Menetrend

Beharangozó 8. hét - Pats @ Rams

2012. 10. 27. 11:02
Szerző: DoM
Kategória: Meccsek

logoTörténete során második alkalommal lép pályára a New England Patriots (4-3) Londonban a csapat magyar szurkolóinak a nagy örömére is, hiszen így jobb eséllyel láthatják élőben is a pályán kedvenc játékosaikat. Az ellenfél a St. Louis Rams (3-4) alakulata, akik az európai kiruccanásért feladták az egyik hazai mérkőzésüket. A Wembley Stadiumban megrendezésre kerülő mérkőzés az óraátállítás miatt magyar idő szerint vasárnap délután 18:00 órakor kezdődik és az ESPN America élőben közvetíti.

Az NFL alapszakasza során ez a találkozó lesz a tizenegyedik, amelyet az Egyesült Államok határain kívül rendeznek. A sort az Arizona Cardinals nyitotta 2005-ben, amikor Mexikóvárosban játszottak a 49ers ellen. Londonban 2007 óta minden évben rendeznek NFL tétmeccset. 2009-ben már játszott itt a New England, akkor a Tampa Bay ellen. Ezen felül a Buffalo Bills 2008 óta játszik rendszeresen a közeli Torontóban egy mérkőzést. Londonban a tétmeccseken kívül felkészülési mérkőzést is játszottak NFL csapatok már 1983-ban. Nemzetközi vizeken hajózva a Patriots a londoni kirándulásokon túl négy alkalommal játszott külföldön felkészülési mérkőzést: 1969-ben és 1990-ben Montreal, 1993-ban Toronto városában, illetve 1998-ban Mexicóvárosban.

A Rams elleni Patriots örökmérleg 6-5. közte a legédesebb győzelemmel, a klub történetének első Super Bowl sikerével. Legutóbb 2008-ban találkoztak egymással, amikor Matt Cassel irányításával Kevin Faulk szerezte meg a győzelmet jelentő touchdownt 3:13-mal a mérkőzés vége előtt. Matt Cassel akkor karrier-rekordot jelentő 267 yardot passzolt, Randy Moss hét elkapással és 102 yarddal jelentkezett. A védelem négy sacket mutatott fel illetve Deltha O’Neal egy perccel a meccs vége előtt szerzett interceptionnel tette fel a pontot a Pats győzelmére. Hasonló befejezéssel azt hiszem sokan ezúttal is kiegyeznénk. Különösen, hogy a New England eddig minden NFC-beli ellenfelétől kikapott idén.

A sérülések miatt azonban nem lesz egyszerű a dolga a New Englandnek:

Aaron Hernandez, Pat Chung, Steve Gregory, Brandon Bolden, az időközben IR-re került Ras-I Dowling, Tracy White és Trevor Scott biztosan nem fog játszani. Rajtuk kívül is 11 játékos edzett csak korlátozottan a hét folyamán. A sérülések azt jelentik, hogy az Arrington, Dennard, McCourty, Wilson kezdő secondary lép majd pályára és egészül ki Sterling Moore-ral, Marquice Cole-lal esetleg Julian Edelmannel nickel és dime felállásban… A Jets ellen a könyökén megsérült Jerod Mayot is érdemes lesz közelebbről figyelni.

A szokásos formulától eltérően ezúttal a Mike Reiss és Tedy Bruschi szokásos meccs előtti beszélgetésének a fordítását közöljük, amellyel tovább próbáljuk színesíteni a beharangozót.

Mike Reiss: A Patriotsnak a következő fordulóban lesz a szabadhétvégéje, ami nem is jöhetne jobbkor hiszen meglehetősen leharcolt alakulat benyomását keltik a sérüléseknek köszönhetően. Ilyen helyzetben kiemelt szerep jut a mentális akaratnak? Ha nyernek vasárnap, akkor ugyanolyan mérleggel fognak állni nyolc mérkőzés után, mint az előző évben (5-3). A Rams mérlege 3-4, azonban ahogy Tom Brady is rávilágított, két olyan csapatot is le tudtak győzni, akitől a Pats kikapott: a Cardinals és a Seahawks.

