Menetrend

Edzőtábor 13. nap (írta: tuci-tuci)

2015. 08. 18. 17:10
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek

Hétfőn tartotta meg az edzőtábor 13. edzését a Patriots, amit ezúttal is teljes felszerelésben végeztek, összességében 9. alkalommal.

Hiányzók: WR Julian Edelman, WR Aaron Dobson, WR Brandon LaFell, CB Darryl Roberts, RB Travaris Cadet , LB Dane Fletcher, OL Ryan Wendell, C Bryan Stork, OL Caylin Hauptmann, DE Rufus Johnson, DT Joe Vellano, DE Trey Flowers, TE Jake Bequette, TE Scott Chandler, DT Chris Jones

Először hiányzott: nincs

Visszatérő: CB Logan Ryan, RB James White, RB Dion Lewis, LB Dekoda Watson, LB Eric Martin, OL Marcus Cannon, LT Nate Solder

Piros mezt viselt: senki

Észrevételek:

1. Tre' Jacksont le kellett vinni a pályáról az edzés közepén. Átsétált a szomszédos üres pályára és lefeküdt a földre amíg az orvosi csapat odaért. Az orvosi csapat két tagja a lábára állította, csak tántorgott. Végül ráültették a kiskocsira és azzal vitték le a pályáról. Mint később kiderült, a hőség miatt lett rosszul, de később Belichick azt nyilatkozta, hogy rendben lesz.

2. Tom Brady 29 passzából 17 volt sikeres a csapatgyakorlatok során, illetve egy INT-et dobott. Ma csak 11-11 elleni játék volt.

3. Jimmy Garoppolo 13 passzából 9 volt jó, illetve ő is dobott egy INT-et.

4. Tarrell Brown jegyezte mindkét INT-et, ráadásul egymást követő játéknál, de meg kell jegyezni, hogy szituációs gyakorlat során esett mind a kettő. A támadók a 20-25 yardos vonalnál álltak fel, és meccsvégi szituációt gyakorolták, ahol az irányítónak a gólterületet kellett célba vennie, ezek a passzok nagy kockázatúak. Brady-nek 3 lehetőségből egyszer sem sikerült TD passzt jegyeznie, míg Garoppolonak 2-ből egyszer sikerült. Azonban Geneo Grissom valószínűleg sackelhette volna őt, mielőtt eldobta a labdát amiből Josh Boyce szerzett TD-t.

5. Brown az elsőt Brady ellen jegyezte. Duran Harmon beleütött a Bryan Tyms felé dobott labdába, amit Brownnak sikerült elkapnia. A következő játéknál, Garoppolo Amendolát vette célba, akin azonban szorosan védekeztek. A labdába Amendola beleért, amit aztán Brown ismét elkapott. Brown azután edzett ma, hogy vasárnap egy korábbi sérülés miatt nem tudta befejezni az edzést.

6. Rengeteg szituációs gyakorlat volt a terítéken ma, mindhárom egység számára. A támadók a meccsvégi szituációkat gyakorolták, mint például a 4 perces támadás illetve a korábban említett gólterületes gyakorlat. A 2 perces támadásokat is gyakorolták, illetve az amikor mezőnygól távolságba kellett jutniuk.

7. Érdekesség, hogy a szituációs gyakorlatok jelentős többségénél Brady kapta meg a lehetőséget. Ez is annak lehet a jele, hogy a csapat mindent Brady-re tesz fel amikor az alapszakaszra készül.

8. A 4 perces támadás során, amikor a támadóknak az óra lepörgetése volt a cél az előny tudatában, LeGarrette Blount áttört a védőfalon és 50 yardot futott a labdával, mielőtt az 1 yardos vonalon magától földre ment. Az edzők nagyon elégedettek voltak.

9. A speciális egység többek közt a safety utáni kirúgásokat gyakorolták, vagyis gyakorlatilag Ryan Allen puntolt. Ezen kívül gyakorolták az onside kicket, a lapos kirúgást, a magas ívű kirúgást és még sok egyebet. Volt olyan punt szituáció, amikor a saját gólvonalról kellett Allennek puntolnia, illetve olyan is, amikor a gólterületen kellett húznia az időt a punternek. Ezeket a szituációkat mindig jó nézni.

10. A következő játékosok szereztek elkapást Brady passzából: Brandon Gibson (4), Rob Gronkowski (3), Brian Tyms (2), Danny Amendola (2), Michael Hoomanawanui (2), Jonathan Krause (1), Dion Lewis (1), Boyce (1) és LeGarrette Blount (1).

