Menetrend

Cipőfűző, fogpiszkáló, gemkapocs

2008. 12. 29. 17:34
Szerző: temp
Kategória: Cikkek
A címben szereplő eszközből az ismert kalandfilm-sorozat főszereplője MacGyver bármikor képes lenne egy tengeralattjárót építeni, ha még egy gombelem is lenne a keze ügyében, akkor természetesen mindezt atommeghajtással. Ilyen képességű varázslók a valóságban azonban nincsenek. Vagy mégis?
Tom Brady QB Laurence Maroney RB Ryan O'Callaghan OT Anthony Clement OT Barry Stokes OT/OG Kenny Smith DE Shawn Crable LB Bo Ruud LB Adalius Thomas LB Pierre Woods LB Eric Alexander LB Rodney Harrison S Tank Williams S Terrence Wheatley CB Jason Webster CB Ha az imént felsorolt játékosok listájával beállítana valaki egy mérsékelten sikertelen franchise tulajdonosához, hogy az újjászülető csapat gerincét ők fogják adni, és már alá is írták a szerződésüket, akkor alighanem örömtáncot járna mindenki az elnöki irodában. De ezekben a játékosokban mégsem ez a közös, hanem az, hogy idén mindannyian idő előtt fejezték be a szezont, és kerültek sérült listára, így nem állhattak Bill Belichick rendelkezésére. A mester mégis képes volt arra, hogy a rendelkezésére álló emberekkel pótolja a hiányzókat, és hétről-hétre, egy a győzelemre is esélyes csapatot küldjön a pályára. A 16-0-ás alapszakaszmérleg, és Super Bowlba jutás után 2008-ban a csapat 5-el több vereséget szenvedett és a rájátszásról is lemaradt. Idén a szakma figyelme sokkal inkább Tony Sparanora (Miami Dolphins) és Mike Smithre (Atlanta Falcons) irányult, akik újonc edző létükre nagyon mélyről hozták fel a csapatukat. A kíváló edzői teljesítmények ellenére sok szakértő úgy vélekedik, hogy Bill Belichick idén végezte pályafutása során a legjobb munkát, és bebizonyította, hogy miért tartják a liga egyik, ha nem a legjobb edzőjének. Erre a vélekedésre bizonyíték lehet az alábbi táblázat is, amely azt tartalmazza, hogy melyik csapat milyen mérleget ért el, és hány ember kezdett a szezon során. Ez a 42 ember azt jelenti, hogy majdnem 2 teljes támadó és védekező alakulatra elegendő játékos fordult meg a kezdő posztokon, és csak 3 emberrel kevesebb, mint ahányan egy mérkőzés aktív roosterén szerepelhetnek.
csapat mérleg kezdők száma
Seattle Seahawks 4-11 46
Cincinnati Bengals 3-11-1 45
Detroit Lions 0-15 45
New England Patriots 10-5 42
New Orleans Saints 8-7 42
St. Louis Rams 2-13 41
Denver Broncos 8-7 41
Oakland Raiders 4-11 40
Jacksonville Jaguars 5-10 40
Buffalo Bills 7-8 39
San Francisco 49ers 6-9 39
Miami Dolphins 10-5 39
Kansas City Chiefs 2-13 39
Green Bay Packers 5-9 39
Minnesota Vikings 9-6 38
Indianapolis Colts 11-4 37
Cleveland Browns 4-11 37
San Diego Chargers 7-8 36
Houston Texans 7-8 36
Tampa Bay Buccaneers 9-6 35
Tennessee Titans 13-2 35
Pittsburgh Steelers 11-4 35
Washington Redskins 8-7 35
Dallas Cowboys 9-6 35
Philadelphia Eagles 8-6-1 35
Arizona Cardinals 8-7 34
Chicago Bears 8-6 33
New York Jets 9-6 33
Baltimore Ravens 10-5 32
New York Giants 12-3 32
Atlanta Falcons 10-5 31
Carolina Panthers 11-4 29
(a táblázat az utolsó fordulót megelőzően készült) A folyamatos, és kényszerű cserék ellenére a Patriots pozitív mérleggel zárta az idényt, csak 3 másik csapat előzi meg ebben a mutatóban (Seahawks 4-11, 46 kezdő; Bengals 3-11-1, 45 kezdő; Lions 0-15, 45 kezdő), de nekik összesen csak 7 győzelmet sikerült aratniuk, kevesebbet, mint a Patriotsnak egyedül. A sor másik oldalán a 35 kezdőnél kevesebbet alkalmazó csapatok sorakoznak, akiknek mindegyike pozitív mérleggel szerepel a táblázatban. Csak két olyan alakulat található a ligában, ahol 35 játékosnál többen kezdtek az idény során, és ennek ellenére két számjegyű győzelmet arattak (Colts és Dolphins). Ezek a számok talán segítenek megmagyarázni azt, hogy miért volt kiemelkedő a szakmai munka a szezonban, de akit ez sem győz meg, annak elegendő arra gondolni, hogy Matt Cassel a középiskola óta nem kezdett irányítóként, hogy BenJarvus Green-Ellis 100 yardos meccset, és TD-ket hozott pedig 5. számú futó volt a szezon előtt, hogy Junior Seau a szörfdeszkát és a hawaii mintás inget cserélte vállvédőre és sisakra, ahogy a vele vállvetve küzdő Rosevelt Colvin is inkább a civil életre készült már. Talán ha MacGyver-hez hasonlóan Belichick mesternek is lett volna még egy gombeleme, vagy legalább néhanapján csak egy egészséges játékossal több állt volna a rendelkezésére, akkor most a 2009-es AFC East bajnoki zászló is a stadion fölött lenghetne, de az edzői kar, a jatékosok így is komoly eredményeket értek el, és megmutatták A dinasztiának még messze nincs vége!

