Menetrend

Csak Vollmer nem edzett

2011. 09. 07. 19:58
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
WR Taylor Price, RB Stevan Ridley, CB Kyle Arrington, RB Shane Vereen, LB Jeff Tarpinian, DE Mark Anderson és DE Jermaine Cunningham is ott volt a mai teljes védőfelszerelésben tartott gyakorláson, amint a csapat folytatja a felkészülést a Dolphins elleni "Hétfő esti rangadóra". Az egyetlen hiányzó RT Sebastian Vollmer. Távollétének oka nem ismert.

Hozzászólások

2011. 09. 07. 21:26
simita
Mi van Moss-al ?????????
Tényleg jön ?
Valaki mondja meg már a tutit !!!!!!
2011. 09. 07. 21:40
Neo
Tény hogy felkapták a hírt, de szerintem csak szimplán túlreagálták Brady nyilatkozatát a Mossal való kapcsolatáról. Hamár kicsit off, mi van PM-el? Mikor játszhat? Sokan már nem is számolnak az Indyvel a PO-ban.
2011. 09. 07. 21:57
patriotman
Mossal kapcsolatban biztosat BB mester biztos tudja.
PM első meccset Houston ellen tuti kihagyja, de elvileg utána már játszani fog.. Amiket híreket láttam azokban csak első hetet írták kihagyásra, aztán a sorozatáról beszéltekhogy második leghosszabb meg ilyesmi.. :D
2011. 09. 07. 22:23
simita
semmi. felkapták kicsit Tom nyilatkozatát, de ennyi... szóba se került, nem is férne el hova... talán ha Branch vagy vki kidől, akkor lehet h előkerül, de jelenleg nem téma.
2011. 09. 07. 22:53
simita
DE az NFL honlapján miért van ott a neve a halálos betegek között ?
2011. 09. 07. 23:18
TÖRÖLT
simita :D azok nem halálos betegek :D :D ez nem valami Schindler listája :D nos h miért van ott kérlek szépen hát azért,mert valami futurisztikus gondolkodású egyén az NFL.com.-on odahelyezte miért Whitley vagy ki a t...öm sincs már a keretben mégis ott a neve :D :D
2011. 09. 08. 00:02
tomi-tomi
Hát honnan máshonnan hiányozna ember, mint az O-line-ból! Az viszont remek, hogy csak Vollmer hiányzott.
2011. 09. 08. 00:20
non4m3
és akkor tegyük fel hogy DB lesérül 3-4-5 héten, akkor csak úgy le lehetne igazolni Moss-t? van erre egy határ meddig lehet igazolni?
a másik fontos kérdésem hogy érdemes lenne e leigazolni mert elvileg nem edzett sehol a "nyáron" meg semmi, csak a rutinja van meg és ki tudja mire kapná össze magát hogy érdemben segíteni tudja a csapatot...
2011. 09. 08. 00:26
nosbiglem
Legujabb pletyka:

Peyton egész évre kiesett! Operáció miatt. Remélem megerősitik a NFL.com-on is!
2011. 09. 08. 00:45
Tzimisce
nosbiglem: Az szívás. HA így van, az Indy nem sokat fog mocorogni az idén, talán nem lesz negatív az alapszakasz, de PO-ba nem jutnak.
Ez előző évtizedben nagy mumusunk volt, de mostanában nem igazán van közünk a Coltshoz, így pláne sajnálom a dolgot.
Egyetlen pozítívum, hogy így tényleg lesz verseny a Regular Season MVP-ért.
2011. 09. 08. 01:27
lehet hogy utálni fogtok, de én azért sajnálom PM-et!
Akármennyire is utálom, jó sportoló, de még inkább sajnálom a Colts-ot, gyakorlatilag mindent PM-re tettek fel, nélküle jó ha pozitív lesz a mérleg. Ha valaki akkor mi tudhatjuk, milyen elveszíteni a kezdő irányítónkat!
2011. 09. 08. 01:42
nosbiglem
De tényleg pletyka, nem tudom, hogy igaz-e, ezért lenne jó, ha a hivatalaos oldalon is kozzétennék....
2011. 09. 08. 03:53
loop80
Én nagyon sajnálnám , ha Manning kihagyná ezt a szezont, mert annak ellenére, hogy sok borsot tört már az orrunk alá, igazán nemes ellenfél. Vagyis...éppen azért. :)

