Menetrend

Az első fecskék: Yates és Washington és az első érkezők!

2009. 02. 18. 11:01
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Megkezdődött a nagytakarítás Foxborough-ban is. Az első áldozatok Kelly Washington és Billy Yates voltak. A távozókkal együtt megérkeztek az első új igazolások is.
TÁVOZÓK A 29 éves Kelly Washington (WR) elsősorban a speciális csapatrészben szerepelt az elmúlt két szezonban. Jövőre valószínűleg Sam Aiken és Matt Slater fogja ellátni a feladatait. A 28 éves center és guard poszton is bevethető Billy Yates 2004-től tagja a csapatnak, 2008-ban hét alkalommal lépett kezdőként pályára sérülések miatt. Mindkét játékos szerződésének utolsó évébe lépett volna, Washington 1.08 millió $-t míg Yates 790.000$-t fogyasztott volna a fizetési sapkából. ÉRKEZŐK Tully Banta-Cain a Patriots 28 éves régi-új OLB játékosa 2 éves kitérő után visszatért az őt 2003-ban draftoló (239. helyen) csapathoz. Banta-Cain veterán minimumért (620.000$) írt alá 1 évre a csapathoz, valamint 25.000$ roster bónuszt és 30.000$ workout bónuszt kaphat. A veterán minimumos szerződés miatt a játékos fizetése csökkentett mértékben számít a salary capbe. Brad Listorti (24 éves TE) eredetileg az Atlanta Falcons együttesével szerződött miután a drafton nem került kiválasztásra. Később megfordult két rövid alkalommal a New York Jets gyakorló csapatában is. Az egy éves szerződés a minimális 310.000$-ba kerül a csapatnak. Billy Yates alig pár nappal a szerződésbontás után ismét a csapat tagja lett, az új szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra, valószínűleg cap management okok állhattak a korábbi kirúgás mögött.

Hozzászólások

2009. 02. 18. 13:43
Castleai
Igazából egyikük sem nagy meglepetés.
Washington hiába WR nálunk csak és kizárólag a special team-ben kapott helyet ( Ott azért voltak szép megmozdulásai! ), ennyi pénzért pedig luxus lett volna megtartani!
Yates pedig idén megkapta az esélyt Neal sérülésével, de nem igazán tudott élni vele. ( Cassel idény eleji sack-tengeréből Ő is szépen kivette a részét! )
Véleményem szerint mindkettejüket a draft-ról próbáljuk majd meg pótolni. ( Így lényegesen olcsóbb lenne, ami jelen helyzetünkben nem egy hátrány! )
2009. 02. 18. 13:51
bradyfan
Hát Washingtonnak nem örülök. Nagyon jó munkát végzett a spec team-ben. De tény h ennyi pénzért nem lehet megtartani.
Yates-nek viszont örülök amikor megkapta az esélyt az egyik leggyengébb láncszem volt az off falban.
Sztem is a DRAFT-rol fogjuk megoldani ezeket a kérédseket.
2009. 02. 18. 14:56
temp
igen, Washington szerintem is befért az ST-be bőven, de ha marad Aiken, akkor ő talán még jobb, valamint érdekes módon, hiába akartuk korábban Washington WR-ként is többet használni, 1-2 spécibb playnél inkább Aikent küldtük a pályára meglepve az ellenfelet, meg a szurkolókat is :)