Hozzászólások

2008. 12. 29. 17:48
temp
Eric Manginit 3 szezon után kirúgták a New York Jets vezetőedzői állásából.
2008. 12. 29. 17:51
Dega
viito,Neked is külön köszönet,ezekért a remek cikkekért!!
Még csak most kezdődik el,igazad van,ne itéljétek meg,túl korán van még,5-8 év távlata kell,hogy reálisan értékelni lehessen,1-1 időszakot!!

Go Tommy,Go Pats!!
Dega
2008. 12. 29. 18:02
bradyfan
Remek cikk. Hu igy elolvasva a fene de sok ez a játékos. És akkor ott nincsenek azok a játékosok akik hosszabb rövidebb időre estek ki. Pl. Morris,Jordan,bru,Sanders és stb.
2008. 12. 29. 18:13
temp
Bradyfan: örülök, hogy említed, töprengtem, hogy beleírjam a cikkbe is,de nem akartam már tovább csavarni :)

valóban a tényleges IR listások mellett ott vannak azok, akik hosszabb időre kiestek, például BenJarvus előt a 3 futóból csak 1 volt IR, a másik kettő csak meccseket hagyott ki, aztán a safety sorból csak Vödör volt végig ép, a DL-t se felejtsük, mert ott is voltak igen "érdekes" összeállítások.
2008. 12. 29. 18:22
Kollega
Talán ha a Jets meccs előtt már behívjuk Colvinékat, most meg lenne a PO. Ez persze az utólagos okoskodás tökéletes példája.
BB hatalmas munkát végzett, nálam feltétlenül az év edzője!

Mangininek ezúton gratulálok: nem adták el a meccset. Ettől ő még egy állástalan kutyaütő lesz. Talán kaphat egy kávéfőző üditőcipelő aszisztensi munkát Josh vagy Bill stábjában :)

Továbbra is a Dolphinsnak és Penningtonnak fogok szurkolni, ha mi már nem lehetünk ott!
2008. 12. 29. 18:33
norbertobaggio
Hát viito köszönöm én is a cikket! Olyan kérdésem volna hogy mivel én új vagyok itt az oldalatokon nem tudom hogy az off sesonban mikkel szoktatok leginkább foglalkozni?(játékos vásárlás , eladás sérűltek felépűlése?)
2008. 12. 29. 18:35
temp
kb ebben a sorrendben :) FA, draft, edzőtáborok.

