Menetrend

Beharangozó 13. hét: Patriots vs Vikings

2018. 12. 01. 05:00
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Cikkek, Meccsek
A New England Patriots (8-3) a Jets 27-13-as legyőzésével továbbra is az AFC 1. kiemeléséért küzd. Ezen a héten sokkal nehezebb dolga lesz, ugyanis a Minnesota Vikings (6-4-1) érkezik a Gillette Stadionba. A mérkőzés magyar idő szerint vasárnap 22:25-kor kezdődik és a Sport2 élőben közvetíti.

pre


Továbbra is hatalmas a harc a kiemelésekért az AFC-ben. Jelenleg a Chiefs áll az 1. helyen 9-2-es mérleggel. A 2. helyen áll a Patriots 8-3-mas mérleggel, minket a Texans követ ugyancsak 8-3-mal, a Steelers 7-3-1-el. A két Wild Card helyet jelenleg a Chargers 8-3-mal és a Ravens 6-5-el foglalja el. De még a Colts sem mondott le a rájátszásról és az elmúlt hetek remek teljesítményével már 6-5-re javította a mérlegét.

Tehát a Chiefsnek eggyel több győzelme van, mint a Patriotsnak azonban mivel az egymás elleni mérkőzésüket a Patriots nyerte, ezért ez az előny inkább csak fél mérkőzés, mivel holtverseny esetén mi kapnánk a jobb kiemelést. A Chiefs utolsó 5 mérkőzése: @Raiders, vs Ravens, vs Chargers, @Seahawks, vs Raiders. Míg a Patriots sorsolása a következő: vs Vikings, @Dolphins, @Steelers, vs Bills, vs Jets. A két csapat sorsolása körübelül ugyanolyan nehéz szerintem, így megvan a csapatnak a lehetősége hogy megszerezze az 1. kiemelést, azonban ehhez gyakorlatilag nem hibázhat a csapat. Ráadásul a rendkívül szoros verseny miatt akár a 4. helyre is visszacsúszhat a csapat egy vereséggel.


Na de térjünk rá a Vikingsra...

A pénteki sérültjelentés:

Patriots Vikings
Nem fog pályára lépni Nem fog pályára lépni
TE Dwayne Allen (térd) WR Chad Beebe (combhajlító)
  TE David Morgan (térd) 
   
  Kérdéses a játéka
  WR Stefon Diggs (térd)
  CB Xavier Rhodes (combhajlító)
  CB Mackensie Alexander (térd)
  WR Brandon Zylstra (láb)

Nem emlékszem olyan esetre, hogy a Patriots mindössze egy játékost rakott volna a mérkőzés előtti utolsó sérültjelentésre. Ez azt sugallja, hogy a keret gyakorlatilag teljesen egészséges és a legerősebb egységeit küldheti a pályára a csapat.


A párosítás története:
  • A Patriots és a Vikings mindössze a 13. alkalommal fognak találkozni vasárnap. Utoljára 2014-ben, a TCF Bank Stadionban csaptak össze a felek és a Patriots 30-7-re győzni tudott.
  • Az utóbbi 4 egymás elleni mérkőzésüket egyaránt a Patriots nyerte meg.
  • 2010 után először fogadhatja a Gillette Stadionban a Vikingst a Patriots, akkor, október 31.-én 28-18-ra tudott győzni a házigazda.
  • Hazai pályán a Patriots mérlege 5-2 a Vikings ellen, ezek közül 0-1 a Harvard Stadionban, 3-1 a Foxboro Stadionban és 2-0 a Gillette Stadionban.
  • Az egyik emlékezetes összecsapásuk az 1994-es szezon során volt, amikor a 3-6-al álló Patriots 0-20-as állásról tudott győzni, a végeredmény 26-20 lett. Ezen a mérkőzésen a Patriots irányítója, Drew Bledshoe NFL rekordot állított fel 70 passzkísérlettel és 45 sikeres átadással.
  • A 2006-os összecsapáson Brady 43 passzkísérletéből 29 volt sikeres, 372 yardért és kiosztott 4 TD passzt.
  • Brady 5. alkalommal játszik majd a Vikings ellen karrierje során. A Vikings azon 5 csapat közé tartozik akik ellen még sohasem szenvedett vereséget az irányító.

