Menetrend

A nap mikor lemondtak Brady-ről

2015. 10. 17. 06:39
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Cikkek

Valószínűleg nem tűnt fel nektek – és őszintén szólva sokan jobban szeretnék ha ez így is maradna, de már két hete volt szeptember 30.-a, ami egy fontos pillanat volt a modern sport történetében. Ekkor volt az egy éves évfordulója a történelem leghülyébb nyilatkozatainak és a legpontatlanabb jóslatoknak amit valaha tettek.


És sokan tettek így.

382 nappal ezelőtt rengeteg ember aki a sportújságírásból vagy ezen események kibeszéléséből él, úgy gondolta okos dolog kijelenteni, hogy Tom Brady football karrierjének, de legalábbis mint elit játékos, vége. Az az előtti nap történt, hogy a hétfő esti meccs keretein belül a Chiefs 41-14 arányú, megsemmisítő vereséget mért a Patriotsra, mely során Brady teljesen szerencsétlennek tűnt a pályán. Többször sackelték, ütötték-vágták és végül „felmentették a szolgálat alól” a kiütéses vereség során. A meccset követő sajtótájékoztatón megkérdezték Belichicket, hogy eljött-e az ideje az irányító helyzet átgondolásának. A 2-2-es mérleggel álló Patriots bajban volt és sokak szerint Brady gyenge, rémült és puhány képet mutatott.

És ez nem egy túlzó levetítése vagy félreértelmezése az egy évvel ezelőtti általános vélekedésnek. Ezeket és ehhez hasonló dolgokat írtak vagy mondogattak az emberek. És nem csak az országos média rúgott ott bele a csapatba és Brady-be ahol csak lehetett. Legalább azonos részt vállalt belőle a bostoni média is. A BostonGlobe is kijelentette, hogy „bármi előfordulhat a csapat háza táján”, beleértve Brady elcserélését, és hogy elérkezett a végjáték a sztár irányító és a csapat közt.

BG
BostonGlobe: „Brady számára elérkezett a végjáték”

Az egész országban ez volt a téma.

Rodney Harrison azt mondta, hogy Brady úgy nézett ki mint akinek halálfélelme volt a zsebben. Colin Cowherd szerint Brady rettentő gyenge volt. A Pro Football Focus kijelentette, hogy „Brady túl van a legjobbján és a kérdés csak az, hogy mennyire fog még visszaesni a teljesítménye”. Donovan McNabb fejében megfordult, hogy Jimmy Garoppolo hatékonyabb lenne és Brady-nek az lesz az utolsó szezonja Patritos mezben. A Sporting News arra utalt, hogy ideje lenne egy vészmegoldás kidolgozására.

És igen, a legnagyobb oldalnak is megvolt a véleménye. Az ESPN legalább annyira szkeptikus volt Brady jövőjét illetően mint a többi média. Talán még inkább.

Az olvasók Stephen A. Smith azon kijelentésére keltek, hogy a Patriots óriási bajban van, míg a műsorvezető társa, Skip Bayless jól odaszúrt Brady-nek: „Teljesen érthetetlen számomra, hogy egy Tom Brady vezette támadóegység, a támadófal és elkapó problémák ellenére, nem képes a labdát bejuttatni a gólterületre."

Ray Lewis megkérdezte, hogy sajnálnunk kellene-e Brady-t. Közvetlen a mérkőzés után Trent Difler gyenge csapatnak titulálta a Patriotsot, amit a következő napokban egyre többször lehetett hallani.

De volt ennél körmönfontabb odaszúrás is…

SN
„Amikor sz*r leszek, visszavonulok.”
SportsNation: „Friss hír: TOM BRADY VISSZAVONUL”

Brady éppenséggel nem égett ki, rémült halálra 37 évesen. Egy vonakodó, de bátor újságíró megkérdezte, „Eljött-e az ideje az irányító helyzet átgondolásának?” miközben a csapat a Cincinnati Bengals elleni mérkőzésre készült, amire Belichick egy olyan grimasszal válaszolt, mintha csak azt kérdezték volna tőle, hogy fel tudja-e sorolni az összes Kardashiant. Ez a pillanat valószínűleg fennmarad az örökkévalóságig.