Washingtont nem is biztos, hogy akarjuk pótolni, ott van Aiken/Slater az ST-be, WR-ekkel sem állunk rosszul.
2009. 02. 18. 15:28
_bb
WR téren szerintem sem állunk rosszul...de az se véletlen, hogy több szakértő boncolgatja, hogy Randy és Wes mögött nincs igazi harmadik opciója a patriotsnak (bár én Gaffney-t nem írnám még le), s már olyanok röppennek fel mint "OchoCinco" leigazolása, vagy WR draft az első napon (bár ezekben én nem hiszek...sokkal valószínűbb egy TE Bill mestertől)
2009. 02. 18. 15:36
Castleai
Ez igaz, én viszont úgy számolok hogy Gaffney-t nem tartjuk meg, és ez esetben viszont szükség lesz egy megbízható 3. számú elkapóra.
Arról nem is beszélve hogy szerintem messze nem olyan mély a WR rooster, mint amilyennek lennie kellene egy ennyire passz orientált csapatnál.
Moss & Welker (OK! No comment! A létező leghatékonyabb WR páros)
Gaffney (Hááát, nem tudom! Egyik héten Ő hozza a meccset, a rákövetkezőn meg mintha bevajazták volna a kesztyűjét.)
Aiken & Slater & Ventrone (Őket eddig inkább csak a ST-ben láthattuk)
És ennyi!!!
2009. 02. 18. 15:49
temp
Gaffney a 2006-os év PO-ban lépett elő gyakorlatilag a semmiből, és a 2007-es évben (3. számúként, de nagyon sok elkapott yarddal) piszkosul jól játszott, nagyon látszott, hogy Tom és közötte megvan az a kis plusz, ami egy WR-QB párost jóvá tesz, nagyon jól teljesített.
Ellenben az is látszott, hogy Mattel hiányzott közöttük ez a kapcsolat, és innentől kezdve szenvedés volt az egész éve.
Remélem, hogy marad nálunk, és Tommal jövőre visszaáll a korábbi forma, nem lesz itt gond az elkapó sorral.

Azt se felejtsétek, hogy az idei év alapján sokkal nehezebb a WR-eink teljesítményéről képet alkotni a top WR Moss sem játszotta élete évét, neki is sok volt a hibája, sok volt a zavar a rendszerben, akkor talán Jabarnak el lehet nézni, hogy nem volt képes cipelni a hátán a csapatot egyes helyzetekben.
2009. 02. 18. 16:06
_bb
Teljesen egyetértek viito legutóbbi hozzászólásával....Azt azért hozzátenném, hogy ha jól tudom, már csak a WR Coach pozíció üres (feltéve, hogy nem lesz hivatalos Off. kordinátor), s az hogy oda ki kerül még hozzátehet az ügyhöz. (persze alapvetően nem a WR Coach határozza meg,h ki van a keze alatt...nem is úgy értettem)
2009. 02. 18. 17:21
Castleai
OK! Jogos! Nagyon nem mindegy hogy ki hajigálja feléd a labdát.(És hogy milyen minőségüek azok a passzok!)
Én Gaffney esetében egyedül a konzisztens játékot hiányolom.
Egyébbiránt természetesen én sem bánnám ha maradna (elvégre Ő is a mi fiunk), de esetében a döntő tényező szerintem az lesz hogy mennyi pénzt fog kérni és milyen hosszú időre hajlandó lekötni magát!
2009. 02. 18. 17:32
bradyfan
Hát sztem Jabbar az idei év után nem kérhet nagyon sok pénzt ha maradni akar.
Én nagyon örülnék neki ha maradna mert sztem a liga egyik legjobb 3-dik számú WR-e volt 2007-ben.
2009. 02. 18. 17:44
temp
nekem is ez jutott eszembe, hogy az idei év egyik nagy vesztese Jabar, hiszen tavaly gyakorlatilag az egyik legizgalmasabb WR lehetett volna a piacon, és ha idén is olyan évet zárt volna, akkor mindenképpen keresett elkapó lett volna (szerintem).

