Menetrend

Az utolsó hét a tavaszi felkészülésből

2016. 06. 16. 00:45
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A héten még folytatódik a Patriots holtszezonbeli programja, de az újságírók csak a hétfő délutánira engedtek bebocsájtást.

A nap legfontosabb hírei közé tartozott, hogy Rob Gronkowski, Dion Lewis és Shaq Mason először edzett a csapattal.- Mindhárman teljes munkát végeztek, mozgásuk teljesen megfelelő volt.

14 játékos hagyta ki a hétfői edzést: Stephen Gostkowski, Julian Edelman (láb), Logan Ryan, LeGarrette Blount (csípő), Duron Harmon, Nate Ebner (rugby), Tre’ Jackson (térd), Josh Kline, Sebastian Vollmer, Nate Solder, Danny Amendola (boka/térd) és Alan Branch.

A támadófal továbbra is több variációkban áll fel. Andrews sokszor feltűnik elsőszámú centerként, LaAdrian Waddle bal tackle, Thuney bal guard, Jonathan Cooper jobb guard és Marcus Cannon jobb tackle. Stork sokszor váltotta Andrewst. A második csapat (balról jobbra) Keavon Milton, Chris Barker, Stork, Mason/Ted Karras és Cameron Fleming. Karras néha centerként is feltűnik.

Mindenképpen érdemes majd az edzőtáborban figyelni a két újonc corner Jonathan Jones és Cre'Von LeBlanc fejlődését. Mind a ketten nagyon meggyőzőek voltak azokon a napokon, amikor a média jelen lehetett az edzésen.

Sammy Morris most is a futókkal foglalkozott, míg Troy Brown ezen az edzésen nem volt jelen.

Bennett és Gronkowski sokszor volt látható együtt. Brady-vel együtt sokat gyakorolták a vörös zónás játékokat. Brady a két TE-vel a pálya bal oldalán gyakorolt, míg Jimmy Garoppolo és Jacoby Brissett a jobb oldalon Aaron Dobsonnal, Nate Washingtonnal és Lewis-zal.

Belichick az edzés végén a 2 perces támadások alatti szituációkat gyakoroltatta. Az irányítók elé különböző kihívásokat állított. Majd speciális csapategységnek kellett FG-hez minél gyorsabban felállni. Az irányítóknak minél gyorsabban le kellett dobnia a labdát, amivel megállították az órát.

Garoppolo az edzés után Luciennel és Mitchell-lel gyakorolt.

A Patriots még 2 edzés tart a héten (mindkettőt elzárva a médiától és a szurkolóktól), majd ezután egy utolsó nyaralás következik a július végén kezdődő edzőtábor előtt.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2016. 06. 16. 08:24
dravait
Lewis, Lewis, Lewis... :-) :-) :-)
2016. 06. 16. 09:07
Kornél13
köszi szépen
lassan kezdenek felépülni a srácok!
Gronk és Lewis visszatérése mindenképpen jó hír!
Ami aggasztó számomra, hogy Solder még mindig sérült a bicepszével.
Amit pedig még érdekesnek tartok, hogy Minitron és Dola csak pár hete (ha jól emlékszem májusban) esett át a műtéten, nem pedig télen, a szezon vége után azonnal
2016. 06. 17. 07:39
kissbarni
Várólista volt - nyilván...
2016. 06. 17. 08:31
nszgergo
Hozzászólás a(z) Az utolsó hét a tavaszi felkészülésből bejegyzéshez