Menetrend

Akik PUP-listán kezdik az edzőtábort

2015. 07. 27. 23:30
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A szezon közeledtének csalhatatlan jele, hogy a csapatok PUP (Physically Unable to Perform - fizikailag nem alkalmas a játékra) listára helyezik azokat a játékosokat, akik még teljesen nem gyógyultak fel a a holtszezonban szerzett, vagy éppen akkor operált sérüléseikből.
A Patriots is ma nyilvánosságra hozta ezeket a játékosokat, akik a következők: Dominique Easley, Dane Fletcher, Chris Jones, Brandon LaFell, Matthew Slater, Vince Taylor, Ryan Wendell és Chris White. Rajtuk kívül még a veterán irányító, Matt Flynn került nem futball által szerzett sérülést jelző listára. Mindkét listáról bármikor lekerülhet egy játékos az edzőtábor során.
Akik meglepő módon nem kerültek PUP listára: Vollmer (vállsérülés), Hightower (vállsérülés) és Mayo (térdkalács), vagy éppen Jamie Collins, Chandler Jonmes és Sealver Siliga, de holnap délután a határidő, addig még felkerülhetnek rá (amennyiben szükséges).

Az edzőtábor hivatalosan csütörtökön kezdődik. Mi idén is igyekszünk a lehető legbővebben beszámolni az eseményekről.

Hasznos linkek, magyarázatok: játékosok státusza (PUP és NFI lista szabályai), a nyári felkészülés (edzőtábor) szabályai, lebonyolítása.

Hozzászólások

2015. 07. 28. 10:25
mgabor74
Easly lesz valaha egészséges egyáltalán?
Hozzászólás a(z) Akik PUP-listán kezdik az edzőtábort bejegyzéshez