Menetrend

Edzőtábor 11. nap (New Orleans Saints)

2016. 08. 10. 08:51
Szerző: Spigo
Kategória: Cikkek
11. nap és az első olyan, mikor nem csak egymást közt gyakoroltak a játékosok, hanem egy másik csapat is részt vett az edzésen. A New Orleans Saints látogatott ma Foxboroughba, hogy a csütörtöki edzőmeccs előtt kétszer is együtt, és egymás ellen eddzenek a játékosok.

Hiányzók: RB D.J. Foster, RB Dion Lewis (PUP, ACL), S Nate Ebner (rugby), RB Donald Brown, TE Bryce Williams, G Tre’ Jackson (PUP, térd), RG Jonathan Cooper (láb), RT Sebastian Vollmer (PUP), LT Nate Solder, WR Danny Amendola (PUP, térd és boka) és WR Keshawn Martin

Visszatérő: senki

Piros (non-contact) mezesek: WR Chris Hogan, CB Logan Ryan, Freeny

Megjegyzések: Rob Ninkovichnak elszakadt a tricepsze az 1-1 elleni gyakorlatok során. Bár eltérő vélemények vannak, a legoptimistább szerint egy jó rehabbal már októberben pályára léphet a védő. ...Pár perccel később Julian Edelman is összeszedett valami sérülést és sokáig diskurált pálya mellett ülve az egyik orvossal. Mint kiderült nagyobb volt az ijedtség, mint maga a baj és Edelman bármelyik nap visszatérhet. Igaz, valószínűleg nem fogják erőltetni. ...Solder először hiányzott edzésről az edzőtábor során... Bryan Stork először vett rész csapatgyakorlatokon azóta, hogy visszatért.

Észrevételek:

1. A gyakorlatok és játékok végrehajtása szempontjából ez volt a Patriots legrosszabb edzése az edzőtáborban. Ráadásul fontos játékosok sérültek meg. A legnagyobb probléma a csapatgyakorlatok során elejtett 8 labda volt és Josh McDaniels ennek igen rendesen hangot is adott az edzés végén, az összegyűlt támadósornak.

2. Tom Brady 19 kísérletéből 11 volt jó és dobott egy interceptiont is. Elkapói kétszer ejtették el a labdát. Az interceptiont DT Sheldon Rankins kapta el egy screen passz kísérletnél.

1

3. Jimmy Garoppolo 22 kísérletéből csak 10 ért célba, de elkapói hatszor is elejtették a jó passzt. Garoppolo péntek óta teljesít gyengébben, de nem is kap túl nagy segítséget sem az elkapóitól, sem a támadófaltól. Az interceptiont Da'Vante Harris kapta el, mikor Garoppolo túlságosan is középre irányította Dobsont a passzal. Dobson aztán megpróbálta kiszedni Harris kezéből a labdát, de nem sikerült.

4. Aztán Garoppolo mutatott valamit az edzőtábor eleji formájából is, mikor 11-11 ellen Chris Harpernek dobott egy szép touchdown passzt. A pass rush összenyomta a zsebet, így Garoppolo előre lépett, folyamatosan a pályát figyelte és egy igen magabiztos labdát dobott Harpernek. Nagyon szép játék volt.

5. Az első négy csapatgyakorlatot Brady vezette, az utána kettőt pedig Garoppolo. Az előbbi a kezdőkkel gyakorolt, míg az utóbbi a cserékkel. Egy-két kivételtől eltekintve mindketten a Saint kezdő védelme ellen játszottak.

6. A következő játékosok ejtettek el labdát: Rob Gronkowski (2), Chris Hogan (2), Aaron Dobson (1), James White (1), Chris Harper (1), és Brandon Bolden (1).
Gronk már hét elejtett labdánál tart az edzőtáborban, ami a legmagasabb szám az összes játékos közül.

7. A következő játékosok kaptak el labdát Brady-től: James White (3), Chris Hogan (2), Brandon Bolden (2), Tyler Gaffney (1), James Develin (1), Rob Gronkowski (1), és Martellus Bennett (1).