BB
Egykor talán lehetséges lett volna az, hogy hirtelen leállítsanak egy ilyen „kampányt”, amiről később bebizonyosodott, hogy nem is alapulhatott volna nagyobb tévedésre, és figyeljék ahogy eltűnik az éterben. De az internet világában? Az internet nem felejt. 382 nappal később sokan azt kívánják, bárcsak mégis törölni lehetne, de lehetetlen.

Természetesen nem maradt magára Brady. Chris Gasper, a BostonGlobe újságírója kiállt Brady mellett. Rámutatott, hogy nem Brady volt az aki elcserélte Logan Mankinst a Buccaneershez és nem ő volt az aki mélységi célpontnak Brandon LaFellt és Kenbrell Thompkinst igazolta le. Steve Young nem tévedett, amikor garantálta, hogy Brady továbbra is képes Super Bowlba juttatni bármely az átlagnál jobb csapatot. Voltak még páran akik szembe mentek az árral, de többnyire nem lehetett észrevenni őket.

A 16 alapszakasz meccs során amit a csúfos Chiefs elleni vereség óta játszott, Brady volt a legjobb irányító a Földön akit nem Aaron Rodgersnek hívnak. (De komoly érveket lehet felsorakoztatni, hogy még nála is jobb volt, de ebbe most ne menjünk bele) Azóta a keddi nap óta, amikor annyian elkezdték kritizálni, Brady a következő szerény statisztikákat hozta össze: passzai 67%-a végződött sikeres elkapással, 4705 yardot haladtak az elkapók ezekből, kiosztott 41 TD passzt és mindössze 7-szer dobott INT-et. Ezekben ráadásul benne van egy tét nélküli meccs is a 2014-es szezon utolsó fordulójából, amikor a második félidőben már pályára sem lépett, ugyanis már biztos volt, hogy első kiemeltek lesznek a rájátszásban. (Ugyanakkor nincs benne 3 elképesztő rájátszás meccs, köztük a Super Bowl, amely során rekordot döntött 37 sikeres átadásával.) Nem nézve, hogy melyik oldalon áll az ember a hihetetlen mértékben felfújt Deflategate botrányban, lassan mindenki számára világossá válik, hogy a 2015-ös szezon a sporttörténelem egyik legnagyobb bosszúhadjárata lesz.

Brady talán kioszt 60 TD átadást, passzol 6000 yardot, megnyeri az 5. aranygyűrűjét szülővárosa közelében. A szezon lezárásaként csinál egy selfiet Roger Goodellel a Lombardi Trófea átadása közben, majd átnyújtja neki a telefonját azzal, hogy: Mr. Goodell, szeretném ha elfogadná tőlem ezt a telefont a közösen eltöltött idő emlékére.

Brady jelenlegi teljesítménye jó emlékeztető arra, hogy néha azok az unalmas klisék amiket a sportolók és edzők annyiszor elmondanak, minthogy „ez csak egy rossz mérkőzés volt”, „kell egy kis idő, amíg összeszokik a csapat” vagy „a Cincinnatire fókuszálunk”, talán közelebb állnak az igazsághoz, mint azt hinnénk. Egy rossz mérkőzés talán csak egy rossz mérkőzés. Egy irányító, aki az életéért fut egy rettenetes fal mögött, talán nem találja meg az üres elkapóit, de ha erre nyomdafestéket nem tűrő szavakkal rámutatna, mindegy hogy jogosan vagy sem, rengeteg kritikát kapna a vezetői képességeit illetően.