A két csapat statisztikái az idei szezonban:
stat


Amikor a Patriots fut:
Sony Michel újra 100%-os azok után, hogy egy térdsérülés miatt ki kellett hagynia két mérkőzést. Vasárnap azonban egy olyan védelemmel kerül szembe akik minden statisztikában a ligaelithez tartoznak. A Vikings hatékonyan állítja meg a futást, különösen a széleken. A 11. játékhéten a Bears sikeresen tudott középső futásokkal haladni, ezt a "gyengeséget" talán Michelel ki tudja aknázni a csapat. Shaq Mason visszatérése ugyancsak kulcsfontosságú volt a futójáték szempontjából. Nem sok csapat tudott sikeresen futni ellenük, akik pedig igen, azonknak minden trükköt be kellett vetniük. Snap előtti mozgásokkal, fake-ekkel, az elkapó támadófal mögötti keresztbefutásával sikerült megzavarni a védelmet. Egyedül a Rams volt képes mindenféle trükközés nélkül futtatni a labdát, azonban Patriotsnak nincsen hasonlóan erős játékosállománya jeleg mint nekik, emiatt valószínűleg meggyűlik majd a baja a csapatnak a földön.
Előny:  Vikings

Amikor a Patriots passzol:
Vannak párharcok amiket ki lehet használnia a Vikings passz elleni védekezésével szemben akkor, ha mindenki a legjobbját nyújtja és a támadófal is meg tudja védeni Brady-t. Különösen igaz ez az LB sorra, ahol a gyakran sérüléssel küzdő Anthony Barr szenvedett a passzjátékok során a futók ellen. Ez James White specialitása. A gondot az irányítósiettetés megállítása jelenti. Danielle Hunter jelenleg a legrobbanékonyabb passzsiettető a ligában. Néhány héttel korábban, a Lions ellen a Vikings védelme 10 sacket szerzett. A szezon során előfordult, hogy a fal nem tudta megvédeni Brady-t, és ez az a mérkőzés, aminek csúnya vége lehet Brady-re nézve, ha nem nyújtja a fal a legjobb játékát. A Vikings a legjobbak között van a 3. kísérlet megállításában és a vöröszónás védekezésben.
Előny:  Vikings

Amikor a Vikings fut:
Mindenki arra számított, hogy ez lesz az áttörés éve a Vikings 2. éves futója, Dalvin Cook számára. Cook tavaly a 2. héten ACL szakadást szenvedett, ami miatt Latavius Murray lett a csapat első számú futója. Murray 3 éve futott utoljára 1000 yardot egy szezon során és nem igazán nyújt jó teljesítményt. A Patritosnak meggyűlt a baj a futás megállításával, az utóbbi 4 mérkőzésből 3 alkalommal tudott az ellenfél több mint 100 yardot futni. Cook számára bármikor eljöhet az áttörés, azonban egészen addig megosztják majd a játékidőt Murray-vel. Ezen a héten jó esélye van a Patriots futás elleni védelmének, hogy jól helytálljon.
Előny:  Patriots

Amikor a Vikings passzol:
A Vikings tavaly 13 mérkőzést tudott megnyerni Chase Keenummal, azzal, hogy az irányító nem vállalt kockázatokat a passzjáték során. A holtidény során a csapat leigazolta Kirk Cousinst, akinek az egyik legerősebb a karja. Ha nyomás alá helyezik őt, akkor el fogja adni a labdát, azonban ha sikeresen tudják futtatni a labdát és a támadófal megvédi, akkor a liga egyik legjobb passzjátékát láthatjuk. A Stefon Diggs, Adam Thielen elkapópáros az egyik legjobb a ligában. Thielen már most átlépte az 1000 elkapott yardot és Diggs is jó úton halad, hogy ez sikerüljön, bár egy térdsérülés hátráltatja. A Patriots rengeteg nagy játékot engedélyezett és az egyik leggyengébb passz elleni védelme van, azonban sok labdát szereznek. Az irányítósiettetés kulcsfontosságú lesz, hogy megzavarják és hibára kényszerítsék Cousist.
Előny:  Vikings


forrás: patriots.com

Hozzászólások

2018. 12. 01. 07:51
dravait
Bitang egy meccs lesz, a védelmük bikaerős, a támadósoruk egészen zseniális tud lenni, a secondary igencsak próbára lesz téve, ahogyan a támadófalunk is. JJ Watt újra bomba formában.

Borzasztó kíváncsi vagyok, hogy az agytröszt mit talált ki ezekre. Nekem is úgy tűnik, hogy a passrush kulcsfontosságú lesz mndkét oldalon, ha nem hagyjuk Cousinst dobálózni, és Bradyt legalább 2 mp-ig meg tudjuk védeni, akkor sima meccs lesz. Mindneki egészségesnek tűnik, így a kapitánynak lesz célpontja, csak egy kis ideje legyen.:)