Amúgy pont Gaffney a jó példa arra, hogy Matt Casselnek miért nem tenne jót, ha egy évig a padon ülne - természetesen hatalmas pénzt szakítva közben -, hiszen most mindenki róla beszél, most ő az érdekes kérdés, jövőre csak egy backup lenne.
2009. 02. 18. 17:54
Castleai
A legfőbb kérdés ez ügyben valószínűleg az, hogy Ő beéri-e a 3.számú WR poszttal, és az evvel járó pénzösszeggel. ( Bár szerintem ez főleg híúsági kérdés lenne nála, elvégre a pályán töltött play-ek számát tekintve igazán nem lehet oka panaszra!)
2009. 02. 18. 18:58
temp
Castleai: abban nem vagyok biztos, hogy kezdőnek beválna, bár van olyan csapat, ahol szerintem nála rosszabb WR-ek vannak. Számomra nála is az a kérdés, hogy a sikereiben mennyire van szerepe annak, hogy Tommal ilyen jól megértik egymást. Minden esetre jól felépített karrierje van, szorgalmas, szerintem igazán olyan alkat, amit a Patriotsnál kedvelnek.
2009. 02. 18. 19:06
bradyfan
Castlei.
Szerintem Ő simán beérné a 3-dik számu posztal ha elakart volna menni akkor megtette volna tavaly amikor egy remek szezon volt mögötte és kapos volt a FA piacon.
Idén viszont sztem örülne annak ha a pats megtartaná mert az idei szezon alapján nem lenne meglepetés ha nem maradna.
2009. 02. 18. 19:19
Szabotomy
Szeretem Jabar-t,de ha tunak helyette jobb elkapót hasonló áron,akkor nem fogok könnyeket ejteni miatta.
2009. 02. 18. 20:23
Castleai
Gaffney jövőjével kapcsolatban épp a tavalyi 1 éves hosszabbítás az ami zavar.Nem tudni hogy ő akart csak 1 éves hosszabbítást (hogy idén Tom-mal még egy jó szezont produkálva, esetleg egy gyűrűvel az ujján még jobb kondíciokat kiharcolva léphessen ki a free agent piacra),vagy BB-ék ragaszkodtak az 1 évhez mert nem láttak benne alternatívát hosszabb távra.
Mindenesetre nekem úgy tűnik hogy egyik fél sem ragaszkodik foggal-körömmel a másikhoz.
( Nálam az lenne az ideális, ha kis pénzért 2-3 évre meg tudnánk tartani 3.-4. számú WR-nek! Kérdés hogy Ő mit gondolna erről? )
2009. 02. 18. 21:12
flyboy
2009. 02. 18. 21:39
zo72
Természetesen a Jets már rámozdult Washingtonra.
2009. 02. 18. 22:38
Szabotomy
Jó a cikk(nagyan pozitív + a megszokott szabványok is megvannak), thx a linket!
2009. 02. 18. 23:26
temp
Castleai: én azthiszem tavaly Jabar akart 1 éves szerződést. Potenciálisan idén nagyon jó lehetősége lett volna, ha egyben marad a tavalyi csoda O. Én egyébként azthiszem a csapat meg fogja próbálni megtartani, természetesen extrém pénzt nem fogunk érte kifizetni.
2009. 02. 19. 00:13
Castleai
Na ez érdekes : leigazoltuk Tully Banta-Cain-t (LB)!!!
Hát őszintén szólva nem igazán értem! Mikor nálunk játszott nem volt meggyőző! Friscoban sem hozta amit elvártak volna tőle! Ennek fényében nem igazán értem mit akarunk tőle?! (Persze távol álljon tőlem hogy megkritizáljam BB-ék munkáját, de ennyire szarul talán nem állunk LB poszton!)
Emellett még egy új ember : Brad Listorti (TE)
Na róla meg aztán semmit nem tudok. ( persze ez lehet az én hibám )
Kiváncsi lennék a TI véleményetekre is!
2009. 02. 19. 00:34
temp
én személy szerint kedveltem TBC játékát, egy igazi szituációs passrusher, olyan, aki egyetlen dologra képes, elindulni a QB felé, semmi mással nem törődni (szerintem még szemellezője is van, hogy nehogy mást lásson az irányítót kivéve). Kétségkívül nem egy AD, de az elmúlt két évben szerintem pont egy ilyen ember hiányzott a csapatból például a 3. és sok szituációknál.

