Menetrend

Edzőtábor 14. nap és rövid hírek

2015. 08. 19. 07:00
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Cikkek
Az edzőtábor 14. edzésén is túl van a csapat, amelyet sisakban és mezben teljesítettek, vállvédők nélkül.

Hiányzók: QB Tom Brady, WR Julian Edelman, WR Aaron Dobson, WR Brandon LaFell, CB Darryl Roberts. RB Travaris Cadet , LB Dane Fletcher, OL Ryan Wendell, OL Josh Kline, LB Eric Martin, LB L.J. Fort, C Bryan Stork, OL Caylin Hauptmann, DE Rufus Johnson, DT Joe Vellano, DE Trey Flowers, TE Jake Bequette, TE Scott Chandler, DT Chris Jones

Először hiányzott: OL Josh Kline, LB L.J. Fort

Visszatérő: nincs

Piros mezt viselt: senki

Tom Brady nem volt jelen a Gillette Stadion mögötti edzőpályákon. Ennek oka egyenlőre ismeretlen. Szerda reggel lesz egy újabb meghallgatás a Deflategate kapcsán New Yorkban, de a bíró kijelentette, hogy sem neki, sem Roger Goodellnek nem kell részt vennie ezen a találkozón.

Az edzés mindössze 90 perces volt, mivel a csapat még a nap folyamán Nyugat-Virginiába utazott. Szerdán és csütörtökön a csapat közös edzést tart a New Orleans Saints csapatával az egymás elleni előszezonmeccs előtt.

bemelegítés

Észrevételek:


1. Edelman, Chandler, Dobson, Cadet, Hauptmann, Martin, Stork és Wendell ugyan nem vettek részt az edzésen, de egy távolabbi edzőpályán különböző gyakorlatokat végeztek.
Edelman részt vett néhány pozíciós gyakorlaton a többi elkapóval, de a 11-11 elleni játékban már nem.
Hauptmann sisakjával a fején a pályán tartózkodott, de csak kondicionáló gyakorlatokat végzett. Nem tudni, hogy lekerült-e az NFI listáról.

2. Tre' Jackson ismét teljes értékű munkát végzett a csapattal egy nappal azután, hogy kiskocsin kellett levinni a pályáról.

3. Kline először hiányzott. Mivel sem ő, sem Stork nem edzett, jelentős lehetőséget kapott David Andrews centerként. Jordan Devey is megfordult ezen a poszton.

4. Marcus Cannon visszatért a pályára és LT pozícióban gyakorolt. Ezen kívül részt vett a speciális egység gyakorlataiban is.

5. A specialistáknak jutott idejük egy kis mókázásra, amikor is Stephen Gostkowski long snapperként dobta a labdát a mögötte punter pozícióban felálló Joe Cardonának.

6. Edelman és Chandler nagyon jól mozogtak a kondicionáló gyakorlatok során. Ugyan Edelman csak egyenes vonali futógyakorlatokat végzett, de Chandler útvonalakat is futott az erőnléti edző, Harold Nash segítségével, aki a labdákat dobta neki.

7. Tom Brady távollétében Jimmy Garoppolo kapta meg az összes lehetőséget, míg Ryan Lindley csak nézte a 11-11 elleni csapatgyakorlatokat. A gyakorlat ezúttal nem teljes sebességgel folyt.
Garoppolo 14 passzából 9 volt sikeres, de dobott 2 INT-et is amiket Jamie Collins és Tavon Wilson halásztak le.

Garoppolo
8. A következő játékosok szereztek elkapást Garoppolo paszzából: Danny Amendola (3), Rob Gronkowski (2), Brandon Gibson (1), Brandon Bolden (1), Brian Tyms (1) és James Develin (1).


9. Devin McCourty ismét megfordult CB pozícióban. Malcolm Butler volt a baloldalon, McCourty a jobbon, míg Tarrell Brown többnyire a slotban kapott szerepet. Ennek eredményeként Duran Harmon volt a csapat FS-je.

10. A Garoppolo előtti, első számú fal a következőképpen nézett ki, balról jobbra: Nate Solder, Shaq Mason, David Andrews, Tre' Jackson, Sebastian Vollmer

11. Greg Schiano, Belichick régi barátja ismét feltűnt a pálya mellet.

12. A speciális egység szituációs punt gyakorlatai során Matt Slater és Robert McClain szerepeltek gunnerként a formáció két szélén.

13. Garoppolo egyik passzának célpontja Harper volt, amikor is Malcolm Butler bevágott az elkapó elé, a labda azonban a védő kezeit érintve Harper kezébe jutott.

