Menetrend

Bruschi Vrabel távozásáról

2009. 03. 08. 17:33
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek
Tedy Bruschi és Mike Vrabel nyolc idényt töltöttek együtt, csapattársként három Super Bowl győzelemhez segítve a New England Patriots csapatát. Ezen idő alatt erős kötelék alakult ki közöttük pályán belül és kívül egyaránt. Ezt figyelembe véve nem meglepő, hogy Vrabel távozásának a híre váratlanul érte Bruschit, és egyúttal csalódott is volt, hogy Matt Cassellel együtt Vrabelt is elcserélték a Kansas City Chiefs csapatához az elkövetkező draft 34. választásáért cserébe.
Ha Vrabelről van szó nehéz figyelmen kívül hagynom személyes érzelmeimet és a kapcsolatunkat - mondta Bruschi egy interjúban a WEEI sport rádió "Dale & Holley" műsorában. "Miért az egyik legjobb barátommal történik ez? Miért nincs szükségünk egy ilyen játékosra? Önző szempont, de rengeteg időt töltöttünk együtt, és most elmegy. Felzaklatott a hír, és azon gondolkodom, hogy mi történt? Miért nem maradhat itt?" "Csapatnak és játékosnak is ez volt a legjobb megoldás. Tovább kellett lépni. Miért? Nem is tudom. Vrabes távozásával a csapat teljesen meg fog változni. Ezelőtt is voltak nagy változások, de nekem, mint az egyik linebackernek, ez most nem hasonlítható a korábbiakhoz, de akkor is sikerült továbblépnünk, és hiszem, hogy ez most sem lesz másként." Bruschi azt is elmondta, hogy nem csak meccsnapokon fog hiányozni Vrabel. Annál sokat többet jelentet ő a Patriotsnak. "Igazi vezér a pályán, képes egyetlen mozdulattal megnyerni a mérkőzést, akár a védelemben, akár a támadók között, mikor tight endként touchdownt érő passzt kap el. Majd bent az öltözőben vagy a pálya szélén olyat tud mondani, ami a csapat morálját az egekbe emeli, vagy éppen oldja a feszültséget az öltözőben." "Annyi mindent tett értünk, a játékosok képviselőjeként vagy a végrehajtó bizottság tagjaként és nem kizárólag értünk, hanem az NFL-ért is. Remélem a Kansas Citynél felismerik, hogy mit is kaptak az ő személyében. Nagyon szerencsések." Lehetett olyan feltételezéseket olvasni, hogyha nem cserélték volna el Vrabelt, akkor egyszerűen elküldték volna a fizetési sapka miatt. Bruschi szerint nehéz elhinni, hogy erre sor került volna. "Kétlem, hogy ez megtörtént volna. Csak azt tudom mondani a csapat egy tagjaként, hogy ő nagyon értékes volt a számunkra. Vezetőként és játékosként is nagyon sokat jelentett nekünk. Azt, hogy egy ilyen értékes személyt egyszerűen hagytunk volna elsétálni, nehezen tudom elképzelni." Bruschi 1996-ban került a csapathoz, miután a drafton a harmadik körben kiválasztották. Ezzel ő a legrégebbi Patriot a csapatban, és azt mondta, hogy már Vrabel távozása előtt tisztában volt vele, hogy mi lehet a saját szerepe a közel jövőben a csapatnál. "Három, négy évvel ezelőtt már rájöttem, hogy nem játszhatok footballt örökké. Harminchat éves leszek idén, ez már a tizennegyedik évem lesz a profik között. Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen sokáig tehettem azt, amit szeretek, és szép sikereket értem el a csapattal, amióta itt játszom. Tudom, hogy ez nem fog örökké tartani, nem fogok mindig footballozni, de az biztos, hogy Patriots sisakot viselve akarom befejezni ezt a játékot. Ha véget ér a pályafutásom, remélem Patriots sisakot viselve fog véget érni." Reiss' Pieces

Hozzászólások

2009. 03. 08. 18:25
polonic
Teljesen megható ez a nyilatkozat, komolyan mondom.
2009. 03. 08. 21:11
Szabotomy
Most elbizonytalanodott..Nincs róla meggyőződve,hogy nem jár úgy,mint Vrabel.
Kőkemény üzlet dominál a csapatnál is, mint mindenhol.
2009. 03. 08. 22:38
RoBrady
Igen, sajnos ezt rossz látni, hogy mi szurkolók érzelmi alapon állunk ehhez az egész csapathoz, sporthoz, viszont a csapat részéről nem így működik ez. Kőkemény üzlet nekik és ezt nekünk kell elfogadni. Nehéz ezt megszokni, de muszáj.
2009. 03. 09. 12:12
Bruschi85
Egy igazi PATRIÓTA!!!
Hihetetlen mennyire szimpatikusan nyilatkozott minden tiszteletem az övé
Remélem a sisakot minél később fogja letenni..
2009. 03. 10. 13:11
Montesclan-pats
Heath Evans elment és érkezett Greg Lewis ? Ki tud róla.

Mod: Tessék olvasni a cikkeket figyelmesen. Már volt szó mindkettőről.
http://pats.hu/egy-eves-megallapodas-alexanderrel/
2009. 03. 11. 09:59
Montesclan-pats
Kedves Mod. Köszönöm az infót. De hidd el én nagyon részletesen olvasom a cikkeket,és az összes kommentet, de az nem volt melléírva az említett cikknek, hogy rendszeresen megújul, ennek ellenére mivel láttam, hogy igen, neéha visszatértem rá, de ebben az idószakban amikor ez felkerült, nem. Mégegyszer köszönöm. Egy hűséges olvasó, és szurkoló.
Ennek ellenére kevés véleményt hallottam a trade-ről.
Nekem úgy rémlik, hogy Greg Lewis egy nagyon jó kezű WR.
2009. 03. 11. 14:49
Szabotomy
Hozzászólás a(z) Bruschi Vrabel távozásáról bejegyzéshez