. 17. 16:34
zozo692
Időkérés nélkül no huddle-ban kellet a Jets-nek menni legalább 50 yardot, és még az is elég necces távolság volt, Folknak karrier csúcs lett volna. A sok opció közül ez volt a legjobb, a fene gondolta volna , hogy ez menni fog nekik. Sajnos, ment elég frankón.
Szerintem nem volt egy rossz játékhívás, a szokatlan az volt benn, hogy régebben tökösebbnek tűntünk (4&2 a saját harmincon PM ellen, dujúrimembör?), most meg racionálisabbak voltunk. Akkor kikaptunk, most nyertünk.
2014. 10. 17. 16:42
Bocs, de ha jól emlékszem volt még időkérés, illetve ha mégsem, akkor is ott vannak a spike-ok, amikkel meg lehet állítani az órát. Ilyen kiélezett helyzetben nekem ez túl rizikós volt. Legalább egy passz mehetett volna.
Lehet hozzád hasonlóan, mások is ezt helyesnek vélik, én nem. Ettől függetlenül ott a win.
2014. 10. 17. 17:49
topin
1perc van vissza, G.Smith a QB, egész meccsen nem dobott 3 értelmeset..időkérésük NEM volt, hiszen a futásunknál elégették még a 2min warning előtt..

Ha passzolunk és incomplete, akkor végünk van..minimalizálni kellett a lehetőségeket a Jets számára..persze egy 1st down és win, de sokkal nagyobb kockázata volt a passznak, mint ennek a megoldásnak..A Broncos is ugyanígy hármat futott múltkor valamelyik meccs végén..ez a normális ilyenkor..
2014. 10. 17. 17:50
puding
Ha viszont nem jó a passz, akkor adtunk volna még egy csomó időt, amivel simán megcsinálják... Most jól jöttünk ki belőle, örüljünk! :D Időkérésük nem volt.
2014. 10. 17. 18:41
fatman
sztem is ez volt a kisebbik rossz... nézzétek már meg TB statját! 20/37, azt hiszem... szóval nem volt kirobbanó formában a passzjáték az este, inkább lehetett bízni a védelemben a Jets off ellen...
persze én is nagyon izgultam... zozo692-nek igaza van, én emlékszem arra a meccsre, az tényleg csacsiság volt...
2014. 10. 18. 08:10
azért a 20-hoz egy 5-öt hozzá lehet adni ami nem az ő hibája volt, mert az elkapók kezében volt... Ugye Edelman! Nem akarom nagyon bántani, mert nélküle kb nulla W lenne, de tegnap gyengén teljesített saját magához képest.
2014. 10. 17. 16:19
cspeti98
http://ftw.usatoday.com/2014/10/patriots-jets-official-field-goal-move-penalty-donta-hightower-nick-folk-new-england-york
Hihetetlen, gondolom ezt majd hallgathatjuk egy ideig, hiába frissítették a cikket, de már megszokhattuk. Haters gonna hate
2014. 10. 17. 17:00
karuly
A cikk szerint a bíró a bevett gyakorlat szerint figyelmeztette "Magastornyot" a szabálytalan felállásra. Ezt minden esetben megteszik, ha észlelik a játékosok testi épsége érdekében. Tehát nem egyedi esetről van szó...
2014. 10. 17. 17:45
cspeti98
Tudom, de ez csak a frissítés után került bele a cikkbe és sokan már elkezdték megint, hogy a bírók mindig nekünk fújnak és az ehhez hasonló szövegeket.
2014. 10. 17. 19:27
Lucius
Én is azok táborát osztom, akik kiakadtak az utolsó O# hívásokon. Szerintem ezzel csak átadta a csapat a meccs eldöntésének jogát a Jetsnek és elherdált egy esélyt a győzelemre.
Leegyszerűsítve, ha rendesen támadnak és csinálnak egy first down-t, nyernek ("esély 1"), ha nem sikerül, a védelem, (amiben annyira bíztak, hogy rájuk bízták egyedül a döntést!) még mindig megfoghatja a Jets-t, és nyerhet a csapat (esély 2). Megjegyzem a védelem hívások is elég konzervatívak voltak a végén. Adták át a 10-20-yardos területeket, mert mindenki hátul volt, mindez úgy, hogy a blitz-ek ellen tehetetlen volt a Jets egész meccsen.
2014. 10. 17. 20:42
topin
ha nem sikerül, akkor 2 percük maradt (és akár még 1 időkérés is) hogy FG távolságba érjenek..
2014. 10. 17. 20:54
Lucius
Ugyanúgy kivédekezhető. Viszont ha átadod a támadás jogát, a saját támadóidnak esélyt sem adtál.
2014. 10. 18. 04:58
topin
Nem nagyon tudom jobban elmagyarázni hogy mennyire kilátástalan G.Smith időkérés nélkül ezen a meccsen 50 yardot haladni egy perc alatt és Folknak karrier csúcsot jelentő mezőnygólt rúgni..

