Menetrend

Beharangozó 5. hét - Pats @ Bengals

2013. 10. 04. 23:53
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek, Meccsek

1Beköszöntött az október, amely hónapban a New England Patriots (4-0) az elmúlt tíz évben a legjobb mérleggel (35-7) rendelkezik és a Cincinnati Bengals (2-2) otthonában lépnek pályára, ahol próbálják megőrizni veretlenségüket a bajnokságban. A Paul Brown Stadiumban Bill Belichick és Marvin Lewis, az NFL két legrégebben csapatuk szolgálatában álló vezetőedzőjeként néz egymással farkasszemet a pálya szélén.

A találkozó vasárnap este 19:00 órakor kezdődik.

Az örökmérleg 14-8 a Patriots javára. Legutóbb a 2010-es bajnokság nyitófordulójában játszottak egymással. A Pats 38-24 arányban aratott győzelmet, miközben mindhárom csapatrész képes volt touchdownt szerezni. Tom Brady három touchdown passzt osztott ki (egyet Rob Gronkowskinak, aki itt szerezte meg pályafutása első elkapását, ami egyben touchdown is lett a profik között), Gary Guyton linebacker 59 yardos interception return, míg Brandon Tate 97 yardos kickoff return touchdownt szerzett.

Ismerkedés a Cincinnati Bengals történetével

Paul Brown nemcsak arról nevezetes, hogy a Cleveland Browns csapatával az NFL riválisának szánt AAFC minden egyes bajnoki kiírását megnyerte (1946-1949), de miután 1950-ben csatlakoztak az NFL-hez, rögtön első próbálkozásra ott is bajnoki címhez vezette csapatát, majd később még két újabb végső sikert is ünnepelhetett velük. 1962-es bajnokságot követően azonban a Browns tulajdonosa kirúgta klubja névadóját. Paul Brown ezt követően végig azon munkálkodott, hogy legyen még egy profi amerikaifutball csapat Ohio államban [Clevelanddé a másik]. Közreműködésével 1966-ban alapították meg a Cincinnati Bengalst és csatlakoztak az AFL-hez, az NFL újabb rivális bajnokságához. 1968-ben léptek először pályára, majd a többi AFL csapattal együtt (közte a Patriotscal is) beolvadtak az NFL-be két évvel később.

1975-ig a Bengals vezetőedzője is volt, azonban hiába jutottak be háromszor is rájátszásba, de ott nem sikerült mérkőzést nyernie. Ezt követően is részese maradt a klub életének, annak elnökeként egészen 1991-ben bekövetkezett halálig. Ez idő alatt kétszer jutott Super Bowlig a Bengals 1981-ben és 1988-ban, de mindkét alkalommal vereséget szenvedtek a San Francisco 49ers-től, melyet az a Bill Walsh edzett, aki Paul Brown stábjának volt végig a tagja a Bengalsnál. Az ő együttműködésüknek köszönhető az elsősorban passzjátékra épülő West Coast támadójáték, ami a mai napig az egyik legelterjedtebb az NFL-ben és a „nyugati part” jelzőt éppen Walsh 49ersnél elért sikerei miatt kapta.

Paul Brownt a modern amerikaifutball atyjának szokás tartani és nem elsősorban a pályán mutatott újításai miatt (nevéhez fűződik a „draw” játék, amikor az irányító úgy tesz, mintha passzjáték lenne, végül azonban mégis odaadja a labdát a futónak, melynek keletkezése a legenda szerint egy rontott snapra vezethető vissza).

Senki sem tett többet ezért a sportért, mint Paul Brown. Szinte minden, amit ma edzőként teszünk, ő tette meg először 30, 40, 50 évvel ezelőtt. Az edzések menetének megszervezése, a tantermi foglalkozások megtartása, mind tőle származik – mondta Bill Belichick.

Bill Belichick 2010. novemberében érte utol a szerzett győzelmek örökranglistáján Paul Brownt, akinek védjegyévvé vált kalapjában tűnt fel a stadionban a Pats vezetőedzője.

Brown volt az első, aki teljes állású segédedzőket gyűjtött maga köré, filmről elemezte az ellenfelek játékát, kitalálta a mai sisakrostélyok közvetlen elődjét, és a gyakorlócsapat is nála jelent meg először (az ellenfél játékának szimulálása céljából).

A Bengals elnök-tulajdonosa Mike Brown, apja, Paul halálát követően vette át a klub vezetését és teszi ezt még ma is. A 2000-ben átadott hazai pályájukat ki másról, mint Paul Brownról nevezték el.