Van valami azonban ami vigasztalhat minket amiért temettük Brady-t. Általában, ha egy 37 éves irányító úgy néz ki mint aki kiégett, az azért lehet mert vagy valóban kiégett, vagy nagyon közel áll hozzá. A történelem alapján sokkal többször igazolódott be ez mint az ellenkezője. Lehet hogy Drew Brees nem lesz többé már az a nagyszerű irányító aki volt. Lehet hogy Peyton Manning testét már alig tartja valami egyben. De Brady emlékeztethet minket arra, hogy talán csak a karrierjük egy nehéz időszakában vannak és még nem jött el a vég számukra sem.

Ha mást nem is teszünk, talán hátra kéne dőlnünk egy pillanatra és belegondolni, milyen hihetetlen az amit Brady a karrierje ezen szakaszában véghezvitt és visz jelenleg is hétről hétre. Felejtsük el egy pillanatra az általános gáztörvényt, az összetört telefont, a szivárogtatásokat, a 3. és 4. házat amit most Ted Wells megengedhet magának azok után, hogy a két nyomozásért 45 millió dollárt fizetett ki az NFL.

Brady továbbra is gyönyörű labdákat dob. Továbbra is darabjaira tudja szedni a védelmeket, mint ahogy egy pulykát Hálaadáskor és azok az emberek akik egy éve leírták őt, úgy tűnik ők voltak a pulykák.

