Menetrend

Csillaghullás - Konferencia döntők

2008. 01. 14. 01:55
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Az Indianapolis kiesése után az NFC-ben folytatódott a csillaghullás. Az esélytelenebb New York Giants a kiváló sorozatot maga mögött tudó Eli Manning vezetésével győzedelmeskedett a Dallas Cowboys felett, és ezzel kivívta a jogot, hogy Green Baybe látogathasson az NFC döntőbe. A Dallas korábban a főcsoport első, míg a New York az utolsó helyén jutott be a rájátszásba.
Főcsoport döntők párosítása AFC döntő: San Diego Chargers @ New England Patriots NFC döntő: New York Giants @ Green Bay Packers A győztesek a Super Bowlba kerülnek.

Hozzászólások

2008. 01. 14. 01:56
Nora
Te jó ég micsoda meccs volt!
2008. 01. 14. 01:58
Wyatt
hogy finom legyek így csak annyit írok, hogy nagyon nem örülök ennek a végkimenetelnek...
2008. 01. 14. 06:04
trueplaya
Hát én valahogy jobban örülök a Chargers-nek, mintha a Colts lett volna az ellenfelünk!
Rivers komolyan megsérült,vagy felépül a meccsig???
2008. 01. 14. 08:26
pittaba
Nem véletlenül meccseltünk pár hete akkorát!!
GO PATS!
2008. 01. 14. 09:00
yoda
Azért a tegnapi meccsek megmutatták h miért Brady a legjobb QB a ligában. Romonak és Manningnek is volt két támadása amivel megnyerhették volna a mérkőzést. Ez nem sikerült nekik, míg a Pats eddig minden szoros mérkőzésén képes volt rá és TB pont ilyenkor volt a legprecízebb.
2008. 01. 14. 10:07
tboy
Az elődöntők 2. napja csapatunk számára annyit jelentett, hogy ki lesz a SB felé haladó út következő állomása és ez a San Diego lett. Ez a csapat is igen kemény ellenfél akár szombaton a Jax, de mégis más. A korábban lejátszott meccsből nem szabad kiindulni, mert ez a playoff. Tegnap a kevesebbet hibázó és a nagyobb hitű csapat nyert, megérdemelten. A SD-nak a pontosságban sokat kell javulnia, mert ezekkel a hibákkal Foxboroughban igen gyorsan komoly hátrányba kerülhetnek és utána futhatnak a pénzük után. Bízom a csapatban és érik a NE-GB Super Bowl döntő, mindannak ellenére, hogy én személy szerint a Giantset szívesebben látnám, természetesen ellenünk.
2008. 01. 14. 10:59
Greeny
Én még nem tudom, örüljek-e, annyira készültem már a colts elleni visszavágási lehetőségre... na de majd kiderül, jobb lett-e így... :)

off: utorrentet használok, és mikor elkezdek vmit seedelni, piros felfelé mutató nyilat mutat, és úgy néz ki, mintha menne fölfelé. Ha viszont belépek a tyt-be, és utána újraindítom a utorrentet, akkor meg már zöld a nyíl, miért van ez, mit jelent ez?

Előre is köszönöm.

Go Pats!
2008. 01. 14. 12:06
Cheater
Szerintem jobban jártunk a SD-val /már ha lehet ilyet mondani:))/ A Colts örök ellenség és nehezebb felkészülni belőlük... Remélem letörjük a fiatal titánt (Rivers) és megtanulja mi az, hogy Respeckt!:))

A NYG meglepetés, de jobbak voltak és mintha Romo-ék még a 4. negyedben is úgy mosolyogtak, mintha vezetnének... Egyszerűen Eli-ék akarták jobban a győzelmet:))

