Menetrend
Szavazás

Anderson szerződtetése

2014. 06. 05. 13:53
Szerző: DoM
Kategória: Offseason 2014
Megerősítette a New England Patriots linebacker sorát James Anderson leigazolásával. Anderson elsősorban a passzjáték elleni védekezésben jeleskedik, vagyis éppen azon a területen, amely hiánycikknek számított az elmúlt években és még most is az a Patsnél.

Anderson harmadik körben draftolt játékos volt még 2006-ban. A Carolina Panthersnél 2009-re stabil kezdőjátékos lett belőle. 2013-ban hagyta el a csapatot és költözött Chicagóba, ahol minden alapszakasz meccsen kezdőként lépett pályára. 102 szerelés mellett 4 sack és 3 elütött passz fűződik a nevéhez. Egyelőre negyedik linebackerként lehet vele számolni a feltételezett Collins, Mayo, Hightower kezdőhármas mögött. Nickel/dime felállásban harcolhat ki magának játékidőt, de az is elképzelő, hogy egyértelmű passzhelyzetben ezzel Jamie Collins a védővonal szélén is szerepelhet pass rusherként, tehát közvetve annak az egységnek a mélysége is javult.

Mivel az igazolás már június 1-je után történt, így az nem számít bele a következő drafton kompenzációs pickek számításába.

Még átigazolási hír, hogy Mark Harrison elkapó, akiről idén már írták, hogy "move" tight enddé képezhetik át, többé nem a Patriots tagja, mert a klub felbontotta a szerződését, így waiver listára került. A hírek szerint ezt megelőzően elkésett az egyik OTA edzésről. 2013-as nem draftolt újoncként a tavalyi évet a sérült játékosok (láb) között töltötte.

Hozzászólások

2014. 06. 05. 14:26
loop80
Nagyon jó hír! Alakul a molekula... :D
2014. 06. 05. 19:13
MemphisM
Örülünk ennek? Miért engedték el lehet tudni?
2014. 06. 05. 21:04
Feltétlenül pozitív lépés.

Inkább D.J. williamst igazolták vissza a tapasztalt kezdők közül. Inkább a fiataloknak akarnak a Bearsnél játéklehetőséget biztosítani (Bostic, McClellen). Még egy Briggsük is van. Nem volt ideális szerintem a számára.
Hozzászólás a(z) Anderson szerződtetése bejegyzéshez