Menetrend

Edzőtábor 13. nap

2016. 08. 15. 02:57
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Az első előszezon mérkőzés után a Patriots megtartotta az első edzését.

Hiányzók: DL Jabaal Sheard, RB D.J. Foster, RB Dion Lewis (PUP, ACL), RB Donald Brown, S Nate Ebner (rugby), TE Bryce Williams, DE Rob Ninkovich (tricepsz szakadás), G Tre’ Jackson (PUP, térd), RG Jonathan Cooper (láb),  RT Sebastian Vollmer (PUP), WR Danny Amendola (PUP, térd és boka), WR Keshawn Martin és WR Malcolm Mitchell (könyök)

Visszatérő: DT Frank Kearse, DT Anthony Johnson

Limitáltan résztvevő: Ninkovich, Foster, Brown, Amendola és Martin részt vett az edzés első, korai részében, de amikor a csapat már komolyabb sebességre kapcsolt, akkor ők a pálya mellett kondicionáló edzéseket folytattak.

Piros (non-contact) mezesek: CB Logan Ryan

Megjegyzések: Az elkapó Chris Hoganról, az LB Jonathan Freeny-ről lekerült a piros mez. Az elkapó Julian Edelman egyesült a 11-a-11 elleni edzésen nem vett részt.

Észrevételek:

1. Mivel nagyon meleg volt ma és a Bears hamarosan a városba érkezik, hogy az előszezon mérkőzésük előtt még 2 napig együtt edzen a csapatunkkal, a Patriots ma nem teljes felszerelésben gyakorolt.

2. A nap meglepetése Ninkovich feltűnése volt, aki az edzés első felében együtt dolgozott társaival azután, hogy 5 nappal ezelőtt elszakadt a tricepsze. Látványos karvédőt hordott.

3. Tom Brady és Jimmy Garoppolo kapta meg a teljes időt a 11-a-11 elleni edzésen, ami tartalmazott vörös zónás, illetve gyorsított támadást is. Jacoby Brissett csak néző volt ezúttal. Brady 23 passzából 13 volt sikeres, míg Jimmy G. 28 passzából 16 egy INT-tel.

4. DeAndre Carter volt ma Brady kedvenc célpontja, 4 labdát kapott az irányítótól, míg Gronk hármat.

5. Nate Washington végre újra teljesértékű munkát végzett, 4 labdát is kapott Garoppolotól, mindegyiket a pálya szélén kapta el, illetve kapott egy labdát Bradytől is. Carternek is 5 labdát kapott ma el összesen. Hogan 4 labdát kapott Garoppolotól.

6. A játékosoknak ma valószínűleg vajjal kenték be edzés előtt a kezüket, mivel nagyon sokan ejtettek el labdát. Név szerint: Gronk, Martellus Bennett, James White, Brandon Bolden és Clay Harbor.

7. Bennettnek nem ez volt a legjobb edzése. Összesen 1 labdát kapot el, és Garoppolo INT-je is az ő hibája volt, amit végül a safety Jordan Richards kapott el.

8. Az LB Freeny-nek ma igen jó napja volt, több szép megmozdulást is bemutatott.

9. Érdekes volt látni, hogy a CB Malcolm Butler ma a második csapattal dolgozott, míg Jonathan Jones vette át az ő szerepét az első számú csapatban. Jones, Cyrus Jones és Logan Ryan volt CB az első számú védelemben, míg Butler, Justin Coleman és Cre'von LeBlanc a második csapatban kapott helyett.

10. Cyrus Jones még mindig harcol a puntokból érkező labdákkal, sokszor elejti a labdát. Bill Belichick nem volt ettől elragadtatva.

11. Az OL Ted Karras picit bicegve jött le a pályáról, de amikor a csapata visszatért, akkor ő is pályán volt újra.

12. A korábbi speciális csapategységért felelős edző, Scott O'Brien meglátogatta a mai edzést.

Forrás: Boston Herald

Hozzászólások

2016. 08. 15. 11:45
komzoz65
Az előszezonnal nálunk különösen nem érdemes foglalkozni. Érthetően nem mutatunk semmit, sőt még a keretszűkítésnek sem ez a fő terepe.

Ezt is figyelembe véve, Derby azért kellemes meglepetés, szerintem a TE helyzet biztató.

Nagyon érdekes lesz a WR csapat szűkítése. Szinte megjósolhatatlan ki fog beférni Minitron és Amendola mellé. Hogan elég valószínű, a többire tippelni sem mernék.

Összességében az elkapói alakulat az elkapás képes futókkal együtt, nagyon erős lesz Bradyvel. Konkrétan liga első. Amíg nem jönnek a sérülések persze.