ellenben ha nem sikerül a 1st down, akkor kb kényelmesen is odaérhetnek 2 perc alatt..

majdnem minden csapat 3futást választ ilyen esetben..Még a Broncos is, ahol aztán tudnak passzolni 50%nál jobb teljesítménnyel is..
2014. 10. 18. 19:21
Bruschi85
Hazai pályán nem szabad lemondani arról, hogy ott eldöntsük a meccset, BB-ék bíztak a D#-ben, de az O#-nek is meg kellett volna oldani, mondjuk ehhez nem 3 középső futást kellett volna hívni JMD-től..
2014. 10. 17. 19:50
lipi
nu. Éjjel felkeltem. Az első támadás után úgy voltam vele, hogy nyugodt éjszakám lesz, talán még bele is bóbiskolok. Aztán a srácok gondoskodtak róla, hogy eszembe se jusson s inkább csipás szemmel menjek melózni...
Rohadtul remélem, hogy a Jets extra motivációja, a rövid felkészülési idő és a csillagok kedvezőtlen állása miatt alakult így a meccs. Azt borítékolni lehetett, hogy Mayo nélkül a futás elleni védelem nem lesz acélos. Az is kb biztos volt, hogy a futásaink sem lesznek veszélyesebbek, mint a kriptonit Batmanre, de, hogy az edzői stáb is ilyen szinten taktikázza túl magát, kicsit sok volt. Egész meccsen úgy éreztem, hogy még magunkat is meg akarjuk lepni a hívásokkal a játék mindkét oldalán. Nem tudom kinek a Nobel díjas ötlete volt Chungot ráállítani az egy szem TE-re, de ezúton szeretnék gratulálni neki és sok sikert kívánni a következő munkahelyén. (Chung soha nem arról volt híres, hogy a.:tud szerelni, b.: magas.). Külön dicséretben részesítem JMD-t a remekül felépített O playbookért. A Jets híresen szar TE játék ellen. Erre Wright egyszer volt pályán, akkor is szabálytalankodott szerencsétlen, Develin pálya közelébe sem került és Hóman se vitte túlzásba a szereplést. Se extra blockra nem nagyon használgattuk őket, se a játékba nem vontuk be őket...
Viszont ami szép, az szép. Edel futását megkönnyeztem annyire gyönyörű volt. Ezért pacsi JMD-nek. ha már futás. Gray egész biztató jeleket mutatott. Belőle még lehet valaki. Nem egy Ridley szint, de a középső védelemőrlő futásokat meg tudná oldani. Szerintem.
A játék végén érdekes volt mindkét fél részéről a hívás. A Jets onside még magyarázható, bár ha nem egyértelműen onsidera állnak fel, lehet, hogy sikeresebb lett volna... (lásd Superbowl, Saint, 2. félidő).
A mi három futásunk volt kevésbé érthető. Itt visszatérnék arra, hogy Tyms, Gronk, Wright, Hóman személyében volt kb 4 magas, bevethető elkapónk. Egy finom screenpass vagy egy magas labda a fal mögé és máris nem 1x yardokat kell spurizni és még az óra is ketyeg...
Mindegy, a lényeg, hogy kimákoltuk a győzelmet. A Jetsnek meg hatalmas gratula. Egy ennyi sebből vérző csapattal, idegenben ilyen fasza meccset tolni! le a kalappal :)
2014. 10. 17. 19:52
lipi
ahh! a védelemből kifelejtettem a blitzeket. Geno kifejezetten gyenge volt, ha nyomás került rá. Na, ebből volt kevés...
2014. 10. 17. 22:22
Burkus
Elnézve a helyzet alakulását, a tavalyi WR corps draft is teljes bust volt, ahogy a Pats draftok jó része az sajna. Boyce, Thompkins már a csapatnál sem, Dobsont nem is nevezik.