GOOOO PAST!!!
2018. 12. 01. 08:39
Boston
Oké, csak hogy jön ide JJ Watt?
2018. 12. 01. 10:29
dravait
Ezt mondjuk magam sem értem, de bombaformában van, nem? :) :) :)
2018. 12. 02. 10:59
szeszmoi
2018. 12. 01. 07:52
dravait
Ezt mindig elírom: GOOOO PATS!!! :)
2018. 12. 01. 08:35
patriota
Kareem Hunt kivágva!!!! Eu azért komoly a KC re nézve....
Jöhetne hozzánk és bosszút állhatna a KCn....
2018. 12. 01. 08:40
Ne jöjjön hozzánk.
2018. 12. 01. 10:22
Alpok
2018. 12. 01. 08:41
wolandrules
Egyrészt a liga eltilja, miután megrugdosott egy nőt, másrészt egy ilyen gyökér nem kell ide.
2018. 12. 01. 11:01
joeflame
Azért ez a megrugdosástól olyan messze volt mint Makó Jeruzsálemtöl és ahogy elnézem a kedves áldozat aki biztos semmit nem provokált úgy be volt állva mint a gerely.Ettől persze még elítélendő a szándék,de azért hangfelvétel se ártana a szituációhoz.Èn egyenlőség párti vagyok és senkinek a viselkedése alól nem ad felmentést hogy milyen nemi szervvel született..vica versa
2018. 12. 01. 11:10
Azért nem csak ez a különbsèg egy férfi és egy nő között... vagy ha szerinted csak ennyi, akkor ott gondol vannak. És igen, a nő is megtett mindent azert h provokálja, de akkor sem ez megoldás. Ott voltak a haverjai, akik húzták el őt onnan, ők miért választották a jó megoldást (ott hagyni a nőt a francba, azt beszél amit akar), ő miért rugott még a földön lévő nőbe?
2018. 12. 01. 13:08
joeflame
Ez a Nö vagyok kártya ugyanaz mint a rasszista kártya..a legkönnyebb elöhúzni hogy bármiféle viselkedést megússz vele.Huntot se menti fel hogy mit mondott a csaj és a csajt se hogy ö egy törékeny ártatlan virágszál,születési jogon,ö többet megengedhet magának,ami a viselkedést illeti.Itt mindenki hibázott ez tiszta sor és egyik fél sem kezelte emberhez méltóan a helyzetet.Tiszta sor hogy a KC kirúgta,mert hazudott nekik..tiszta sor hogy Hunt túl agresszív viselkedéssel reagált egy helyzetre amit normálisabban is lehetett volna kezelni,de a csaj is tevékenyen kivette a részét a történtek kialakulásában.Hunt megkapja majd a büntetését,remélhetőleg tanul is belőle.
2018. 12. 02. 18:02
Misi56
Mondjuk az őnbíráskodás senki ellen nem megengedett!főleg nem egy nő ellen! Ez morális kérdés is!Szerintem meg a zsíros kártérítés reményében sokan , sok provokációt kapnak!A pályán lévő önuralmat kellene tanusítani mindenkinek , bár ez különböző állapotokban nem lehet könnyű ahogy az ábra mutatja! Tudomásúl kellene venni hogy Ők példaképek és az emberek felnéznek rájuk! Ez és az ilyen viselkedés nagyban rombolja a játékosok sőt az NFL. tekintélyét!
2018. 12. 01. 11:15
wolandrules
A földön fekvő nőbe belerúgott, de mindegy milyen nemű, ez nagyon aljas. Ez egy cicaharc volt, a nagy futballsztár tök feleslegesen beleállt a vitába egy láthatóan beállt nővel és még bántalmazta is. Amúgy amíg nincs hangfelvétel ami bizonyítja, hogy a nő niggerezett, addig nekem életszerűbb, hogy ez Hunt védekezése az enyhébb ítélet miatt.
2018. 12. 01. 11:27
nikos1976
Hogy lehet hogy férfi létemre még soha nem keveredtem hasonló szituba pedig már 42 éves vagyok?
Pedig egy-két nővel már én is találkoztam aki be volt állva mint a gerely...
2018. 12. 01. 11:30
nikos1976
Esküszöm sajnálom RICSIT. No meg Reed edzőt is. Ilyen évet fut a csapat és akkor jön egy hülye aki beletojik az egész csapat pofájába a viselkedésével.
Nélküle azért sokkal gyengébb lesz ez az offense, védelem meg eddig se nagyon volt.
2018. 12. 01. 13:37
LAX
Ez egy regebbi ugy es a Chiefs tudott rola regen! Senkit nem kell sajnalni onnan csak a not!
2018. 12. 01. 19:15
piszkosfred
Én egy seggrészeg nőt, aki kötekedik és verekedik egyáltalán nem tudom sajnálni. Egy NŐ nem viselkedik így és nem kerül ilyen helyzetbe. Ahogy egy FÉRFI sem viselkedik úgy, ahogy hunt. De egy EMBER sem.
Egyedül a chiefs szurkolóit lehet sajnálni. Meg a csapattársakat (minusz Hill, mert az ugyanúgy egy gyökér).
2018. 12. 01. 13:06
fatman
még soha nem niggereztek le?
hát, ha ez hiányzik, tudom javasolni a fekete cipőpasztát... :)))
bocs! :)
2018. 12. 01. 12:22
mgabor74
Csak halkan mondom, hogy a nő max szabálysértést követett el a tetteivel, Hunt meg bűncselekményeket (garázdaság, testi sértés alap vagy minősített esete). Persze csak a magyar jogrend szerint mondom, mert azt ismerem, de valószínűleg az ottani törvények szerint is bűncselekmény amit Hunt csinált. És ha így van, akkor bíróságon kell felelnie majd vádlottként, a felvételek alapján pedig valószínűleg elítélik majd. A felvételen meg az látszik, hogy úgy eltakarítja a nőt az útból, hogy az vagy három métert repülve orral a falnak csapódik, majd később nem tudni ki okozta, de a hasát fogja görnyedten és a földre ül amikor Hunt a nagy erővel a bal oldalán cipőorral megrúgja (esetleges borda vagy vese sérülés). Na ez minden csak nem szándék, hanem konkrét elkövetés. Nálunk nem ártana egy jogi alap felvilágosítás sem az iskolákban, mert azt tapasztalom, hogy a legtöbben nagyon vakon vannak, amikor bizonyos cselekményeikről azt hiszik azok ártatlan tettek. Amikor meg kattan a bilincs akkor fenemód csodálkoznak (garázdaság bűncselekmény tipikusan ilyen).
2018. 12. 01. 12:24
mgabor74
mínusz egy "a" és a "sem" szó.
2018. 12. 01. 12:51
Croaker
Sajnos ma az iskolákban a gyerekek jogi ismerete több, mint amire szükségük van. Én emlékeim szerint nem próbáltam a tanárt feljelenteni, vagy a szülők által fenyegetni, de ami ma megy az oktatásban az borzasztó. A diáknak mindenhez joga van, szüleivel az élen, a tanár meg az utolsó utáni. De ez nem erre az oldalra való téma, csak arra reflektáltam, hogy ki kellene-e még jobban "okosítani" a jogról a diákokat. No offense természetesen :)
2018. 12. 01. 13:09
fatman
így van, a társadalomban évről-évre egyre kevesebb a tisztelet egymás iránt... majd a következő kataklizma után fog helyreállni a rend...
2018. 12. 01. 12:53
vodka03
A videón annyi látszik, hogy Hunt lökött előszőr, majd a nő megütötte, utána a haverok sikerrel arébb húzták Hunt-ot az oldalfolyosóra, ezután ment utána a nő és valszeg durrantotta el az 'N' betűs szót (hanganyag egyébként nagyon jó lenne). Utána volt, hogy a Hunt kb meglöki az egyik őt feltartóztató cimboráját, az ugyanazzal a lendülettel felborítja a másikat és a csajt együttesen. Itt volt, hogy majndem lefejelte a bige az ajtófélfát. Azt nem tudom mondjuk merre szedte össze a borda meg has Fájdalmakat, mert a videón látottak alapján, szerintem arrafelé nem érintették. A rúgás meg egyértelműen látható nem is kérdés az viszont, hogy nagyerejű lenne az bőven vitatható.

