Menetrend

Cardona holtidénye: a Haditengerészet

2016. 01. 26. 19:43
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Hétfőn szinte minden Patriots játékos kipakolta az öltöző szekrényét és terveinek megfelelően pihenéssel illetve hosszabb vakációval tölti majd az elkövetkező időszakot Joe Cardona kivételével: a long snapper visszatér elsődleges munkáltatójához, az amerikai Haditengerészethez.

Az újoncévet befejező Cardona azt mondta, hogy pár nap pihenést követően már jelentkeznie kell aktív szolgálatra zászlósként. Előbb Virginiába megy, majd onnan jut el állomáshelyére a USS Zumwalt hadihajó fedélzetére. A hajó még a próbaútjait teljesíti Maine partjainál.

- A holtidényben teljes állásban fogok dolgozni – mondta Cardona, aki minden idegenbeli mérkőzésre a haditengerészeti egyenruhájában utazott. - [A haditengerészet] a legfőbb kötelességem. Ez a munkám. Most valóban, kizárólag arra koncentrálhatok. Először Virginiában fegyverzetkezelői képzésen veszek részt, majd onnan jelentkezek a hajóra, hogy ellássam feladataimat. Eközben persze az NFL következő idényére is próbálok felkészülni.

Cardona helyzete bizonytalan, hiszen a Haditengerészet bármikor visszahívhatja a Patriotstól. Egyelőre azonban ezzel nem kell számolni és mindenki úgy tartja, hogy áprilisban már ott lehet a csapattal Foxboróban a felkészülés kezdetén.

- Vitán felül áll, hogy nekem a Haditengerészet az első és legfontosabb munkám, feladatom – mondta Cardona. - Ha azt mondják, hogy főállásban van szükségük rám és jövőre már nem lehet profi focista, akkor ez fog történni. Ezzel együtt kell élnem. Sok támogatást kapok a Haditengerészettől és a Patriotstól is, hogy a lehető legtöbbet érjem el, mindkét területen.

Az elmúlt évet értékelve Cardona csak annyit mondott, hogy mindig van lehetőség a javulásra és nekem is ezen kell dolgozom, hogy a lehető legjobb játékos válhasson belőlem.

Forrás: Boston Herald

Hozzászólások

2016. 01. 26. 20:22
TMR
Ez igazán dícséretes
2016. 01. 26. 20:27
TMR
Ez igazán dícséretes
2016. 01. 26. 20:39
Ferran
2016. 01. 28. 20:36
netbazis
True patriot tényleg.
De a csapat szempontjából megérte így draftolni tavaly, hogy bármikor elmehet? Illetve, hogy tud mindkettő kötelességének eleget tenni? Még mindig nem értem.
2016. 01. 29. 12:19
LasVegas
Nem gondoljátok komolyan, hogy a haditengerészet visszahívja, ha a Patriotsnak szüksége van rá... ennyi sportdiplomácia azért működik az USA-ban is.
Hozzászólás a(z) Cardona holtidénye: a Haditengerészet bejegyzéshez