Tedy Bruschi: A St. Louis Rams játékát tökéletesen jellemzi vezetőedzőjük, Jeff Fischernek a hozzáállása – ellentmondást nem tűrő, okos, aki mer kockázatot vállalni a játékosaival mint például Janoris Jankins, az újonc cornerback – ebben nagy előnyére van, hogy remek kapcsolatot tud kialakítani a játékosaival. A Rams első ránézésre nem éppen átütő erővel rendelkező támadójátékkal rendelkezik. Fisher kérdése: hogyan tudnánk mégis meccseket nyerni? Kreativitással. Agresszív, fizikális csapat. Gyakran a sípszó sem hátráltatja őket, persze még a szabályok keretein belül. Fisher egy percig se pihen és ezt az intenzitást tükrözi a csapata is. Ez a csapat nem fogja feladni a meccset. Őket nem lehet kiütni. Mindig tiszteltem az ilyen felfogású csapatokat. Nem árultak zsákbamacskát. Az ember ismerte a vezetőedzőt, megnézte a meccsvideókat, és világosan látszott, hogy mit is akarnak játszani. Fisher első draftján a Ramsnél a védőfal belsejébe választott DT-t. Minden a nyers erőről szól. A Rams azonban fejben is erős. Erre fel kell készülnie a Pats játékosainak.

Nézzük meg előbb a védelmet közelebbről. A tizedik legkevesebb pontot kaptán a ligában – meccsenként csak 20.1.

Mindennek az alapja a védőfal. Ez egy fiatal egység. A már említett Michael Brockers nagyon hamar beletanult a profi szinten való játékba. Futás ellen stabil, de képes a támadófal belsejét is visszanyomni. Robert Quinn az egy évvel korábbi első körben választott játékosuk. Passz-siettető specialista. Gyors, robbanékony, sok problémát okozhat a Pats támadófalnak. A vele ellenkező oldalon Chris Long, szintén első körös pick, még 2008-ból. Végig robotolja az összes játékot a pályán. Sosem pihen meg. Tavaly a Rams szinte állandóan hátrányban játszott, vagyis az ellenfelek sokat futottak ellenük, hogy pörgessék az órát a meccs második felében. Long mégis összeszedett 13 sacket. A két veszélyes end között pedig a Brockers és a Miamitól érkezett Kendall Langford tartja a vonalat és dominálja az ellenfeleket. Erő és gyorsaság ritka párosítását jelenti a Rams védőfal.

4-3-as védelmet játszanak. A videók alapján ez olyan védelem, amelyik a legnagyobb problémát azzal okozza a Patriots támadóinak, hogy csak a védőfallal képesek állandó, konzisztens nyomást gyakorolni az irányítóra? Vagy ők is inkább a blitzekre hagyatkoznak?

Bíznak az elől játszó négy játékosukban, de ettől még agresszív csapat. Cortland Finnegan (aki a Titanstől követte ide is edzőjét) és Jenkins miatt megengedhetik, hogy emberfogással védekezzenek a passz ellen így marad védőjük a blitzekre, hogy extra embereket mozgósítsanak az irányító ellen. Aztán ott van James Laurinaitis. Ritka mint a fehér holló. Klasszikus középső linebacker. Tavaly minden egyes játék során a pályán volt. Passz vagy futás elleni játék, neki teljesen mindegy. Sokban hasonlítható Jerod Mayohoz.

Mi lehet a recept a támadóknak ezzel a védelemmel szemben?

A futójáték fontos tényező lehet. Nem gondolom, hogy annyira passzközpontú tervvel jönnének, mint tették a Seattle ellen. Érdemes lesz figyelni, hogy a spread felállások ellen, mit lép a Rams. Múlt héten például Finnegan játszott a slotban a Packers ellen ilyen helyzetben. Ha több tight end is van a pályán, ezt ki lehet használni futójátékkal. Finnegan nem kell félteni a keménységért, de Rob Gronkowski vagy éppen Aaron Hernandez ellen futójáték során hátrányban lenne, amit ki lehet használni. Ha Finnegan a slotban játszik, akkor Bradley Fletcher lesz a szélső CB, amit megint csak, egy Brandon Lloyd kaliberű játékossal ki lehet használni [aki ráadásul volt csapata ellen játszik –a ford.].