A Cincinnati csapatának még két jelentős hozzájárulása volt az NFL történetéhez: az egyik a zone-blitz, a másik a no huddle, hurry up támadójáték. A felgyorsított támadójáték egyre nagyobb teret hódít az elmúlt években. Először az NFL-ben a Bengals építette erre támadójátékát 1988-ban (Super Bowlig is meneteltek) és tőlük vette át a Buffalo Bills, majd tették meg alapfilozófiájuknak. A zone-blitzről a többség tudja, hogy Dick LeBeau találmánya (Steelers védő koordinátora), aki akkor azonban még a Bengals stábjának a tagja volt. A cél egy olyan passz elleni védekezés létrehozása volt, amivel fel lehet venni a versenyt a West Coast passzjátékkal. A zone-blitz lényege, hogy az irányítót, amikor öt játékossal támadják, akkor e mögött nem emberfogást, hanem egy 3-3-s zónavédekezést használnak.

Mivel egyáltalán nem gyakori ellenfél a Bengals és a közelmúlt viszonylag sikertelen időszaka miatt kevésbé lehet ismert, remélem senki sem bánta ezt a rövid elkalandozást a Patriots mérkőzésére való ráhangolódásként.

Mire lehet számítani vasárnap?

Vince Wilfork súlyos sérülése miatt minden szem a New England futás elleni védelmére fog szegeződni, hogy vajon mihez tudnak majd kezdeni a Bengals támadófalával, annak is különösen a jobboldalával, ahol Kevin Zeitler és Andre Smith végez kitűnő munkát BenJarvus Green-Ellis illetve Giovani Bernard futók előtt. A száguldó ügyvédi irodát senkinek sem kell már bemutatni. BJGE először fog pályára lépni volt csapata ellen. Bernard újonc játékos, akit a passzjátékban is remekül használni és a futópárosnak ő a dinamikus tagja. Érdekes lesz látni, hogy az alapesetben 2 elkapó és 2 tight end felállásokkal szemben milyen összetételű védelmet küld pályára Belichick illetve Matt Patricia. Közelebbről Brandon Spikes szerepe a kérdéses: a Patriots legjobb futás elleni linebackere könnyen bajba kerülhet, ha egyedül marad passzjáték során valamelyik tight enddel. Jermaine Gresham az ismertebb tight end, ő már 2010 óta a ligában van, első körös választott volt és komplett elkapó, blokkoló játékosnak számított, azonban inkonzisztens teljesítményével nem sikerült olyan meghatározó tényezővé válnia, mint azt sokan várták tőle. Idén ráduplázott a posztra a Bengals. Tyler Eifert szintén az első körből érkezett. Közel két méter magas és ő a mozgékonyabb kettőjük közül. Draftolásával a szándék egyértelmű volt: minden fegyvert megadni Andy Dalton irányítónak a pálya középső részén is – ami megkönnyítheti a futójátékot, illetve fellazíthatja az A.J. Greenre irányuló kiemelt figyelmet.

Green ugyanúgy a 2011-es draft klasszis elkapója, ahogy Julio Jones, de az Atlanta játékosával szemben ő technikai képzettségére, gyorsaságára és hihetetlen akrobatikus elkapásaira építi játékát a puszta erővel szemben. Számítani lehet rá, hogy Aqib Talib hasonló segítséget kap a safetyktől ellene is, mint azt tette a Patriots egy héttel korábban, amikor Julio Jonest próbálták kikapcsolni a játékból.

A Patriots a legutóbbi fordulóban idei legjobb támadóteljesítményét nyújtotta, azonban Kenbrell Thompkins váll, míg Aaron Dobson nyaksérülést szenvedett a Falcons ellen. Mindketten tudtak edzeni, de kérdéses, hogy mennyire lesznek száz százalékos állapotban. Mellettük Danny Amendola és Rob Gronkowski játékáról is csak találgatni lehet. A hétközi Austin Collie igazolás arra utalhat, hogy még nem vasárnap jön el számukra a visszatérés, azonban ezzel szinte egyidőben Zach Sudfeldet elküldte a csapat, ami akár Gronk játékának is az előszele lehet.