de ha gondolod, akkor vissza tudod olvasni a korábbi cikkeket az archivumban :)
2008. 12. 29. 18:45
focilap
Valamilyen fórumon olvastam, hogy Dillon miatt ebben az évben 3,5 millió volt bent a capben. Ez jövőre nem lesz. Ebből mi az igaz? Mert ez elég jó jönne.
2008. 12. 29. 19:28
Anélkül h akárcsak picit is megkérdőjelezném BB zsenialitását (ahogy egy másik fórumra írtam, nálam kétségkívül ő az év edzője és kiderült h nemcsak aranyból képes várat építeni, hanem másból is), de ne feledkezzünk el olyan csendes zsenikről sem, mint pl. Scott Pioli. Aki sajnos nagy eséllyel elhagyja a Patriots-ot, mert GM lesz valahol (ma megkapta a Browns az engedélyt a Patriots-tól h tárgyaljanak vele). Az elmúlt évek sikereiben neki is legalább akkora szerepe volt mint BB-nek, vagy éppen Brady-nek. Eléggé aggódom emiatt, főleg a franchise jövőjét nézve... Kétség kívül korszakos zseni, nagyon nagy vesztesége lesz a csapatnak ha elmegy.
2008. 12. 29. 19:30
Kollega
Bulow: hát sok nevet nem tudsz mondani, aki tőlünk ment el és máshol kaszált. Inkább az a jellemző, hogy olyanokat hozott ide BB, akik máshol inkább kiegészítő emberek voltak: tökéletes példa Wes. Az utóbbi időben meg több nagy nevet hoztunk a FA piacról: Moss, AD és Junior is sztár volt már előtte is.

Mondjuk Rodney azért lehúzott pár évet a Chargersben, Mike a Steelersben.

Inkább az a fantasztikus, ahogy a rendszer kihozza a legjobbat ezekből a játékosokból. Ebben jó BB.
2008. 12. 29. 19:46
Cheater
És ezek a játékosok azért jönnek "hozzánk", mert ebben a csapatban mindig benne van a bajnoki cím... És ez pedig szerintem az edzői stábon múlik, akiket mérhetetlenül tisztelek!!!
2008. 12. 29. 19:59
temp
Danna: a szezon közben szerintem BB zsenialitásán múlik, hogy kit, és hogyan tud előhúzni a meglévő keretből, hogy egy sérült helyére kit küld be, és megtalálja e azt a playbookot, amit az adott játékos is tud használni.

Persze a vezetőedzői szerep sosem one man show, sosem 1 ember érdeme, hiszen BB sem tud egyszerre Cassel dobásaival, a CB-k emberfogási gyakorlataival, a videóval, a kickerrel, a third down offense stratégiákkal és még milliárdnyi dologgal foglalkozni, de legalább ilyen fontos, hogy milyen csapatot épít maga köré, hogy ott hogy működik a belső kommunikáció ilyesmi.

Pioli inkább a szezon előtt végez legalább olyan fontos munkát, hiszen rajta múlik, hogy milyen szerződéseket sikerül kialkudni, hogy a legjobban legyen felhasználva a cap, hogy kikkel tudunk hosszabbításban megegyezni, hogy ne járjon le a fél csapat szerződése egyszerre, és hasonló dolgok. Viszont szerintem év közben Pioli már nem sokat tehet ha egy sérültet kell pótolni, akkor vagy ott van az ember a padon, vagy nincs, ott ő már tehetetlen.