A Rams támadójátéka kapcsán mindig Sam Bradford az első téma. Az egykori 1/1-es draft pick. Harmadik évében a harmadik támadó koordinátor kezei alatt játszik. Ilyenkor mindig eszébe jut az ember, hogy milyen szerencsés lehet például Tom Brady és a csapat, hogy már 13 éve ugyanaz a támadórendszer.

Bradford nagyon pontosan passzol, és a változások ellenére, idén jól játszik. Tavaly csak szenvedett Josh McDaniels rendszerében. Fisher és támadó koordinátor Brian Schottenheimer olyan környezetet próbál teremteni, amelyben nem Bradfordon van a hangsúly. A futójátékukra akarnak építeni, ez azonban alacsonypontszámú meccseket fog eredményezni (csak 18.5 pontot szereznek átlagban). Bradford tehetségesebb, mint Sanchez? Feltétlenül, és a Patriots védelem olyan meccsen van túl, amikor Sanchez 328 yardot dobott ellenük, úgyhogy Bradfordnak is lesznek lehetőségei. Előző hetekben is így tett. Plusz, volt olyan időszak, amikor 74 százalékos pontossággal passzolt harmadik downoknál. Nagy segítségére volt Danny Amendola ebben a passzjátékba, de ő október elején megsérült és ez kihat Bradford játékára. Különösen a kritikus harmadik downoknál. A másik dolog: trükkös játékok. Flea-flickerrel már próbálkoztak idén. Fisher nem fog habozni, hogy a teljes fegyvertárat használja a Pats ellen.

Amendola nem még mindig nem tud játszani és az elmúlt hetekben tapasztalt problémák a támadójátékban egyenesen köthetőek az ő hiányához. Már csak az, hogy az edzésen részt tudott venni, nagy pozitívum volt a támadók részére, mondta Bradford egy interjú során. Az elkapó hiányában, aki gyakorlatilag a Wes Welker szerepet tölti be náluk, még nagyobb hangsúly lehet Steven Jackson jó játékán.

Jacksonnak hét olyan idénye volt sorozatban, amikor túljutott az ezer futott yardon. Lenyűgöző játékos. Valódi óriás a futók között (6-2, 240). Bár valamit veszített a sebességéből, de még mindig csak a legnagyobb tisztelettel beszélnek róla más csapatok játékosai is. Belső futásoknál nagy gondot tud okozni [mérete ellenére a passzjátékba is könnyedén lehet bevonni, volt olyan éve, hogy 90 elkapása volt – még az elmúlt években is renszeresen elkap 40-50 passzt. –a ford.]. Őt egészíti ki már az újonc Daryl Richardson, aki yardjait szinte kizárólag külső futásokkal éri el. Ha őt a játékba vonják, a főszabály, hogy minél előbb üres területre tudják őt juttatni. Mindent tud, amit Jackson a sebességvesztés miatt már nem űz kiemelt szinten. A futójátékhoz viszont kell támadófal is, a jó futó nem elég. A Rams fala azonban komoly nehézségekkel küzd [LT és LG poszton már hat különböző játékos kezdett náluk az idén –a ford.]. A Pats védelme itt előnyben lehet.

A Rams elkapói nem éppen veretes névsor, de feltétlenül figyelmet érdemelnek: Brandon Gibson, Austin Pettis, Chris Givens [négy meccse sorozatban volt legalább egy 40+ yardos elkapása Givensnek –ESPN Boston]. Elkapó tight endjük Lance Kendricks McDaniels egyik kedvence volt még tavaly. A special teamsben az újonc Greg Zuerlein az év egyik nagy szenzációja [40-49 yard között még hibátlan; 50+ yardról hétből ötöt berúgott, közte egy 60 yardos mezőnygólt is –a ford.].