Meccsnézés: tavaly egy kicsit kaptunk észbe, ami a közös szurkolást illeti, meg nem is volt nagy élmény a Jets elleni PO-meccs, sajnos... :( Gondolom, rajtam kívül is van pár olyan ember itt az oldalon, aki szívesen nézné a többiek társaságában a meccseket. Hogy ne szaporítsam tovább a szót: KÖZÖS SZURKOLÁS??? :D
2011. 09. 08. 04:08
loop80
Bár hivatalosan nem történt ilyen bejelentés, az innen-onnan összecsipegetett hírmorzsák alapján úgy tűnik, hogy az idősb Manning-fiú MINIMUM egy meccset ki fog hagyni, de esélyes az is, hogy az egész szezont. Ha jól értelmeztem, amiket olvastam (az angolom lehetne jobb is...), akkor a sérülése kiújult, és nagy valószínűséggel újabb műtétre lesz szükség.

Plusz az is hátráltatta korábban a gyógyulását, hogy csak a Colts terapeutájával volt hajlandó együttműködni, és a lockout miatt egy csomó ideig ezt nem tehette meg...
2011. 09. 08. 07:18
Maniac84
Amikor itt korábban párszor szóba került a TB-PM összehasonlítás savaztam Manninget rendesen. Nem kedvelem túlzottan viszont az vitán felüli, hogy TB után ő a korszak második legjobb QB-ja. Nagyon nem örülnék, ha ki kéne hagynia a szezont. Valószínűleg nem fogunk már sok TB-PM csatát látni, így én azt szeretném ha az idei nem maradna el.
2011. 09. 08. 07:59
TÖRÖLT
Sziasztok :(

Nos ez igen szar hír fogalmazzunk így :( sokan el vannak tévedve,mert nem szeretik miért nem ő is egy sportoló és én nem állnék neki agyonverni ha éppen megállna mondjuk egy mekinél venni egy big mac menűt :D
Tiszteletet érdemel amiket elért amilyen csapattal elért nagyon sajnálnám ha nem látnám már ebben a szezonban játszani,mert megvan ennek a Brady-Manning QB párharcnak a szokásos felhajtása a 21.század egyik legjobb QB -jeinek .Akik ellen játszunk nem ellenségek csak ellenfelek ugyan úgy barátok ismerősök keresztapák :D Sose értettem hogyan lehet valakit utálni ilyesmiért rengeteget melózik megannyi ellenfelünk.Tiszteljük az ellenfelünket :)

GO PATRIOTS mihamarabbi gyógyulást Peyton !!!!!!
2011. 09. 08. 08:52
Azért álljunk meg egy szóra (ahogy Grétsy tanár úr mondta régen - az odősebbek még emlékezhetnek rá).... van egy olyan nevű QB back up-ként, hogy Kerry Collins, aki a Titans-el elég jó dolgokat csinált. Szóval nem véletlen hozták őt PM helyére és szerintem ha PM kiesik, de Collins kifog egy jó évet, simán meglehet a PO a Colts-nak. Jobb csapat sokkal, mint a Titans és egy ilyen csapattal azért lehet dolgokat művelni. A végén még bebizonyosodik, hogy nem PM-től jó ez a csapat, csak mögésoha nem hoztak értékelhető back up-ot :)
2011. 09. 08. 09:14
tottom
Paul43