Mindenesetre majd a rendőrök megtárgyalják, hogy mi lesz, ami viszont nekem fura, hogy erről már jó ideje tudott a KC meg az NFL is és állítólag nem találtak róla felvételeket, ami picit hihetetlen nekem.
2018. 12. 01. 13:21
joeflame
Na ezért kezdtem reagálni az egészre..wolandrules "megrugdosta"..te meg a nöt takarította el,orral a falnak csapódik,meg nagy erövel!! vesén..nem megrugdosta..nem a nöt takarította el.. nem csapódott a nö a falnak..nem nagy erövel és nem vese(hanem a combja).Mindjárt hozzuk ki Jerry Rice szintü állatnak a palit.
2018. 12. 01. 13:29
joeflame
Az pedig hogy Hunt elsö lökésére a csaj ütö mozdulattal reagált fejre az végképp kimaradt a jogi levezetésből.
2018. 12. 01. 15:18
mgabor74
Na ezért mondom a jogi oktatást. Konkrétan arra gondoltam korábban is, hogy mi az a magatartás ami bűncselekmény (ezt kellene oktatni, nem a jogaikat). Indiferens, hogy mennyire rúgta meg, mindegy, hogy mennyire sérült. Nálunk ez garázdaság bcs. Gondolom ott is az. Aki olyan kihívóan közösségellenes ERŐSZAKOS magatartást tanúsít, amely ALKALMAS arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat kelltsen, az... Tehát megvalósítható tárgy vagy személy elleni erőszakkal és nem feltétel, hogy állagromlás vagy sérülés keletkezzen. Elég az ellenséges célzatú érintés. Ráadásul nem kell olyan személy aki megbotránkozik vagy megriad, elég ha a cselekmény alkalmas rá. Na most ez itt megvan. És nem számít nekirepült-e a falnak, vagy hogy hol rúgta meg. Hangsúlyozom ez a magyar szabályozás, de kétlem, hogy odakint ne hasonlóképp lenne megítélve.
És az ilyesmik nem tudása vezet oda, hogy a disco után hazafelé tartó kukaborogatók és szüleik meglepődjenek, mikor rendőrség-bíróság lesz az ilyesmikből.
2018. 12. 01. 15:50
vodka03
Engem az a része érdekelne, hogy a nő miért csak szabálysértés követett el? Az egyetlen konkrét ütés, amit betalált az övé volt és Ő szintén lökdösődött. Ez nem erőszakos magatartás vagy nem alkalmas arra, hogy riadalmat keltsen másokban? Szerintem igen. Nem tudom, hogy jog szerint itt számba veszi-e, hogy az egyik szép nagy erős férfi a másik meg egy 40 kilós hölgy és ez kizárja, hogy az erőszakos-riadalmas részt.
2018. 12. 01. 15:51
vodka03
Tekintsetek el kérlek a nyelvtani hibáktól, nem aludtam túl sokat mostanság.
2018. 12. 01. 19:21
mgabor74
Ha betalált (Én csak egyszer néztem meg telefonon a dolgot ott úgy láttam nem találta el) akkor Ő is ugyanúgy elkövette a garázdaság bcs-t. Ez Huntnak nem jelent semmit ugyanúgy elmeszelhetik csak nem egyedül. Sőt ha itt történik és a felvétel alapján egy harmadik is elkövette, akkor már mindenkié minősített eset lesz "csoportos garázdaság bűntett" (ha jól tudom)
2018. 12. 01. 22:31
zsolt75
Nagyon furcsa érzésem van az egésszel kapcsolatban. Nem értek egyet a bántalmazással, nőt sem illik megütni, de olyan érzésem van, mint ha az egész arra ment volna ki, hogy Hunt-ot belerángassák a bajba. Be volt ott állva mindenki, mint a gerely, így kb. nem beszámítható az állapotuk. Több bunyót láttam közelről, mint szerettem volna... Nem Hunt lökte a falnak a nőt, hanem a fekete pulcsis haverját lökte el és az szállt bele a nőbe. A nő végig provokálta Hunt-ot, amikor Hunt-ot elhúzták, akkor is ment a baj után. A rugàs is elég suta volt (bár nem lett volna szabad elkövetnie). Hunt pedig kellőképpen ostoba volt, hogy felüljön a provokációnak, ami nem menti fel a tettéért...
2018. 12. 02. 18:29
Misi56