bb tb
ESPN

Hozzászólások

2015. 10. 17. 07:42
1976gabi
a marhái,hát jól megégtek a lemondató mondataikkal.azért idén is nézegetnék ilyen nyilatkozatokat,ilyen végkifejlettel.hétfőn nagy győzelmet.
2015. 10. 17. 07:48
polo62
nagyon jó cikk lett. bevallom ha az irányítókérdés nem is, de azon a kedd hajnali meccsen megfordult bennem, hogy ez az ember ezt a csapatot képes lesz e még egyszer SB-ba vezetni. Borzasztó volt az egész csapat kivétel nélkül. Garoppolo a végén adott egy TD passzt ha jól emlékszem Gronknak, és több magyar oldalon is lehetett olvasni, hogy talán itt az idő. viszont azt sem a média, sem a szurkolók nem látják, mire képes Brady nap mint nap. BB viszont igen. lassan megtanulják az emberek, milyen következményei vannak annak, ha kikezdik és megalázzák ezt az embert. egy ilyen teljesítmény, és a másnapi újságok olvasása után sok irányító lehet összeroppant volna és már a nyomás miatt sem tudta volna azt a teljesítményt nyújtani mint azelőtt, ezért is nem lehet szavakba önteni azt, amit utána Brady csinált. persze rendbe kellett rakni az addig botrányos falat, de valljuk be, nálunk évek óta nincs érdemi futójáték, ami ténylegesen tehermentesítené a 12-t, ez pedig megint plusz teher. passzokkal megnyerni egy meccset pedig nagyon nehéz, mert fejben is elfárad az irányító. egy szó,mint száz, remélem hasonló eredménnyel zárul idén is , hogy felidegesítették TB-t
2015. 10. 17. 08:25
cellranger
Jó cikk volt, köszönöm! Visszagondolva,láttam a Chiefs elleni meccset és fájt, de nem volt bennem nagy kétség. Kicsit talán féltem a Bengalstól, de ugyanúgy felkeltem, ugyanúgy szurkoltam, mert valahogy éreztem, hogy minden rendben lesz. És úgy lett...
Azért szívesen vettem volna egy riportot azokkal az emberekkel, akik ezeket a lemondó nyilatkozatokat tették, hogy akkor most hogy is gondolják? :-D
2015. 10. 17. 08:49
Everlast77
Nagyon jó cikk, köszönöm!
Azt azért hozzá kell tenni, hogy Stephen A. Smith és Skip Bayless az sportújságírás iker Fekete Pákói, bármi ami tőlük elhangzik azt legalábbis erős fenntartással kell kezelni :)
Ez az ESPN cikk meg (ugye a Ligáról beszélünk gyakorlatilag). Indianapolisban már szűkölnek, mert közeledik a büntető, és mivel a Liga és Irsay meg a Colts összefonódása köztudott, próbálják kifogni valamennyire a szelet a Pats vitorlájából. Csúnya szóval, megy a felsz**ás. Ez meg persze egy hülye összeesküvés elmélet, de legalább szórakoztató :D
2015. 10. 17. 09:33
tottingetosz
Mindenesetre én ezt a forgatókönyvet szerettem volna. Remélem, az idei év is jócskán hozzátesz egy sportlegenda karrierjéhez. Csak elismerés illeti, ahogy a cikket és íróját. Köszönjük mindkettőtöknek!
2015. 10. 17. 11:05
mhatrix
Annyira szar volt hogy super bowlt:)
ja meg a Mester helyében a super bowl utáni sajtón szóltam volna hogy tegyék fel még egyszer azt a bizonyos kérdést, nem e kellene lecserélni Brady-t...nem mert akkor nem nyerünk SB-t
2015. 10. 17. 11:05
mhatrix
nyert azt kihagytam bocsánat:))
2015. 10. 17. 11:42
Barb
"...a 2015-ös szezon a sporttörténelem egyik legnagyobb bosszúhadjárata lesz."
Ámen! :)
2015. 10. 17. 18:33
Patri Jóska
2015. 10. 17. 11:45
Dzsék
Ne gondoljatok eretneknek, de szerintem nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. Az újságíróknak ez a munkájuk. Olyan cikkeket írnak, amit elolvasnak az emberek. Ha az emberek szenzációra vágynak (és mindig arra vágynak), akkor megkapják. Brady elképesztően népszerű, ezért bármi történik vele, egyből megírják, a legapróbb hülyeségeket is, hát még ha rosszul játszik, mert az vele szökő évente fordul elő. Mindegy, hogy van-e igazság tartalma! Felróni az újságíróknak ezt a viselkedést olyan, mintha meggyanúsítanál egy védő falembert, hogy agresszív. Még szép, hogy az, ezért kapja a fizetését. Ettől függetlenül undorítónak találom ezt a fajta újságírói protokollt, mert igazságtalan Bradyvel ilyen módon olvasottságot növelni (bárki mással is az lenne), de ilyen világot élünk. Ha nem írja meg az újságíró, lecseszi a főnöke, mert mást fognak olvasni az emberek, ez így megy. Se BB, se Brady nem foglakozik azóta ezzel az egésszel, ők is pontosan tudják, hogy ez így működik, mellesleg egy nem Brady szintű irányítót 1 meccs után megkérdőjeleznek, nem hagynak neki 4-et. Természetesen borzasztó volt azokat a cikkeket olvasni akkor, és elképesztő ami azóta történt, konkrétan nem alakulhatott volna jobban, szóval én igyekszem ennek örülni, és követni a BB féle iskolát - mindig a következő meccsel foglalkozni. :)
2015. 10. 17. 16:51
persze, ez a "dolguk", de akkor kérdezném:
Mi a helyzet egy bizonyos Peyton Manningel most?
Kegyetlen gyengén játszik most és oké, hogy nagy ritkán ezt le is írják, de Brady-ről óra alatt született 220 cikk, és még milyenek? Őt meg babusgatják, elmondják hogy most nem jó, meg hasonlók. Brady-t sztem ilyen játék után nem mondom hova küldték volna már, mert Manning mostani játékánál jobban játszott tavaly
2015. 10. 17. 21:07
Dzsék
Valóban,abszolút kettős mérce van. Manning egy mindenki által szeretett, szimpatikus apafigura, míg Brady a főellenség. Brady pályafutása sokkal ellentmondásosabb, ezért sokkal többen utálják, ez csapódik le az újságcikkekben. A sajtó egyfajta tükre a közvélekedésnek, azt írják amit hallani akar a nép. Mellesleg Brady 15 éve mindig mindenkit megver, természetes reakció, ha nem szeretik. Ezen változtatni úgyse lehet, jobb ha beletörődünk.
2015. 10. 18. 14:41
FunHun
Azt azért ne felejtsük el, hogy tavaly a Pats 2-2-el és nem nézett ki jól az offense, de a defense sem volt ligaelső.
A mostani Denver pedig PM gyengélkedése ellenére is 5-0-al áll. Persze lehet fanyalogni, hogy PM milyen gyengén játszik és lassan több Int-et dob mint TD-t, de kit érdekel amíg W, W-t követ.
2015. 10. 17. 20:40
pippu
Igaz!