A Bengals védelmének is megvan a maga gondja. Előző héten gyakorlatilag a teljes kezdő secondary hiányzott náluk. FS Reggie Nelson és CB Dre Kirkpatrick már edzésbe állt, de az elsőszámú cornerback, Leon Hall még mindig nem tudott edzeni. Mellettük nagy problémát jelenthet Michael Johnson hiánya. A franchise tag alatt játszó pass rusher iránt állítólag még a Patriots is érdeklődött februárban. Johnson agyrázkódás miatt nem edzett a héten. Nem tudni, mennyire súlyos az eset, de két hete a Steelers ellen már túl kellett esnie agyrázkódás teszten, de akkor a tünetek ellenére ez még negatív maradt. Ha nem tud játszani, akkor Carlos Dunlap vállait nagy teher fogja nyomni, hogy a védővonal széléről is nyomás alatt tudják tartani Bradyt. A fal belsejéből érkezőre Geno Atkins fog gondoskodni, akinek három év alatti 23 sackjét (43 DT létére) 55 millió dolláros új szerződéssel jutalmazták.

Előzetesen a Bengals futójátékát lehet a kulcsnak tartani a vasárnapi mérkőzéshez, ami meghatározhatja a meccs lefolyását. Ha hamar előnyre tesz szert a Patriots, akkor passzkényszerbe kerülhetnek Andy Daltonék, amivel csökkenhet a nyomás a Vince Wilfork helyére lépő Joe Vellanón és társain.

Ami még eszünkbe jut Cincinnatiról

1. Cincinnatus római államférfi volt, aki előbb consulként szolgálta a köztársaságot a korai években (i.e. 460) majd két alkalommal dictatorként (i.e 458, i.e. 439). Hírnevét annak köszönhette, hogy köztársaság intézményét fenyegető veszély elhárítását, megszüntét követően mindkétszer önként, azonnal lemondott a dictatori címről, amelynek viselésével gyakorlatilag Róma teljhatalmú ura volt. Cincinnati városát azonban nem róla, hanem az ő szellemisége előtt tisztelgő társaságról nevezték el (az -us végződésből is ezért lesz -i a latin névszói ragozás miatt, birtokos eset), melynek első vezetője George Washington, az USA első elnöke volt.

2. Kenbrell Thompkins az Cincinnati Bearcats játékosa volt az egyetemi bajnokságban.

3. Steve McQueen pókerjátékost és a címszereplőt alakítja a „Cincinnati kölyök” klasszikus mozifilmben. A „John from Cincinnati” rövidéletű HBO sorozat korunk egyik legfurcsább tévés élménye David Milch fantáziavilágából, akinek a Deadwood c. viselő kiváló westernsorozatot is köszönhetjük.

Ismét rózsaszín hónap

A mellrák elleni küzdelem fontossága mára természetes része lett az NFL-nek és ezen keresztül a szurkolóknak is. Lucas figyelemfelkeltő írása még 2011-ből. 

 
Sérült beszámoló

A hivatalos edzésbeszámolókat követően a Patriotsnál Stevan Ridley (térd) biztosan nem játszik a hétvégén. Matthew Slater (csukló) állapota már csak kétséges, de a játékához minden bizonnyal ez még nem lesz elegendő. Amendola, Bolden, Dobson, Gronkowski, Hightower, Mayo, Thompkins, Vollmer, Washington, T. Wilson játéka mind-mind kérdéses. Ezt tartják az 50-50 kategóriának, de az esetek többségében szinte bizonyos a játék. Amendola és Gronkowski kivételével nincs itt olyan játékos, akinek a szereplése iránt komolyabb kétség lehetne. Arrington is Svitek játéka valószínű, vagy játszani fognak.

A Bengals rövidebbre fogta az injury reportot. DE Michael Johnson kérdéses megjelölést kapott, akárcsak CB Dre Kirkpatrick. CB Leon Hall játéka kétséges, tehát ő még vélhetően most sem fog játszani.

Az eredménykövetéshez a chatet használjátok. Ne felejtsetek el tippelni!

Kellemes kikapcsolódást és jó szurkolást kívánunk! Hajrá Pats!

Hozzászólások

2013. 10. 05. 01:04
LaFleur1Troll
Óriási meccs lesz már alig várom!!
2013. 10. 05. 07:52
kubai
Ridley, hát, marad két kevésbé mozgékony futónk...
2013. 10. 05. 11:12
benzinkut
ezt mikor fogod megunni vvlaci?
2013. 10. 05. 11:43
LaFleur
Biztos percenként frissíti a böngészőjét, hogy mikor reagálok rá.