Miről beszélünk?? A Nő nem egy híres NFL játokos! Az Ő önurelma , viselkedése olyan-amilyen!Huntnak az NFL és felénk , szurkolók felé kell elszámolni a viselkedésével! ANőnek ,hogy ki felé az nem a mi dolgunk! Egyáltalán nem egyenlő fél!
2018. 12. 01. 14:49
cuncimp
Szegény Jerry-vel mi a bajod?
2018. 12. 01. 16:56
crucified
Jó lesz az Ray Rice-nak is szerintem.....
2018. 12. 01. 12:31
kisdef
Isten mentsen meg minket egy ilyentől. De az azért érdekes, hogy egy terhes nőt izomból hasbarúgdosó Tyreek Hill még most is a rosterükön lehet, Hunt pedig instant cut.
2018. 12. 01. 13:33
LAX
Megis, hogy mondhat ilyet barki????
Egy no bantalmazo seggfejet ki kell csapni a ligabol!
Csak egy beteg ember akarhatja ot a csapataba!
2018. 12. 01. 13:40
LAX
Plusz a Chiefs tudott rola regen es csak akkor rugtak ki mikor megjelent a felvetel! A csapat ugyan olyan bunos hogy bujtatta ezt a senkihazit mint maga a /remelem volt/ jatekos!
2018. 12. 01. 14:15
Alpok
2018. 12. 02. 11:30
mgabor74
Itt Goodell-ék is rendesen benne vannak a kulimászban. Amerikai oldalon azt olvastam (persze ha jól értettem mert korlátozott az angolom), hogy kiadtak egy közleményt miszerint tudtak a dologról és február óta nyomoztak. Az hat hónappal a szezonkezdet előtt kezdődött, és elég érdekes, hogy egy ilyen egyértelmű szituban hagyták 12 fordulón át játszani Hunt-ot, most meg hogy kiment a video egyből letiltották mindennemű edzésről és meccsről. (Brady-t meg ugye négy meccsről a labdaleeresztős dologban azért, mert inkább tudhatott róla mint nem annak idején...) Kicsit olyan érzésre a dolog, mintha megpróbálták volna a Kansast az AFC-ben pozícióban tartani, mert nekik a változatosság az érdekük ugye.
A Kansas is egyből kirúgta Hunt-ot és arra hivatkoznak, hogy Ő mást mondott nekik. Aha, biztos íyg van egy olyan ügyben amiben már a liga is nyomoz február óta, és tudjuk a Pats elleni alapján, hogy nem sajnálják a pénzt. Szerintem kamuzik itt mindegyik, de lesz még ebből balhé. Majd arra leszek kíváncsi kap-e csapatbüntetést a Chiefs a látszat kedvéért, és milyet.
2018. 12. 01. 08:52
wolandrules
A Vikings D közel sem olyan félelmetes, mint tavaly volt. A statisztikájuk jól néz ki, de a mi sokat szidott védelmünk pontosan ugyanannyi pontot kapott, mint ők.
A kulcs a falakon lesz. Muszáj lesz nyomást helyezni Cousinsra, különben szétdobál minket.
2018. 12. 01. 10:37
Alpok
Foxborough-ban várhatóan 11-fok C. lesz a hőmérséklet,gyenge DNY-i szél,felhős idö,délelött esni fog.A mérközés alatt a jelenlegi modelszámitások nem.Ugy tünik az időjáráson és a szurkolókon nem fog múlni! Hajrá Hazafiak!
2018. 12. 01. 13:17
patriota
Én még nem keveredtem ilyen szituba,nem is akarok,de a felvételt láttam és aki még látta,az tudja hogy ez iszonyat messze volt a veréstől.Hunt a haverját lökte meg és az esett a nőnek aki ettől esett el és hogy megrugdosta....Hát volt kontakt az tény,de ez a rugdosástol brutál messze van.Persze ki ahogy látja és ki ahogy látni akarja....Én sem a pátját nem fogom,sem nem ítélem.A szándék sem szép,persze,de ez most nagyon fel van fújva szerintem.A Rice-féle dologtól ez fényévekre van szerintem.Gordon sem angyal,mégsem szidja senki.Beállt és csinálja amit tud.Hunt is hibázott,ez bárkivel előfordulhat sajnos,nyilván nem volt szomjas ő sem,a csak sem,nyilván ment a duma.Ha ezt nem Hunt csinálja akkor ez egy lökdösődés és egy fenékbe billentés és anyázzák egymást....így verés,rugdosás és nyilván egy kártérítési ügy sok sok millióval....

