Menetrend

Edzőtábor 13. nap

2018. 08. 13. 21:57
Szerző: Increay
Kategória: Hírek, Edzőtábor
A Patriots hétfőn megtartotta az idei edzőtábor 13. edzését, ismételten teljes felszerelésben. Nézzük, mi történt a mai napon!

Az edzés ismét ködös, esős időben telt, a hőmérő higanyszála sem csúszott húsz fok felé, ami meg is látszott: az eddigi edzésnapok során ma volt a legtöbb elejtett passz. Idén először volt reggeli edzés, úgy, hogy előző délután is jelenése volt a játékosoknak az edzőpályán. Ez is annak a jele, hogy egyre inkább közeledik az alapszakasz kezdete, az edzői stáb pedig egyre nagyobb terhelés alatt tartja a játékosokat. Az egykori Patriots futó - Sammy Morris - aki jelenleg a Dean Egyetemen edzősködik, jelen volt az edzésen néhány kollégéjával. A játékosok egy része külön is köszöntötte Morrist, amikor kijöttek az öltözőből.TC

Hiányzók: Sony Michel (térd), Marcus Cannon (ismeretlen eredetű sérülés, leghamarabb az alapszakasz kezdetére ismét hadra fogható lesz), Harvey Langi (vese), Rex Burkhead (ismeretlen sérülés), Matthew Slater (ismeretlen sérülés).

Limitáltan edzettek: Kenny Britt, Trey Flowers, Ryan Lewis, Cordarrelle Patterson.

Sérülések: Az újonc cornerback, Duke Dawson az edzés elején sérült meg, az orvosi sátorban vizsgálták egy ideig a lábát, majd a hátsó pályára távozott, ahogy kondicionáló gyakorlatokat végzett. Cole Croston szintén megsérült, ő azonban visszatért az orvosi ápolás után. Julian Edelman a bal lábát húzta meg az edzés során, de ő is tudta folytatni a munkát. Edelman kapta a legtöbb passzt Bradytől az elmúlt két edzés során, így a sérülése komolyan hátráltathatná kettejük munkáját.

Slater korábban erősítő gyakorlatok végzett, azonban a csapat nagy valószínűséggel úgy látta, hogy kezelésre is szükség van - ez lehet a hiányzásának oka. Patterson idén először edzett limitáltan, vasárnap még teljes értékű munkát végzett.

Észrevételek:

Passzjáték:

1. Tom Bradynek ma 16 sikeres passza volt, 29 kísérletből, valamint dobott egy interceptiont is. A 13 sikertelen passz idén a legtöbb, az utolsó pedig különösen "érdekesre" sikerült. Az összeomló zsebből passzolt James White felé, de hosszú volt a labda. Brady az oldalvonalhoz futott, elkérte a labdát, majd kirúgta a szurkolók közé a lelátóra. Brady passzait elkapták: Julian Edelman (4), James White (3), Eric Decker (3), Riley McCarron (2), Rob Gronkowski, Devin Lucien, Jeremy Hill és Chris Hogan (1-1). Brady és Decker sok időt töltöttek ma együtt. Egyszerre érkeztek az edzőpályára, együtt melegítettek be. Decker számára a mai egy igazi "egyszer fenn, egyszer lenn" nap volt. Jónéhány könnyű labdát ejtett el, rossz útvonalakat is futott, volt olyan amikor két safety védte őt. Ezek után Brady ismét elmondott neki néhány dolgot, az utolsó két passzt pedig el is kapta, ami felé szállt: előszőr Cyrus Jonest verte meg egy cross útvonal során, majd Jonathan Jones ellen futott egy fade-t, amit egy szép elkapással zárt le. Lucien először gyakorolt a kezdőkkel, egy passzt el is kapott Bradytől. Gronkowskinak, Luciennek, Tye-nak, White-nak és Paul Turnernek is volt egy-egy elejtett labdája Brady passzai után.TC Térjünk rá a sikertelen passzokra: Hogannel ma nem érezték egymást, öt felé szálló labdából csak egyszer lett elkapás, az az egy is egy screen játék volt. Kétszer rossz útvonalat futott Decker, McCarront és White-ot is túldobta Brady, valamint Chung ütött le egy passzt Gronk elől. Geneo Grissom szépen védekezett White-on egy wheel útvonal során, illetve Bolden irányába sem volt pontos a dobása. Az eladott labdánál Dorsettet célozta, de többen is figyeltek az elkapóra, J.C. Jackson pedig lehalászta a labdát a levegőből.

