Menetrend

A Patriots 2018-as szabadügynökei

2018. 02. 17. 10:44
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Cikkek

Március 14.-én kezdődik meg az NFL 2018-as szezonja és ezzel megnyílik a szabadügynök piac is. Azok a játékosok aki a 2017-es szezonig rendelkeznek szerződéssel ettől a naptól kezdve szabadon igazolhatóvá válnak. A Patriots-nak eddig van még ideje, hogy hosszabbítson saját szabadügynökeivel, ha nem akarja, hogy azok tesztelhessék a piacot. A cikkben a Patriots szabadügynökké váló játékosait gyüjtöttük össze, a fontosabb játékosokról hosszabban, a többiekről rövidebben olvashattok.Nate Solder, LT: Solder valószínűleg a legfontosabb szabadügynöke a csapatnak. A Patriots a 2011-es Draft 1. körében választotta ki őt a csapat és azóta a támadófal alapembere. Aki nem Nagyon nehéz egy megbízható LT-t találni manapság. Bár szokás szerint sok kritikát kapott idén is, összességében egy remek szezon áll a háta mögött. Az utolsó 15 mérkőzésen mindössze egy sack-et engedélyezett. Nagyon fontos lenne megtartani és hosszútávú szerződést kötni vele, azonban ebbe nem csak a foci szól bele jelenleg. Sok riporter szerint az sem lehetetlen, hogy visszavonul a focitól, hogy a csalájával, rákos kisfiával több időt tölthessen. Ha azonban ez nem történik meg, akkor elég jó esély van a visszatérésére. Amikor 2 éve hosszabbított a csapattal, évi 10 millió dollár fizetést kapott. Most is egy hasonló szerződés a legvalószínűbb.
Ha nem tudod, Ki is az a Nate Solder, akkor ez egy kötelező olvasmány, Spigo fordításában.


Danny Amendola, WR: Az elmúlt egy évben rengeteget válzotott a játékos megítélése, köszönhetően az elképesztő teljesítményének a rájátszásban. Csak úgy mint tavaly, ezúttal is akkor teljesített a legjobban amikor az a legfontosabb volt. Edelman szezon előtti sérülése miatt, azonban már az alapszakaszban is nagyobb szerep hárult rá. Gyakorlatilag Brady első számú célpontja volt a kiélezett szituációkban. Amendola 2013-ban szabadügynökként került a Patriots-hoz. Akkor Welker utódjaként tekintettek rá és a szerződése is ezt sugallta. Azonban ezt a szerepkört Edelman vette át és emiatt korlátozott játékidőt kapott csak. Sokan már az első Patriots-os szezonja után elköszöntek volna tőle, de szerencsére ezúttal is BB-nek lett igaza. Azonban ezért Amendola rengeteget tett. Az utolsó 3 holtszezon mindegyike során fizetéscsökkentésbe bent bele, hogy a csapattal maradhasson. Szerintem jövőre is a csapat tagja lesz, 2-3 éves szerződés keretein bellül. Neki szüksége van a csapatra, a csapatnak pedig rá.


Malcolm Butler, CB: Bizonyára mindenki hallott már különböző teóriákat, hogy miért nem játszott a Super Bowl-on, azonban az igazságot valószínűleg sosem tudjuk meg. Az mindenesetre biztos, hogy a 2014-es szezon előtt nem draftolt újoncként került a csapathoz és még abban az évben a Super Bowl hőse lett. 2015-től kezdődően már kezdőjátékosként számolt vele a csapat. Tavaly járt le az újonc szerződése, azonban nem kapott hosszútávú szerződést a csapattól, hanem egy 1. körös tendert tett rá a Patritos. Már tavaly is rengeteg szó esett a távozásáról, miután a Patriots évi 14 milliós fizetésért leigazolta Gilmore-t, a Saints sokáig partnernek tűnt egy cseréhez, azonban ebből nem lett semmi. Az idei szezonban gyéngébb teljesítményt nyújtott, majd jött a Super Bowl (nem) szereplése, így nagy valószínűséggel nem látjuk többet Patriots mezben a pályán.


Dion Lewis, RB: Lewis 2015-ben csatlakozott a csapathoz és már ebben az évben be is robbant a köztudatba remek játékával. Azonban térdszalag szakadás miatt hamar végetért a szezonja. Ugyan a tavalyi évre felépült sérüléséből, azonban a teljesítménye meg sem közelítette az egy évvel korábbit. Az idei szezonra azonban ismét remek teljesítményt nyújtott. A csapat első számú futója lett a szezon közben és azóta az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta az egész ligában. Éppen ezért kétséges a visszatérése a csapathoz. A Patriots nem szeret sokat fizetni a futóinak, nagy részben pont azért, mert rengeteget rotálnak az edzők a poszton. Valószínűleg lesz olyan csapat, amelyik akár a dupláját is megadná neki fizetésként, mint amit a Patritos.


