Menetrend

Draft 4-7. kör

2013. 04. 27. 15:13
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Belichick - draftszoba

A harmadik nap Patriotshoz kötődő eseményeinek gyűjtőtopikja, hogy minden lényegi információ megtalálható legyen egy helyen és ne a chaten kelljen visszakeresni azoknak, akik csak később tudnak csatlakozni az eredménykövetéshez.

0:48 Újabb Rutgers játékossal zárja a Patriots a 2013-as draftot. LB Steve Beauharnais csapattársa, a többre tartott Khaseem Greene árnyékában szerepelt. Futás és passz ellen sem tűnik átlag felettinek. Tipikus hetedik kör.

0:21
Meglepetésnek is nevezhető, hogy DE/OLB Michael Buchanan még mindig elérhető volt a hetedik kör második felében. Az Illinois csapata teljesen szétesett az elmúlt két évben, de Buchanan ettől még nem lett rossz játékos. Többen odáig is merészkedtek, hogy a tavaly első körben draftolt Whitney Mercilus mögött sem marad le sokkal. Erősödnie kell, hogy a védőfalban is meg tudja állni a helyét. Nagyobb lehetőség van benne, mint az átlagos hetedik körös választottakban szokás.

22:19
A 229. pickért (7/23) és Jeff Dempsért cserébe a Patriots megszerezte a Bucs futóját, LaGarrette Blountot. Blount erőfutó lehet, aki tehermentesíteni tudja Stevan Ridley-t, így Shane Vereen főállásban lehet a 3rd down futó Danny Woodhead helyébe lépve. Demps miután kijelentette, hogy nem hagy fel az atletizálással az amerikaifutball mellett, nehezen maradhatott volna a Patsnél. Ráadásul Leon Washington is érkezett tavasszal kickoff returnernek.

19:20
Még három kör, ameddig újra a Patriots csapatára kerül a sor, kivéve ha csereüzletbe bonyolódnak más csapattal, de a draft ezen szakaszában a három hetedik körös pickkel felfegyverkezve erre kicsi az esély.

18:21
Újabb elkapót választottak. 4/102 pickre Josh Boyce érkezett a TCU-ról. Returnerként bevethető, nem a slot elkapó szerepére korlátozott játékos. Fizikális játékos. Nem könnyű a LOS-nál az ütközéssel kizökkenteni a játék indulásakor. "Jump ball" helyzetekben tud küzdeni a labdáért. Mozgékony, gyors irányváltásokra is képes. Vagyis a 4.38-as 40 yard ideje és a 6.68 sec 3-cone ideje a pályán is visszaköszön -nepatriotsdraft.com.

15:05
A teljesség igénye nélkül a legjobb, még elérhető játékosok a NEPatriotsDraft.com oldal szerint. TámadókWR Quinton Patton, WR Kenny Stills, WR Da’Rick Rogers, WR Ryan Swope, OL Barrett Jones, RB Andre Ellington, RB Johnathan Franklin, RB Mike Gillislee, RB Marcus Lattimore, QB Tyler Bray. VédőkNT Jesse Williams, DE Alex Okafor, FS Phillip Thomas, DE Cornelius Washington, LB Khaseem Greene.

15:02 A New England Patriots négy választási joggal rendelkezik. A negyedik körben elég korán, már az ötödik picknél rájuk kerül sor.  A harmadik kör végi Pats választásból kiindulva nem lenne a csapat ellenére, ha valaki bejelentkezne ezért a pickért. A hetedik kör végén még van három választása a csapatnak a 20., 23. és 29. helyen. 