8. A következő játékosok kaptak el labdát Garoppolotól: Aaron Dobson (2), LeGarrette Blount (2), Chris Harper (2), Gronkowski (1), Hogan (1), White (1), és Bolden (1).

9. Brandon Cooks és Malcolm Butler szinte mindig egymás ellen játszottak 1-1 elleni gyakorlatok során és Cooks került ki többször győztesen a párharcokból.

10. Még mielőtt megsérült volna, Edelman nagyon beültette abba a bizonyos hintába Vonn Bellt az 1-1 elleni gyakorlatok során.

11. Bill Belichick és az edzői stáb fehér Nate Ebneres mezben vezette az edzést, így támogatva az olimpiai rögbi tornán tegnap pályára lépett és pontokat is szerzett Nate Ebnert. Sőt, a csapat a brazilok elleni meccset együtt nézte az öltözőben az edzés után.

1

12. Garoppolonak volt egy 7 sikertelen passzos sorozata, ami három csapatgyakorlaton keresztül tartott. Ebből 3 is elejtett labda volt.

13. Újra Josh Kline volt a kezdő jobb oldali guard.

14. Bryan Stork volt a csere center.

15. Tyler Gaffney volt az első futó, aki labdát kapott a 11-11 elleni játékban. Lehet ő lesz majd a kezdő a csütörtöki meccsen is, legalábbis az utóbbi edzéseken kapott lehetőségekből ez valószínűsíthető.

16. Justin Coleman és Reggie Bell összeakaszkodott a punt gyakorlatok során.

17. Duron Harmon vetődve kapta el Luke McCown labdáját az egyik 11-11 elleni játékban, így szerzett interceptiont.

18. Jabaal Sheard szinte blokkolhatatlan volt, megint. Nagyon jó edzőtábora van.

19. Trey Flowers is jó formában van. Egyértelműen ő a legjobb defensive end a fiatalok közül (Geneo Grissom, Rufus Johnson).

20. Logan Ryan szedett össze egy fumble-t. Senkit sem érdekelt, hogy piros mezben van, kapott rendesen a földön.

21. Cyrus Jones nagyon jól szerepelt emberfogásban. Többször került ki győztesen a Snead elleni párharcokban, mint ellenfele és egy labdát is elütött a csapatgyakorlatok során. Sajnos aztán Snead azonnal megverte őt egy belső útvonalon.

22. Jamie Collins jól védekezett Coby Fleeneren, mikor Drew Brees próbálta hozzá juttatni a labdát a célterületen belül. Az egész edzésen ez volt az egyetlen alkalom mikor Brees Collins emberét próbálta megjátszani.

1

23. Brees gyönyörű touchdown passzt dobott Cooks vállához, akinek meg kellett fordulnia, hogy elkapja azt Butler mellett és sikerült is neki. Korábban Butler ütött el egy passzt és akadályozott meg egy touchdownt Cooks elől, aki fade útvonallal próbálta megverni védőjét.

24. Brady és Bennett végiggyakorolták az útvonal-fát (route tree), miközben már a harmadik egységek dolgoztak a pályán.

Holnap újabb Saints elleni edzés következik.

Forrás: Boston Herald

Hozzászólások

2016. 08. 10. 10:38
polo62
Kicsit rozsdásnak tűnik a csapat még mindig, de én nagyon bízom a stábban, hogy összerakják őket amikorra igazán kell majd. Ninko kiesésével szerintem Flowers előtt bőven nyílik majd esély a bizonyításra.
engem még az érdekelne, hogy a szentek sem tudtak Sheard-el mit kezdeni vagy csak a mi legendásan jó falunk volt erre képtelen?
2016. 08. 10. 11:09
Tibi Twelve
18. Jabaal Sheard szinte blokkolhatatlan volt, megint. Nagyon jó edzőtábora van

Elvileg ők sem :-)
2016. 08. 10. 13:38
Whitealert
Szerintem Sheard - Long lesz a két kezdő DE, de majd meglátjuk. :)
2016. 08. 11. 08:58
MemphisM
Shea Mc is előre léphet...
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 11. nap (New Orleans Saints) bejegyzéshez