Matt Slater, ST: Slater a speciális egység csapatkapitánya, ahol továbbra is remek teljesítményt nyújt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy idén is beválasztották a Pro Bowl-ba. Azonban már 33 éves lesz szeptemberben. Vele kapcsolatban az az érzésem, hogy vissza fog vonulni, mert ha nem gondolkodna ezen, akkor szerintem már szezon közben hosszabbítottak volna vele 1-2 évet.


Rex Burkhead, RB: Burkhead tavaly nyáron érkezett a Bengals csapatától egy éves szerződés keretében. A szezon során többször is meggyűlt a baja a sérülésekkel, azonban amikor egészséges volt, remek teljesítményt nyújtott, főleg a passzjátékban. Lewis nagy eséllyel máshol jobb szerződést kap, Gillislee gyenge teljesítménye miatt repülhet a csapattól, így szerintem ő maradni fog a csapatnál egy 2-3 éves szerződéssel.


Cameron Fleming/LaAdrian Waddle, OT: Őket egy kalap alá veszem két okból. Első. Ők ketten voltak a csapat csere OT-jei a szezon során, sérlülés miatt mindketten pályára léptek, még kezdőként is és mindketten stabil teljesítményt nyújtottak. Ezzel el is érkeztünk a második ponthoz. Nem látok rá esélyt, hogy Belichick mind a kettejüket megtartaná. Szerintem Fleming fog a csapatnál maradni és mögé fog érkezni a Draftról egy újonc. Ezzel Waddle létszám felettivé válna és máshol kellene szerencsét próbálnia. Ha azonban Fleming szerződik máshová akkor Waddle-lel hosszabít majd a csapat.


Nate Ebner, ST: Ebner, Slaterhez hasonlóan a speciális egységben nyújtott nagyszerű teljesítményével érdemelte ki, hogy a csapat tagja legyen. A 2016-os szezon során még Slater-nél is jobb teljesítményt nyújtott, azonban az idei szezonja hamar véget ért. A Jets elleni első mérkőzés során, egy fake puntnál térdszalag szakadást szenvedett. Remélhetőleg 100%-os lesz a következő szezonra, mert akkor erőssége lehet a speciális egységnek. Egy éves, veterán minimum közeli szerződést kaphat, amivel ha kell akár PUP listán is kezdheti a szezont.


Ricky Jean-Francois, DL: Szezon közben érkezett a csapathoz és azóta már elküldve is volt. Azonban az utolsó hetekben jó teljesítményt nyújtott, amivel kiérdemelte a meccskeretbe kerülést Alan Branch-el szemben. Branch-et jó eséllyel elküldi a csapat és ezzel megnyílhat az út az ő visszatérése felé.


Marquis Flowers, LB: Flowers közvetlen a szezon előtt érkezett a csapathoz egy csere keretein bellül a Bengalstól. Eleinte csak a speciális egységben szerepelt, azonban idővel kiharcolt magának játékidőt a védelemben is. És ott sem vallott kudarcot. Főleg egyértelmű passz szituációkban volt a pályán, ekkora vagy a futók őrzése volt a feladata, vagy az irányító siettetése. A szezont végül 32 szereléssel és 4.5 sack-el zárta. Szituációs játékoskét ő is visszaérhet a csapathoz.


James Harrison, LB: Miután a Steelers elküldte őt az alapszakasz vége előtt, lecsapott rá a Patritos. Szituációs játékosként kapott szerepet a 39 éves védő. A szezon után azt nyilatkozta, hogy jövőre is játszani szeretne, nem tervez visszavonulni még.


Brandon King/Brandon Bolden/Johnson Bademosi, ST: Mindhárom játékos főként a speciális egységben kapott szerepet. Így tehát az ott nyújtott játékukkal érdemelhettek ki egy új szerződést. Egy biztos, ha hosszabbítanak is velük, meg kell majd küzdeniük az 53-mas keretbe kerülésért az újonc szabadügynökökkel.


Az én tippem a maradókra: Nate Solder - 2 év, Danny Amendola - 2 év, Rex Burkhead - 3 év, Cameron Fleming - 3 év, Nate Ebner - 1 év, Ricky Jean-Francois - 1 év, Marquis Flowers - 3 év, Brandon King - 1 év, Johnson Bademosi - 1 év.

Ti mit gondoltok, kik kapnak új szerződést a csapattól?


forrás: ESPN Boston, patriots.com

Hozzászólások

2018. 02. 17. 11:46
Ha nem vonul vissza, akkor Solder lenne a legfontosabb akit maradásra kéne bírni. 1-2 éves szerződés ami alatt ki lehet nevelni az utódot. Kérdés Garciával mi van. Ha vissza tud jönni játszani, akkor van egy pótlékjelölt, ha nem akkor viszont draftolni kell valakit.

