Menetrend

Derrick Burgess a Patriotsban

2009. 08. 06. 23:54
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A mai napon egy trade keretében az Oakland Raiders defensive endje, Derrick Burgess a Patriots csapatához került. Információk szerint cserébe a Patriots a 2010-es draft 3. körös és a 2011-es draft 5. körös pickjét adta. A játékos nem vett részt a Raiders edzőtáborában holdout miatt. Burgess a Patriotsban OLB poszton szerepelhet majd. Hogy helyet csináljanak a rosteren számára, a Patriots elbocsátotta az OL Al Johnson-t. FRISSÍTÉS: A végső alku egy 2010-es 3. körös és egy 2010-es 4. körös pickről szól, mivel a Patriots nem rendelkezik 5. körös választási joggal. Azonban, ha a csapat idő közben hozzájut egy 2010-es 5. körös pickhez, akkor a 4. körös helyett az 5. körös választás kerül a Raidershez jelentették liga közeli források. Forrás: patriots.com

Hozzászólások

2009. 08. 07. 08:15
temp
wow, ez most meglepett, úgy hírlett, hogy ezek a tárgyalások teljesen elakadtak.
Viszont a 3. körös pick egy picit drága, arról nincs hír, hogy teljesítmény függő lenne a pick?

Bár, lehet, hogy mostanában hatalmas mennyiségű fiatal játékos került a csapathoz, és BB-ék csak szeretnék tartani némi tapasztalatot, nehogy úgy járjunk, mint egy-két csapat, aki túlfiatalította magát mostanában.
2009. 08. 07. 09:03
Maniac84
Engem nem lepett meg nagyon, örülök is a trade-nek, sovány volt a csapat OLB poszton. Redd cut-ja óta számítottam rá, hogy BB lépni fog valamit. Szerintem jó párost alkothatnak AD-vel. Ha beválik akkor nem drága érte a 3. körös pick sem, ha meg nem akkor se tragédia mert pick-ekkel még így is jól állunk.
2009. 08. 07. 09:31
temp
kicsit azért érzem drágának, mert 5 nap múlva 31 éves lesz.
2009. 08. 07. 09:34
temp
egyébként megnéztem, valami 3.5 millióba fog kerülni idén, szóval kiegészítő szerepnél biztos, hogy többet szánunk neki, mert cserének egy kicsit drága lenne. Kezd érdekesen alakulni az OLB poszt.
2009. 08. 07. 13:55
Brandy
Na ennek nagyon örülök. Őszintén megmondva kicsit sem bíztam Banta-Cain-ben, elég gyengusz lett volna OLB-be. Burgessnek most volt egy halványabb éve, de a Patsben remélhetőleg ő is egyesül a "gyűrűt akarok pályafutás vége előtt" típusú veteránokkal :)
2009. 08. 07. 14:34
temp
mondjuk az is érdekes kérdés, hogy vajon miért cseréltük be gyakorlatilag Mike Vrabelt Burgessre.

Lehet, hogy Vrabelt tényleg a Chiefs akarta nagyon csomagban Cassellel?
2009. 08. 07. 15:05
Sztem BB-ék kihozták a maxot a jelenlegi szituból.
Egyetlen lyukas posztunk volt és ezt is megoldották. Biztosan nem véletlenül csinálták meg a bizniszt, vagy mert éppen unatkoztak. Kellett nagyon, mert elég haloványak voltunk azon a poszton.
így most gyakorlatilag elmondhatjuk h egyben van a csapatunk, mindehol jól játékosok vannak, nincs egy olyan terület sem amire azt mondanánk h ott gond lehet (tavaly a sec. stb.). Aztán h mi lesz belőle, az majd december - január és reméljük februárban kiderül. :)

Csak maradjon mindenki egészséges és akkor szép dolgokat láthatunk.
2009. 08. 07. 18:11
Itt nem annyira TBC-ről van szó, hanem inkább Crable-ről.