Jövő héten, mivel biztossá vált, hogy a mi meccsünket adja a denvertv, szervezek egy közös meccsnézést, még kitalálom, hogy hova. Körbenézem az árakat addig. De ha vkinek van helyszín javaslata, jöhet. Sőt, jövő héten a BAL-GB meccset is adják 7-től, ha van rá igény azt is megnézhetjük közösen. Benzinkut, rád/rátok számítok!
Laci, feltétlen gyere te is! :)
2013. 10. 05. 14:26
loop80
Ezért megérte virrasztani, gratulálok! Eszes kis lurkó vagy. ;)
2013. 10. 05. 10:29
Gordon
Nagyon jó beharangozó, köszi.
Szerintem Mulligan játékának "köszönhető" a Sudfeld kivágása.
Érdekes meccs lesz, nem félek Geno-éktól, az O falunk kezd összeállni, és Svitek-Cannon duó több , mint megfelelő rotáció.
2013. 10. 05. 11:22
DM
Sziasztok nagy nagy bazi nagy örömötökre én is jelen leszek :D :D ,Sudfeldet ki más vette fel,mint a Jets huuu hogy én mennyire szívből nem szeretem őket azt el se nem tudom mondani egy tuti vagy kevés pont lesz ilyen 6-3 :D vagy nagyon :D,csak könyörgöm sérülést nem akarok többet még az ellenfélnél sem :((
2013. 10. 05. 12:45
TMR
Sudfeld --> Jets, várható volt. Pedig én reménykedtem, hogy direkt nem játszatják, hogy ne vigye el senki a waiver-ről vagy miről.
Sajnos az utóbbi 2 meccset nem nagyon láttam, mert szept 21-én megszületett a kislányom és nem nagyon hagyott stream-ezni. Remélem nemsoká' átalussza majd az estéket.
OFF: vki meg tudná mondani, hogy merre van az alvás gomb a gyereken? Vagy a némítás is elég :-)
2013. 10. 05. 12:47
DM
Erőt,Egészséget kívánok az egész családnak :)
2013. 10. 05. 12:57
Whitealert
Nézzétek együtt a meccseket csak fülessel. :) Hátha egy új Pats rajongót tisztelhetünk személyében. :)
2013. 10. 05. 14:21
lupus
Sose legyen rosszabb dolgod,mint nekem! Az enyem most lesz 2eves es mar a 2.NFL szezont nezi velem. :) Sot,iden mar gyakran "latja" apat is a tv-ben. Mindenesetre szurkol!
2013. 10. 05. 13:03
Sudfeld -> Jets dolgot nem reagálnám túl. Ha használható lett volna a passzjátékba, akkor valószínűleg Brady is foglalkoztatta volna. Az elejtett onside kick meg a végső szeg volt a koporsójába. Ha nem használhatód special teamsben, akkor nincs nagy értéke a csapat számára.
2013. 10. 05. 13:35
tamssss
De ha nem volt használható a passzjátékban, akkor, hogy volt képes brillírozni az edzéseken és az előszezonban? Persze egyértelmű, hogy ezek más kávéházat jelentenek az igazi meccsekhez képest, de azért ez számomra igen meglepő. Gyakorlatilag csak jókat lehetett hallani róla, aztán elkezdődött a szezon és semmi. A 2 IT-hez nem sok köze volt (még az elsőt sem verném rá), de persze az onside az egy ordas nagy hiba volt. Ahogy Reiss írja, ha nem használják túl nagy luxus lett volna most a rosteren tartani. De én személy szerint bíztam benne az előzményeket tekintve.
2013. 10. 05. 13:50
Az alapszakasz játéktempóját, az elkapó körül folyamatosan változó védelem környezetét még a felkészülési meccseken sem lehet rendesen szimulálni. A gyors döntéshozatalra való alkalmasságot szintén. Van, akinek sikerül megugrani a szintet (Thompkins), van akinek nem a kedvező edzőtábor jelentések ellenére sem.
2013. 10. 05. 13:59
tamssss
Igen, ez egyértelmű. Csak míg Thompkins (és a többi újonc) felé történt is sok passz kísérlet (aminek nagy része, az elején sikertelen volt), addig Sudfeld felé ilyet nem láttunk.
Persze mi nem voltunk az edzéseken, és a stáb biztos jobban tudja. Csak nekem furcsa, hogy éles helyzetben nem kapta meg az esélyt. De azt tudjuk BB szemében véres posztó a fatális hiba (onside kick).
2013. 10. 05. 14:08
http://www.footballxos.com/download/offense/pro-offense/2004-New-England-Patriots-Offense-Charlie-Weis.pdf

Érdemes rápillantani a 42. oldaltól az elkapók útvonalaira (egyéni, kettős, hármas kombináció), hogy mennyi választási lehetőség van benne, annak megfelelően, hogy milyen passz elleni védelemmel találkoznak.

