Menetrend

Edzőtábor 12. nap

2018. 08. 13. 01:17
Szerző: Danna
Kategória: Edzőtábor
A csapat vasárnap délután a 12. edzésen is túlesett. Kilencedik alkalommal viseltek teljes felszerelést. Az időjárás ezúttal is esős volt.

Visszatérő: Brian Schwenke (kihagyta a szerdai edzést és a csütörtöki mérkőzést)

Hiányzók: Sony Michel (térd), Marcus Cannon, Harvey Langi (vese), Rex Burkhead (ismeretlen).

Limitált edzésmunkát végzett: Matthew Slater, Kenny Britt, Trey Flowers, Ryan Lewis, Jason King.

Helyzetjelentés: Információk szerint Cannon az alapszakasz elejére mindenképpen visszatér, de lehetséges, hogy még hamarabb; Cyrus Jones, Jon Jones és Nate Ebner a csapattal közösen dolgozott egy keveset, ami mindenképpen előrelépés a múlt héthez képest; Britt a pozíciós gyakorlásnál dolgozott, majd ismét az erőnléti feladatokat végezte.

Megjegyzések:

Passzjáték:
- Tom Brady 22 passzából 17 volt sikeres, most végezte a legtöbb munkát augusztus 2.-a óta. Edelman 4, Gronkowski 3, Hollister, Hogan 2-2, Gillislee, James White, Dorsertt, Hill, Allen és Bolden pedig 1-1 labdát kapott el.
- Brady megtalálta Edelmant egy hosszú labdával, aki Van Noyt verte meg.
- Brady és Gronk is bemutatott egy látványos játékot. Gronk Hightower mögé kerülve kapta el a labdát a válla felett. David Andrews kitűnően tartotta Adam Butlert, aki nagyon keményen támadta az irányítót.
- White JC Jackson zónájából kikerülve kapott el egy hosszú labdát a baloldalon.
- Brian Hoyer 21 passzából 12 volt sikeres, míg Etling 4 próbálkozásából 3.
- Hoyer Berriost találta meg egy hosszú labdát. Berrios megmozdulását érdemes kiemelni, nem kevés munkát rakott bele, hogy elkapja a játékszert.
- Edelman és Hollister is elejtette a labdát.

Támadófal:
- A nap érdekességének mindenképpen az számít, hogy Isaiah Wynn a kezdőkkel gyakorolt, váltva LaAdrian Waddle-t a jobb tackle pozícióban. Waddle még mindig több időt töltött a pályán, de ez volt az első alkalom, hogy az újonc másik pozícióban is dolgozott, mint a bal tackle.
- Volt egy időszaka az edzésnek, amikor a támadó- és a védőfal egymás ellen dolgozott. A támadófal főleg a kommunikáción dolgozott, ahogy a blokkoló sémát váltogatták.

Védőjáték:
- Azok után, hogy a csütörtöki mérkőzésen is nagyon jól játszott, ma is nagyon jó volt Ja' Whaun Bentley, aki ezúttal a kezdők között kapott helyet Hightower és Van Noy mellett. Bentley két futójátékot is megállított.
- Van Noy és Hightower egymás után kétszer is sackelhette volna Hoyert, de hagyták, hogy az irányító befejezze a játékot. Eric Lee is sikeresen odaért a gyakorlás végefelé az irányítóhoz, de Hoyer még időben ledobta a labdát a földre.
- Patrick Chung sikeresen levédekezte Gronkowskit egy vörös zónás felállásnál, ami arra kényszerítette Bradyt, hogy Dorsett felé dobja a labdát, akin Eric Rowe védekezett jól.
- Duron Harmon, Jon Jones és Jason McCourty is leütött egy passzt.
- Rowe felé sokszor repült a labda ma. Háromszor megakadályozta az elkapást, kétszer azonban sikeresen elkapták a labdát mellette.

Speciális csapategység:
- Jason McCourty a kickoff visszahordást gyakorolta először ezen a nyáron. Ez annak is a jele lehet, hogy a csapat próbál helyet találni a játékosnak a csapatban, hiszen nem biztos, hogy sikerül a posztján bekerülni a legjobb háromba.

Forrás: TheAthletic

Hozzászólások

2018. 08. 13. 12:54
rolly79
Jason McCourty-ra utalást nem tudom hova tenni.Akkor ki lenne a három legjobb CB-nk?
2018. 08. 13. 13:32
hopi46
Gilmore után bőven van választék a jelenlegi rosteren. Rowe, Lewis, Jackson, Dawson, Crossen az edzőtáborban már mutattak valamit, JMC edddig(!) csak főként a "nevéből" él, ami lehet, hogy kevés lesz. De C.Jones és JoJo se fogja feladni... Van bőven választék és lehet,hogy az olcsóság/fiatalság/sokoldalúság is döntő szempont lesz. Persze tévedhetek. :)
2018. 08. 13. 14:37
hopi46
Már csak azért is tévedhetek, mert a patspulpiton van egy cikk ami azt sejteti, hogy JMC az 53-as rosteren "érzi magát" és még mentorálja is az újonc CB-et. :)
2018. 08. 13. 14:46
hopi46
BB mondta a WAS meccs után: " Ja'Whaun egy okos gyerek, így mentálisan probléma mentes..."
Ja'Whaun mondta:" A bizalmat kell kiépítenem napról-napra...példamutatónak kell lennem, hogy a csapattársaim higgyenek bennem."
2018. 08. 13. 18:14
rolly79
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 12. nap bejegyzéshez