Hozzászólások

2013. 04. 27. 15:35
DM
háháháh végre jelen leszek :D
2013. 04. 27. 15:42
Zelslayer
remélem a 4.körössel húzunk valakit, Williams depthre esetleg???
2013. 04. 27. 16:04
cspeti98
2013. 04. 27. 16:44
zool0012
én nem értem ezt a draftolást.
valaki le tudná írni vagy egy linket küldeni arról hogy hogy megy a draft ?
előre is köszi
2013. 04. 27. 17:19
Kobe
2013. 04. 27. 17:20
Montesclan-pats
Sziasztok!
Na idén mindent elolvastam, amit az idei draft kapcsán valahol írtak.Több, mint 70 mock draftot tanulmányoztam végig, kigyűjtöttem hányan mit írtak, mennyi az azonosság, mennyi az esély, végignéztem a videókat....stb.
És ebből arra kell rájönnöm, hogy a NE draftpolitikája mindenki másétól különbözik, és nem lehet bele látni a kártyákba, tényleg nem szivárog ki semmi. Ha Mo-n lennénk, már régen tudná mindenki.
Az isteni BB mindig másképp gondolkodik, mint mindenki más.
Ha csak az nfl grade számítási alapját nézzük, a mi 4 választásunk átlaga a legalacsonyabb, még a Billsé is alacsony, de mindig mienk a legalacsonyabban értékelt játékos. Ez év Tavon Wilsonja Harmont. Ki a f...om az a Harmont? Tavaly ugyanez volt Wilsonnal, ugyanolyan szállóige, mint, hogy De hová tűnt Damon Hill? Nehogy azt higyjétek, hogy kétségbe vonom az isteni BB-t, most még el is tudom fogadni, hogy Logan-nel együtt játszottak, de mégis miért, hogy majd amikor a def.2.csapattal játszik az offensünk legyen összeszokott tréningellenfél a sec-ben?
Vagy ott kint a szakértők közül senki nem ért a grade-ek megítéléséhez (BB-ék szerint?). Tudom a válasz, hogy Tavon is bejött, de tényleg bejött?, nem lehetett volna valakit draftolni, aki jobb lett volna, nem tudhatjuk,mert Tavon jött.
Az összes mock draft-ból egy sem írt LB-t, és senki nem kapta fel a fejét az első pickünkre, hogy LB? Igaz, hogy pass-rusher, de mégis csak eggyel hátrébbról.
De az a rangsor talán Mei, elég jól hangzik, dehát ők is ismerték azt kint, mármint a szakértők és mégsem tették előrébb.
Mindettől függetlenül csak Dobson volt az egyetlen akit valaha írtak hozzánk, miért nem írta senki Logan-t, most meg marhára elégedettek vagyunk. Én ennek ellenére bízom az isteni BB-ben, és azt tudom csak gondolni, hogy az emberi jellemet a munkamorált nem veszi figyelembe az értékelő csapat,csak BB teamje.
Egyébként mi mást tudunk tenni,mint bízni, nics nálunk sikeresebb csapat az elmúlt 12 évben. A tények makacs dolgok, és őt, őket igazolják. Csak mi szurkolók néha úgy érezzük, hogy még ennél is jobbak lehetnénk.
Kell olykor egy kiemelkedő játékos a csapatba, ún. sztár, nemcsak szorgalmas teherhordók, mert a playoff, olyan mint az európai foci, ott egy-egy sztár villanása dönt el meccset.
Még van egy értékes pickünk, kérem a Mestert, hogy ezúttal grade (érték) alapján válasszunk, és valakit csak találunk még a WRPatton, DTJesse Williams, Guard-Oline-Barrett Jones, Okafor DE, DaRick Rogers WR ötösből.
Mester, ha még bent lesz ne hagyjuk elmenni ezt a Patton gyereket.
Mindazonáltal azt gondolom, hogy Collins, és Dobson is beválhat, sőt akár egy új Von Miller és egy nagyon jó elkapó is lehet, azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy a Logan Talib kezdővel futunk ki a gyepre.
Akkor is Go Pats !
2013. 04. 27. 17:52
cescf4
azért BB és team-je se tévedhetetlen, ha draftról van szó...
kritizálni szerintem lehet és kell is (persze csak normálisan), nem is biztos hogy a köv évünk olyan hatalmasan jó lesz (sérülések pl.)

aztán majd a pályán úgy is kiderül, én igazából a nfl grade-et nem tartom mérvadónak
2013. 04. 27. 18:48
Lucius
Szerintem papíron jobb lett a csapatunk, mint a tavalyi (mint az O, mint a D). A sérülések persze mindent átírhatnak, de azért lehet optimistább forgatókönyv is ezen a téren idén, mint a tavalyi volt, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
2013. 04. 27. 17:23
Montesclan-pats
Egyébként köszönjük DoM-nak óriási munkát végez az utóbbi időben is. Köszi a sok információt.
2013. 04. 27. 17:41
Egyetértek! Annyi kitétellel h sokszor azért csapatmunka is folyik a háttérben. :)
2013. 04. 27. 18:12
Az élő draftkövetés során most vagyok először. ;) Paul, Spigo és Anna volt az oldal éber őre a draft eddigi két napja során.
2013. 04. 27. 19:11
dartib83
Óriási respect a szerkesztőknek a friss infókért. Nagyon profi! Gratula!
2013. 04. 27. 19:37
bence.szel
2013. 04. 27. 22:13
Wolverine89
2013. 04. 27. 22:23
Wolverine89
a blount trade hihetetlen jo huzás!!!
2013. 04. 27. 22:44
Bruschi85
Sztem is ráadásul Demps eddig semmit mutatott.
Ha nem lesz sérült Blount erősítés lehet, igazi erőfutó. :)
Hozzászólás a(z) Draft 4-7. kör bejegyzéshez