2. A kezdő támadósor az egész edzésen szenvedett, nem találták a ritmust.

3. Brian Hoyer 10/17-tel zárt, volt egy interceptionje, amit Stephon Gilmore szerzett meg.

4. Danny Etling 4/4-gyel zárt, ő leginkább read-opton játékoknál és futásoknál volt fenn, a kezdő védelmet készítették fel az Eagles ellen.

Támadófal:

5. LaAdrian Waddle és Isaiah Wynn megosztották egymást között a snapeket a jobboldali tackle pozícióban. Waddle kezdett, Wynn később kapott szerepet. Nem lenne meglepetés, ha Cannon nem kapná vissza rögtön a kezdő pozíciót, ha visszatér a sérülése után; Waddle-nek sok tapasztalata van már, Wynn-nek pedig a tehetsége alapján nem a padon lenne a helye. Sokkal izgalmasabb lesz ez a pozíciós harc, mint amire számítani lehetett az edzőtábor előtt.

6. Pluszpontok járnak Joe Thuney-nak, amikor a cserék voltak a pályán, háromszor is elhányta magát, de amikor ismét a kezdők következtek, akkor tette a dolgát.

7. Shaq Mason Christian Samet tüntette el az útból, amiből egy hosszú Gillislee-futás lett.

8. James Ferentz Ja'Whaun Bentleyt blokkolta szépen, Hoyer pedig sikeresen passzolt White-nak.

Védelem:

9. J.C. Jackson ma egy elütött labdát és egy INT-t szerzett; emberfogásban kiválóan teljesített, de a zónázással akadtak gondjai. Stephon Gilmore egy vetődős labdaszerzéssel jelentkezett.

10. J.C. Jackson, Cyrus Jones, Jomal Wiltz és Eric Rowe ellen is két elkapást jegyeztek.

11. Chungnak összességében jó napja volt, Gronk ellen is sikeresen védekezett. Rajta kívül még Jacksonnak, JonJon-nak és Rowe-nak volt egy-egy szép megmozdulása. TC

12. Jason McCourty a kezdő védelemben is szerepet kapott néhány alkalommal.

13. Duke Dawson sérülésével Jomal Wiltz lett a slot corner, de JonJon is kapott néhány snapet ebben a pozícióban.

14. Adam Butler Thuney-t verte meg az egy-egy elleni játék során, majd később a csapatgyakorlásoknál is.

Holnap tartja a Patriots az utolsó nyilvános edzését, helyi idő szerint délután 1-től.

Forrás/képek: TheAthletic Patriots.com

Hozzászólások

2018. 08. 13. 23:02
roik092
Thuney basszus, nem bírta a cseréket a gyomra :D
2018. 08. 13. 23:44
Dartsitis
Nekem is ez tűnt föl, másnaposan én is néha elhányom magam, ő meg bizonyos emberekre lenne ilyen allergiás?
2018. 08. 14. 18:16
dravait
Decker előbb-utóbb megtalálja a ritmust és az összhangot Bradyvel, és lesz egy újabb jó célpontja. Én egy kicsit a lehangoltságot érzem a beszámolón, ma kevés solog sikerült, ilyen tré időben az embernek az alaphangulata is szürke, profi sportoloó ide vagy oda. Remélem holnap sütni fog a nap és minden szuperül fog menni. ????????????????????????????
2018. 08. 14. 18:17
dravait
600 smiley = 600 kérdőjel, bocs
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 13. nap bejegyzéshez