Az O fallal sem mondok újat, de ott kritikus a helyzet. Brady még ilyen minőségi elkapói csapattal tudja majd tartani magát, de Jimmmy G-nek egyszerűen muszáj lenne több időt kapnia. Ez a nagy kérdés. Itt a kiválótól a pocsékig bármi lehet. Mint ahogy tavaly is.

A védelem labdaszerzési hatékonysága nagyon jónak tűnik, a többiben ez a jó közepes, ami várható tőlük, és ez elég is lehet.


A speciális egységnél azt látom egyelőre, hogy nem kell erőltetni a rövid rúgást, jöjjenek csak 25-ről, és nem kell erőltetni a visszahordást induljunk csak 25-ről. Nyilván egy vesztes állásnál kockáztathatunk ezen a téren, de alapból az O és a D majd megoldja.
2016. 08. 15. 12:46
topin
Kizártnak tartom ezt a spec team opciót, ami kizárja hogy a pályára kerüljenek. BB legendásan szerelmes a spec.teamben is bevethető játékosokba (főleg a safetyk terén :D) és nem hiszem hogy erről egyhamar lemondana. Márpedig a felvetésed alapján kb zéró lenne az értékük. Szóval visszahordunk amit csak tudunk és biztos próbálkozunk majd nem touchbakre is rúgni, bár ez utóbbinál a gyakoriságot nem lehet még tudni. Ghost a legjobb kickerek között van, nem hiszem hogy ne variálná meg ezt vele BB.
2016. 08. 15. 16:23
komzoz65
Nem zárja ki. A puntoknál lesz visszahordás, ha úgy rúgják, és kick offoknál is ha pályán belül landol. Nem hinném, hogy a célterületünkre érkezőknél nagyon lenne, eddig sem volt sokszor amúgy. Most minimum 25 kell, ez közepes visszahordóval és a sok sárgával masszívan negatív hozadékú.

A rúgásnál jobban próbáltuk a rövideket, hát vegyes sikerrel, de ez lehet jó, főleg ha vezetünk, és belefér egy esetleges komolyabb visszahordás. Nyilván nem elit visszahordók ellen.

De all in all biztos vagyok benne, hogy csökkenő trend lesz az egész ligában és mi sem fogunk ettől eltérni, mert inkább átlagos a spec. team és nem kiemelkedő visszahordásban és visszahordás elleni védekezésben.
2016. 08. 15. 13:37
Dzsék
Az elkapo helyzetrol a legtobb amerikai ujsagironak az a velemenye, hogy Edelman, Amendola, Hogan es Mitchell biztos befuto, es az 5. esetleg 6. helyre johetnek a tobbiek ha tudnak. Nekem ez meg ugy is tetszik, hogy Hoganbol nem lattunk semmit meccsen. Szerintem a jo futo elkapokkal es TE-kkel allatok leszunk :) (Meg Jimmyvel is)
2016. 08. 15. 20:10
BaP
Sajnos az O-fal egyre kritikusabb
Blount sem biztos, hogy megcsinálja az 53-at, de az ő 2.2 yardjában benne van erősen az ofal is.

Márpedig pass Heavy offense-el, ilyen D-lineok ellen (sorsolás) nagyon nehéz lesz
illetve a chop block betiltásával ez méginkább kritikus, ez az ofal jelenleg annyira átlagon aluli, hogy az már veszélyes
Tulajdonképp lassan örülni kell, nem Brady kezdi a szezont, az első meccseken ebben az ofal teljesítményben benne lehet egy komoly QB sérülés is.
Scar-nak nagyot kell alkotnia, és lehet, trade is kell, mert eddig semmi előrelépés nincs

A D viszont tetszik, fal, LB-k, sec egyaránt
bár


(Sheard nem tudom miért nem edzett, kicsit aggódom )
2016. 08. 16. 02:10
hopi46
"Tulajdonképp lassan örülni kell, nem Brady kezdi a szezont, az első meccseken ebben az ofal teljesítményben benne lehet egy komoly QB sérülés is."
Miért, az jó, ha JG sérül meg?
Szerintem vigyázni fognak rá, ha kell hatos fallal.
2016. 08. 15. 20:08
Tibi Twelve
Ez azért durva, Ninko után Mitchell is edzett :-D
2016. 08. 15. 21:43
Tibi Twelve
Bazmeg Gronk megsérült, ilyet..
2016. 08. 15. 22:36
Gege8
Azt írják csak a meleg és folyadékhiány okozta izomprobléma. Így legyen.
2016. 08. 15. 23:38
Tibi Twelve
Biztos nem nagyon komoly de ez nem kell..elvileg a bunyó is megy a Bears el :-D
2016. 08. 16. 09:21
takirob69
Közben Broch Vereen visszavonult
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 13. nap bejegyzéshez