Ettől függetlenül idén is azt lehet mondani, amit tavaly oly sokszor elmondtunk. Most rengeteg ember meg fog fordulni a csapatnál, akár FA akár UDFA. Nem kell mindjárt arra gondolni egyiküknél sem, hogy BB-ék megtalálták a következő Tom Bradyt, majd akik az 53-as keretbe, esetleg a PS-be kerülnek, azokkal számolnak komolyabban a többiek csak edzés menők voltak.

Listorti egyébként Garett Millshez hasonló játékos. Őt nagyon szerette volna annó BB megtartani, úgy tűnik egy ilyesmi embert szeretne a csapatba.
2009. 02. 19. 00:52
Wakkow
Egyetértek TBC-vel kapcsolatban...
Nekem megmondom őszintén már amikor draftoltuk akkor megtetszett a neve:)
Igazi erőember aki tudja hogy 1 feladata van (teljesen egyet értek viitoval)

Én személy szerint remélem hogy TBC itt marad nálunk és játszani is fog.
2009. 02. 19. 09:37
Szabotomy
2009. 02. 19. 12:57
bradyfan
Sztem TBC megszerzése olyan biztonság szerű dolog hogyha esetleg nem érkezik se a FA-en se pedig a drafton egy igazi pass rusher OLB akkor mégis legyen valaki akinek ez a feladata.
Bár azért nagyon örülnék neki ha nem vele kéne megoldani a pass rush-t.
2009. 02. 19. 13:31
Szabotomy
Ha már LB-ek, akkor Teddy-nek meddig van szerződése nálunk?Nem csak 1 évre írt alá veterán minimumért?Nem szóltak még róla hírek,hogy marad vagy távozni szeretne?
2009. 02. 19. 13:49
bradyfan
Szabotomy. Én ugy tudom hogy neki még a jövő szezonra van szerződése.
Sztem idén még megtartjuk hogy tovább tanitsa Guytont és aztán pedig visszavonul.
Azért jövőre esetleg egy Crable-Mayo-Guyton-AD LB sort megnéznék.
2009. 02. 19. 14:53
TÖRÖLT
Láttátok az nfl.com-on kit osztottak nekünk a drafton?
(mock draft Steve Wyche-től)
:)
Louis Delmas, CB
Szerintetek van ennek realitása?
2009. 02. 19. 15:52
bradyfan
kookesz. Sztem nincs.
Tavaly hoztunk két fiatalt Weathley és Wilhitte személyében nem hiszem h tovább akarjuk fiatalitani az amugyid fiatal secondary-t.
Én inkább egy veterán shutdown cornert tudok elképzelni.
2009. 02. 19. 18:10
_bb
Delmas inkább Safety, legalábbis a legtöbb helyen így jelölték. Egyébként sok mock, csak a második körre időzíti. Amúgy Safety-t szerintem húzni fogunk első nap, de nem feltétlenül az első körben. JA és ha adott pillanatban elérhető lesz egy jó CB, azt is simán behúzhatja a pats, egy tehetség még oda is befér simán:)
2009. 02. 19. 19:12
bradyfan
Hát sztem első nap nem fogunk Safetyt húzni.
Inkább egy OLB vagy esetleg egy Guard picket várok az első napra.
Persze az is igaz ha lesz elérhető minőségi és kihagyhatatlan Safety akkor behúzuk zokszó nélkül.
2009. 02. 19. 19:25
Gabesz
szerintem (sokan mondták már előttem is) korai még a drafttal foglalkozni. én bízok benne hogy FA piacról megtudunk oldani egy két problémát. reményeim szerint CB és S posztokat
2009. 02. 19. 20:14
_bb
Első nap nem egy pick-ünk lesz, hanem ha jól emlékszem és az első 3 kör megy le, akkor legalább 4, amibe sokminden belefér...ja és az amerikaiak szerint drafttal foglalkozni sosem elég korai :)
2009. 02. 19. 20:24
Gabesz
első nap az első két kör megy le tehát jelen állás szerint 3 pick van.
ha az amerikaiak ezt mondják akkor ez meg van mondva :D
2009. 02. 19. 21:01
Szabotomy
Kíváncsiságból én is szétnéztem mock-draft ügyben.+érte, mert vidultam 1 yoot! :D