Tyms mellőzését nem értettem.
2014. 10. 17. 23:17
iceman
Play hívásokat nem mindig értettem. Pl. amikor 3 and 2-nél hosszú passzjátékot hívtunk.
2014. 10. 17. 23:27
iceman
Azért az nehezen érthető, hogy amikor tutira biztosan tudjuk, hogy futni fognak (ahogy tették is), akkor is simán 4-5 yardokat futottak meg. Ráadásul nem is nagy réseken keresztül futották meg, hanem 1-2 yard-os kontakt után, védőkkel a nyakukban. Észrevettem, hogy nagyon sokszor a védekezésben ha meg is van a tackle (futók és elkapók ellen is), de nem sikerül földre vinni az ellenfelet. Talán azért, mert a labdát akarják kiütni/megszerezni és ezért magasan, felsőtestre megy a szerelési kísérlet, pedig tackle-nél a földre vitel akkor biztosabb, ha derék alatt, leginkább a lábakra, érkezik.
2014. 10. 18. 08:12
dravait
Ez nekem is feltűnt. Rengeteg misstackle volt, mintha az embereink nem lennének elég képzettek a földrevitelben. Ez persze nyilván ninc sígy, de valamiért rendszeresen több yardot ment előre Ivory meg Jonhson is 3 védővel a nyakán. Minket meg mindig kiütnek lábon. Ezen jó enne fordítani, mert igen idegesítő látni, ahogy a védők tulajdonképpen odaérnek a futóhoz, de aztán udvariasan "kísérgetik" még úgy 3-4 yardon.
2014. 10. 17. 23:34
dartib83
Dobson miért nem játszott?
2014. 10. 18. 00:07
bence.szel
nem fért be a keretbe...
2014. 10. 18. 13:05
Lucius
Ja. Bezzeg Blaunt és Gray nagyon kellett.
2014. 10. 18. 07:51
1976gabi
harvin nekünk is jól jött volna.
2014. 10. 18. 08:01
nomac_
Nem kell ide Harvin, nem mostanában álltunk ilyen jól TE-k és WR-k terén.
Egy nehéz futó kellene, aki képes fárasztani defet, úgy mint tavaly Blount.
Az ide CAP helyzetet látva, a legnagyobb hiba az ő elengedése volt.
2014. 10. 18. 09:01
crucified
Fully agree.. :)

Hagyjuk a WR+TE posztokat, azok tökéletesek lehetnek.