De mint játékos....Sonyval párban....csak egy ötlet volt,de rendesen megosztottam a népet.

Beszéljünk a Viksröl...
Mert az keményebb lesz mint ez a csetepaté
2018. 12. 01. 13:47
LAX
Tudod a no bantalmazas szandekat is el kell itelni nem csak a tettlegesseget. Ezek tenyek! Ilyet nem tehet senki! Aki ezt maskepp latja az nincs tisztaba az emberi normakkal! Mindegy mennyire hol miert! A tett az tett! Kar felhozni peldakat, hogy a masik kevesebbet kapott pedig o meg jobban megverte! Az osszes ilyen egyforman undotito! Itt nem szabadna hogy legyenek felek. Vagy a no partjara all valaki vagy senkiere...
2018. 12. 01. 16:50
Elm
Teljesen igazad van, a tett az tett. De hogy ezért (pláne a felvételt látva) teljesen tönkretenni egy életre a karrierjét?

Vállalja hogy hibázott, álljon ki és kérjen bocsánatot, alázkodjon meg, büntessék meg pénzre vagy eltiltásra, vagy nem tudom mire - de hogy soha ne is kaphasson egy második esélyt?

Vezekeljen érte, de törjék derékba az életét. És ha megbünhődött, próbálja meg mégegyszer.

Harmadik dobás persze nincsen.
2018. 12. 01. 16:51
Elm
...de NE törjék...
2018. 12. 02. 08:05
zsolt75
És mi van akkor, ha a nő "beépített ügynökként" szándékosan tette, amit tett? Az általam ismert összes nő eleve nem keveredett volna ilyen szituációba, de ha a vita hevében mégis, akkor is hátrébb lépett volna, amikor Hunt-ot bevitték a folyosóra. A "hölgy" elég motiváltnak tűnt... Elítélem azt, aki nőt ver, de itt mindent elkövetet a nő, hogy meglegyen a verés, miközben aki olyan rossz környéken nőt fel, mint például én, az tudja, hogy ez cicaharc volt részegek között...
2018. 12. 02. 14:19
zsolt75
Ja, niggerezni lehet, a buliból elküldve ajtót rugdosva "Bazd meg, nigger"-ezni lehet, a lecsitításodra kiment lányt megverni lehet, majd ezek után visszamenni a házba és ott folytatni a cirkuszt azt lehet.... Ó, szegény "hölgy"....
2018. 12. 02. 18:32
Misi56
Az ilyet csírájában kell elfolytani , mert elharapódzik!
2018. 12. 01. 13:55
hopi46
Ha a Diggs-Thielen duót és Cousins-ot limitálni tudjuk, akkor nyerünk a fenti statok ellenére. A védelmünk napja lesz, remélem, jó értelemben.

