Menetrend

Beharangozó 2. hét - Cardinals vs Pats

2012. 09. 15. 13:02
Szerző: DoM
Kategória: Meccsek

2002 óta nem talált legyőzőre az év első hazai tétmeccsén a New England Patriots (1-0). Remélhetőleg a sorozat az Arizona Cardinals (1-0) ellen sem szakad meg, amikor a két csapat a szerencsés tizenharmadik alkalommal játszik egymással. A Gillette Stadiumban sorra kerülő találkozó vasárnap 19:00 órakor kezdődik.

Az NFL menetrendjének kialakítása következtében a különböző főcsoportban játszó csapatok a felkészülési meccsek és a Super Bowl kivételével csak négy évente találkoznak egymással a csoportok szerinti körforgás alapján. Az örökmérleg döntetlen, 6-6 győzelemmel. A Cardinals azonban utoljára még 1991-ben tudott nyerni a Patriots ellen. Négy évvel ezelőtt havas mérkőzésen a később NFC bajnoki címet nyerő Arizona ellen az első negyed után 14-0, félidőben 31-0, a negyedik negyedre 44-0 arányban vezetett a New England Matt Cassel irányításával. Ezzel a győzelemmel akkor 10-0-ra módosította a csapat mérlegét hazai pályán havas időjárásban.

Hóesésre ezúttal nem kell számítani, ami bizonyára nagy könnyebbséget jelent az Arizona és szurkolóik számára is. Bár a nyugati parti csapatok hagyományosan nem kedvelik a korai mérkőzéseket a keleti parton, a tavalyi esztendőben 12-10-es tisztes mérleget produkált San Diego, Oakland, San Francisco, Arizona és Seattle ötös. Az Arizona mutatója ebből 1-3 volt.

Bemutatkozik az Arizona Cardinals: meglepetés készülőben?

Ha a támadókon múlik, akkor nem. Hiába a klasszis Larry Fitzgerald nevével fémjelzett elkapógárda (valamint Andre Roberts, Early Doucet és az újonc Michael Floyd, aki még a tanulási folyamat legelején tart), ameddig a liga leggyengébb támadófala mögül irányít, az aktuális szerencsés QB, sok jóra nem számíthatnak. Kurt Warner visszavonulása óta nem megoldott az irányítókérdés. A tehetség sem vetette fel őket a poszton, de az sem segítette őket, hogy akár John Skelton, akár a vagyonért megszerzett Kevin Kolb, amire éppen megszokná a vezető szerepet és bemelegedne a játékba, beüt náluk egy sérülés az állandó menekülés következtében. Ilyen helyzetben konzisztens játék nehezen várható el a támadósortól. Ezúttal már az első tétmeccs után cserére kényszerül Ken Whisenhunt vezetőedző. A felkészülés során Kolb sérült meg, a Seattle ellen meg a nagy nehezen kezdőnek kinevezett Skelton. Így ismét Kolb kerül a pályára, aki a Seahawks ellen beállás után győztes támadást vezényelt el a csoportrangadón.

A Pats védelmét ismét tesztelni fogják futás ellen, de az igazi veszélyt az a 2-3 nagy passzjáték jelentheti, amivel azonnal pontot szerezhet az ellenfél, vagy éppen nagyon gyorsan közel kerülhetnek a gólterülethez. Kolbbal irányítóposzton inkább a rövid és középtávoli passzokra kell készülni, de a secondaryben fokozott figyelemmel kell lenni a játékosoknak. Fitzgeraldot nem lehet nem kiemelten őrizni, de közben nem szabad megfeledkezni a Roberts Doucet párosról sem. Az eredményjelzőn nem számít, hogy éppen ki szerezte a touchdownt.