Az újságírónak az a dolga, hogy felkapott cikkeket írjon...
Bradynek meg, hogy SB-t nyerjen. :)


Ettől függetlenül én utálom az ilyen firkászokat, mert az olvasók előtt nagyon el tudják ferdíteni a valóságot. Ezt tapasztalatból mondom...

Üdv:
KZ
2015. 10. 17. 12:36
már Goodellt is utálom
"Mr. Goodell szeretném ha elfogadná..." ezen 10 percig sírtam:):):):)
lesz benne egy kép Giziről is Roger:)
2015. 10. 17. 14:26
narbony78
De sajna csak nagykabátban...
2015. 10. 17. 19:22
vodka03
Sziasztok! Holnap mennék Endzone-ba két haverommal a meccseket nézni. Korábban még nem voltam, azt szeretném tudni, hogy kell helyet foglalni vagy nem szükséges? Amennyiben nem szükséges, érdekelne, hogy mennyien szoktak lenni, illetve, hogy kb mekkora a hely.
2015. 10. 17. 19:51
Whitealert
Hali! A hely elég nagy, és nagyon királyul van berendezve. Tavalyi Baltimore elleni playoff meccset néztem ott, iszonyatosan jó hangulat volt. Egyébként akkor kellett helyet foglalnom egy héttel előre, mert elfogytak a helyek. Alapszakasz meccseken lehet nincs annyira tele.
2015. 10. 17. 20:09
vodka03
Köszi a választ.
2015. 10. 17. 20:32
Studi
Na az egy veszélyesen jó közös meccs nézés volt!
2015. 10. 17. 20:34
Whitealert
Amikor Edelman TD passzt adott Dolának kb. 130 dB volt a kocsmában. :D
2015. 10. 18. 15:53
zoli0321
Felejthetetlen volt!!!
2015. 10. 18. 16:54
LaFleur
Jó olvasni, hogy ilyen emlékek maradtak meg sokatokban, valóban felejthetetlen volt az az este!
vodka: hívd fel őket, a neten megtalálod a számukat mert elköltöztek már, most a Dohány utcában vannak a Champs-el szemben. Két hete vasárnap nem voltak nyitva (...) szóval érdemes utánanézni mielőtt nekiindulsz. De előbb-utóbb szervezek megint közös meccsnézést, kiírom majd ide az oldalra, csak találnom kell normális kocsmát.
2015. 10. 18. 19:43
Tzimisce
2015. 10. 18. 20:39
Darkpista
Mostmár, hogy én is fővárosivá avanzsáltam, szívesen veletek tartanék egyszer egyszer ;)
2015. 10. 18. 22:30
Barb
Mi Gyuláról is szívesen felruccannánk. SuperBowl-ra főleg ;). Vodkát, sört viszünk :)
2015. 10. 19. 14:37
ua
Én meg Békésről egy kis szilva pálinkát!
2015. 10. 17. 21:16
dravait
Érdemes elolvasni a tavalyi kommenteket, nagyon tanulságos. Aki akkor temetni kezdte a kapitányt, azok nyilván mind megtértek. Utólag marha jó visszagondolni az azután következő brilliáns menetelésre. És BB grimasza a világtörténelem részévé vált. :-)
2015. 10. 17. 21:39
be is akartam rakni a cikkbe GIF-ként csak sajnos nem sikerült, képként rakta be :S
2015. 10. 17. 21:48
nah, most sikerült!
nem tudom mi volt a gond amikor csináltam, mind1 a lényeg hogy megvan
2015. 10. 17. 23:50
Croaker
Bakker....Tarell Brown-szezonjának is vége...