#197 - Erik Ainge - Tennessee - QB

One-ninety nine right? Gotta take a chance.

( http://www.nepatriotsdraft.com/2008/04/patriots-mock-draft-2008.html )
2009. 02. 19. 21:21
temp
pár éve még az első nap valóban az első 3 kör volt, mostanában már csak 2 fordulót rendeznek, ez szokta okozni a kavart.
2009. 02. 19. 21:21
_bb
igaz...tényleg csak két kör megy le első nap...éreztem én :)
2009. 02. 19. 21:48
Castleai
Üdv srácok! Yates újra a fedélzeten!!! Állítólag csak azért cut-oltuk hogy átdolgozhassuk a szerződését, és a salary cap szempontjából előnyösebbé tegyük!
Érdekes, pedig meg mertem volna esküdni rá hogy BB-ék már nem számolnak vele!!!
2009. 02. 19. 22:14
Justicar
Hali!

Nézegettem a FA piacot, és azt láttam, hogy a Josh a Broncos-nál kirakta Champ Bailey-t. Szerintetek nem volna jó megszerezni?
Amúgy a Drafton az első nap én igazán OL, DL vagy C -re számítok a 3 pick közül 1 biztos ilyen lesz szerintem. Mondom szerintem. De a FA után tisztábban fogunk látni, az biztos.
A legégetőbb posztok, a S, CB, LB. Ezeket próbáljuk meg majd első körben FA-ról betölteni.
Szerintetek?
2009. 02. 20. 01:06
Wakkow
Jeff Garcia, de nem biztos hogy olcsó . . .
A draft első napján annak örülnék ha Pettigrew és Cushing nálunk lenne. Esetleg még ha bemákolnánk valamikor egy 3-4-5. körös futót aki meglepetésre hozna 1000yardos szezont akkor sem szomorkodnék, de erre elég kicsi az esély
2009. 02. 20. 08:55
imi
Nekem is Garcia jutott elsőre eszembe egy ilyen esetre, bár biztos h ő sem lesz olcsó ismerve egy-két csapat QB problémáját és ha jól emlékszem akkor igen komolyan hírbe hozták a Bears-el.Én inkább abban reménykedem h a Cassel trade-el jön egy okés irányító. Bár lehet a kezem mindjárt a bilibe ér és felébredek :)
2009. 02. 20. 10:11
Szabotomy
Wakkow:Én nem szeretném ha futót húznánk.Inkább nézném BenJarvus Green-Ellis-t 7ről 7re amint 1000 yard fölé jut. :)
2009. 02. 20. 10:24
temp
Most olvasom, hogy Yates lehet, hogy visszatér, csak egy sokkal managelhetőbb szerződéssel.