Persze, elképzelhető, hohy Manning nélkül is jó évet hoz a Colts. De PM fantasztikus képességeihez nem férhet kétség!
Én kb. 10 éve nézem az NFL-t, mindvégig a Patriotsnak szurkolok teljes szívemmel. És tudjátok melyik a 2. kedvenc csapatom? A Colts! Velük akkora csatákat vívtunk mindig, egy TB-PM párharc az év csúcspontja nekem. Nagyon sajnálnám ha idén nem látnám őt játszani.
És az tuti, hogy Manning nélkül az már nem ugyanazan a csapat lenne. (hanem szarabb...)
2011. 09. 08. 10:09
Pupu
Manning nélkül a Colts tuti nincs ott a PO-ba..
Tavaly Manninggel is rezget a léc..
A colts fórumon már arról beszélnek hogy ha egész évben nincs Manning akkor esélyes az 1/1...Azért az kicsit fura lenne..
Én jobbulást kívánok neki és csak remélni merem hogy nem végleges visszavonulás lesz belőle,mert állítólag az is előfordulhat..
2011. 09. 08. 10:36
vpi
Én pl szeretem nézni PM játékát (kivéve ellenünk). Óriási sportoló, szürkébb az NFL, ha ő nem játszik. Nélküle szerintem esélytelen az IND a PO-ra.
Jobbulást neki.
Pont mi Pats szurkolók tudjuk milyen szar amikor a No 1 player kiesik az idénybe ("in Cassel we trust" rémlik még valakinek?) és eléggé el tudja cseszni a kedvet. Szóval csak semmi kárörvendés.
Őszintén: A tavalyi NE-IND meccset lehet jobban élvezni, ahol az utolsó pillanatban is óriási izgalmak vannak, vagy egy Collins-szal felálló IND legyőzése 31-6-ra (PM nélkül ennyit látok a dec.-i meccsbe)?
2011. 09. 08. 10:45
Ha még egy műtét kell, akkor szerintem rekord szerződés ide vagy oda, vissza fog vonulni, vagy lehet idén IR és jövőre meglátják.
Bocsánat mindenkitől, de azért nem ekkora ász PM. Nézzük már meg a Pats-et. Brady kidőlt egy évre és mégis elég jó évet csinált a csapat egy olyan back up-al aki szinte alig játszott még. Ha nem tartjuk olyan jónak PM-et mint Brady, akkor meg már meg is vagyunk. Én nem tartom rossz csapatnak a Colts-ot. Persze PM nélkül nem olyan az egész, de nekem azért kissé túl van misztifikálva ez az ember.
És Kerry Collins nem egy Cassel. Sok jó év van mögötte.
Én nem temetem a Colts-ot. Ha meg a szrukolók ennyire temetik a csapatot, akkor szerintem gondolkozzanak csak el nyugodtan az elhivatottságoukat illetően. Szánalom, hogy már 1/1-ről beszélnek.
2011. 09. 08. 10:49
Hehe, meg most azon nevetek, hogy tavaly mindenki hogy félt a Colts-tól, hogy jajj így meg jajj úgy, és hogy szidta itt sok ember PM-et. Most meg azon keseregtek, hogy nem lesz lehet PM (semmi biztos nincs még) és nem lesz jó izgalmas meccs. Figyeljetek ide: Lesz elég izgalmas meccsünk idén, engem nem zavar, hogy egy komoly meccs kicsit lazább lesz. Vagy nem is, mert én szerintem Collins nagyon jó.
A tavalyi nagy anyázás után, most ne tisztiítsuk már ki PM popsiját ennyire. Jó sportember, nemes ellenfél, senki nem örül a sérülésének, de ezt a szenvedélyt, ahogy most őt temetitek, inkább a csapat irányába irányítsátok. Lesz miért. Baromi húzós évünk lesz!
2011. 09. 08. 12:03
Tzimisce
Paul: Szó nincs erről. PM-et nem szeretem, szerintem nem egy győztes típus, 2006-ban is dupla mákja volt. Ugyanakkor nem korrekt kárörvendeni más sérülésén (na jó a Jetsnél talán). Az meg, hogy 1/1-et vízionálnak ő bajuk, de ne feledjük, a Coltsnál nem igazán van jó edző Dungy óta, aki védelmi guru volt inkább.
2011. 09. 08. 12:11
Én értem, csak már itt tágra nyitott szemekkel nézem a hozzászólásokat, hogy mekkora szar csapat a Colts, ha nincs Manning.... ennyire nem rossz, lehet hogy nem top csapat (mint ahogy Manning-gel sem), de nekem a jobbik felében van vele vagy nélküle is. És Collins szerintem bizonyított már annyit, hogy ne írjuk le azonnal a csapatnál és a csapatot.
2011. 09. 08. 12:26
nosbiglem
2011. 09. 08. 13:14
tomi-tomi
nosbiglem
Nem, azt cáfolja, hogy nem volt 2. műtét. (voltak olyan hírek, hogy már vasárnap megműtötték.) Mélyen hallgat a jövőről.
2011. 09. 08. 13:18
Szerintem, ha valakivel kapcsolatban ekkora csönd van, az nem jó. Nem véletlen vitték Collins-t oda. Ez a vélményem.
2011. 09. 08. 13:28
tottom
Idézném a Bowl.hu véleményét. Egy 0. heti rangsort állítottak fel (Ebben egyébként: 1. GB, 2. Steelers, 3. Pats,.....11. Colts)