Amikor Zuerleinhoz hasonló jó rúgók ellen játszik a Patriots Bill Belichicknek van egy állandó mondása. Ha átérnek a félpályán, az már mezőnygól távolság nekik! Fisher egy pillanatig sem fog hezitálni, ha ki kell küldenie fiatal rúgóját a döntő pillanatban 50 yardnál távolabbi próbálkozásra. A trükkös játékokról már volt szó. Ez kiemelten igaz a special teamsre. Idén már mezőnygól-kísérlet helyett meghúzták a „hideout” játékot (ilyenkor a támadóknál még pályán lévő elkapó, csak úgy tesz mintha lemenne cserére, ehelyett csak ténfereg a pályán még a számokon belül. A pályára robogó special teams fókuszából nagyon könnyen kiesik, így a snap után a holder könnyű dobással találhatja meg a teljesen üresen álló társát az első downért.). Ezt a játékot még a régi időkben éppen a Rams ellen játszotta el a Patriots Troy Brownnal. Azonban még mindig special teams. A Rams tight endje, Matthew Mulligan már blokkolt idén egy puntot. Idén már volt a Patriots special teamsnek fekete napja. Nagyon észnél kell lenniük. Az esélytelenebb csapat tudja, hogy nincs veszítenivalója. Mindent a győzelemért felfogás legegyszerűbben a special teamsen keresztül érvényesíthető.

Elérkezett az ideje a tippeknek. Devin McCourty szerepe safetyként a kulcs, ahogy a nagy játékokat legalább sikerült kikapcsolni a Jets ellen. A LOS-nál vívott ütközetnek szerintem a Patriots az esélyese az elemeire hullott Rams támadófallal szemben. Támadóknál Nate Soldernek és Sebastian Vollmernek a legjobbjára lesz szüksége a két kiváló end ellen. A Rams védelme átlagon felüli, de a Patriots képes lesz pontokat szerezni ellenük: Patriots 30, Rams 20.

A Ramsnél ketten is életükben először voltak kezdőjátékosok NFL meccsen a támadófalban. Az egyik legjobb támadójuk, Danny Amendola sérült. A Patriots jobb csapat. Nem lesz meggyőző, sima diadal. Ilyen hosszú utazás után, az ilyen idegenbeli meccseken a szabály: csak legyen meg a győzelem valamilyen módon, és tűnjünk innen! Patriots 24, Rams 20.

Ne felejtsetek el tippelni! Az eredménykövetéshez a szokásoknak megfelelően a chatet használjátok. Jó szurkolást a helyszínen és otthon a tévé előtt is! Hajrá Pats!

Forrás: meccsfüzet

Hozzászólások

2012. 10. 27. 12:05
lipi
Ismét remek beharangozó.

Innen is jó szurkolást azoknak a szerencséseknek, akik élőben nézik :)
2012. 10. 27. 16:23
Jelen esetben ez főleg Bruschi és Reiss érdeme. ;)
2012. 10. 27. 12:50
Neo
27-17-re nyerünk. Remélem. :) Jó lenne már egy nem a végéig izgulós meccs.
2012. 10. 27. 18:14
Gordon
egy kicsit még a sec-es témához:

http://www.youtube.com/watch?v=VAQhWnyqBG4
http://www.youtube.com/watch?v=CwbQA5Wv4EE&feature=related