Garcia kérdés: egyrészt Garcia 4 nap múlva betölti a 39. életévét, szóval szeptemberre már nagyon nem lesz fiatal. Előbb utóbb minden történet végetér. Másrészt, az ő neve már akkor felmerült a sajtóban és a szurkolók között, amikor Tom megsérült. Akkoriban például GSN írta is többször, hogy ez nem ilyen egyszerű. Garcia sosem játszott hasonló offenseben sem, mint a mienk, nem olyan egyszerű átállni erre csak úgy varázsütésre. Én nem hiszem, hogy Garcia lenne a megoldás bármilyen Patriots körüli QB kérdésre, ha egyáltalán van ilyen.
2009. 02. 20. 11:43
Brandy
Garcia? Ugyanmár...:) Viszont egy veterán CBnek én örülnék, lásd Mcallister és Bly. Adnának egy kis önbizalmat a secondarynek.
2009. 02. 20. 15:07
a5
viito, na és ha tényleg előáll ez a helyzet, mármint hogy Brady a szezon első néhány meccsére még nem lesz kész, akkor mi lehet a megoldás? kétlem hogy Kevin...
2009. 02. 20. 18:37
Wakkow
viito a veterán szóval én is tisztában vagyok, azért így használtam, mert a hozzászólásban a veterán jelzőnél Bly és Mcallister neve szerepelt. Nos ők inkább már az európai veterán kategóriába tartoznak hiszen 30évesek . . . ök már csak levezetni jók valhova max 1-2 évre.
2009. 02. 20. 19:29
bradyfan
Wakkow.
Én nem gondolnám hogy a Safety poszt jelen pillanatban nagy need lenne.
Ott egy Merrieweather és egy Sanders.
Vödör idén bizonyitotta hogy lehet rá mint kezdő is számitani.
Sanders pedig tipikusan az az ember akiről senki nem beszél de mégis a secondary egyik legfontosabb tagja. Én S poszta max egy fiatalt tudnék elképzelni a draftrol.
A corner posztrol pedig nekünk nem egy sztár játékos kéne hanem egy rutinos jó féle CB aki mögött a fiatalok tudnának tanulni. Bár monduk az ne legyen Drew Bly mert neki nagyobb a média értéke mint a valos.
2009. 02. 20. 20:07
temp
bradyfan: pedig a safegy poszt tényleg gázos ebben a pillanatban. Az olyan safetyk közül, akik voltak már kezdők gyakorlatilag csak Meriweather-nek van szerződése. Rodney, és Sanders FA-k lesznek.

Vödör mellett pedig ilyen nevek szerepelnek mint safety, hogy Sleter, Spann, és exclusive rigth FA-ként Ventrone. Szóval semelyik másik poszton nem állunk ilyen rösszul, itt gyakorlatilag egyetlen név biztos.