Dola maradjon. Szerintem fog is.

A listádról nekem két név ugrik még ki. Én Fleming helyett Waddle-t marasztalnám. Flowers esetében pedig kérdéses mennyiért akarna maradni. Magához képest neki nagyon bejött az idei szezon és odákat zengett Patricia-ról, nem tartom kizártnak, hogy a Lions képben van nála. De nagyon szeretném ha maradna. Így meg lehetne válni McClellintől és Robertstől is. LB draft meg szerintem kötelező, ha csak nem FA-ről hozunk valakit.
2018. 02. 17. 12:10
Arnold Patsenegger
Solder.
Dion Lewis.
Dola.
Waddle.
Flowers.

Ők kellenek, a többi mehet. :)

Draftról.
CB, TE, LB, edge.
QB? - az irányító nagy kérdés az idei drafton. Ha elérhető egy igéretes Prospect akkor szerintem biztosan húzunk. De ha nem szerintem idén még beleférne
2018. 02. 17. 18:38
hopi46
Az "Ők kellene" témával teljesen egyetértek.
A draft sorrendet én felcseréném LB, CB, edge sorrendre. A TE "szükségletünk" függ Gronk-tól. Én Hollister-ben nagyon bízok.
Remélem találunk egy "eldugott" QB "zseni-jelöltet" a 3.-4. körben, akiről csak Mi tudunk. :)
2018. 02. 17. 18:38
hopi46
2018. 02. 18. 00:06
Arnold Patsenegger
Hollister szerintem nem használható, ha az lenne akkor most nem ilyen stat lenne a neve mellett. De valaki kell mert Gronkot idő előtt szétverik, mert legálisan nagyon nehéz megállítani....

QB-t szerintem ha húzunk akkor 1.-2. Körben.
Amúgy nincs 4. Körös pickje a Patsnek (5. se a Cassius Marsh fiaskó miatt)

Vannak jó pickjeink 1-3. Körben. De azért need is akad bőven.
Pénz se sok van a sapka alatt, éa ahhoz hogy csináljanak helyet az +needeket szül.

Érdekes lesz az idei Offseason, talán az egyik leg érdekesebb évek óta. (Lesz -e új QB? Védőjátékosok sokaságe lesz e draftolva? Kap -e végre Gronk egy méltó társat/utódot? Mi lesz az Solderrel?)

Gronk témához annyit,hogy Tyler Eifert is szabadügynök. Sérülések őt is hátráltatják, de szerintem pont azért amiért Gronkot is, túl sok terhelést kap. Megosztott terheléssel mindkettő tovább bírná, és a Liga legbrutálisabb TE párosa lenne a Patsnél.
2018. 02. 18. 10:03
hopi46
Tiszteletben tartva a véleményedet, szerintem a TE kérdés összefügg Solderrel. Ha elmegy inkább védekező TE kell a falba, hát Eifert nem igazán ilyen és az utóbbi két szezonban csak 8+2=10 meccset játszott. Térd operáción van túl, rizikósnak látszik és nem olcsó.
Hollister statja a kevés támadó snap-je miatt nem igazán értékelhető.
2 TE-s támadó játékunk AH óta gyakorlatilag nincs, bármennyire is szeretnénk, a 7-es fal viszont egyre gyakoribb Nálunk.
Majd meglátjuk. :)
2018. 02. 18. 16:19
Arnold Patsenegger
Szerintem nem véletlenül kapott annyi snappet. De bárcsak igazad lenne.. :)

Eifert szerintem pont a sérülések miatt nem lenne drága, sőt elég alacsony garantálttal és sok ösztönzővel simán elképzelhetőnek tartom a megszerzését. (Egy újoncnak mondjuk jobban örülnék)
2018. 02. 18. 18:25
hopi46
Eifert előző szerződése a CIN-nél ~5 millió volt és Allen-é is ennyi Nálunk. Egykorúak. Valahogy úgy érzem amit nyernénk a réven (több támadó célpont) elveszítenénk a vámon (TB védelme.) Én az utóbbit tartom fontosabbnak, de lehet, hogy rosszul látom. :)
2018. 03. 02. 22:49
mkcmagico
Sziasztok!
Szerintem egy egészséges Rexire (Burkhead) nagy szükség lesz. Ő klasszikusan a sok oldalú Pats stílusba bevethető játékos. Sok ilyet tudnánk mondani, legjobban Shane Vereen-re hajaz, és szerintem ilyen játékos mindig kell a keretbe...
2018. 02. 17. 12:41
Ha egészséges, akkor én mindenképpen megtartanám McClellin-t, de ez egy nagyon nagy ha.