szóval tudják ők nézni az irányítót és a labdát:-)és ha megnézitek nem volt minden esetben hatalmas nyomás az ellen irányítóján..
2012. 10. 28. 09:48
Az Arrington INT-hez azért túl sok coverage képesség nem kellett. Flynn egyszerűen telibetalálta a cornerbacket a LOS-nál egy pocsék passzal. Jó helyen állt a jó időben. Csak futni ne kelljen az elkapó után. :P
2012. 10. 28. 16:27
Gordon
nyilván az egy irányító hiba volt csak nem találtam videot a többi int jéről:-)
2012. 10. 27. 22:07
Croaker
Jó lenne újra látni ezeket az INT-eket idén is!
2012. 10. 27. 22:14
Croaker
2012. 10. 28. 09:46
patsponthu DB Malcolm Williams került az aktív keretbe az IR-re tett Dowling helyére.
2012. 10. 28. 09:54
DM
remek hír egy újabb emberke kap esélyt a sorstól,de ha megfigyelitek ez a csóka Josh Barrett.-el karöltve csak kitöltötték a rostert de érdemlegeset még nem tudtak felmutatni nah Malcolm ideje megmutatni miért tartottak ennyi ideig a keretben!!!
2012. 10. 28. 10:15
Fogalmam sincsen, hogy reálisan mit lehet várni Williamstől. Kb semmi. Gyakorlatilag nulla játékidővel az egyetemen érkezett special teams ásznak. Utóbbiból nem lett semmi. Most meg cornerbackként kelleneprodukálnia..
2012. 10. 28. 10:28
DM
próbálunk szarból várat építeni :D
De tényleg mi értelme van ilyen játékosokat fenntartani a rosteren több évig ezzel a Barrett.-el egyetemben itt vannak már pár éve és semmi használhatót nem tettek le az asztalra,legalább olyasvalakik legyenek helyettük akik nem töltenek több időt a sérült listán vagy PUP.-on itt javarészt Barrett.-re gondoltam :D
Mindenki már a bye week.-et várja össze kell foltozni a sérülteket,mert lassan már a gondnok nyanya is feliratkozik valamilyen beszedett sérüléssel a listára igaz nem lehet csodát tenni ennyi idő alatt pláne ha a sérülések olyanok,de hátha :)
2012. 10. 28. 10:59
CB1 Arrington
CB2 Dennard
CB3 Moore
CB4 Cole
S1 McCourty
S2 Wilson
S3 Ebner

Ez a secondary a meccsre. Williams csak vésztartalék lehet sérülés esetére.

Moore egész héten térdproblémával volt jelen az edzésriportokon.
2012. 10. 28. 11:06
lipi
Igazán veretes névsor. A fél liga odaadná a két kezét egy ilyenért...
2012. 10. 28. 11:20
DM
Remélem Dennard megmutatja miért is ő rá esett a választásunk Arrington meg kelljen már fel az éber kóma közeli állapotból,mert nagyon nem azt a régi Arringtont mutatja amiért oly sokan megkedvelték!!
2012. 10. 28. 11:24
Arrington játékából az interceptionök hiányoznak. A coverage képessége nem romlott az előző évekhez képest, csak labdát nem tud szerezni. Ennek lehet az egyik oka, hogy többet játszik emberfogást, mint zónát, vagy egyszerűen elhagyta a négylevelű lóherét.
2012. 10. 28. 11:28
DM
Akkor ideje volna megtalálnia a heréit :D :D de tényleg egy olyan nagy Edző mint BB nem veszi észre,hogy mennyire ergya ez a részleg reménykedem benne lesz változás ezen a téren,mert minden jött ment irányító 300+ os meccset játszik ellenünk nos nem valami szép teljesítmény
2012. 10. 28. 12:39
cspeti98
Szerintem ebbe a secondarybe bőven beférne Edelman sőt még akár kezdő Cb is lehetne Dennard mellett.
2012. 10. 28. 12:10
lipi
Nem mintha nem próbáltuk volna tupírozni ezt az egységet.
http://www.pro-football-reference.com/teams/nwe/draft.htm
2007 óta draftonként 2 ember jött ezekre a pozíciókra, a fele az 1-2. körben.
FA piacról is minimum ketten jöttek évenként, nem számolva az UDFA-kat.
2007: Troy James és Eddy Jackson.
2008: Lewis Sanders, Fernando Bryant, Jason Webster, Tank Williams, Deltha O'niel
2009: Shawn Springs, Bodden, McGowven
2010: Jared Page
2011: Ihedigbo, Darran Sharper
2012: Cole, Will Allen, Gregory

Szóval sok mindent lehet mondani, de hogy nem próbáltuk betömni a lyukakat, azt nem...
2012. 10. 28. 12:22
Ebből a listából azért Boddenen kívül Springs és Gregory képvisel bármilyen minőséget. A többiek max kukázás, vagy pályafutások legvégén lévő "hátha maradt még benne valami" húzások voltak.
2012. 10. 28. 12:21
Arsenal
DeMartino!
Számomra az edzői kar teljesítménye ez miatt gyenge 2-es hétről hétre. Sajnos lassan be kell látni, hogy BB. már nem védelmi guru!
2012. 10. 28. 12:26
A BB nem védelmi guru kijelentés szerintem nem állja meg a helyét.