Plusz jól látható a "concept" is, ami már az egyedi játékhívásokat jelenti, hogy a huddle-ben a passzjáték szempontjából csak egy szó hangzik el, és az leírja, az elkapók feladatait, és azt majd mindenki értelmezni saját magára, hogy ha ő jobbról a második elkapó, akkor mit kell neki csinálni. Ez alapvető különbség a többi játékrendszerhez képest, ahol minden egyes elkapó útvonala bemondásra kerül külön-külön valamilyen formában.

Bár ez Weis 2004-es playbookja, de az Erhardt-Perkins séma azóta is használatban van, nyilván apróbb módosításokkal.

Összehasonlításnak Mike Shanahan playbookja: http://www.footballxos.com/download/offense/pro-offense/2004-Denver-Broncos-Offense-Mike-Shanahan.pdf

33. oldaltól látható a route tree, posztonkénti bontásban külön-külön névvel ellátva. Teljesen más a rendszer, és ez a változat az elterjedt az NFL-ben.
2013. 10. 05. 20:52
orcalin
2013. 10. 06. 00:11
kisdef
én is köszönöm :)
2013. 10. 05. 14:24
loop80
Szerintem is korai volt elengedni Sudfeldet. Oké, követett el hibákat, de: 1. Az előszezonban megmutatta, hogy mire képes. Azóta nyilván nem felejtett el játszani. 2. Nem lehet állítani, hogy az alapszakaszban sok passzt kapott volna. 3. Jets??? Inkább a halál! :D
2013. 10. 05. 15:16
DM
Workout.-on volt kettő DL\DaJohn Harris and Marcus Dixon.\ kitettük megint Cole.-t nah A.J ideje bemutatkozni :D :D :D,Billy Bá legyen szíves :D :Dszerintem nem fogunk igazolni gondolkodtam én is ezen de van itt alapanyag akit bevethetünk és BB a drafton tovább tépheti az idegeinket nevesenki játékosok3-4 körben való elhozatalukkal :D
2013. 10. 05. 16:36
_bb
Jó lett az elején a Paul Brown "tribute" nagyon (a "cincinnatus rész már talán nekem sok volt)...a PFR listáján érdemes böngészni az edzők adatait is:
http://www.pro-football-reference.com/coaches/
...ez a lista az NFL előtti győzelmeket is beszámítja, így e szerint még Brown mögött van BB...viszont Noll-t éppen utolérte BB. S bár köztudott, h Brownt tartja a legnagyobbra, jópofa lenne egy kis biccentés Noll felé is...esetleg a szezon végén beérhetné SB győzelmek számában is ;)

Ami a Bengalst illeti, tele van nagyon jó képességű játékosokkal, mégis mintha hiányozna valami kohézió, megbízhatatlan a QB játék is. Azért tartok tőle, hogy VW hiánya meg fog mutatkozni.
2013. 10. 05. 18:17
Egyedül a Brian élete jelenet miatt írtam bele a Cincinnati vs. Cincinnatus részt: http://www.youtube.com/watch?v=IIAdHEwiAy8
2013. 10. 05. 19:12
_bb
Málmint úgy élted Blian?... na jó akkol legyen :D
2013. 10. 05. 20:17
infidelitas
Nekem erről a Macskafogó jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=ooodXF4Pci0
2013. 10. 05. 21:15
2013. 10. 05. 16:40
max350
Na, a főPostás megint beszólt TB-nek!

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-ravens-sztarja-utalom-bradyt-es-a-hulye-hajat-2284819
2013. 10. 05. 17:01
Whitealert
Nekem 2:2-es mérleggel nem lenne ilyen nagy a szám...
2013. 10. 05. 19:18
Burkus
Tudod: hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas... Hogy ezekre a nyilatkozatokra miért van szükség? Noch dazu TB egy szimpatikusan viselkedő valaki, egyáltalán nincsenek allűrjei.
2013. 10. 05. 21:55
sixt
Gronkot holnap sem látuk, de Amendola talán játszik
2013. 10. 05. 22:36
dartib83
Nagyon jó írás, főleg a latinos rész :)
A "Cincinnati"-hez még annyit hozzátennék, hogy II. declinatio Singularis Genitivius - tehát ahogy írta DOM egyes szám birtokos eset :) LOL
2013. 10. 06. 11:28
TommyLee73
2013. 10. 05. 23:12
Croaker
Davis will be signed off the practice squad for the second straight week. The Patriots have also added LB Ja'Gared Davis to their active roster.
2013. 10. 05. 23:48
Whitealert
Ügyes a srác? Róla nem nagyon tudok semmit...
2013. 10. 05. 23:57
Croaker
The Patriots promoted rookie safety Kanorris Davis and rookie linebacker Ja’Gared Davis from their practice squad to fill the two open spots on their 53-man roster.