Tehát én kb úgy összegeznék, hogy a taktika BB asztala a stratégia meg Piolié, a dinasztia építésben legalább akkora szerepe van, mint BB-nek, de 1-1 szezon, vagy meccs eredményén menet közben ő már nem sokat tud változtatni.
2008. 12. 29. 20:13
Persze! De ez sztem kb. 50-50 %, mert ugye BB-nek meg abból az anyagból kell dolgoznia, amit Pioli kiügyeskedett... ezen meg BB nem tud segíteni, a fizetési sapkát bővíteni, stb. Hiába akarná BB xy-t a csapathoz, mert éppen szükség lenne rá, ha Pioli azt mondja noway, akkor noway... És eddig bizony hihetetlen jól ügyeskedett h a maximumot hozza ki a lehetőségekből. Ahogy én olvastam, az ő hitvallása volt az, h csak annyit fizetünk mindenkinek, amennyit megér... ezért nincsenek nálunk kiemelkedő fizetések, ha vkinek nem tetszik, el lehet menni (lásd Deion Branch, vagy éppen Asante Samuel).
2008. 12. 29. 20:23
temp
Danna: bár a pontos működést sosem fogjuk megismerni, de szerintem ez nem egészen így működik: BB leadja a kívánság listát, hogy kiket szeretne, a pénzügyi részletek pedig valóban Piolin múlnak. Tehát a szezon elején azért BB-n is nagyon sok múlik, hogy kikkel fog kezdeni, ez nem olyan, hogy a szezon előtt felfordítja a neki osztott lapokat, és örömmel konstatálja, hogy Tom Bradyt idén is megkapta, meg szerencsére Welker is maradt, de ki a fene az a Mayo, hova lett Seau, egyébként meg fullja van :D
2008. 12. 29. 20:28
Jaj már, tudod h nem így értettem! :P Úgy ahogy te is írtad, BB-vel kb. naponta több órát egyeztetve próbálják megtalálni a közös pontokat BB listája és a cap adta lehetőségek között...
2008. 12. 29. 20:35
temp
Danna: csak magamat tudom ismételni. Nem kicsinyíti szerintem Scott Pioli érdemeit egyáltalán az, hogyha kimondjuk, hogy idény közben bizony BB zsenialitásán múlnak a sikerek. Akkor a GM (ok, tudom, hogy hivatalosan nem az), már inkább előre kell, hogy nézzen, amíg a csapat és az edzők a pályán görnyednek, addig ő ajánlatokat fogalmaz, puhatólódzik a managereknél, hogy lehet e hosszabbítani, számolgat, hogyha X meglenne Y pénzért, akkor vajon Z belefér e még a keretbe. De ennek az eredménye abban a szezonban már nem igazán számít az a jövőre nézve lesz nagyon fontos munka.

Ezért is tartom érdekesnek amikor valaki kijelenti, hogy a csapat nem foglalozik sorsdöntő meccs környékén szerződésekkel. BB biztos nem is foglalkozik vele, ahogy a játékosok sem, de egyáltalán nem vagyok benne biztos (sőt!), hogy pl Pioli nem azon dolgozik már a szezon közepén, hogy egy lejáró szerződésű játékossal hosszabbítsunk, vagy, hogy egy ígéretes FA hogy csábítható a csapathoz.
2008. 12. 29. 21:00
Sztem egyről beszélünk, csak el egymás mellett!
Légyszi küldd el amit megbeszéltünk tegnap!
2008. 12. 29. 21:02
Jimanszky
Emberfeletti.maximális tisztelet BB mesternek!!Azt hiszem többet nem is kell ideírni..
2008. 12. 29. 21:35
Kollega
Valaki indokolja már meg, hogy miért menne Pioli GM-nek Clevelandba ugyanezt a munkát végezni, mint itt?
2008. 12. 29. 21:39
Kollega: kihívás?! több pénz?! nagyobb elismertség?! Plusz itt hivatalosan nem GM a megnevezése, nem tudom h a valóságban van-e különbség a két poszt között, sztem van bőven. Sztem itt csak a játékosok tartoznak hozzá, míg GM-ként az edzőket is ő választhatná meg (ezért pletykálják h viszi Josh-t is magával, és akkor már persze Matt-et is). De ebben nem vagyok biztos, de vmi ilyesmiket olvastam.
2008. 12. 29. 21:42
Viszont ha a Browns-hoz megy, oda max Josh-t viheti, QB már van bőven...
2008. 12. 29. 21:49
temp
Danna: szerintem ez a Pioli+Josh+Matt árukapcsolás már a Roswelli ufó összeesküvéssel azonos kategóriájú (persze, majd jól pofára esem, ha mégis összejön ;)) Tudom, hogy az újságírók imádják a dolgot, de akkor is olyan kicsit hihetetlen
2008. 12. 29. 21:49
Rodoc
Hát arra én számítottam hogy Manginit kiteszik ha nem jutnak a Poba csak azt nem tudom hogy ennek most örüljek vagy ne??? :)

Amugy ez tényleg egy nagyon profin összerakott stáb akinek mindent köszönhetünk, de senki nem pótolhatatlan... :)
Go Pats!!
2008. 12. 29. 21:53
Cheater
Nekem azt mondjátok meg legyetek szívesek,h Josh miért nem ment el tavaly? Nem vitték vagy nem akart, mert sokat beszéltek róla...