Go Pats!
2008. 01. 14. 12:18
Patriot
Az igaz,hogy kiesett a Cowboys és (szerencsére?) a Colts is,de nem mondanám csillaghullásnak.Az egész ligában egy csillag van és az a New England.Ha ők estek volna ki,akkor beszélhetnénk csillaghullásról,de mivel ez nem fog megtörténni ezért egyenes út vezet a Superbowl győzelemig!
2008. 01. 14. 12:25
Patriot
Philip Riversről:Valóban nem volt sportszerű amit a végén csinált a szurkolókkal,viszont én kifejezettem örültem neki.Öröm volt látni a sok csüggedt balfék Colts drukkert!
A San Diego egy nagyon erős csapat.Én kb. a 10.fordulóban mondtram már,hogy ők képesek lesznek bárkit megverni és nagyon oda kell figyelni rájuk.Be is jött a tippem,de remélem abban tévedek,hogy bárkit megverhetnek.Bárkit csak a Patriotsot nem.Idén biztosan nem.Senki sem fog győzni ellenünk.
2008. 01. 14. 12:39
Tibo77
Még két meccs hiányzik és megvan a 4.gyűrű. Én teljesen bízok a fiúkban és az edzői stábban. Ők igazi sportemberek, tisztában vannak azzal, hogy egy meccsen mindenki verhető. Mindent elkövetnek, hogy ne történjen meg az ami a két másik "csillag csapattal"....
2008. 01. 14. 12:57
Ifo
Jesica Simson kiejtette a Dallast. Ugye nem kellett volna az a Mexicó "nyaralás". Üzenem Romonak hívja fel a másik 3 irányítot és kérdeze meg, hogy mit is csináltak a bye weeken. Ahogy ismerem őket minden percet kihasználtak és készültek a meccsre.
Sajnos az indi meccset nem láttam még, nagy meccs lehetett.
Bred apó ismét sikerre vezényelte a csapatát. Az időjárás szerintem nagyobb ellenfél volt mint, a tengerisólymok.
Mi meg hát nyertünk egy kiváló csapat ellen.
2008. 01. 14. 13:33
Ifo: biztos mexikó volt a gond, nem az, hogy crayton félpályánál elejti a labdát, amivel touchdownig kellett volna menetelni. nem az számított, hogy barber a második félidőben alig hozta a yardokat így nem volt futójáték, vagy hogy a negyedik negyedre végre kellő nyomás érkezett a giants d-linetól romora, és a dallas o-lineja hibák tömkelegét követte el false starttól kezdve a negyedik negyedbeli leépülésükig. meg kell nézni, hogy mely csapatok vannak ott a főcsoportdöntőkben: azok akik nem pihentették a kulcsjátékosokat, akik az utolsó hetekben is vagy még harcoltak a playoffért vagy inkább játékban tartották a kulcsembereket.

a cowboys egyszerűen leeresztett az alapszakasz végére, miután megvolt nekik a hazai pályá a playoff végéig, és egyszerűen nem hitték el, hogy kikaphatnak a giantstől. ez nem jess simpson, vagy mexikó hibája. ebben a dallasi vezetéstől, edzőktől kezdve mindenki benne volt.

ez pedig nagyon szomorú, hogy a magyar sportcsatornán egy "sztárriporter" ilyen ámokfutást végezhet.

(a packersnél meg nem szabad elfelejteni, hogy megint 200 yardos futójáték volt favre mögött -nem kisebbítve ezzel az érdemeit.)
2008. 01. 14. 13:39
cset
Én az indi-re és a dallas-ra fogadtam volna.
2008. 01. 14. 13:46
szerintem elég sokan voltak még így. hihetetlen, hogy eli 3 ilyen meccset produkált zsinórban. meg volt győződve, hogy már a tampa ellen elveszíti a meccset, dehát nem így lett. borzasztó jó futójáték segíti, így nem kell mindenáron passzolnia, de amikor szükség van rá, pontosan dobott, jó döntéseket hozott, ami eddig nem feltétlenül volt jellemző rá. folyamatosan, kiegyensúlyozottan semmiképp. a playoffban már nem lehet elszórni a labdákat ( lásd peyton, oké pontokat nem kaptak belőle, de a colts ott eldobott legalább 10 pontot és azzal kicsit másként nézne ki az eredmény ). aki hibázik kiesik. tavaly a patriots elkapói bénáztak a colts ellen: ki is estünk. tegnap este romot hagyták párszor cserben: kiestek.

ez vonatkozik a chargers elleni meccsre is. ha bradyék nem adják el a labdát nem LEHET baj.
2008. 01. 14. 13:49
Nora
hát az a 47 mp drive nem volt semmi!
Meg Ross válla... basszus még, jó hogy nem mutatták ahogy visszarakták...
2008. 01. 14. 13:56
Nora
És akárhogy is legyen az durva, hogy a Giantsből 1 ember van a Pro Bowlon....
2008. 01. 14. 14:00
többek között ezért nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget a probowlnak. rossra visszatérve egy ilyen újonc cornerbackkel kiegyeznék az idei drafton!
2008. 01. 14. 14:02
Nora
Én is! Nem semmi a fickó! de szerencsétlen válla... hát nem szép látvány