14. A támadók ismét gyakorolták az óra lepörgetését meccsvégi szituációban, amikor is nem juthattak be a végzónába. Brandon Bolden magától lement a földre az 1 yardos vonalon, de a védők szórakozásképpen megfogták a lábát és megpróbálták áthúzni őt a gólvonalon.
Ebből is levehető, hogy a mai egy lazább nap volt. Egyébként nem nagyon fordulhatna ilyen komolytalanság elő.

A szerdai edzés helyi idő szerint reggel 9:30-kor kezdődik.

Rövid hírek:

A csapat begyűjtötte a waiver listáról a Dolphinstól elküldött támadófalembert, Chris Martint. A játékos korábban már kétszer is volt a csapat tagja. Többek közt a gyakorlócsapatban is töltött el időt.

TE Asante Cleveland érkezett a csapathoz csere folyamán a San Fransisco együttesétől, az ellenérték Jordan Devey volt. Ezzel egy kis mélységet adtak a sérülésekkel küzdő TE részlegnek.

Forrás: BostonHerald, Patriots.com, ESPN Boston

Hozzászólások

2015. 08. 19. 07:57
Croaker
Emellett kitettük : L.J. Fort LB, és LOgan Stokes TE-t.
2015. 08. 19. 11:37
TMR
Én úgy olvastam -lehet rosszul- hogy a köv bírósági meghallgatáson nem kötelező a részvétel, de Brady mégis elmegy, lehet ezért hiányzott.
2015. 08. 19. 14:03
BaP
Tegnap délután 4 órás egyeztetés volt Goodell és Brady között, de nem született megállapodás, ma, ahogy olvastam, Brady nem megy a bíróságra, hanem edzeni fog
2015. 08. 19. 14:51
Croaker
Érdekes, roto-n olvasom:

"ESPN's Adam Schefter reports Tom Brady is open to "accepting some form of suspension" only if it can be for "failing to cooperate with the NFL."

= Brady elfogadna valamilyen mértékű felfüggesztést, ha az azért lenne, mert nem működött együtt az NFL vizsgálattal.

De ezzel folytatódik:
"The NFL, however, wants Brady to admit to Ted Wells' findings, and that's something Brady will never do. It's part of the reason this thing continues to drag on and is now in court with no clear outcome."

= De az NFL azt várja, hogy Brady fogadja el a Wells vizsgálat eredményeit, de ez az, amit Brady sosem fog megtenni. Ez az egyik oka, hogy ez az egész ügy még mindig tart, és most már a bíróságtól függ a döntés, de a kimenetele nem ismert.
2015. 08. 19. 17:59
BaP
Na elmegy Brady a ....., ha bármilyen eltiltást elfogad.
2015. 08. 19. 18:38
Zandal
Azt mondják, hogy Brady csak az együttműködés "hiánya" miatt fogadna el büntetést (ami ha jól vettem ki maximum pénz büntetés lenne), azonban az NFL azt akarja tőle, hogy ismerje el a Wells riportot.

Ez az ami soha nem fog megtörténni, mivel ezzel Brady "legalizálni" azt a feltételezésekre alapuló jelentést amelyet az NFL maga alakított a saját szájíze szerint. És szerintem ezen fog megbukni az NFL és Goodell a bíróságon és ez alapján mentik fel.
2015. 08. 19. 19:06
BaP
nem, olvasom, hogy Brady hajlandó 1 meccses eltiltást elfogadni, ha csak az együttműködés hiánya miatt büntetik.
Ez baromság
2015. 08. 19. 19:08
Zandal
Közben én is megtaláltam már az NBC Sport-on az 1 meccset.

Mindazonáltal abszolút egyetértek veled, egy meccset sem szabad elfogadnia, maximum pénzbírságot.
2015. 08. 19. 19:11
Zandal
Bár utánajárva a forrás a ligától van ("per league source), szóval nem adok érte egy garast sem (ugye tudjuk, hogy az NFL szivárogtatása milyen hatással volt az ügyre). Ezzel próbálják nyomás alá helyezni Brady-t.
2015. 08. 19. 19:32
BaP
Elolvasva Brennan mai támadását amiatt, mert az nfl megtagadta, hogy Pash ki legyen kérdezve, Brady nyugodtan megvárhatja a 4.-i döntést..
2015. 08. 19. 19:49
Zandal
Egyre inkább dől össze a liga tákolmánya és hazugsága. Már jobban bízom egy számunkra és persze TB számára kedvező ítéletben.
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 14. nap és rövid hírek bejegyzéshez