Természetesen személy szerint borzasztóan örülök, mert szerintem egy "Isten"...:))
2008. 12. 29. 21:58
tolnai
ha valaki szeretne cuccokat rendelni itt lehet
http://www.footballfanatics.com//NFL_New_England_Patriots csak dombornyomott kártya szükséges száll.idő kb 2-4 hét.
A DHL szállít
2008. 12. 29. 21:58
viito: írd meg Mike-nak! Tőle olvastam ezt többször is, márpedig ha ő leírja, akkor az nem csak zuhanyhíradó... :D

Rodoc: nekem mindig vannak ilyen félelmeim és eddig bejött sajnos minden évben... most attól tartok h Cowher megy a Jets-be. A Browns-t visszautasította, de azt nyilatkozta h kíváncsi a többi ajánlatra... sztem akkor igazán nagy bajba kerülünk, ha a sztem nagyon jó Jets játékosállományt egy ekkora géniusz veszi a kezébe...

Cheater: de, több kérője is volt, de úgy érezte h nem áll még készen egy HC posztra és tanulni szeretne még...
2008. 12. 29. 22:02
Cheater
Danna: Köszönöm! Akkor remélem még "tanul" egy ideig...

Most is zseniálisokat húzott a 4 down-okra!!!
2008. 12. 29. 22:11
Jimanszky
Rodoc!!Majd én örülök helyetted :D.Örülök, hogy Mangini repült.
2008. 12. 29. 22:12
Justicar
Sziasztok!

Elöször is, szeretnék gratulálni a csapatnak, hogy ilyen mértékű sérülés hullámellenére pozítív mérleget hoztak össze! Bármi is lesz a következő években én biztos Pats fan maradok!!! A Jets-ről röviden. Brett jobban tette volna, hogy ha viszavonul, mangini meg csak "káoszkododtt" itt nekünk. De ez van tanultak belőle...
Most pedig olyat mondok, hogy lehet megköveztek érete...
Ahogy én olvastam a cikket és valóban tovább tart Tom gyógyulása, abban az esetben pár hónapon belül(max:Március) kiderül ki lesz a jövő éveben a QB-nk. Egy 50% Brady-vel neki lehet vágni egy szezonnak, de sok a bukatató és sokkal többet bukhat a csapat, mint nyerhet. Az én véleményem az, hogy:
A.
Brady felépül, 100%-os lesz a FA elött. Ekkor Cassel tuti megy(Én leginkább a 49ers-ben látnám szivesen)A FA elött Tag-eleik, így biztos nagyobb pénzt kaphat az új csapattól és a csapat is kaphat draft pick-eket érte.Mindenki örül, mindeki jól jár! :)
B.
Brady nem épül fel hogy kezdő legyen úgy a szezon feléig.Ekkor a FA elött kötenk egy zsíros szerődést Cassel-el 1 évre, és megegyeznek, hogy rá 1 évre nem kap Tag-et. Addig játszik Matt míg Tom nem lesz 100%. A szezon után FA-ként biztos marakodni fognak Matt után. Mindenki örül, mindenki jól jár! :)
C.
Brady karriernéjenk vége sosem gyógyul meg( SOHA NE TÖRTÉNJEN MEG)Ekkor a franchies QB Matt marad...

Nos szerintem a C verzió a leg valószínűtlenebb, az A a legvalószínűbb. Ami Pioli és Josh állását illeti. Pioli csak abban az esetben fog lelépni, hogy ha viszi magával Josh-t. Viszont itt a bibi... Attól, hogy valaki zseniális Off. Cordinator, még nem biztos, hogy zseniális HC... Ezt sokan elfelejteik! A HC-nek nem az a szerepe, hogy minden poszton tudjon tanácsot adni és ott dolgozzon minden embernél. Az ő feladata az, hogy minden coach posztra a legmegfelelőbb embert válassza ki. És szerintem BB zsenialitásának egy része ebben van. Jó szakembreket keres maga mellé. Szerintem most ilyen szintű HC a ligában talán 2-3 db van. Ez a lényeg. Én Pioli és főleg Josh helyében el gondolkoznék, megvannak-e ezek a segéd edzők. Szabadok vagy lehet-e velük szerződni, plusz szerintem Joshnak van még mit tanulnia, túl sokat bukhat ha hamarbb lép feljebb mint kéne, nézzétek meg a Saints edzőjét. Az elős évében az éve edzője lett, most meg hol vana csapat???