Roberts-et nagyon szeretném már más mezben látni, akár marad Flowers akár nem, mint ahogy a podcastban mondtátok igazi boom or bust játékos, csak mondjuk ebben 80% a bust és 20% a boom, szerintem.

számomra a top needek draftról ezek lennének, valami ilyesmi sorrendben: LB, QB, CB, OT, DE
2018. 02. 17. 18:48
Nagyon bízom benne, hogy Lauletta vagy Falk nálunk köt ki. Developement QB mindkettő. Lolita nagyon nagyot jàtszott a Senior Bowlon.
2018. 02. 18. 00:12
Arnold Patsenegger
Lolitáról mit gondolsz? Nem tolja fel az árát a Senior Bowlon mutatott teljesítménye?
2018. 02. 17. 13:40
Farkas Joe
Amendola távozása fájna messze a legjobban, mármint érzelmileg, nagy kedvencem. Remélhetőleg bejön a cikkíró jóslata. (Azért a nevét sikerülhetett volna rendesen leírni)
2018. 02. 17. 16:09
tommasi
Jelenleg lehet tárgyalni a szabad ügynökökkel?
Értem ez alatt,hogy bármelyik nap bármelyik pillanatában összejöhet a hosszabbítás bejelentése?
2018. 02. 17. 16:41
Pat Patriot
Sokakkal ellentétben én nem vagyok túl elégedett Solder teljesítményével. Sajnos nem találok adatokat a falemberekről, de a meccseken sokszor úgy tűnt, hogy Solder nem annyira jó. Az utolsó 15 meccsen 1 sack persze remek, de kíváncsi lennék, hányszor engedett QB-hitet vagy "csak" siettetést. Köszönöm, ha valaki talál ilyen adatsort, esetleg PFF-statisztikát, de nekem nem volt annyira meggyőző Solder idei teljesítménye.
2018. 02. 17. 17:21
zsolt75
Nekem Slater az egyik kedvencem, mert nagyon intelligens játékosnak és embernek tartom. Láttam egy szimpatikus riportot vele és az édesapjával. A hozzáállást tekintve pedig Develint is kedvelem (bár ő ebben a cikkben nem érintett).
2018. 02. 17. 17:37
dravait
Én szívesen látnám Harrisont továbbra is a védősorban. Tőle pont azt az aggresszivitást kapjuk meg, amit anyira hiányoltunk a szezon során. Nagyon kellene olyan LB, akitől már eleve tartanak a futók vagy az O fal emberek, pláne az irányítók.
És Robertset meg ne lássuk többet Patriots mezben, könyörgöm!!!!!
2018. 02. 17. 18:46
Pietrosz2
A Patriots honlapon szavazók elsősorban Amendolát szeretnék megtartani.Én is.
Ilyen kvalitású elkapó nem sok van.
Már a tavalyi Super Bowl-on is csodát tett sokszor.
2018. 02. 17. 19:11
DM
Sziasztok az én listám,hogy ki maradjon itt:

-Amendola WR
-Butler CB
-Burkhead RB
-Waddle OL
-Ebner ST
-Flowers LB
-King,Bolden ST
2018. 02. 17. 19:41
ötös műhold
Nem lehetne Lewist megtartani? Egy ilyen idény után... nagyon nem szeretném ellenünk látni játszani. Burkhead-ért is nagy kár lenne. Amendola meg... ha ő elmenne, az kb. olyan lenne, mintha Edelman, vagy Gronk menne.
2018. 02. 17. 19:52
Lewisnak valószínű hagyják, hogy tesztelje a piacot és ha akar akkor egy ajánlattal visszajöhessen. Hightower és McCourty esetében ez bejött. Szeretném ha Lewis maradna, de elképzelhető, hogy valaki többet fog ajánlani, mint amit BB kiadna érte.
2018. 02. 17. 20:37
Tzimisce
Húzok egy boldot: Soldert elengedjük, és húzunk egy újoncot első körben. A második legnagyobb a fizuja, és tudom, hogy ez egy bizalmi állás, de ennyit nem fogunk neki fizetni.
Lewis sajnos már öreg, nem fog maradni, Butler szeretném, ha maradna, de szerintem elmegy valahova pénzt keresni, mert itt szerzett 2 gyűrűt, ennyi elég neki.
Ha Slater visszavonul, nagyon fog kelleni Ebner, én örülnék neki, ha mindketten maradnának.
Flowersnek és Harrisonnak is örülnék, egész jól játszottak, de valamit csinálni kell a fallal.
2018. 02. 17. 20:58
hopi46
Újonc vakoldali tackle-el védeni egy 40 éves irányítót, hát valóban bold. :) És ki lenne az az újonc "Solder-pótló"?
Vagy valakit a meglévők közül "átképezünk"? Garcia-ról meg semmit sem tudunk.
2018. 02. 17. 21:19
Tzimisce
Nekem úgy rémlik, hogy amikor Matt Light visszavonult, egyből húztuk Soldert, és azóta ő játszik a vak oldalon.
2018. 02. 17. 22:15
hopi46
Ez igaz, de Solder-t az 1.kör 17. helyén, 2.OT-ként draftoltuk 2011-ben. Seymour-ért kaptuk az OAK-tól a pick-et!
Light 2011-ben még két éves szerződést kötött a Pats-el, de 2012 májusban visszavonult, azaz egy szezonban még egy rosteren volt Solderrel. Hogy melyikük mennyit játszott nem tudom, de talán kivárta a csapat, hogy Solder beválik-e. Ilyen megoldást el tudnék képzelni csak most Solder és XY. (XY-ra adjál tippet.)
2018. 02. 17. 23:44
Tzimisce
Nem nézek egyetemi focit sajnos, így passz. De 10 misi nagyon sok nekünk így, hogy nem sok van a sapiban.
2018. 02. 18. 13:10
cspeti98
Van 13 milliónk, de cutokkal és módosításokkal/hosszabbításokkal a piac nyitásig csinálhatunk 30-35 milliót. Ne a vakoldali tackle legyen az a poszt, ahol spórolunk.
2018. 02. 18. 18:27
hopi46
Az utolsó mondatoddal 100%-ig egyetértek!
2018. 02. 18. 13:11
cspeti98
XY lett volna tavaly Garcia, de megsérült és most kb. 40 fonttal könnyebb a kelleténél. Neki gyakorlatilag ez lesz a rookie éve.
2018. 02. 18. 09:00
April Wine
Valójában nem így volt.
Abban a szezonban Light még játszott a szokásos LT szerepkörében. Solder pedig abban az évben RT-t és TE-et játszott. És csak a második szezonjában - Light visszavonulása után - lett LT.
2018. 02. 17. 21:04
nikos1976
Egyetértek: Solder, Dola, Burkhead, Fleming v. Waddle, Harrison, Ebner , Slater marad.
Az egyetlen nagy kérdés: LEWIS. szerintem is teszteli majd a piacot, de nem biztos hogy elmegy mivel egy másik játékrendszerben nem biztos hogy tudja ezt a szintet játszani. Ha el is megy 1 éven belül cut lesz és visszajön. Nem aggódom.
Lóvé lesz!
Branch, McCellin, Giliszta, Allen cut
2018. 02. 17. 22:30
palesz42
Én is mondok egy bold-ot: M. Butler marad. Az Öregtől még ezt is el tudom képzelni.
Én mindenesetre nagyon szerettem a játékát, amikor rossz (vagy magához képest rossz) volt, akkor is akart, harapott, megalkuvás nélkül játszott. Örülnék ilyen hozzáállásnak a CB sorban. Aztán felébredtem...
2018. 02. 17. 23:04
LAX
En szerintem Butler egy tehetseges jatekos.
DE
-hisztis
-hullamzo teljesitmenyu
-tevedesben van az ar/ertek aranyaval!

Inkabb jojjon FArol egy kozepes teljesitmenyu alazatos CB
Mint maradjon Butler ki hol szuper hol fogalmatlan!

Meg vmi:
Remelem Los Angeles Ramsbe szerzodik mert akkor augusztusban ala tudom vele iratni a 49.Super Bowl-os kepemet az Int-rol! :)

Go Patriots
2018. 02. 18. 03:19
palesz42
Szerintem Butlernél alázatosabb játékos kevés van/volt.
És miből szűrted le, hogy hisztis? Egyszer fakadt ki, a mostani SB után. Magánvéleményem szerint jogosan.
Sok pénzt akart, de ez a hírek szerint inkább az ügynöke bénázása volt, nem ő pampogott.
Sok mindent el lehet róla mondani, de a hozzáállásával sosem volt gond.
2018. 02. 18. 11:13
Solymi81
Ezt azért nem tudhatjuk. És amúgy mindenki emlékszik mi volt az előző előszezon során amikor nem írta alá a szerződést. Lehet az ügynökére is fogni, de asszem Butlernek is voltak megnyilvánulásai. Ráadásul BB nem engedte, hogy csak úgy simán szabadügynök legyen.

Persze, ettől függetlenül lehet, hogy megtartják.
2018. 02. 18. 08:27
roik092
Nekem Butler borzasztóan hiányozna.... Számomra ő egy igazi Patrióta, soha, de soha nem feledem a 2014-es Super Bowlt, ahol a valaha volt legnagyobb érzelmi hullámot adta, az nagyobb volt mint az Atlanta elleni, mert ott lényegében már elvesztettük a meccset és egy momentummal nyertük meg, míg az Atlanta ellen egy folyamat volt.