11. Brady első 8 sikeres passzát 8 különböző célpont kapta el.

12. A következő játékosok szereztek elkapást Garoppolo passzából: Brandon Bolden (2), Josh Boyce (2), Michael Hoomanawanui (1), Rob Gronkowski (1), Jonathan Krause (1), Jimmay Mundine (1) és Danny Amendola (1).

13. Statisztikák a védelemből: Tarrell Brown 2 INT, Duran Harmon 1 passzvédekezés, Patrick Chung 1 passzvédekezés.

14. Brady-nek és a támadóknak volt egy nehéz időszaka az edzés elején, amikor 5 sikertelen passza volt zsinórban az irányítónak. Egyiknél nem dobta pontosan a labdát Tymsnek, Hoomanawanui elől Chung ütött el egy labdát, Krause elejtett egy passzt, pontatlan volt Brady amikor Slater volt a célpont, majd földhöz vágta a labdát egy screen játéknál, amikor azt jól olvasta a védelem. Brady-ék ezután válaszként zsinórban 10 sikeres passzt hajtottak végre. Köztük az első volt a legszebb, amikor az oldalvonal mellett Amendolát találta meg Brown őrizetében.

15. Jamie Collins sackelte volna az irányítót egy sikertelen hosszú passznál Slater irányába, ha megengedett lenne.

16. Garoppolo legszebb passzát Boldennek adta, aki egy wheel útvonalat futott a bal oldalvonal mellett. A következő játéknál azonban nem vette észre a teljesen üres Mundine-t amiből TD-t szerzett volna, ehelyett egy sikertelen átadás lett Harper irányába.

17. Nate Solder először szerepelt a 11-11 elleni játéknál múlt hétfő óta. Sebastian Vollmer is jelentős lehetőséget kapott a csapatgyakorlatok során. Marcus Cannon pedig augusztus 2.-a óta először vett részt a 11-11 elleni gyakorlat során.

18. Nem sokkal Jackson rosszulléte után, Shaq Masonnek kellett büntetőkört futnia, miután túl hamar indult. Stork távolléte miatt a fal közepe a következőképpen nézett ki balról jobbra: Jordan Devey, David Andrews és Josh Kline.

19. Rendkívüli hőségben edzett a csapat, ami nagyjából 2 és fél óráig tartott. A legvégén a játékosok az edzőpálya mögötti dombon való futással vezettek le. Az edzés elején a pozíciós gyakorlatok során, Dave DeGuglielmo az egész támadófalat ugyanide küldte futni.

20. Brady és Belichick hosszasan, 5-10 percig beszélgetett a pálya távolabbi végén az edzés után. Nem tünt fel semmi különös a testbeszédükben, de ez nem egy szokásos dolog.

21. Julian Edelman, Aaron Dobson, Travaris Cadet és Scott Chandler az edzés eleji átmozgatás, majd együtt kocogtak a csapattal, mielőtt egy távolabbi pályán kondicionáló gyakorlatokat végeztek volna. Fletcher és Stork is csatlakoztak hozzájuk végül. Az edzés közepén Chandler visszament az edzőpályára és a blokkolást gyakorolta.

22. Blount a 74-es mezt viselte az edzésen valami miatt. Tavaly történt hasonló, amikor az első edzésén a 60-ast viselte.

23. Greg Schiano, a Rutgers Egyetem és a Tampa Bay Buccaneers korábbi vezetőedzője a pálya széléről nézte végig az edzést.

A keddi edzés kezdő időpontja egyelőre ismeretlen. A média képviselői jelen lehetnek, de a nézők előtt zárva maradnak a kapuk.

Forrás: Boston Herald

Hozzászólások

2015. 08. 18. 17:34
mammut
Sziasztok!

Köszi szépen (ezt) a cikket (is)!