A Hill bent, Hunt meg kint...ezek csak "csapatpolitikai" mérlegelések utáni húzások. Hill nélkül szinte "halott" az offense-ük, Hunt úgy ahogy jobban "pótolható".
2018. 12. 01. 14:11
cspeti98
Pontosan, ha elég fontos az illető, akkor nem gond, hogy hasba rúgta a terhes menyasszonyát...

Annak viszont örülök, hogy Kraft 1-2 éve megmondta, hogy nálunk nem játszhatnak olyanok, akik nőket bántalmaztak, teljesen mindegy, hogy mennyire jó játékos.
2018. 12. 01. 15:24
mgabor74
Szerintem Hill esetében volt az a pénz amiért a hölgy visszavonta a vádat, és úgy rémlik nem volt felétel. Itt meg kiment egy videó. Ezt a sz@.t már nehéz lenne visszalapátolni a lóba.
2018. 12. 01. 15:27
anti pass
Bocs Fiúk és Danna! Remélhető, hogy nem hozzák hozzánk Hunt-t és ezzel ne is foglalkozzunk és örüljünk neki, hogy nem a Mi csapatunknál történik ilyen és kész! Inkább koncentráljunk a Vikingekre.
2018. 12. 01. 19:16
Pat Patriot
Nagyon fura ez a Vikings. Mint csapat és edzői stáb egyértelműen SB-esélyesek, nekik van a legjobb elkapógárdájuk, támadó- és védőoldalon is nagyon jó erőkből állnak. Ehhez képest érdekes, hogy miként sikerült már 5 meccset "nem megnyerniük". Akiktől kikaptak, azoktól ki lehet (kivéve a Billst), ugyanakkor érdekes, hogy igazán jó csapatot még nem tudtak megverni (mert az októberi Eagles és a mostani Packers nem volt egy nagy szám). Nagyon fura egy banda. Ha most indulna a szezon, a Rams mellett azt mondanám, hogy a Minnesota a legkomplettebb csapat. Meg kell őket verni, és kész.
Ami Hunt ügyét illeti... A profizmus nemcsak azt jelenti, hogy focistaként rendesen eljárok edzésre, és a meccseken is mindent kiadok magamból, hanem azt is, hogy a pályán kívül, azaz civilben is így viselkedek, azaz mérlegelem, hogy bizonyos húzásom milyen következményekkel járhat. Ha "leniggerezte" Huntot a nő, akkor is van egy csomó megoldás. Jogi útra terelhette volna az ügyet, ha erőszakoskodik, hívhatja a rendőröket. Mivel a nő nyilván ki volt ütve, nehéz lett volna hitelt adni a nő szavainak, tehát nyert ügye lett volna Huntnak. Ezt végig kellett volna gondolnia. Meg azt is, hogy ő micsoda remek helyzetben van, hogy egy NFL-csapat tagja lehet. Meg azt is, hogy az a csapat SB-esélyes. Meg azt is, hogy az NFL mennyire érzékeny a nőkkel szemben erőszakot elkövető játékosokra. Én az ilyen játékosokra mondom azt, hogy nem profik. Hunt egy buta ösztönlény, aki azt hitte, a pályán van, ahol sípszóig mennie kell előre.
A Patriots szerencsére ezekre a dolgokra is odafigyel egy-egy játékosnál, és nagyon ügyesnek kell lennie annak a valakinek, aki át akarja verni a Pats elemzőrendszerét (A. H.). Azzal, hogy jóval keményebb a szűrő New Englandben, megelőzhető, hogy olyan játékosok érkezzenek a rendszerbe, akik képtelenek uralkodni magukon a pályán vagy azon kívül. A pályán ez csak yardokat jelent, Hunt viszont lehet, hogy elcseszte a Chiefs szezonját. Mert a PO-ban mindennek klappolnia kell. Elismerésem az idiótának!
2018. 12. 01. 19:29
mgabor74
Ráadásul valami luxushotelben volt az egész (Pats Pulpit hozzászólásaiban láttam), az olyanoknak meg van saját biztonsági személyzete akik egy ilyet normálisan lerendeznek. Csak szólni kell nekik.
Nekem az a fura, hogy állítólag ezek a játékosok mindannyian egyetemi tanulmányokat folytattak, tehát felvették oda Őket. Hogyan lehet köztük ennyi ostoba? Mégsem jó a rendszer?
2018. 12. 02. 00:25
Solymi81
Jól fociznak, azért vették fel őket, nem az eszük miatt.
2018. 12. 02. 08:07
zsolt75
2018. 12. 02. 19:36
fatman
bakker, most hallottam, még februárban történt a dolog???
bakker...
2018. 12. 01. 19:37
mgabor74
A meccsen remélem Cousins visszatér majd a múlt hét előtti formájához. Ha Gilmore le tudná venni a pályáról valamennyire Thielent, akkor szerintem Cousinsban benne lehet 1-2 int., mert először Őt keresi sokszor. Ha meg váltania kell mindig második célpontra, akkor talán lesz idő odaérni hozzá.
2018. 12. 01. 19:58
ötös műhold
Annyira kiszámíthatatlan már majdnem minden meccs, hogy most nem csodálkoznék azon, ha ez sima győzelem lenne.
2018. 12. 01. 22:29
anti pass
A Dallas és a Szentek meccs előtt is ment a szöveg, hogy a Szenteké a legjobb, legtermékenyebb támadó team. Erre válaszolta egyik dallasi játékos, hogy azért mert még nem játszottak ővelük. És igaza is lett. Jó taktikával és annak kivitelezésével valamint némi szerencsével Mi leszünk a győztesek!
Reméljük balimate a bőség zavarával küzdhet a hét jelenetének a válogatásakor.
2018. 12. 01. 23:55
hopi46
Nézem ennek az új roster tag LB R.Humber-nek a statjait, hát nem igazán "magával ragadóak". 10. szezon, 131 meccs, 2-3 tackle meccsenként, 4,5 sack, 5 PDef. Ennyi.
2018. 12. 02. 09:42
mgabor74
A meccseinek száma alapján azért az látszik, hogy rendszerint pályán volt a fickó. Táltosodott már meg a Pats-nél néhány ember akikről mások már lemondtak vagy középszerűnek tartottak, hátha vele is ez lesz.
2018. 12. 02. 09:51
cspeti98
Elsősorban ST játékos, defense-ben nem játszik túl sokat.
2018. 12. 02. 08:39
BaP
Szerintem ez egy statement game