"Amennyiben Peyton Manning nem áll csapata rendelkezésére 12 év után, akkor körül-belül 20 hellyel kell lentebb helyeznem a gárdát a rangsorban. Valójában nem sok elemeznivaló van a helyzetükön. Ha Manning játszik, bárkit meg tudnak verni, nélküle meg senkit. 3-4 egykori első körös, befuccsolt védő érkezett a keretbe új reményekkel, de ha #18 nincs, az ő jelenlétük se számít semmit. Meg Kerry Collins-é se. Egészséges Manning = playoff, félegészséges Manning = 8-8, semmilyen Manning = 1/1, új franchise QB igazolás. A helyzetet súlyosbítja, hogy a támadófal évek óta nem volt ilyen kilátástalan. A két korán húzott újonc csak javulást hozhat."

Paul43: PM az NFL valaha volt egyik legjobb irányítója. Ez tény és nem seggnyalás. Termnészetesen ugyanez igaz Brady-re is. Hajlamos vagy szélsőségesen nyilatkozni itt, ezt már észrevettem. Ne csak az érzelmeid alapján alkoss véleményt.
2011. 09. 08. 13:32
non4m3
tudom ez szemétség, de én "örülnék"(nem ujjongok, de nem leszek miatta szomorú) neki ha PM nem játszana az idén, végre kiderülne hogy mit is ér ez az Indy nélküle, talán a mérhetetlen hype-ja is alább hagyna (persze egy része megérdemelt, nem vitatom) + egy viszonylag erős riválissal kevesebb lenne, így is van elég: jets(csak a PO-ban),steelers,ravens, és még lehet a bolts is összekapja magát, nekem egyáltalán nem hiányzik egy PM-el felálló colts is a sorba

így az utolsó 5 meccsünk se lenne vészes, ahol javítani tudnunk az addigi mérlegen (ha kell) vagy pihentethetünk a PO-ra...
2011. 09. 08. 13:38
Ha PM egész éves távolléte miatt véletlenül teljesen összeomlana a Colts, akkor hosszútávon ennél jobb dolog nem is történhetett velük. Zsebben lesz az új franchise irányító, és még azzal a luxussal is élhetnek, hogy padoztatják két évig. Kb. mint amikor a Spurs tudta draftolni Tim Duncant.
2011. 09. 08. 13:39
non4m3
@tottom