De sokat írtam és beszéltem. És sok beszédnek sok az alja...
A lényeg, hogy gyógyuljon meg a sok sérült és erősítsük meg a secondery-t a holt szezonban!

Ufff. Én szólottam! :)

GO PATS!!!!
2008. 12. 29. 22:13
Rodoc
Danna: Igen én is erre gondoltam, hogy egy eddig erős játékosállomány egy hát hogy is fogalmazzunk ... edző kezében nem igazán tud eredményt produkálni, viszont ha egy jó edzőt kapnak akkor kemény dolgunk lesz velük!

Látszik mennyit tud adni egy jó edzői stáb... Egy jó edző akár a gyengébb játékosokkal is tud nagyot alkotni egy gyenge meg egy erőssel sem képes sokra...
2008. 12. 29. 22:54
focilap
Justicar:
A B eset szerintem két dolog miatt is necces.
1. Ha Matt rossz szezont produkál és Brady meggyógyul akkor ő már soha se lesz kezdő QB, mert másnak nem fog kelleni. Így Cassel szempontjából ez nem jó.
2. Ha mondjuk a 8 forduló után egézsséges lesz Brady, de mi 8-0-val vagy 7-1-el állunk akkor Matt-et visszaküldjük a kispadra? Elég nagy szemétség lenne. Ha meg nem küldjük vissza akkor lehet Brady-nek annyi. (Értsd: Ha SB résztvevők leszünk Matt-el akkor Brady trade.)
2008. 12. 29. 22:59
Az AP szerint a Browns már érdeklődik is Josh iránt...
2008. 12. 29. 23:39
hulit
Én is nagyon büszke vagyok a csapatra hohy megmutatták mekkora tartás van bennük. Ugyanakkor rettenetesen dühít hogy egy San Diego 8-8 al bent van a rájátszásban mi meg nem 11-5 tel. Egyetlen vigaszom hogy a Colts -al játszanak és ha ilyen lendületben maradnak akkor megverik őket, szzerintem komoly esélyes a San Diego mert úgy jöttek fel az alapszakasz végére mint tavaly a Giants és igazán csak most jön a java.
2008. 12. 29. 23:42
temp
a 8-8 vs 11-15 valóban dühítő... hát még ha elmesélem, hogy a Chargers ennek ellenére előttünk fog draftolni :?

viszont azt se felejtsük, hogy például az elmúlt pár évben nekünk elég gyenge volt a csoportunk, akkor meg mi élveztük ennek az előnyeit.
2008. 12. 29. 23:44
bradyfan
Sztem a Chargers megédemli a PO-fot egy részben. Akkor voltak a toppon amikor kell.
2008. 12. 30. 00:14
zolika26
bradyfan: Ilyen szempontból mi is. A végén volt a legjobb sorozatunk
2008. 12. 30. 01:09
cuncimp
A Chargers megvert minket.
2008. 12. 30. 06:32
pittaba
Büszke vagyok a csapatomra! Mondhatnák akár többet is, de inkább csendben megemelem a kalapomat és az új szezonra készülök, meg Londonra! Hajrá Pats!
2008. 12. 30. 11:28
bradyfan
Zolika. Igazad mi is megérdemelnénk de sajna ebben a csoportban vagyunk. Biztos vagyok benne ha valamelyik west csoportban lennénk akkor már a PO-ra készülnénk.
2008. 12. 30. 11:41
norbertobaggio
Szerintem is a következő szezon még rázosabb lesz mint ez volt!Akár Brady-vel akár Casselel!
2008. 12. 30. 12:00
rege
Igaz a címmel ugyan nem értek egyet, mert azért a cserék is megtették a magukét és BB sem a varázskalapjából húzta elő győzelmeket különben sem meggájverelném le, mert ennél Ő sokkal több tiszteletet érdemel. A játékosokat sem hasonlítanám gemkapocsnak....stb, mert Ők is több tiszteletet érdemelnének.
Mindenesetre szeretnék mindenkinek eredményes ÚJ Esztendőt kívánni, ezen az oldalon majd a draft után-mikor tisztul majd a kép-személyesen meg Londonban találkozunk.
2008. 12. 30. 12:19
zoli
ugye bejutott a rájátszásba pats mondjáthok hogy IGEN
2008. 12. 30. 13:28
csimbi
Sziasztok!