Meggyőződésem, hogy az idei gyengébb produkciójában nagy szerepe volt a holtszezonbeli távozási huzavonának.
Nagyon fura és szörnyű lenne más mezében látni, ő annak a játékosnak a prototípusa amely a Pats-et naggyá tette, itt ismeretlen, kukázott játékosok is tényezőkké és elitté válnak, nem kell ahhoz hogy elsőkörös legyen.
2018. 02. 18. 08:40
roik092
A többiekről szólva, a támadósorba minél több FA-t megtartanék, mert az idén is egy olajozott rendszer volt: Amendola, Lewis és Burkead is maradhatna, főleg, hogy Gillislee valószínűleg cut lesz. Solder maradása is indokolt lenne, de nála inkább a fizetés lesz a kérdéses. A Waddle- Fleming kettősből csak egy fog maradni. (Ha Solder megy, akkor mindkettő, de remélem Nate marad)

A védelem a kardinálisabb kérdés. Ahogy fentebb írtam, örülnék Butlernek, ha kapna egy hosszabb szerződést és mégis maradna. Slater szerintem is visszavonul, idén eleve sokat volt sérült, Pro bowl kinevezésében a népszerűsége is sokat nyom. Harrison és Flowers is jó lenne szituációs játékosnak, de HT és Mccelek is visszajön, és azért ők Van Noy mellett már egy tapasztalt LB sort alkotnának. Roberts szerintem maradni fog, mert a teljesítménye ellenére is favorizálták, hátha egy HT-hez hasonló újjászületést nyom.....
A többi ST játékos közül szerintem max. kettő marad Ebner és King. A másik kettő Bolden és Bademosi menni fog,utóbbinak szerintem elég magas a fizuja, ahhoz képest, hogy mennyi szerepet kap. Jean-Francois és Branch cut lesz, mellettük David Harris is szedheti a sátorfáját. A védelemből még Grissom, Grigsby és remélem, hogy Richards sem lesz ott....
A támadók közül Allen elküldése indokolt,főleg, ha Bennett meggyógyul és nálunk marad.
2018. 02. 18. 13:08
cspeti98
Látom többen nem marasztalnák Soldert, szerintem viszont az ő megtartása kell, hogy legyen a prioritás. Messze a legjobb FA LT lesz idén és ligaszerte nagyjából akkora need, mint az irányító, ha valahol akkor ott nem szabad spórolni. Tavaly Garcia azért érkezett, hogy esetleg vele pótoljuk Soldert, de Scar legutóbb azt nyilatkozta róla, hogy a versenysúlyánál jelenleg 40 fonttal könnyebb, így ő hatalmas lutri, míg rookieval védeni Brady vakoldalát elég merész, arról nem is beszélve, hogy egy extra needet teremtenénk és ezt jó eséllyel az első körben orvosolni kéne.
2018. 02. 18. 14:46
Arsenal
20 kg könnyebb, mint draftolásakor? Kérdés, hogy mit csinált a rehab alatt, ez szerintem túl sok súlyvesztés.
2018. 02. 18. 16:15
cspeti98
Valamilyen betegsége volt (a súlyvesztés alapján elég komoly) és a rehabot még el se kezdte, Scarnecchia szerint az elején nagyon óvatosan kell majd dolgozni vele, így gondolom eléggé el fog húzódni a folyamat. Nem vagyok benne biztos, hogy szeptemberre rendben lesz.
2018. 02. 18. 19:15
ua
Benettel mi a célja a csapatnak, lehet tudni valamit? Antonio Gates 2. számú TE-nek?
2018. 02. 19. 01:33
Bandi
Biztos megy 6m a cap hitje
2018. 02. 18. 21:33
BaP
Szerintem idén komolyat kell húzni a FA piacon, de érdemes a drafton is agyalni

Szerintem Solder marad, és lehet, Waddle is, de húzunk OL-t az első két körben
Bízom benne az öreg leül Butlerral, és megtartja, de CB-t akkor is kell húzni a közepén
Szerintem mind Bennett mind Harrison marad, Bennett jó vásár lesz
DT/DE-t húzunk az első két kör valamelyikében
Dola (remélem) marad, de szerintem Lewist elviszik

Viszont, mivel QB, DT, LB, OL, RB is kell, simán el tudom képzelni, hogy egy meglepetés csere útján feljebb megyünk a drafton, vagy egy meglepi trade útján többet húzunk az első 2 körben.