Dré Bly pedig szerintem jó kis CB, egyéni problémája, hogy Champ társa volt, így aztán boldog-boldogtalan őt tömte labdával, Champra nem szokás dobálni :) Persze, ő sem az igazi megoldás lenne hosszú távra, mert 31 éves.
2009. 02. 20. 20:17
bradyfan
Viito. Tény igaz én azt hittem Sanders-nek van szerződése. Mondjuk én bizok benne hogy amint lehet hosszabitunk vele nagyon bánnám ha elmenne. Viszont ha vele sikerül hosszabitani akkor nagyon nagy gond nincs főleg ha esetleg még Rodney is visszajőn. Bár örülnék neki ha jőnne valaki de sztem nem akkora need ha az előbb leirtak megtörténnek.
2009. 02. 20. 20:21
temp
bradyfan: én is örülnék, ha James visszatérne, és szerintem erre van is esély, de ebben a pillanatban nem túl szívderítő a safety sorunk :)
2009. 02. 20. 21:01
bradyfan
Viito.
Jelen pillanatban tényleg de én már egy kicsit előre gondolkoztam :D
Engem az érdekelne hogy mit fogunk kezdeni az OLB possztal. Az sajnos idén is látszott ha nincs kellő nyomás az ellenfél QB-ján szét passzolja a gyenge secondaryt. Kéne valaki Mike Vrabel helyére aki ezt a pass rusher feladatot el látná.
2009. 02. 20. 22:09
Castleai
Safety-poszton valóban elég vékony jégen táncolunk!
Szerintem, ( és ez kizárólag magánvélemény ) jelen pillanatban nincs igazán jó/alkalmas emberünk erre a posztra.
Rodney még mindig messze a legjobb! (Kár hogy szerintem már többet nem látjuk a pályán, nagyon szerettem.)
Meriweather-ben látok perspektívát, de neki még kell 1-2 szezon amíg igazán meghatározó (playmaker), játékos legyen.
Sanders nálam egy jó backup nem több! (Vele kapcsolatban mindig az az érzésem, hogy állandó fáziskésésben van.)
Slater-Spann (Róluk se pro se kontra nem tudok igazán semmit felhozni, ahhoz nem láttam őket eleget játszani!)
Ventrone nálam a titkos favorit (bár valószínűleg csak nálam), nagyon szívesen megnézném élesben mit tud, mert a spec.teamben egyszerűen imádom! (Arról nem is szólva hogy még WR-ként is hasznosítható, BB meg imádja az ilyet!)
Egy szó mint száz, saftey poszton szerintem igencsak ránkférne az erősítés!
2009. 02. 20. 22:12
Wakkow
TBC ezért jőtt vissza:D És az én nagy pártfogolatam Cushing (USC) is alkalmas lenne erre. Vagy esetleg Vrabel feljavulhatna a tavaly előtti fantasztikus formájára.
szerintem viszont kell egy Ed Reed a csapatba, mert ha a futást megállitjuk akkor jönnek a harmadik és hosszúk, amit a secondary benyel (lásd tavaly majdnem minden meccsen) de egy Ed Reed (biztoskezű safty) talán elvenné a kedvüket a 10yardnál hosszabb passzoktól és akkor a még kevésbérutinos CB-k könnyeben tudnák levédekezni a passzsávokat. Nincs semmi bajom Sandersel, de 1. nincs szerződése jelenleg, 2. ha esetleg lesz neki és vagy ő vagy vödör megsérül akkor gáz van. Szerintem mélyíteni mindenképp kell a sefty állományt és én egy "Ed Reedel" tenném meg.
2009. 02. 20. 22:13
Wakkow
Lassan írok:D mert ha nem 4percig írom a hozzászólást, akkor letudhattam volna egy: "Egyetértek"-kel:D és némi hozzáfűzéssel
2009. 02. 21. 00:07
Castleai
A ILB-OLB posztokat én nem látom olyan tragikusnak!
Ha Crable van olyan jó mint reméljük, AD-vel és Vrabel-lel hármasban hatékony pass rush-t produkálhatnak! (Az én vesszőparipám már évek óta a playek közötti gyakori rotáció a D-line és az OLB tagjait illetően, és nem csak akkor ha már lépni is alig bírnak! Persze ehhez minőségi cserék is kellenek, de szerintem ez ügyben egész jól állunk!)
Ettől függetlenül nem tartom kizártnak, hogy az idén is az LB-t draftolunk az első körben. (Nagyon jó az idei felhozatal, ha hinni lehet a kinti szakértőknek.)
Az én tippem O-line, DE, CB/S az első napon.(Nem feltétlenül ebben a sorrendben!)
2009. 02. 21. 13:44
temp
nah, Yates vissza is tért pár nappal később.
2009. 02. 21. 18:23
bradyfan
Hát érdekes huzás. Bár ha csak a depth erősitésére tartottuk meg akkor nem nagy gond.
2009. 02. 23. 21:22
bradyfan
Hát ennyi pénzért nem csodálnám ha TBC és Listori is maradnának.
TBC sztem egy tipiukus szituácius LB akit egy 3-dik és sok szitunál bőven fel lehet küldeni.
2009. 02. 23. 23:06
_bb
Ami Delmas-t és a safety kérdést illeti /valamint plusz két név amit érdemes lehet megjegyezni/ megjelent némi adalék:
http://www.boston.com/sports/football/patriots/reiss_pieces/2009/02/safety_first_1.html
Hozzászólás a(z) Az első fecskék: Yates és Washington és az első érkezők! bejegyzéshez