4-3-as pass rusherek esetében is egy évet igánybe szokott venni, hogy átálljanak az NFL-re és valódi tudásukat megmutassák, ez 3-4-eseknél hatványzottan igaz, mert gyakorlatilag újra kell tanulniuk a posztot, ezért elsőnek a puss rush-sal kezdik, hogy egyértelmű passz helyzeteknél pályára tudják küldeni újoncként (1 TC és 16 meccs tapasztalat). Erre lehet a következő TC alatt építkezni, hogy every down játékos váljon belőle. Hogyan védekezzen a futások ellen, melyik lyukra kell figyelni satöbbi, rentgeteg szituációs feladattal, miközben tovább csiszolják a pass rush mozdulatokat, így ha értelmes, könnyen tanuló játékosról van szó, akkor második évére már a snapek döntő többségénél a pályán lehet (lásd Lamaar Woodley).

Röpke kitérő után vissza Crable-re. Az lábában van egy teljes TC újoncként és 4 pre-season meccs, valamint az idei OTA foglakozások. Ezek után különösen úgy, hogy a TC-ről rejtélyes okból hiányzik, már az nagy pozitívum lesz, ha 3rd downokon hozzá tud szólni a játékhoz (ha egészséges lesz).

Crable mellett OLB poszton maradt TBC, aki nyilvánvalóan nem kezdőnek érkezett, hanem egyszerű 3rd down rusher. Woods és Adalius a két kezdő OLB, úgy hogy előbbiről csak sejtjük, hogy képes lesz megoldani. Ezek után mindenképpen kellett vmi megoldás, mert egy sérülés és vége a dalnak. Burgess erre nagyon jó, plusz ott van benne a potenciál, hogy vmi nagyon jó dolog is kisüljön a dologból. 3 évvel fiatalabb mint Vrabel, aki 2007-bne élete évét futotta.

Személy szerint nagyon örülök, hogy sikerült a trade, mert az a változat nem volt nagyon megnyugtató, hogy az eddigi TC folyamán már odáig fajult a dolog, hogy Eric Alexandert próbálgatták OLB-nek.
2009. 08. 07. 18:40
temp
tényleg minden tiszteletem Burgess-é nagyon jó játékosnak tartom, de én továbbra is kockázatosnak és kicsit ítélem az ő beszerzését. Az rendben, hogy Vrabel élete évét futotta, de nem is akkor ismerkedett egy új rendszerrel.

Minden esetre, kívánom, hogy beváljon, én azért örülnék, ha valami szerződés móka is követné ezt a tradet, mert 1 évre (jövőre FA lesz) nem éri szerintem meg az egész, persze egy AFC döntővel más másként gondolkoznék ;)
2009. 08. 07. 18:55
Az én olvasatomban valaminek történnie kellett Crable-lel a draft + OTA edzések és a TC között, mert különben már korábban lépett volna a csapat OLB ügyben, mert valóban egy Greg Ellis jobb átmeneti megoldás mint Burgess (bár őt állítólag már korábban is szerettük volna, de akkor még nem volt holdout és Ellis szerződtetve) vagy a drafton haslásztunk volna a zavarosban a hátsóbb körökben.

A viszonylag magas ár: most a Raiders játszotta azt, amit általában a Patriots szokott, jól megkopaztották az "elszánt" trade partnert (aki egyszerűen nem volt olyan helyzetben, hogy nemet mondjon).
2009. 08. 07. 19:40
temp
DoM: már májusban megpróbáltuk megszerezni Burgess-t, de akkor még arról szóltak a pletykák, hogy a Raiders egy 2. kört kérne érte, esetleg mindenféle játékosokat (legalábbis valami nagyon értékeset), valamint közben egyre jobban mérgesedett a játékos és korábbi klubbja között a viszony.

Amúgy ahogy írtad Crable nem valószínű, hogy idén megváltó lett volna, bármennyire is jó játékos esetleg. Az OLB-k ritkán potyognak ki a draftról készen, ő meg eddig csak a preseason programokat nyomta többé kevésbé végig.
Hozzászólás a(z) Derrick Burgess a Patriotsban bejegyzéshez