2018. 02. 18. 23:23
Arnold Patsenegger
Ennyi pickkel szerintem esélytelen a feljebb mozgás. Ígyis nagyon kevés pickünk van. Ami van azok is kör végén (a 49ers picket leszámítva).
2018. 02. 18. 22:51
hopi46
Reiss(ESPN) szerint:
Harvey Langi megjelent SB-n, a többi sérült játékossal együtt, és azt nyilatkozta: Szeretne újra pályára lépni és, ha minden úgy halad ahogy eddig, áprilisra készen áll a csapat offseason programjára. :)
2018. 02. 19. 14:49
Bulow
Szerintem is Solder megtartása a top prioritás, bár már olyat is olvastam, hogy esetleg visszavonul a kisfia miatt. Nagyon vékony az LT kínálat a ligában, egyszerűen nem szabad elmennie, mert Cannon ugyan pótolhatja, de alig játszott eddig bal oldalon. Garcia helyzete sem rózsás és a 2 backup is szabadügynök.
Lewis nem öreg, és szinte biztos hogy menni fog, kábé kétszer annyi a piaci értéke, mint amit a Pats költeni szokott RB-re. Éppen ezért Gilleslie-t tuti nem vágjuk ki hamar, legfeljebb a augusztusban, ha már látszik hogy mi van. Biztos jön RB a draftról, vagy méginkább idehozunk 6-8 UFA-t és kiválogatjuk ki maradjon.:)
Sokakkal ellentétben nem látom hogy az LB sor nagy need lenne. Idén HT, McClellin, Rivers és Langi nélkül is voltak valahogy (tény hogy nem nagyon jól...), sztem HT-t vissza kellene vinni középre és kész. Flores az egyik legjobb LB edző a ligában, meg kellene tudni oldania. Rivers sztem nagyon jó lesz, és bár ő DE-ként is használható, ebben a sorban is számba vehető.
Safety viszont nagyon kell: Mindhárom kezdő veteránnak számít, minden második playben fent vannak mindhárman, Richards förtelmes, és 2018 után a szerződések is lejárnak, Chung sztem vissza is vonul. CB oldal talán kedvezőbb, Cyrus Jones igazán összeszedhetné magát, akkor kész is lenne ez a team.
Nagy kérdés Gronk, Solderhez hasonlóan vhogy őt is meg kell tartani, és kellene egy alulértékelt TE tehetség a FA paicról, Troy Niklast emlegetik is, sokat volt sérült, de amikor draftolták, akkora hypeja volt mint Gronknak.
És akkor a QB: Laulettát és Mike White-ot emlegetik hozzánk, ők második körös prospectek, de sztem BB attól sem riad vissza, hogy akár egy jövő évi első köröst is beáldozva felmenjünk akár mondjuk Josh Allenért is. Eddig inkább kifelé trédelgetett az öreg, de mondjuk simán felmentünk Mayo-ért és Gronkért is.
És még valami: 4. körös pickünk ugyan nincs, de akár kettő kompenzációs is lehet még, Sheard és Bennett után, ugye emlékszünk, hogy sokan azt mondták, csak ezért vettük vissza...
2018. 02. 19. 16:07
LAX
Igen, szerintem is lesz iranyito draft de egy vmit magyarazzon el nekem vki:
Mindenki Laullettat meg Faulkot irogatja nekunk, mert hogy az a legjobb a Patriots nak meg ilyenek!
Ha olyan kiralyak akkor miert csusznak/csuszhatnak le hozzank akar a harmadik korig?
A top QBk nevei fel sem merulnek nalunk!
Miert? Valaki vilagositson fel. Mert szerintem is siman feltradelhetunk egy topert a kerdes ezek utan hogy jok e ok nekunk vagy nem!?