Sokkal fontosabbnak tartom, hogy GM Belichick hagyja cserbe HC Belichicket. Akár pozíciós edzők, akár játékosok területén. A kettő messze nem ugyanaz.
2012. 10. 28. 15:10
DM
Kedves Arsenal én csak egy szurkoló vagyok jobban érdekel engem azon része eme remek sportnak amely a háttérben van magyarán az igazolások,draftok,szabad ügynök piac estébé estébé,én azt látom régebben sokkal jobban,ment a draftolás amikor még hozzáértő emberek ültek a székekben ha jól emlékszem Scott Pioli volt az aki ezért felelős volt,de javítsatok ki ha tévednék!Szal jogos amit DoM ír sajnos a GM BB kárára megy a HC BBnek jó lenne ha BB csakis azzal foglalkozna ami a feladata,a csapatépítésbe természetesen van beleszólása,de amint észreveszem meg látjuk többen is,mindenért felelősséget akar vállalni ami sok számára.Nick Caserio pedig totálisan nem megfelelő személy arra amit be kellene töltenie.De én akkor is azt mondom az alapanyaggal nincsen szerintem eget rengető baj,csak kellene új edzők a részlegekre.
2012. 10. 28. 12:31
Neo
2012. 10. 28. 12:38
Arsenal
Az az edző, aki egy seconderyt nem tud évek óta arra megtanítani, hogy hogy kell védekezni hosszú passzok ellen, vagy ezt látva nem hoz megfelelő játékosokat, miért kellene gurunak nevezni. Számomra BB. egy fogalom, nem szeretnék látni más edzőt a csapat élén, azonban a védelem ezen részével hosszú idő óta nem tud mit kezdeni. A számok, főleg a kapott yardok ezt mutatják. Jött-ment irányítókat teszünk hőssé ebben az évben, Vincéknek kell megszakadni elől, hogy kompenzálják a hátsó rész bénázásait. Aki ezt nem látja be nézze meg a Seahawks utolsó támadását, ilyen béna emberfogás, vagy zónázás ( nem tudtam eldönteni, hogy mit akart a játékos )nincs a világon!
2012. 10. 28. 12:50
Neo
2012. 10. 28. 16:28
A kétrészes Belichick dokumentumfilmben a 2009-es idényről van egy jelenet: a Saints verte bucira a csapatot. A Bodden, Wilhite, Butler, Meriweather, McGowan Sanders secondaryt dobálta és szívatta halálra Brees. A pálya szélén áll BB és Brady és Belichick csak csóválja a fejét, hogy egyszerűen nem tud mit csinálni: I just can't get them play the way we needed. Ez tökéletesen jellemzi a mostani helyzetet.

A secondary körül megforduló edzők számából sem lehet azt a következtetést levonni, hogy nem érzékeli Belichick a problémát. Csak még nem lett megoldás. HC-ként mégsem teheti meg, hogy minden egyes edzésen a DB-k nyakán liheg végig, mert akkor meg a csapat feletti irányítást veszítené el. Nem lenne komplex felügyelet.

A pechünk, hogy Belichick végtelenül lojális az edzőkhöz. Ha nem viszi el őket más csapat, akkor nem fog senkit sem kirúgni, legfeljebb nem hosszabbít szerződést közös megegyezéssel. Patricia is sajnos itt ragadt a nyakunkon. Nem tudta megoldani a secondary gondját safety edzőként, erre DC lett belőle, mert máshol nem volt neki hely. Az egyetlen valamirevaló pozíciós edzőt meg nem lehetett kivenni a védelem mindennapjaiból (Pepper). Ez megint nem védelmi guru kérdés, hanem menedzsment. Az nem egyedülálló eset, hogy pont az a csapatrész szenved, ahol elvileg szakértő a HC. Mert ott bízik leginkább a saját erejében, hogy "bárkiből" képes játékost faragni, mert ért hozzá.

