Menetrend

Edzőtábor 11. nap

2014. 08. 06. 23:25
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A New England Patriots és a Washington Redskins egy könnyű átmozgató edzést tartott ma reggel.

Siliga és Williams kimaradt: A DT Sealver Siliga és a TE D.J. Williams nem vett részt a mai átmozgató edzésen, miután a keddi edzésen megsérültek. Siliga egy fekete kötéssel a kezén volt látható tegnap, míg Williams a jobb lábán sérült meg, és ma egy fekete védő volt a lábán. Egyikük sem valószínű, hogy játszani fog a csütörtöki első mérkőzésen. TE pozícióban várhatóan a draftolatlan FA Justin Jones és Asa Watson fog játszani.

A Washington kezdői 8-10 játékig maradnak a pályán: A Redskins edzője Jay Gruden szerint a kezdő játékosok várhatóan 8-10 játékig maradnak a pályána Patriots elleni előszezon mérkőzésen. Elmondta, hogy míg az edzésen ő és Bill Belichick közösen dolgozott, addig a meccsen ez már nem így lesz. Az edzésen DeSean Jackson meghúzta a bokáját, emiatt ő valószínűleg nem lesz ott a pályán csütörtökön, így le kell mondanunk a Jackson vs. Darrelle Revis párharcról.

Browner extra munkája: A veterán CB Brandon Browner extra gyakorlást is végzett a mai napon, a pályán maradt pár kevésbé tapasztalt játékossal. Ahogy Paul Perillo, a Patriots Football Weekly rámutatott, ez azt is jelentheti, hogy valószínűleg többet fogjuk őt látni csütörtökön, mint a többi kezdő játékost, mivel a 4 meccses eltiltása miatt (alapszakaszra vonatkozik) szüksége lesz meccsrutinra és extra kondícióra.

Forrás: ESPNBoston

Péntek éjjel 1:30 órától játssza a New England Patriots első felkészüli mérkőzését. A találkozóhoz készült beharangozó az esti órákban (kb. 19:00) lesz olvasható az oldalon.

Hozzászólások

2014. 08. 07. 09:30
mammut
Sziasztok!

Hoomanawanui-ról tudja esetleg valaki, hogy mi a baja és mikor térhet vissza?

Tudom persze, hogy Gronk is felépül majd, meg biztos Williams sérülése sem súlyos, de azért jelenleg az 5 TE közül az első 3 sérült... (az ő esetükben szerintem a depth chart a valós erősorrendet tükrözi).
2014. 08. 07. 09:34
Croaker
Szerintem hozunk még TE-t. Legalábbis ez elég vékony jég az elmúlt napok függvényében.
2014. 08. 07. 17:48
nosbiglem
Meccs elott várom a kemény magot a jol megszokott cseten!
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 11. nap bejegyzéshez