Egy apró észrevétel: a 9. pontban több elgépelés is van, a "magas ívó kirágás" tetszik a legjobban... ;)

De ez tényleg nem piszkálódás, csak jelzem, hogy esetleg ezt majd javítsátok.
2015. 08. 18. 17:42
nem tudom mi a gond vele :DDD
gyakorolni kell hogyan tudod kirágni magad egy magas ivóból
2015. 08. 18. 17:59
Whitealert
Nem tudom, hogy mit jelent, hogy kékre változott a neved, de remélem azt, hogy állandó admin lettél. Btw nagyon aktív vagy cikkek és fantasy szervezés terén is, úgyhogy köszönjük. :)
2015. 08. 18. 18:03
igen,
tegnap este kaptam meg, de nem láttam még a kezelői felületet eddig, úgyhogy most még megkértem Dannát és DoMot, hogy ha lehet ezt még rakják ki ők.
A következőt már reményeim szerint meg tudom csinálni
és nincs mit!
2015. 08. 18. 19:51
hopi46
Gratula az új adminnak!
2015. 08. 18. 20:50
köszönöm,
remélem elégedettek lesztek velem,
és minden észrevételt szívesen olvasok!
2015. 08. 18. 18:34
Javítottam.
2015. 08. 18. 20:30
pennyone
Hiányzók : Edelman ..majd 21. pontban Edelman már kocog :) Valószínű ez az igaz ,mert nfl.com is azt irták,h edzett már . Köszi a cikket ;)
2015. 08. 18. 20:49
Edelman, Dobson, Cadet, Chandler, Stork, Fletcher mint nem a csapattal edzettek, csak a kocogást csinálták velük, sztem ezért lehet, hogy a hiányzók közé beírták őket. Az eredeti cikkben így van :S
De majd megnézem, hogy korábban is volt-e hasonló.
2015. 08. 18. 21:03
A patriots.com beszámolója szerint Edelman nem volt aktív részese az edzésnek. Csak erőnléti edzést végeztek a pálya mellett. A mai riport szintén hiányzók között hozza Edelmant.
2015. 08. 18. 18:24
DM
Patriots traded OL Jordan Devey to San Francisco for TE Asante Cleveland, sources told ESPN.
2015. 08. 18. 19:04
nszgergo
jó hír DM! :) legalábbis nekem Devey nem fog hiányozni :) A coloska meg gondolom a gyakorláshoz kell, ha már Chandler maródi
2015. 08. 18. 21:14
ArsnL
@AlbertBreer

Per source, with settlement talks at a standstill, the judge informed Patriots QB Tom Brady there's no need for him to be there tomorrow.

ez jó vagy rossz?
2015. 08. 18. 21:54
A bíró álláspontjára ebből nem lehet következtetni. Gondolom a felek meghúzták a vonalat: az eltiltás akárcsak 1-2 meccsre marad és Wells Report is (NFL) vs. csak pénzbírság az együttműködés hiánya miatt (Brady/NFLPA). Egyezségre kilátás = 0.
2015. 08. 18. 21:47
Andydaro
Tudnátok segíteni, egy kicsit összezavarodtam.Megnéztem a Green Bay elleni meccset, és a 3 vagy a 4 -ik negyedben van puntunk, amit az ellenfél elkap és Duron Harmon rögtön szereli is.Előtte azonban egy 35 mezszámú patriots-szos játekos forgatja meg, ezt követi Duron Harmon.A 35 special team játékosnak terebélyes rasta haja volt.Mivel úgy tudtam hogy a 35- ös mezt Jonas Gray viseli ezért nem értem hogy ez hogy lehetséges.A felvételt megállítottam, de a számot tudtam csak leolvasni a nevet nem.
Szóval hogy lehet két embernek 35 mezszáma?
2015. 08. 18. 21:51
90 fős keretnél előfordulhat, hogy nincs egy posztra elég szabad szám, ezért védő és támadó is használja ugyanezt. Jimmy Jean CB viseli még a Patsnél a 35-ös számot.

https://en.wikipedia.org/wiki/Template:New_England_Patriots_roster
2015. 08. 18. 23:35
Andydaro
Köszönöm, ezt nem tudtam.
2015. 08. 18. 22:05
petyus33
LaFell-lel tudja valaki pontosan mi van? Aggódom érte, tavaly hasznos csapattag volt. Idén még egy edzésen se láttam az aktívak közt
2015. 08. 18. 22:19
PUP listán van: http://pats.hu/frissitett-pup-es-nfi-listak

Lábsérülés miatt az egész felkészülés során passzív résztvevő volt csak.
2015. 08. 19. 10:15
Huszas71
Gratula a cikkhez és gratula Tarell Brownnak az edzésen elért két interceptionhöz!
A kitünő cikkbe Tarell neve többször is két r-betüvel van írva.
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 13. nap (írta: tuci-tuci) bejegyzéshez