azt nem értem ebben az elemzésben hogy ha az utolsó mondta igaz (nem ismerem a colts-t) azaz támadó fal (nagyon)gyenge, akkor PM ide PM vagy oda ő se tudna csodát tenni, ha siettetik akkor szépen dobálja az INT-eket(ahogy pl tavaly) vagy bevállalja a sackeket, futása szinte nulla az indynek, ezért úgy vélem hogy ha ez a támadó fal tényleg ennyire tré akkor ez a PM-el playoff, nélküle 11 is csak a megszokott kinti hype átvétele
2011. 09. 08. 13:41
nosbiglem
Koszi tomi-tomi, lehet hogy félreforditottam :(
2011. 09. 08. 13:43
non4m3
@DoM

igen, de ha jól tudom azt szándékosan tették, szted a colts vagy bármelyik nagy csapat az NFL-ben ezt bevállalná? 11-hez kb 2-14-es vagy ennél rosszabb mutató kell...

(persze drafton lehet el lehetne trédelni...)
2011. 09. 08. 14:09
tomi-tomi
#31 non4m3
A cikk elkövetője sok mindennel vádolható, de a legkevésbé hajlamos átvenni bármilyen hype-ot. Inkább csinál. :-)
Minden csapatra jut 3-4 mondat, természetes, hogy sarkosan fogalmaz. Úgy is fordíthatod, hogy a cikk szerzője szerint (Colts fan!) PM nélkül a Colts egy rakás sz@r.
2011. 09. 08. 14:16
tottom: A rám vonatkozó részre annyit, hogy ha visszaolvasol csak akkor akadok ki ennyire, vagy mondjuk úgy görbetükröt tartok mások elé, ha a mostani hozzáállás köszönő viszonyban sincs a korábbiakkal. Erre világítottam rá most is. Tavaly nagyon durva alázás ment PM-mel kapcsolatban. Hogy túl van hype-olva és annyira nem is jó, meg egyébként is, meg hogy ha a Colt-sal kerülünk szembe akkor jajj de félelmetes és milyen veszélyes a meccs, nehogy kikapjunk. Most meg, hogy ez a remek sportember (mert annak tartom) lesérült és veszélyben a pályafutása, mintha nem is lett volna a tavalyi alázás áradat, sokan dicsőítik PM-et, meg szomorkodnak, hogy mi lesz akkor a TB-PM rivalizálással. Nekem ez az ami kicsit furcsa.
Mindenki döntse el, hogy most akkor szimpatizál PM-mel vagy sem. Lesérült, lehet komoly. Sajnáljuk, de ez van, ez a foci, keresett annyit, hogy ne legyen baja egész hátralevő életében. De most hirtelen, hogy lehet nem lesz pályán egy darabig, ne kezdjük már el visszasírni. Főleg, hogy vannak még rohadt jó irányítók, akikkel összekerülünk.
És igenis vállalom amit írok, mert az ilyen mentalitást világ életembenrossz szemmel néztem.
Nem annak fogok örülni, hogy lesérült, hanem hogy kiesett egy olyan tényező, aki miatt fosik a csapat és a lelkekben benne van a félünk Manning-től dolog. De túlzásnak tartom ami itt van.
A másik, hogy ennyire leírni egy csapatot. Kik voltak eddig azok akik PM hiányában helyettesítették? Hát nem Collnis kaliber az tuti. Ezért is mondom, hogy most egy jó közepes irányítót kapott a csapat PM mellé, aki sokszor bizonyított már és ha odateszi magát a csapat, akkor rohadt messze lesz az 1/1. Meg közröhely, hogy PM nélkül a Colts szarabb lenne, mint egy Bills vagy Bengals??? Ezt senki nem gondolhatja komolyan.
Nem vagyok egy durva szakértő, meg ilyesmi, csak most lesz a 6. éve, hogy nézem a focit és érdeklődöm és olvasok meg minden. De azt látom, hogy ezek a nyilatkozatok és vélemények lőnek túl a célon és vannak eltúlozva.