A védelmet már egészen más fából faragták. A Ray Horton koordinátor által dirigált védelem az egész liga egyik legjobb alakulata. Agresszív stílust képviselnek: 2011. során 40 százalékban használtak extra embert a pass rush során a standard négy védőhöz képest (blitz). A tavalyi év második felének sikerei és a Seahawks elleni győzelem is nagyrészt az ő érdemük. Kevés ponton tudják tartani az ellenfelet, és folyamatosan szolgáltatják a lehetőséget a támadósornak, hogy 1-2 nagyobb játékkal meg tudják nyerni a meccset. A legtöbb figyelmet a védőfal érdemli. Calais Campbell talán a liga legjobb 34-es endje jelenleg. Darnell Dockett a másik oldalon dinamikus erőt képvisel és folyamatos veszélyt jelent az irányítóra. A fal közepén Dan Williams fogja a helyet. Az első körös nose tackle egyetemen még Jerod Mayo csapattársa volt. Ha még hozzátesszük, hogy annak a védelemnek a hátsó sorában bizonyos Eric Berry takarított, akkor elégedett csattinthat az ember, hogy micsoda védelem is volt az. A linebacker sor magja fiatal. Daryl Washington nem régen hosszabbított hat évvel 32.5 millió dollárért. Valódi playmaker ILB. A védőfal Washingtonnal kiegészülve nagy kihívás lesz mind a futó Stevan Ridley számára, ha meg akarja ismételni remek játékát; s mind a támadófal belső hármasa számára, akiket a Titans játékosai nem igazán tudtak tesztelni (különösen Ryan Wendell játéka lesz érdekes egy nagyobb NT ellen). A két szélen a kisebb termetű és nagyon agilis Sam Acho illetve O'Brien Schofield okozhat problémát a kétméteres Nate Solder, Sebastian Vollmer kettősnek. A secondaryben az Adrian Wilson, Kerry Rhodes safety páros azon kevesek egyike lehet a ligában, akik jó eséllyel vehetik fel a pálya közepén és annak mélységében is a harcot a Patriots két tight endjével.

A Cardinals csapat erejének a sava-borsát a special teams adja. Mivel csapatjáték, nem szabad eltúlozni Patrick Peterson szerepét, de az igaz, hogy a tavalyi draft elit cornerback prospectje varázslatos dolgokra képes a labdával a kezében a punt returnök során. Tavaly négy touchdownt szerzett ilyen módon, ami NFL rekord beállítása. Rúgójuk, Jay Feeley megbízható. Tom Bradyvel csapattársak voltak a Michigan Wolverines csapatában egyetemi éveik alatt.

Minden egyes labdaérintése során arra kell készülni, hogy most vajon milyen messzire is fog futni. Egyike azoknak a veszélyes returnereknek – mondta Matt Slater a special teams csapatkapitánya Petersonról. Jó pár álmatlan éjszakát okoz nekünk. Tizenegy játékosnak kell összhangban lenni, hogy korlátok közé tudjuk szorítani. Őt nem lehet csak megállítani. Már az is siker, ha sikerül lelassítani. Mérete és sebessége olyan kombinációt jelent, hogy nagyon nehéz még egy ilyen játékost találni erre a szerepre.

Esélyek

A Patriots 13.5 pontos favoritja a találkozónak. Vereségük feltétlenül komoly meglepetést jelentene. A vészforgatókönyv alapján a Patriots támadósorát megbénítja a Cardinals védelem az első félidőben, ami szerzett labdákban és pontokban is megnyilvánul. Ezt megbolondítja egy Peterson punt return TD és a támadóknak csak a labda el nem vesztésére kell majd figyelni. Game over. Bármilyen idegeskedésnek az elejét lehet venni a szokásos erős kezdéssel és hamar olyan helyzetbe hozni az Arizona támadósorát, hogy egyre több kockázatot kelljen vállalniuk és már félidő előtt állandó pontkényszer alatt játszanak. Nehéz elképzelni, hogy egy olyan pontzivataros meccset meg tudjon nyerni az Arizona, mint amilyet a Buffalo tett a tavalyi bajnokág elején.

Az első kör 25. pickjével a New England Patriots Dont’a Hightower linebackert választja az Alabama Egyetemről

[A heti szavazáson végül a cikk írásának pillanatában Hightower 104 szavazattal lett első Chandler Jones (87), Alfonzo Dennard (24), Tavon Wilson (16), Nate Ebner (11) és Jake Bequette (8) előtt, így ő lett része a jelen beharangozónak.]

Amikor a 2012-es drafton az első körben előreugrott a New England Patriots a huszonötödik helyre a harmincegyedik és százhuszonhatodik pick felhasználásával és kiválasztották Dont’a Hightowert az egyetemi bajnokság legjobb védelmének az eszét, az ország álomcsapatának megkérdőjelezhetetlen tagját, a szurkolók csak remélni tudták, hogy személyében olyan játékossal gazdagodott a csapat, aki meccsek sorsát lesz képes befolyásolni bravúros megmozdulásaival. A nyári bizakodást és reménykeltő felkészülést hamar követte az első tétmeccs, amikor nem kellett sokáig várni, hogy a linebacker jó időben legyen a jó helyen. Miután az ellenfél irányítója egy sacket követően elvesztette a labdát, Hightower eszmélt a leggyorsabban és a gólterületig meg sem állt vele. Touchdown, Patriots!