Pro bolw- hát igen... fura na!
2008. 01. 14. 14:12
temp
a Pro Bowl mindig is a nagy kedvencek parádéja lesz. És elsősorban mindig is azok fognak rajta helyet kapni, akik éppen reflektorfényben vannak.
2008. 01. 14. 14:13
Gaborka
Csemegézzünk!

http://www.youtube.com/watch?v=mYmOPPSfHTc&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=Cz-GvL4pGIQ&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=Wp5riQzIuiM&feature=related

Utóbbin kicsit szar a kép,de azért a szép dolgok láthatóak! A főcsoport elődöntőkről meg csak annyit,hogy a Dallas nagyon gyengén muzsikált az utóbbi 3 meccsén, várható volt,hogy kiesnek! A fal remekül védte Romo-t, TO is sokat volt üresen...szerintem ez Rom(e)o-n ment el! A Green Bay-en nem csodálkozom,hihetetlen erősek futásban és passz játékban egyaránt,őket a SB-ra várom! A Chargers győzelmének azért örülök,mert Pats drukker vagyok. Erőtlenül játszott a Colts,szar volt a defense,és még LT és Rivers nélkül is meg tudták fordítani az állást! Úgy érzem a legnehezebb dolga a Pats-nek volt,mert a kiesett csapatok közül a legkeményebb a Jacksonville volt! De most kezdődik az igazi tánc,nem szeretném,hogy az amúgy kedvenc védőm Meriman (aki amúgy Brady "specialista") sokszor átjöjjön a falon!::)
GO PATS
2008. 01. 14. 14:14
Gaborka
2008. 01. 14. 14:43
Dega
Megjsósoltam a Dallas meccs elején,hogy a Giantsal nyomjuk az SB-t,csak a Ricsi nem olvasta be!

Go Tommy,Go Pats!!
2008. 01. 14. 16:00
Senderos
2008. 01. 14. 16:08
mkander
2008. 01. 14. 16:36
Greeny
Az jó hír, mkander!!

Valaki nem tudd tippet mondani a 7. hsz emben feltett off kérdésre??

Go Pats!
2008. 01. 14. 17:21
Imitheking
#26

Gondolom IP alapján azonosít az oldal, ezért nem tölt addig, amíg nem lépsz be TYT-re. Egyébként uTorrentben a general fülnél a tracker résznél kiírja, h mi a baja.
2008. 01. 14. 21:18
imi
No ha nem is csillaghullás, edzőbá hullás biztos követni fogja a dallasi tehénpásztorok szereplését, és nemrég láttam az nfl.com-on egy videót amelyen Dungy nyilatkozik a munkájáról, elkötelezettségéről, családjáról stb. és jelenleg tisztázza magában a történteket (legalább is ez a lényege a videonak) számomra mondjuk nagy meglepi lenne ha abbahagyná, és ha abbahagyja bizony lesz némi edzőmozgás is nyáron.

Nem szeretek már megtörtént esményekhez kommentárt fűzni, mert tök fölösleges, viszont azt hozzátenném, hogy mind a Dallas, mind a Colts esetében "ha" labdabiztosabbak az elkapók lazán meglettek volna a meccsek, persze ott van az "ha", ami a sportban nem létezik; és szerinem nem szabad mindig mindent az irányító nyakába varrni, mert nagyon sok függ az elkapók kezétől is. Moss nemegyszer csinált kitűnő elkapást egy-egy igen magasra sikerült Brady passzból :), és hála BB-nek idén nálunk játszik.
2008. 01. 14. 21:25
temp
Urak! láttátok Ti már a Cowboys logoját? hát melyik másik csapat lehet nagyobb csillaghullás :) Dungy egyébként ha abbahagyja akkor nem a kiesés miatt fogja tenni. Régebben téma már, hogy több időt szeretne a családjával tölteni. Ő is elérte amiért hosszú évekig dolgozott akárcsak Bill Cowher, most egy kicsit pihenni szeretne. Mondjuk ha abbahagyja az igencsak érdekes lesz. A Colts defense nem mondható túlzottan nagy nevekből állónak, mégis messze az elvártak felett teljesítenek, és ez elsősorban Dungy zseniének köszönhető. Nem vagyok benne biztos, hogy képesek lesznek nélküle is hozni ezt a védelmet, márpedig az offense hatalmas fizetései mellett nem lesz pénz igazán nagy nevek szerződtetésére.
2008. 01. 14. 22:40
Greeny
#27, köszi az infót...

Go Pats!
Hozzászólás a(z) Csillaghullás - Konferencia döntők bejegyzéshez