De erre meg azt tudom mondani, hogy beszéljenek a tények, ezen a héten kezdődik az idény.
2011. 09. 08. 14:36
Hát, én azért nem írnám le a Colts-ot. Collins idényei persze eléggé hullámvasút képet mutatnak, de miért ne éppen most lenne képes megismételni a 2008-as idényét? Sztem a csoportjukban a Texans lesz kemény dió, ha velük szemben (is) jók lesznek, máris ott vannak a PO-ban, ahol akármi megeshet ;)
Pl. Pats - Colts AFC döntő... aztán Pats - Eagles SUPER BOWL :D
2011. 09. 08. 15:40
tomi-tomi
#35 Paul43
Az a bizonyos durva alázás néhány emberhez volt köthető. Én már nem emlékszem rájuk, de kötve hiszem, hogy bármelyikük is most dicsőítené és sajnálkozna a sérülése miatt itt a fórumon.


Ha már hype. Lassan mi meg Collins-t kezdjük túlértékelni. Eltekintve attól a ténytől, hogy ő volt Titans irányítója a havas ötvensok-nulla meccsünkön, ne felejtsük el, hogy annak a Titans-nek volt valamiféle (de nen stabil) kezdő irányítója, amelyik végül úgy oldotta meg a csapat QB-kérdését, hogy mindkettőjüket (Collins és Vince Young) kirúgta. Ő (már) nem jó közepes kaliber, ő egy az átlagnál valamivel jobb backup QB, akinek be kell állnia kezdeni.
A Colts pedig pillanatnyilag távolról sem tűnik annyira összerakottnak, mint például a Pats 2008-ban.
Mi mindig azt kapjuk, hogy TB overrated, mert ebben a rendszerben öreganyám is 30 TD-t dobna idényenként gyengébbik kezével. Ne essünk az ellenkező előjelű hibába, hogy PM overrated, mert az idei Colts öreganyám öccsével (Collins) PO esélyes. Nagyon nem az. Nagyon nem szeretném, ha valami orbitális vereség (lásd még sz.p.s) után fogadnánk el, hogy PM extraklasszis irányító.
2011. 09. 08. 15:56
tomi-tomi: Egyetértünk, hogy a PO így sem biztos, sőt. Továbbra is azt mondom, hogy nem esélytelen. Egy jó csapat és jó Collins párossal meglehet, főleg, hogy még nem biztos, hogy az öreg egész évre kidől. Szerintem Collins nincs túlhípe-olva, pont, hogy jómagam illetve még pár bátor ember, pont a lenézést próbáljuk ellensúlyozni. Mint leírtam, nem tartom kiemelkedőnek Collins-t, de hogy már sokan (nem csak itt) 1/1, meg utolsó negyedben levő csapatnak titulálják a Colts-ot az szerintem gázos. Ez olyan, mint mikor nálunk kidőlt Brady és jajj mi lesz itt, aztán majdnem PO lett belőle. És Cassel nem Collins szint volt akkor. Én csak a negatív túlkapásokra írom, hogy várjuk meg mi lesz PM nélkül és mikor tud visszatérni.

Sajnálkozni meg igenis sajnálkoznak, vagy mondjam úgy, hogy többen hiányolják majd a PM-TB párharcot. Erre írtam, hogy tavaly meg mindenkinek remegett a lába ettől a hihetetlen összecsapástól.

Én most szurkolok a Colts-nak, hogy Collins bizonyítson amíg lehet :)
2011. 09. 08. 16:38
non4m3
személy szerint sokkal jobban várom MV-TB, azaz pats vs eagles meccset

ha minden maradna így (egyik csapatnál se lenne túl nagy változás pl sérülés) akkor számomra az az alapszakasz meccse, ha játszik PM ha nem...
2011. 09. 09. 14:42
Tzimisce
non4m3: +1
Korábban is írtam valamikor, hogy az lesz a gigászok csatája a sok erős veterán igazolással. Tényleg szép lenne egy izgalmas alapszakasz vereség után nagyon megverni őket az SB-n :)
Hozzászólás a(z) Csak Vollmer nem edzett bejegyzéshez