Ami Belichick képességeit illeti a védelem területén szerintem az remekül szemlélteti, hogy Patstől távozó védő sehol sem lett meghatározó, de még csak hasznos kiegészítő ember sem a ligában.

Ettől függetlenül én is szeretném, ha többet költene a csapat a védelemre, minőségi játékosra, valóban impact posztokra (Wilfork..) ill. a drafton merjenek leglább néha korai körökben kockázatot vállalni karakter, jellem, viselkedés terén problémásnak bélyegzett játékossal is, akinek a képességei átlag felettiek pl. Justin Houston mellőzése 2011-ben. Teljesen érthetetlen lépés.
2012. 10. 28. 16:29
2012. 10. 28. 14:24
Csetmenszky Csöpi
Nem egy épületes hozzászólás, gondolom ez rogyásig kérdezve van minden héten, de: kitesztek linket a közvetítésről? ...
Esetleg lehetne egy fül az oldalon, ahol mindig fent van az aktuális. (És akkor ez a hozzászólás sem lenne... köszi és bocs.)
2012. 10. 28. 15:13
nosbiglem
Gondolod, az online stream legális dolog? Gondolkozz el előtte ilyeneken, mielőtt butaságokat irkálsz.
2012. 10. 28. 15:31
DM
nahát Mel ne legyél már ilyen harapós kedvedbe szegény csak megkérdezte van é link estére :D amúgy megelőztél,mert én is szívesen kódulnék majd estére egyet :D
2012. 10. 28. 15:55
Beliboy
Nem tudom szabad-e ilyeneket linkelni, de én mindig itt nézem a meccseket, sohasem szaggatnak, és teljesen elviselhető a minőségük:

http://www.thefirstrow.eu/sport/american-football.html
http://atdhenet.tv/
2012. 10. 28. 16:01
Csetmenszky Csöpi
Köszi az infót! (Ha rákattanok, az illegális, a hivatkozás mióta? ...)
2012. 10. 28. 17:14
nosbiglem
Tudod, hogy nem azért förmedtem rá, mert hogy nem szabad meg satöbbi. Csak ezt az oldalt nem akarom rossz helyzetbe hozni azáltal, hogy itt megosztunk mindenféle illegáls dolgot közszemlére téve. Nem egy olyan oldalt tiltottak már már le nagy tudású ügynökök, melyeket használta, és "csak" linkek voltak rajta...
Szóval lehet ezt szerényen is a cseten a meccs előtt/alatt csinálni.
2012. 10. 28. 17:58
Csetmenszky Csöpi
Megértem én, ha ezt írod... Amúgy meg a nicknevem kötelez, irány a cset...
2012. 10. 28. 16:07
A meccs kezdete előtt, ha benézel a chatre, ott mindig fogsz használható linket találni.
2012. 10. 28. 16:09
Csetmenszky Csöpi
Rendben. Nemrég regisztráltam itt és csak finoman érdeklődtem... Köszi!
2012. 10. 28. 16:31
Semmi gond. Üdv az oldalon! A chaten várunk a meccsnézéshez, amit a menüsor bal szélén a pats.hu fül alatt találsz, ha be vagy jelentkezve.
2012. 10. 28. 16:31
Gordon
üdv . én a vipbox-os stream eket ajánlom , én ott szoktam nézni, jó a minőség és nem késik. megszoktam nyitni mindkettőt és ami időben van azt választom:-)
2012. 10. 28. 15:56
Arsenal
Én ugyan élőben nézhetem a meccset az ESPN Americán ( a Pats miatt van évek óta a csomagom ) azonban rettenetesen irigylem a Londonban tartózkodó szurkolókat. Remélem jövő héten minél több a meccsel kapcsolatos képet raknak fel a honlapra.
2012. 10. 28. 17:00
Croaker
Hozzászólás a(z) Beharangozó 8. hét - Pats @ Rams bejegyzéshez