Columbia Central High School ellen játszottunk. Jobb főcsoporthoz tartoztak. Péntek esti találkozó volt és senki sem számított rá, hogy győzhetünk – meséli Keith Stacey a Marshall County (Lewisburg, Tennessee) középiskola igazgatója és segédedzője. A végén azonban mi örülhettünk. Dont’a volt a középső linebacker. A center és a guard közötti résben találkozott a fullbackkel. Pontosabban keresztülrohant rajta és azzal a lendülettel a földre vitte a futót is a labdával együtt még a LOS mögött. Minden válogatás videónak része lett ez a játék, amit róla készítettek az egyetem előtt. Brutális.

Stacey elmondta, hogy számtalan olyan történetet tud felidézni, amikor Hightower nagyot ütközött, kiverte a labdát valakinek a kezéből és még pontot is szerzett belőle, vagy csak egyszerűen visszaszerezte a labdát a támadóknak, akikkel szintén közeli barátságban volt.

Amikor ilyen tehetséggel találkozik az ember a középiskolában, akkor nem lehet csak a védelemre korlátozni a játékát. Még csak másodikos volt, amikor a kezdő linebacker poszt mellett versenyben volt a kezdő futó pozíciójáért is. Azt a szerepet végül az egyik végzős kapta.

Senki sem kételkedett benne, hogy Dont’a képes lenne betölteni azt a szerepkört is. Gyakran lépett itt pályára csereként, vagy tűnt fel a slotban elkapóként. Minden tekintetben kimagaslott a többiek közül. Lehetett volna a kezdő futó az első meccstől kezdve. Azonban a másik játékos idősebb volt és a szenioritás elve alapján ő volt a kedvezményezett. Dont’a különben is védőnek született.

A bajnokság végén viszont a kezdő futó otthagyta a csapatot. Így Hightower főállásban szerepelt a támadók oldalán is. Az utolsó négy meccsen a Marshall County színeiben több mint 1000 yardot és pontosan 7 touchdownt futott. Ezzel az országos érdeklődés középpontjába került, mint egy aprócska kis város hőse alig egy órányi útra Nashville-től. Tennessee állami gyökerei ellenére az Alabama Egyetemet választotta a továbbtanulásra és a sportra.

Amikor visszatért szülővárosába már mindenkinek világos volt, hogy a következő állomás nem lehet más számára, mint az NFL.

Érett játékos és férfi lett belőle az ott eltöltött idő alatt – folytatja Stacey. Már amikor gólyaként visszatért, látványosan nagyobb lett. A hozzáállása nagyon eltökélt lett. Önállóan gondolkodott és csak a feladatára koncentrált. Amikor másodéves korában kiment a térde nem tört össze, hanem elhatározta, hogy jobb formában térj vissza, mint amiben valaha is játszott.

Pontosan ezt tette Hightower, és napjainkban már a Patriots színeiben teszi.

Gyakran mondják, hogy az egyetemi bajnokság elit csapatának számító Alabama Crimson Tide védelme összetettségében, szervezettségében vetekszik az NFL sémáival Nick Saban vezetőedző szigorú kezei alatt.

Sokan mondták, akik játszottak Saban mester csapatában és utána ide kerültek a New Englandhez, hogy van hasonlóság a két rendszer között – mondta Hightower utalva Brandon Deadericktől származó információira, aki szintén a Tide sorait erősítette. [Abban a védelemben] a szerepem az volt, hogy harmadik downok során helyezzem nyomás alá az irányítót. Egyébként az adott helyzet diktálta, hogy éppen mit kell tennem: a zónavédekezésben kisegíteni hátul vagy egy teljesen más poszton felbukkanni a front 7-ben. Remélem az NFL-ben is lesz alkalmam az irányítókat támadni.