Patriots placed CB Tarell Brown (foot) on injured reserve, ending his season.
2015. 10. 18. 05:06
Hát bevallom, én is hangot adtam erős kétségeimnek tavaly. De tanultam a dolgokból, kussolok és kivárom a bégét. Eddig bölcsen tettem, de ha most 0-4 lenne, akkor sem tennék máshogy. A lényeg, hogy holnap kemény labdákkal úgy agyonb.... babusgatjuk a Coltsot, higy még ők kérnek elnézést.
2015. 10. 18. 05:23
topin
Azért az tavaly látszott, hogy nem okés az OL és nem adnak elég időt, plusz valami teljesen benga mód eltértünk a szokásos playbooktól, vagy csak az adott meccseken volt fura a játékhívás..de nem az azóta játszott, többnyire rövidpasszos játékot erőltettük és a wr corps minden tagja dropolt is ezerrel..szóval így egyben vizsgálva azért tavaly sem kellett volna csak TB támadni..

És én is azok között voltam, akik változást "követeltek", igaz nem feltétlenül QB poszton..hanem ott ahol a hiba van..vagy OL szinten, vagy WR vagy HC és OC szinten és ha nem ezekben van a hiba, akkor QB váltás..

szerencsére rendbe szedték a falat gyorsan, visszatértünk a játékhívásoknál a megszokott pats sémára és a WR/TE vonulat is hozta magát..

Ezt csak azért írtam ilyen hosszan, mert felvetődött az idei PM jelenség..és hát ott is lehet sok mindenre fogni a fentebb említettek közül, de mégis mintha teljesen más lenne a szitu..legfőképpen azért mert ez már vagy 10 meccs óta tart nála és tavaly még a rekorder sémában kezdődött..
2015. 10. 18. 09:18
BaP
Én is beleestem tavaly ebbe a hibába.

Viszont most nagyon szeretném, ha nem bosszúhadjáratot akarnánk indítani. A cél a W, és hogy ne legyen újabb sérülés.
A CB poszt erősen aggaszt, kivéve, ha a Colts erőlteti Luckot a szar vállával :) de szerintem nem fogja. Ez a másik aggodalmam, nehéz úgy a D#-nek készülni, hogy egy game manager sok futással, vagy egy hajigálógép lesz a kezdő?

Nehéz meccsre, 1 TD körüli különbségre, és komoly halftime adjustment-ekre számítok. A W legyen meg, az az igazi elégtétel.
2015. 10. 18. 05:34
kisdef
Nekem ez a "kedvencem" abból az időszakból.

"They're not good anymore" - Trent Dilfer
https://www.youtube.com/watch?v=WFuffcVDKKg
2015. 10. 18. 12:55
pat68
Brady nagyságát én nem csak abban látom, hogy felállt egy ilyen helyzetben, hanem abban is, hogy olyan vezetője az egész csapatnak, és nem csak a O-nak, mikor felállt, az egész csapat mellé állt és követte!
2015. 10. 18. 13:08
lesliemus
remélem, ma minden egyes touchdown után oda visszük a labdát a colts edzőjéhez és átadjuk neki... remélem lesz neki a végén vagy 6 labdája, amit majd méregethet.... :-))))

go pats!
2015. 10. 18. 14:48
FunHun
Halihó!!!!
Egyrészt 2 esetleg 3 TD-s győzelemre számítok, másrészt nem tudom mennyire lehetséges, de én erősen elgondolkodnék az INdí vezetés helyében, hogy játszasam-e Luckot:
- könnyen indokolható lenne ha nem játszana a sérülésre hivatkozva
- nem biztos, hogy ki kellene tenni őt és az egész csapatot egy akár reálisan bekövetkezhető nagy zakónak --- az nagyon rossz lenne neki és az egész franchise-nak is