Kell egy Blount-szintű őserő futó.
2014. 10. 18. 13:09
Lucius
Már akkor se értettem. Az edzői stábnak tudni kellett, hogy nem tudják Ridley-t pótolni, ha lesérül. Annyira sokat nem kérhetett, hogy ne érje meg itt tartani. Tavaly év végén meccseket nyert a csapatnak.
2014. 10. 19. 10:06
fatman
pontosan... azt hiszem 1-2 misit kapott végül, sztem nálunk is belefért volna, főleg azért, amit írtál, meccseket hozott tavaly év végén...
2014. 10. 18. 19:18
Bruschi85
Előbb sérült volna meg, minthogy hozzánk kerüljön, plusz a balhés játékosokból elég volt.
2014. 10. 18. 08:02
bradycardia
Nem tudja véletlenül valaki, mikor törlik végre a tavalyi eredményeket a tippjátékból? :-)
2014. 10. 19. 20:34
nszgergo
2014. 10. 20. 00:02
Ha még egyszer valaki megkérdi, akkor soha :)
2014. 10. 20. 10:44
nszgergo
2014. 10. 18. 08:16
1976gabi
barátom ezért erősen le fognak cseszni.
2014. 10. 18. 09:13
GhostLead
Leshoure nem lenne jó nekünk?
2014. 10. 18. 10:04
Neo
Valaki felhomályosítana, hogy mi is a pontosan ide vonatkozó szabály és miért baj ill. nem baj, ha "segít" a bíró és arrébb tessékeli a védőt? És miért mozdulhattak beljebb az utolsó pillanatban a középső emberek?

http://www.nfl.com/videos/nfl-am/0ap3000000412179?campaign=Facebook_video_blandino
2014. 10. 18. 10:36
Baldino azt nyilatkozta, hogy ez egy bevett szokás, hogy figyelmeztetik a játékost ilyen esetekben a bírók.
Elvileg FiedldGoalnál nem lehetnek a LongSnapperel szemben, tehát a vállain kívül kell lenniük a blokkoló csapat tagjainak, viszont ott annyit mozoghatnak előre-hátra jobbra-barra amennyit csak akarnak, amíg nem mozdulnak be a NeutralZoneba
2014. 10. 18. 12:03
bence.szel
A lényeg, hogy itt sérülésmegelőzésről van szó és ebben az esetben általános, hogy a bírók szólnak, hogy figyeljen oda az adott játékos. Amúgy Hightower nyilatkozta, hogy a playcallt várta és, hogy amúgy sem ott állt volna fel. Nem kell ezzel foglalkozni.
2014. 10. 18. 10:53
Tibi Twelve
Ray Rice még nem igazolható? :-)
2014. 10. 18. 10:57
pm11
2014. 10. 18. 19:13
Bruschi85
Csak a W, a győzelem számít, ami meg lett, még ha döcögősen is, ráadásul csoportbeli, ami különösen fontos.
Szerencsére Dola is elkezdte a szezont, azzal az elkapással.
Tegnap a bíróknak is, az elejtett passzoknak, és a nem létező run D#-nknek, plusz rossz JMD féle hívásnak köszönhették, hogy meccsben maradtak a végjátékban, amikor tipikus 3 futás lett középre behívva, ott már eldőlt volna a meccs, előtte az RZ-ben többször képtelenek voltak TD-re, csal FG lett, passzjátékra meg főleg. Deckeren kívül nincs minőségi elkapójuk.
Felszívták magukat a csoportmeccsre, várható volt, utolsó esély Ryannek is, hogy kezdjen valamit a szezonnal, nem sikerült neki, jövőre változások lesznek náluk vélhetően.
Mayo kiesése után futottak is vagy ezer yardot, de a jelenlegi Jets messze van a jó csapattól, zsinórban 6 vereség, ezen Harvin se segít, aki előbb lett elcserélve, mint, hogy megsérült volna, ennek biztos komoly oka van, mert mögötte az újonc Richardson és Lockette van, szóval a Hawksnál is vannak érthetetlen trade-k, nemcsak nálunk szerencsére.

Ja és jó volt látni Ty Law-t a félidei Pats HoF ceremónián.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
2014. 10. 20. 13:52
Lucius
Ez a "csak a W számít" dolog szerintem csak az SB-n igaz. Ennyi erővel az első győzelem után mindenki hátradőlhetne, hogy meg van nyerve a bajnokság.
2014. 10. 20. 16:55
Bruschi85
Nem, az SB-n is, a W számít, de addig el is kell jutni, szóval azért korai még hátradőlni. :)
Hozzászólás a(z) A meccs utáni első gondolatok - 2014. alapszakasz, 7. hét bejegyzéshez