Ma már tudjuk, vagy legalábbis az eddig látottak alapján leszűrhetjük, hogy Hightower inkább tradicionális linebacker szerepkörben játszik a Pats védelmében Jerod Mayo (Tennessee Vols) és Brandon Spikes (Florida Gators) mellett a csapat SEC linebacker sorát alkotva. A főcsoport riválisainak egykori vezéralakjai most már a Flying Elvis embléma alatt küzdenek a közös sikerért.

Mr. Patriot: Troy Brown a New England Patriots Hall of Fame tagja

Troy Brown beiktatására a Patriots Hírességek Csarnokába szombat délután kerül sor.

Az ilyen játékost nem lehet pótolni. Annyira különleges – mondta róla Bill Belichick. Nincs más, aki nála jobban megérdemelné a Hírességek Csarnokát. Különleges játékos. Nem vártak tőle semmit, amikor az NFL-be került, de keményen dolgozott, egyre feljebb küzdötte magát a keretben. Játszott támadót, volt returner és végül védő is lett belőle. Bajnoki címeket nyert, és mindig a legfontosabb mérkőzésen játszott a legjobban. Nagyszerű vezető. Önzetlen, bármit megtett a csapatért, amit csak kértük tőle legyen az blokk, elkapás, pass, return, special teams coverage, elkapó őrzése.

Drew Bledsoe-tól kapta a labdákat Brown pályafutása első felében (1993-2000). Az irányító a klub olyan halhatatlan játékosainak a társaságában lesz jelen a beiktatáson, mint Tedy Bruschi, Ty Law és Kevin Faulk. Tom Brady viszont csak abban az esetben, ha a szoros menetrendje engedi a csapat vasárnapi meccse miatt, akinek 2001 és 2007 között volt a kedvenc célpontja.

Troy remek barát. Különleges játékos, barát és csapattárs – mondta Brady. Évekig játszottunk együtt. Nagy megtiszteltetés ez most neki, de feltétlenül meg is érdemli. Amikor az ember egy Patriots példaképre gondol, ő az első, aki eszébe jut.

Brady nevetve mesélte, hogy Brown gyakran mondja neki, hogy három-négy játékra még mindig jó lehetne a pályán. Vince Wilfork a védelem csapatkapitánya örülne az ötletnek, mert különleges élmény volt a csapattársának lenni.

Született vezető – válaszolta Wilfork arra a kérdésre, hogy mi jut Brownról először az eszébe. A pályán belül és kívül vezéralakja volt a csapatnak. Nagyszerű ember, nemcsak játékos. Csodás ember és remek apa.

Az edzők imádták. A csapattársai imádták. Akárcsak a szurkolók.

Szombat délután több lesz a nevetés, mint a sírás, elérzékenyülés Brown habitusából adódóan.

Vidám embernek tartom magam. Nehezen fakadok sírva – mondta. Rengeteg emlék, és remélem sok olyan ismerős arcot fogok látni, akikkel már jó ideje nem találkoztam. Nem hiszem, hogy lenne jobb módja végleg pontot tenni a pályafutásom végére. Patriots játékosaként ennél nem érhet nagyobb megtiszteltetés.

Brown története jól ismert. A nyolcadik körben draftolták (198. hely). Újoncként az edzőtábor végén a keretszűkítés áldozata lett. Októberben újraigazolták, de minden nap meg kellett küzdenie a keretbe maradásért. Idén Augusztusban újraélhette pályájának azt a korszakot, amikor találkozott Bill Parcellsszel - korábbi edzőjével a Patsnél - a Pro Football Hírességek Csarnokában Curtis Martin beiktatásán. Hosszan beszélgettek. Parcells elmondta, hogy mennyire büszke arra, amit Brown elért. Brown megemlékezett arról, hogy mennyire hajtotta a bizonyítási vágy, hogy megmutassa micsoda hiba volt őt kitenni a csapatból. Az a „cut” jobb játékossá és emberré tette.

Adott még egy lehetőséget – mondta Brown. Azt hiszem elég jól alakultak azóta a dolgok.

Elég jó, mi? Brown megmozdulásainak egy része azonnal klasszikussá vált, mint például a punt return touchdownja a Pittsburgh Steelers elleni AFC bajnoki döntőn 2001-ben. Vagy a lateral passz Antwan Harrisnek a blokkolt mezőnygól kísérlet után, amiből return touchdown lett.

Ezekhez hasonló sorsdöntő játékok volt a normális Brown számára, aki a keret egyik legutolsó tagjából lett kulcsember és a csapat vezéralakja.