Ja’Gared Davis (6-0, 238) spent training camp with the Houston Texans after signing with them as an undrafted free agent this year.

The Patriots claimed him on waivers from the Texans on Aug. 28, and after waiving him Aug. 31, they re-signed him to the practice squad the next day
2013. 10. 06. 10:22
Special teams miatt jöttek mindketten. Slater ezek szerint még nem játszik; viszont Tavon Wilson is kidőlt, aki szintén minden special teams egységben játszik.
2013. 10. 06. 00:00
Croaker
2013. 10. 06. 05:00
dexxy 2.0
ha Amendola játszik a meccsen akkor vajon ki helyett fog?
2013. 10. 06. 10:21
Dobson. Amendola, Thompkins, Edelman lesz az első három WR.
2013. 10. 06. 16:56
dexxy 2.0
Köszi,sejtettem, hogy Edelman "csúszik így hátrébb".
2013. 10. 06. 17:59
Vicente
Amendola szerintem 15-20 snaps korul fog jatszani ezen a meccsen, szerintem marad Thompkins es Superman elso masodik aztan Dobson es Amendola valtajk egymast...
2013. 10. 06. 10:02
Croaker
Tavon Wilson OUT
Gronk OUT
2013. 10. 06. 11:16
_bb
Nagyon jó lett az eheti Belestrator kiadás, csak ajánlani tudom:
http://www.patriots.com/media-center/videos/belichick-breakdowns.html
2013. 10. 06. 12:43
DefenseFan
Bakker van még ép játékosunk? Egyre neccesebb lesz a meccs
2013. 10. 06. 17:26
Wakkow
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=691633667514962&set=a.510308782314119.122036.100000050067740&type=1&theater
2013. 10. 06. 17:28
Wakkow
Gondolom a mai meccsen csak nyerhetünk ha tegnap este ilyen csodás tortával ünnepeltem a 25. születésnapomat, ahol minden vendég megígérte hogy a mai meccsen a Patsért fog szorítani :)
2013. 10. 06. 17:53
CJ95
Isten éltessen sokáig, azt hiszem itt mindenki megígérheti hogy a pats-nek fog szurkolni!!!
2013. 10. 06. 17:59
zozi
2013. 10. 06. 18:35
Pats78
Isten éltessen sokáig!
2013. 10. 06. 19:03
Wakkow
Köszönöm szépen
2013. 10. 06. 18:01
DM
Egy kérdés a hozzáértőknek :
-ha valakit leigazolunk vegyük ezt a kólit akkor nem tudnak játszani egyből meccsen vagy akkor miért hoztuk ide ha INAKTÍV??? :D :D én azt hittem azért lett leigazolva,hogy pályára lép szerez két TD "oszt jóvan" de nem...
2013. 10. 06. 18:16
Amikor leigazolták (gyakorlócsapatban sincs WR) még nem tudták biztosan, hogy a sok kisebb-nagyobb sérüléssel bíró elkapók (Amendola, Thompkins, Dobson) közül ki lesz bevethető vasárnap.
2013. 10. 06. 18:20
DM
Nagyon Köszönöm DoM hát igen miután kiderült játszik Amendola,akkor miért is kellene Collie.-t játszatni,bár valaki írta,hogy megnézne egy Amendola,Collie,Edelman elkapósort :)
2013. 10. 06. 18:47
Pebal
Live hol lehet nézni a mai meccset? eddig csak másnapi hírzárlatot követő este tudtam nézni a meccseket, jó lenne egyetvégre élőben végigizgulni:D
2013. 10. 06. 18:51
Gyere a chatre, ott biztosan fogsz kapni linket: http://pats.hu/chat
2013. 10. 06. 19:08
Pebal
2013. 10. 06. 19:41
patriot72
Hozzászólás a(z) Beharangozó 5. hét - Pats @ Bengals bejegyzéshez