Ha Brady ezt ( az AFC-ben nem nagyon látható szintet képviselő) D#-t legyalulja, és a Pats D# leveszi Rhodes-éket, akkor azt mondom, készen állunk nagyobb dolgokra

Ha nem.... akkor még keményebben kell dolgozni. :D

A Steelers adott egy kis segítséget, remélem hozzuk a W-t


2018. 12. 02. 15:32
Solymi81
Úgy látszik ebben a szezonban (de mikor nem) a csapatnak mindig statement game-eket kell játszania, hogy meggyőzze a szurkolókat.
Szerintem engedjük el ezeket a dolgokat, mert nincsen semmi értelme.
A 2007-es szezon egy nagy statement volt aztán a végén a Lombardi mégse gyütt.

A Jags a 2., a Titans meg a 10. héten lejátszotta a maga statement game-jét, aztán annyi.


Ahogy írtad, ha esetleg kikap a csapat, akkor keményebben kell dolgozni.
A lényeg, hogy bejussunk a PO-ba és főképp, hogy mindenki egészséges maradjon addig és az után is.2018. 12. 02. 15:54
BaP
Nem a szurkolók felé statement
A csapat felé. Hogy egy -ilyen D# elleni - siker esetén az eddig remegős O-fal, a problematikus elkapások helyére magabiztosság léphessen.

2018. 12. 02. 16:18
Solymi81
Jó, ezt értem, de ez pl. megvolt már a Jets ellen is, ahol többen betegen játszottak.
Persze, amúgy meg jót tenne nekik, hogy a pihenőhét után nem sokkal megvernének egy komoly csapatot vagy legalább meccsben lennének a végéig.
2018. 12. 02. 09:57
Fellenger
Kicsit elterelő rögtön a téma erre a bűnt gyerekre, pedig a csodálatos New England Patriots játszik majd. Ráadásul nehéz meccset. Nem szerveződik valamilyen közös meccsnézês nyilvános helyen, ahová lehet csatlakozni?
2018. 12. 02. 17:00
tommasi
Nagyon kemény meccs lesz,egy bitang jó védelem ellen.
Ha nyernünk bárkivel fel tudjuk venni idén a versenyt.

K.Hunt meg egy gyökér,egy hazudós gyökér.
Soha nem fog itt játszani,hál istennek.
2018. 12. 02. 17:06
Arsenal
Két győzelmet vártam a hétvégén, az egyik meg van, észak-londoni derbi, Arsenal-Tottenham 4-2, a másik....?:D
2018. 12. 02. 17:33
anti pass
Most már kíváncsivá tettél! Melyik a másik?:)
2018. 12. 02. 20:54
Barb
Reméljük a Pats meccs simább győzelmet hoz :)
Hozzászólás a(z) Beharangozó 13. hét: Patriots vs Vikings bejegyzéshez