Ha belegondolok, honnan és hogyan kezdtem, bizonyára sokakat meglep, hogy tizenöt évet játszottam az NFL-ben és voltam tagja ennek a csapatnak, ennek a klubnak – mondta Brown. Élveztem a kemény munkát, az izzadságszagot, hétről-hétre végezni a dolgomat. Engem így neveltek.

A kemény munka meghozta gyümölcsét. Még egy játék, még egy útvonal amit megtehet: egyenesen a Hírességek Csarnokába.

Ahogy a többiek mondták: különleges megtiszteltetés egy különleges játékos és ember számára.

Bónusz

Bill Belichick 194. győzelmét szerezheti a hétvégén, amivel az örökranglista 8. helyére lépne elő, megelőzve Chuck Knoxot (Los Angeles Rams, Buffalo Bills, Seattle Seahawks – az év edzője 1973, 1980, 1984) … Tom Brady harmincnegyedik olyan meccsét játszhatja sorozatban, amikor dob legalább egy touchdown passzt. Jelenleg negyedik az örökranglistán Johnny Unitas (47), Drew Brees (44- folyamatban), Brett Favre (36) mögött. Brady legalább 25 yarddal megelőzné Johnny Unitast, 337 passzolt yarddal pedig idolját, Joe Montanát az örökranglistán. Most tizennegyedik az örökranglistán 40215 yarddal… Wes Welkernek egy elkapás hiányzik, hogy a Patriots történetének legtöbb elkapott labdájával büszkélkedhessen (558) és ezzel megelőzze Troy Brownt… Rob Gronkowski 29. TD elkapásával a Pats örökranglistáján megszerezné a második helyet a tight endek között. Ben Coates 50 TD-vel vezeti a listát… Matt Slater lett a játékos-szakszervezet csapaton belüli képviselője. A pozíciót korábban éveken keresztül a tavasszal visszavonult Matt Light töltötte be.

Edzésjelentés

Dan Connolly játéka kérdéses fejsérülése miatt annak ellenére, hogy csütörtökön és pénteken már limitáltan, de edzett. Ha nem tud játszani Marcus Cannon vagy Donald Thomas léphet a kezdőbe guard poszton a helyére. Alfonzo Dennard, Daniel Fells, Nick McDonald, Sterling Moore, Shane Vereen, Sebastian Vollmer mind csak korlátozott mértékben edzett. Játékuk kérdéses, ez nyilván minden játékos esetében mást jelenthet. Vollmer bizonyára játszik, hiszen nem volt változás a státuszában az előző héthez képest. Pat Chung egész héten teljesértékű edzőmunkát végzett biztosan játszik (probable).

Inaktív játékosok

Pats: RB Shane Vereen, WR Greg Salas, CB Alfonzo Dennard, TE Daniel Fells, DE Jake Bequette, DE Justin Francis,DT Marcus Forston.

Cardinals: QB John Skelton, WR LaRon Byrd, RB William Powell, LB Jamaal Westerman, OG Senio Kelemete, OT Pat McQuistan, TE Jim Dray.

Forrás: hivatalos meccsfüzet, Dont’a Hightower cikk és interjú, Troy Brown, Matt Slater interjú, statisztika.

Az eredménykövetéshez a szokásoknak megfelelően a chatet használjátok. Jó szurkolást vasárnap estére! Hajrá Pats!

Hozzászólások

2012. 09. 15. 13:35
Pats for the Win
Micsoda játékos is lehetett Troy Brown, de sajnos én őt már nem láttam játszani.
De Dont'a is remélem hasonló vezére lesz a csapatnak.
Véleményem szerint legalább 20 pont lesz a két csapat között vasárnap.
2012. 09. 15. 13:55
agent47
Egy ezresem van (volt, mert már megjátszottam) arra, hogy legalább két TD-vel nyerünk. Ha nyerek lesz jövő hétre 1950-em. :D
2012. 09. 15. 14:19
lipi
Azta mindenit! Levettem a szalmakalapom a szekrény tetejéről és most azt emelgetem. Remek cikk! köszönjük!

