Menetrend

Bill Belichick sűrű hétvégéje

2008. 05. 23. 15:29
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A Patriots edzőjét, Bill Belichick-et beiktatják a hétvégén a Wesleyan University Hall of Fame-jébe. A hétvége további részében Belichick visszatér és részt vesz a Lacrosse NCAA Division-jának Final Four-ján a Gillette Stadionban.
A hét elején tartott passing camp-ről elmondta: "Az első szakaszban vagyunk, egy igazán hosszú út áll előttünk. Elvégeztünk sok egyedi jellegű dolgot, találkoztunk a játékosokkal, az egyéni képességekre összpontosítottunk - pass - rush technika, a route futások, lábmunka - és utána kimentünk és ezeket közösen, csapatként is megcsináltuk, és megnéztük az ő szemszögükből is. Hozzátettünk pár új játékot és elkezdtük megnézni, hogy ezek a dolgok hogy hatnak a fejlődésünkre - hogy néznek ki a papíron és hogy a pályán. A játékosok keményen dolgoztak és nagyon befogadóak voltak. Elvégeztünk néhány hasznos módosítást az első három nap a pályán és ezeket majd beépítjük a kövekező táborban. Van egy kiváló alapanyagunk és csak remélni tudom, hogy jó ütemben végezzük a munkát." A nem kötelező passing camp-en való részvételről: "Néhány játékos a pályán dolgozott, néhányan nem, de mindenki itt volt, a megbeszéléseken, elfogadták az információkat amiket nekik adtunk." Az érkezésének a fogadtatásáról, amikor ellátogatott a Boston Gardenben a Celtics - Pistons sorozat első mérkőzésére. Amikor megjelent a kivetítőn a szurkolók egyhangúan "Bel-i-chick, Bel-i-chick" kiáltásokkal fogadták: "A Garden fantasztikus volt. Ez volt az első mérkőzés amit megtudtam nézni ebben az évben. Nagyra értékelem a szurkolók támogatását, a fogadtatás óriási volt, csak besétáltam és jöttek az emberek, nagyon rokonszenvesek és támogatóak voltak. Igazán nagyra értékelem ezt." Forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2008. 05. 24. 00:54
Szabotomy
Egy ilyen szolíd 7végére én is szívesen beneveznék, akár csak jelenlevő szurkolóként is. :)
2008. 05. 24. 12:36
BB senior évében az egyetemen a lacrosse csapat kapitánya volt, a helyszín mellett ez lehet a másik oka a jelenlétének.
2008. 05. 24. 13:55
Igen, van egy hosszabb cikk róla a boston.com-on is, azt már nem volt időm lefordítani. :)
Egyébként biztos tényleg nagyon jól esett neki ahogy a Gardenben fogadták, azért kapott szegény bőven eleget az elmúlt időszakban. Azért ő sincs fából és mikor mutatták ezt a jelenetet, először látszott h meglepődött, aztán fülig szaladt a szája úgy mosolygot. :)
Hozzászólás a(z) Bill Belichick sűrű hétvégéje bejegyzéshez