2018. 02. 19. 17:10
mgabor74
Mert 1/1-3-ig valószínűleg ki fog menni Rosen és Darnold jelen állás szerint. Az első 5-8-ban pedig reálisan még Mayfield és Allen. Persze a sorren változhat még az utolsó pillanatban is négyük közt, de az első 8 (max 10) pickben jelenleg úgy tűnik kimennek. Ahhoz, hogy a Pats felcseréljen a 9-10. helyre (ahol már egyikük is csak talán elérhető) minimum oda kellene adni az idei első, és a két második köröst. És ez az ár még egy régebbi táblázat alapján van, az újabb trendek alapján még ehhez is hozzá kellene rakni valami 2-3. köröst a következő évből. Enyhén szólva túlzásnak tűnik.
Mayfield és Lamar Jackson (ahogy eddig olvastam) amolyan Wilson féle irányítók, ami alapján gondolom nem nagyon Pats sémába illők. Utánuk jön Rudolph akinek a hírek szerint kevésbé megy az emberezésbe szűk helyre gyors bepasszolás, ami ugye nem szerencsés.
Ahogy Én tudom Faulk-White-Lauletta lehet az a hármas akikből megfelelő képzéssel (1-2 év minimum) lehetne egy Garoppolo-hoz hasonló projekt. Persze ez csak okoskodás egyelőre, lehet BB-ék tök mást gondolnak (sőt, az lenne a fura ha így).
2018. 02. 19. 17:18
LAX
Koszi a valaszt!
Meg vmi
Ha esetleg vmi csoda folytan kicsuszna abbol a top4 QBbol vki az elso 10pickbol ki lenne az akiert erdemes lenne feltradelni? Es vegyuk ugy hogy feltradelunk ha ilyen van! Ki lenne nekunk a legmegfelelobb?
2018. 02. 19. 17:24
mgabor74
Darnold-Rosen esélytelen hogy kicsússzon szerintem. Talán ha valami csoda folytán lecsúszna Allen akkor Ő. Mayfield nem zseb irányító, a méretei sem ideálisak, és véleményem szerint kicsit túlhype-olt is.Nem hiszem hogy Ő kellene BB-nek.
2018. 02. 19. 17:31
LAX
Akkor Allen beleillik a rendszerunkbe?
Es jobb e annyival mint Lauletta hogy erdemes legyen bealdozni erte a Draftot?
2018. 02. 19. 20:20
cspeti98
Nálam Lauletta > Allen. Allent nagyon szeretik, mert prototípus méret meg erős a karja, de ha megnézed a két játékos meccsfelvételeit, akkor Lauletta sokkal jobban néz ki. Ráadásul Allennél még azt se lehet előnyként felhozni, amit más QB-knál, hogy komolyanb ellenfelek ellen játszott, mert a Wyoming nem az a tipikus egyetemi topcsapat, ráadásul nem is érzem rendszerbe illőnek.
2018. 02. 19. 20:14
cspeti98
Azért, mert reálisan ők elérhetőek, ahhoz hogy felmenjünk a top4 QB bármelyikéért 1/31-ről, az életünket is oda kell adni. Lauletta eléggé rendszerbe illőnek tűnik, okos játékos, aki ha nem is sűrűn, de játszott pro style offenseben is és tökéletes a gyors, rövid passzos játékra.
2018. 02. 19. 18:40
hopi46
Nekünk, a jelenlegi helyzetben, nem a QB poszt a need, azaz teljesen felesleges lenne (talán hiba is!) az idei magas pick-jeinket erre "pazarolni".
Nekünk egy a rendszerünkbe illeszthető és fejleszthető ("jól tanítható") kellene úgy kb 1-2 év múlva.
http://www.nepatriotsdraft.com/2018/02/scouting-report-kyle-lauletta-qb.html
http://www.nepatriotsdraft.com/2018/02/scouting-report-luke-falk-qb.html
2018. 02. 19. 18:45
LAX
Koszonom! Akkor hatradol es defense draft!
1: DE
2/1: S
2/2: DL
3: Kyle Lauletta
Okes en benne vagyok! Es Brady mogott jobb lehet par ev mulva mint a mostani top prospect ek!
2018. 02. 19. 19:22
hopi46
LB se lenne rossz! :)
2018. 02. 19. 19:25
LAX
Szerintem ha meggyogyulunk ez a reszleg nem olyan veszes!
De attol meg johet LB CB a FArol!
2018. 02. 19. 20:21
cspeti98
Ne felejtsd el hogy lacrosse-ozott, ez is fontos tulajdonság BB-nél! :D
2018. 02. 19. 17:14
szepi
Graham,Sherman kettőst egy évre? Aránylag kis pénzért mint annak idején Revist.6-7 milla cserébe superbowl esély.
2018. 02. 19. 17:19
LAX
Sherman persze Graham szerintem nem mert Bennett marad szerintem
2018. 02. 19. 20:10
cspeti98
Sherman jöhet, Graham pedig remélem, hogy jó messzire elkerüli Foxborot.
2018. 02. 19. 17:46
LAX
Szerintem Josh Allen siman kicsuszhat a top10pickbol ha Kirk Cousins trade osszejon mindegy kivel!
2018. 02. 21. 17:14
mgabor74
Hogy ne csak irányítókról írjak mostanában. Edelman: pic.twitter.com/rsSKmGoBNo
2018. 02. 21. 17:17
mgabor74
Na, úgy tűnik ez így nem megy, itt akkor az egész cikk, ezen belül meg lehet nézni a kiemelésben lévő hivatkozáson a videót: https://patriotswire.usatoday.com/2018/02/21/julian-edelman-gives-a-brief-look-at-how-acl-recovery-is-going/
2018. 02. 21. 19:27
zebra
Egy túrórududit teszek arra, hogy Eli Apple-t elhozzuk bagóért, mert BB meg akarja szelidíteni.
Hozzászólás a(z) A Patriots 2018-as szabadügynökei bejegyzéshez