Én is megemelem a kalapom a PATRIOTS előtt. Mind a szakmai stáb, mind a játékosok előtt. Hihetetlen mit küzdöttek, min mentek keresztül a srácok. Én nem sportoltam hivatásosan soha, de kicsit belegondolva, hogy 5. számú futó vagyok ebben a frencsájzban, ahol ilyenfutók vannak előttem, mint itt, de odateszem magam minden edzésen hóban-sárban, vagy egyetemi szinten voltam utoljára kezdő irányító. Hiába mondja bárki nekem, hogy ismeri a pléj búkot meg minden.
És mindezeken felül még előtettek is megemelem a kalapom akik csináljátok ezt az oldalt. Örülök, hogy létezik ez a fórum, ez az oldal és már várom az októberi találkozást, mind a csapattal, mind veletek.

Más: Nem akarok vészmadár lenni, de sztem nagyon nagy a csend TB körül, ami számomra nem túl sok jót jelent. Így amondó vagyok, hogy mind Josh, mind Matt marad még nálunk.
2008. 12. 30. 14:35
nagyi
Üdvözlök mindenkit.

Gratulálok a nagyon jó cikkekhez sokat lehet belőlük tanulni és gratulálok a csapatnak is a nagyon nehéz idény leküzdéséért bizakodjunk a következő szezon legalább ilyen jó lesz hiszen ilyen mutatóval nagyon régen lehetett ki esni a PO-ból.Úgy látszik minden évre jut egy különlegesség amivel be írjuk magunkat az NFL nagy könyvbe.GO PATS!Remélem élőben is látom Őket.
2008. 12. 30. 21:42
Bulow
Pioli megy Clevelandbe, lehet viszi Josht, Brady nem gyógyul, lehet hogy újra műtik és kihagyja a következő szeont is, Magninit már ki is rúgták. Ez van mára, nem kevés...
2008. 12. 31. 18:06
SzunaP
üdv mindenkinek! Manginivel kapcsolatban halkan jegyzem meg, nem kéne kárörvendeni talán, mert BB-t is kirúgták az első sikertelen szezonja után az előző csapatától (ha nem tévedek). Manginivel még akadhat bajunk...

Gratula a csapatnak (mindkettőnek! - a pats.hu-s nak is) az eredményért, kalapemelés ezerrel.
Melyik rosszabb SB-t veszíteni vagy így lecsúszni a PO-ról? ;)
Viszont a következő szezon az vérmes lesz a sorsolást tekintve... lehet hogy Cassel nélkül és Brady is kérdéses...

Minden jót és BÚÉK a szerkesztőknek. Go Pats!
2009. 01. 02. 22:16
SzunaP
Rege: érthető, ha nem értesz egyet ezzel a címmel. Nem szokványos. Sztem viszont semmi sértő, vagy tiszteletlenség nincs benne (aki ismeri viito-t), sőt zseniális hasonlat. Vagy inkább metafora... :)

A csapat amúgyis úgy működik mint egy gép, mint egy szerkezet - mégha emberek is alkotják. Nem BB szokta mondani(?): csak tedd a dolgod. Sok alkatrész ment benne tönkre, sok volt meghibásodás és a csere, de végül is befutott a célba, csak hajszállal maradt le a riválisok mögött.

(Zárójelben: én sem szeretem a MacGyvert és egyéb épületes sorozatokat, de kivételesen ez most tetszett...)
Hozzászólás a(z) Cipőfűző, fogpiszkáló, gemkapocs bejegyzéshez