Sokkal kényelmesebb lenne nekik, ha elmondahtják, hogy tulajdonképpen egy "B" csapat szenvedett vereséget, de majd a playoffban...
2015. 10. 18. 16:55
Whitealert
Bruce Irvin is ugyanígy érvelt, de szerintem nem lehet előre leadni egy meccset. Minden csapatnak meg kell próbálnia győzni, és ha úgy látják erre Luckkal van a legjobb esély akkor vele kell csatába menniük.
2015. 10. 18. 17:14
pat68
De ha nem teljessen 100%-os akkor tényleg felesleges kitenni a fizikai és (remélem!) lelki terhelésnek!
2015. 10. 18. 15:00
attnagy
"Q: Do you think Brady’s the best of all time?
A: Yeah. I’ll say so."
részlet egy Revis interjúból
2015. 10. 18. 15:31
wolandrules
Szerintem nem kéne túlspilázni a mai meccset, ez egy kötelező győzelem egy gyenge csapat ellen. Nem lenne jó ellőni a puskaport, jövő héten sokkal fontosabb és nehezebb összecsapás vár ránk. Verjük el őket, ahogy szoktuk, de én nem örülnék labdanyomkodós örömködéseknek. Elég baj az nekik, hogy kutyák és hogy felmérgelték az oroszlánt.
2015. 10. 18. 16:53
Whitealert
2015. 10. 18. 18:54
Barb
Amennyiben Gizi látványa és TB sérülésének fájó emléke kedvcsinálóként hat...:D Mr. Nudlifejtől meg azóta kapok hidegrázást mióta NFL-t nézek. De azért köszi :D
Én kedd óta ezzel hergelem magam /meg a zuram idegeit/: https://www.youtube.com/watch?v=5kro8TBtUXg
2015. 10. 19. 08:09
Croaker
2015. 10. 19. 08:28
Croaker
2015. 10. 19. 11:35
komzoz65
Nem csak egy meccs volt az a válság, hanem egy teljes rossz rajt. A minnesotai volt az egyetlen elfogadható játék az első 4 meccsből (ezen is Brady 150 yard körül passzolt), az Oakland elleni nyögvenyelős hazai győzelem se nézett ki túl jól. Kansas volt a mélypont.

Ami azóta zajlik az az NFL történetének egyik nagy, talán az egyik legnagyobb comebackje. A 2013-as esztendő küszködése és a 2014-es rossz rajtot követően most már 20 meccs (18 győzelem) óta, egyre nagyobb hőfok, totális összpontosítás, parádés játék minden szituációban. Egyértelműen liga legjobb irányító pillanatnyilag. Rogers kiváló irányító, de ha vezetői képességeket is belevesszük, az egész csapat mozgósítását akár testbeszéddel, ez Rodgersnek nem jön össze. Per pillanat egyedül a világ tetején TB.

Azt hiszem Kansasban összeállt a kép, hogy lehet, hogy nagyon kevés van már a legendás karrierjéből és minden gátlás eltűnt, ami pályafutásának középső szakaszában leginkább a PO meccseken elő. elő bukkant (leginkább a sérülését követően). Olyan PO-t produkált most, amire minden Pats szurkoló a haláláig emlékezni fog. Várjuk a folytatást, a remények már határozott várakozásokká fokozódtak.

Jó, hogy most már meg van az első Int legalább ezzel nem hergelik, terhelik majd.
Hozzászólás a(z) A nap mikor lemondtak Brady-ről bejegyzéshez