Részemről egy szerény 10 pontos különbséggel is megelégszem. Kíváncsi vagyok, hogy Vollmer pihentetése tovább folytatódik-e és Cannonnal felváltva szerepelnek-e a jobb szélen, vagy javult valamennyit az a hát.
Remélem szétcincáljuk az Ofalukat és Kolb legalább annyit fog a hátán feküdni, mint pókember egy chemotox kezelés után.
Ridley valszeg nem fog annyit futkározni, de legalább meglátjuk, hogy egy elit fal ellen mit tud. A lényeg, hogy nyerjünk, egy könnyed sérülésmentes mérkőzésen :)
2012. 09. 15. 14:36
agent47
2012. 09. 15. 16:50
mhatrix
Jones bizti begyűjt még egy sack-et,fitzgeraldra figyelni kell,gronko is biztosan lesz TD-ja,magas pontkülönbségü meccs lesz!
2012. 09. 15. 23:21
Egonba
Igényes munka!!! Köszönjük!
2012. 09. 16. 07:27
zoli0321
Köszi a cikket, nagyon profi. Szerintem ma Edelman fog TD-t szerezni és Kolbnak is fel kell kötni a nacit. Remélem megint sokan lesznek chaten, nagyon király a közös meccs nézés:-))
GO Pats! Go D!
2012. 09. 16. 11:55
én itt leszek, az tuti!
Gronkowski, Hernandez, Ridley, Lloyd és +1 DEF/ST TD
2012. 09. 16. 12:27
lolvin
én is itt leszek, feltéve ha nem túl sok szó esik a többi meccs eredményéről, szeretném megnézni őket jövő héten!
2012. 09. 16. 13:20
DM
Jó kis mérkőzésnek ígérkezik sokan többpontos győzelmet remélnek,de tudjuk mindig ezek a meccsek a legnehezebbek.Meglátjuk milyen lesz ez is.Nyögvenyelősös vagy sima hazai.Pályára lépnek e a cserék is vagy végig a kezdők lesznek fent :D
2012. 09. 16. 13:37
DefenseFan
Szerintem szoros lesz de W !
2012. 09. 16. 15:53
Neo
Szerintem is nagy pontkülönbséggel nyerünk, a cikkben is említett meccs eleji pats-megfogásnak kicsi az esélye, talán ha a Ravenssel játszanánk, akkor tudnám elképzelni. :)
2012. 09. 16. 17:33
Pats for the Win
Sokkal jobban tartottam a múlt heti meccstől, sztem az Arizona gyengébb csapat mint a Titans, leszámítva L.F-t és P.P-t.
Ha őket kivesszük akkor még szorosnak sem szabad lennie. A lényeg, hogy legyen meg :)
2012. 09. 16. 17:57
trueplaya
2012. 09. 16. 18:00
Darkpista
az inaktívak listája mikorra várható?
2012. 09. 16. 18:06
takirob69
Inaktív lista:

Patriots
RB Shane Vereen
WR Greg Salas
CB Alfonzo Dennard
TE Daniel Fells
DE Jake Bequette
DE Justin Francis
DL Marcus Forston

Cardinals
QB John Skelton
WR LaRon Byrd
RB William Powell
LB Jamaal Westerman
OG Senio Kelemete
OT Pat McQuistan
TE Jim Dray
2012. 09. 16. 18:09
Darkpista
2012. 09. 16. 18:25
mi a franc van Bequettel?
ennyire szar, vagy mi?
pedig sokan készebb játékosnak tartották mint Jones-t!
2012. 09. 16. 18:30
Gordon
Vereen, Dennard és Bequette nekem nagyon hiányzik. megnézném már őket élesben .
2012. 09. 16. 18:33
cspeti98
Waters elég érdekes hogy csak úgy visszavonult egy szó nélkül.Legalább Gallery bejelentette hogy nem folytatja.
2012. 09. 16. 18:53
simita
Én az atdhenet.tv-n szoktam nézni a meccseket. Múlt héten szinte HD-ben jött !
2012. 09. 16. 21:12
Neo
Hernandezzel mi van tudja vk.?
2012. 09. 16. 22:50
Nomad
"X-rays on Hernandez's ankle revealed no breaks, Shalise Manza Young of the Boston Globe reports.
Analysis: That doesn't mean that Hernandez is in the clear, especially if it is determined that he is dealing with the dreaded high ankle sprain. More on the specifics of his injury as they are revealed, or more accurately, if they are revealed, by the Patriots."
Hozzászólás a(z) Beharangozó 2. hét - Cardinals vs Pats bejegyzéshez