Menetrend

A (múlt) hét jelenete - 8. forduló

2016. 11. 09. 11:33
Szerző: Spigo
Kategória: Cikkek, Meccsek
Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Ha ráteszitek a kurzort a képre, egy idő után elindul a gif. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás


Hogan touchdown
1

Ezért hozta el a Patriots a Billstől és ő korábbi csapata ellen is megmutatta mire képes. A touchdown utáni öröm is mutatja, hogy ez mennyire fontos volt számára. Ő pedig fontos része a csapatnak, hiszen régóta nem volt ilyen jó mélységi elkapója Brady-nek, aki pályafutása egyik legjobb mutatójával rendelkezik a hosszú passzok terén.

Gronk touchdown
1

Minden héten van egy vagy több Gronk jelenet, amit beteszünk és nem, egyáltalán nem unjuk. Az az elképesztő ebben a touchdownban, hogy Gronkowski nem erőből lenyomta a nála sokkal kiesebb cornerbacket, hanem konkrétan lefutotta.

Amendola kick-off visszahordás
1

Arról eddig is beszéltünk, hogy Amendola mindig ott van és megbízható, amikor szükség van rá. Így kezdeni a második félidőt, mindig örömteli, főleg, hogy az első egy sikeres mezőnygóllal ért véget. Kár, hogy ebből nem lett touchdown, de két játékkal később jött az Edelman td, így tulajdonképpen másfél perc alatt 10 pontot szerzett a csapat, leszakítva magáról a Billst.

Brady futás
1

Rövid passzok, pipa. Hosszú passzok, pipa. Futás, pipa. Komolyan mondom én már csak azt várom, hogy mikor fog Brady elkapni egy touchdown passzt, hogy azt is pipálhassuk. Sokat dolgozott és dolgozik a mozgékonyságán és igen tiszteletreméltó, hogy 39 évesen is tanulni, fejlődni akar.

Gronk elkapás
1

Ha a touchdown passz a gyorsaság és a technika diadala, akkor ez az elkapás az puszta erőé. Mint egy gimnazista az első osztályost, úgy tessékelte arrébb egy kézzel a védőt mielőtt hárman le nem terítették.

Hozzászólások

2016. 11. 09. 13:40
Tomk@
Mindegyik szép jelenet, de most a kick-off visszahordást választom. A legjobbkor jött és el is döntötte a találkozó sorsát, nem mintha addig kérdéses lett volna. :)
2016. 11. 09. 16:42
anti pass
Igen! Nekem is a visszahordás tetszett legjobban, mert benne van ami széppé teszi ezt a játékot. Gyorsaság, erő, ész és szerencse. Mellesleg a többi jelenet is szuper!
2016. 11. 09. 18:48
SasukeMilo
Nem mellesleg VÉGRE megvillant Dola azzal is meg a TD-jével... ő az egyik kedvencem a csapatból a Brady-Edelman-Gronk trió után és fájt már látnom, h visszasüllyedt 3-4. számú elkapóvá, pedig szerintem még Minitron-t is pótolhatja szükség esetén ;)
2016. 11. 09. 20:55
hopi46
2016. 11. 09. 19:32
max350
2016. 11. 10. 06:50
tottingetosz
Így zanzásítva Brady főleg hihetetlen...!
2016. 11. 10. 09:52
MadJani
Nekem most Hogan.
Minden alkalommal mikor látom jót nevetek azon ahogy befutott a célterületre :)

Amendola visszahordása simán TD lehetett volna, ha a társak a végén kicsit ügyesebbek, de így is nagyon szép volt.
Hozzászólás a(z) A (múlt) hét jelenete - 8. forduló bejegyzéshez