Menetrend

Edzőtábor 15. nap

2014. 08. 14. 17:06
Szerző: Paul43
Kategória: Cikkek
Második napja edzett együtt a Patriots az Eagles csapatával, újra teljes felszerelésben.


Visszatérők: Senki

Új hiányzók: Terrence Miller (TE), mint azóta kiderült, a csapat elengedte a játékost, ezzel helyet csinálva Jerel Worthy-nek.

Nem edzettek: Jerod Mayo (ismeretlen), Chris Martin (NFI), Jeremy Gallon (PUP), Michael Hoomanawanui (ismeretlen), D.J. Williams (jobb láb), Cameron Gordon (ismeretlen), Tyler Gaffney (bal térd), Ja’Gared Davis, James Anderson, Bryan Stork, Kanorris Davis, Tavon Wilson, Chris Jones és Sealver Siliga.

Piros mezben volt: Rob Gronkowski

Észrevételek az edzésről:

1. Az Oline-ban továbbra is nagy mozgások vannak, de mintha kezdene kicsit tisztulni a kép. Center poszton Connolly kapja a legtöbb időt, Mellette Mankins és Solder bal oldalon, valamint Vollmer RT poszton. A jobb guard posztján most Josh Kline és Jordan Devey osztoztak.

2. Gronkowski továbbra is viseli a piros (non-contact) mezt és a 7-7 elleni küzdelmekben ismét résztvevő volt. Örvendetes látni, olvasni, hogy Gronk folyamatosan a pályán van, de még mindig csak 50%-os esélyt látnak a szakértők az első heti játékára (tehát vagy játszik vagy nem).

3. Az eső kissé nehezítette a playek kivitelezését. Egyik játék során Tom Brady kezéből egyszerüen kicsúszott a labda mikor egy pump fake-kel próbálkozott (vagy csak szimplán földhöz verte a labdár miután nem talált szabad elkapót). Sajnos többen is ejtettek el labdát: Brandon Bolden, Brian Tyms, Wilson van Hooser.

4. Ilyen esős időben a Pats kicsit jobban ráment a futó felállásokra, többször elővették a Jumbo felállást (mikor egy OL ember extra blokkoló TE-ként áll a fal szélén).

5. Ryan Mallett fehér kesztyüvel a kezén érkezett. Igaz a bal (nem dobó) keze volt kesztyüben, de ez annak fényében érdekes, hogy ilyet korábban soha nem viselt. Elképzelhető, hogy a héten kihagyott napok kapcsolatban lehetnek egy esetleges kézsérüléssel.

6. 7-7 elleni feladatok során Jamie Collins megmutatta, hogy passz ellen sem elveszett gyerek. Mind Darren Sproles, mind LeSean McCoy ellen volt egy-egy labda elütése, ami annak fényében kiváló eredmény, hogy a fent említett RB-k, a liga gyorsabbig feléhez tartoznak. Ami még említésre méltó, hogy Collins bár agresszíven védekezett az elkapások során, mégsem dobtak rá zászlót.

7. Alfonzo Dennard egyre többször van bevonva a játékba. 7-7 elleni gyakorlatoknál észrevehetően többet volt a pályán és partiban volt a rá bízott emberekkel szemben.

8. Malcolm Butlert úgy tünik egyik nap sem lehet kihagyni a megemlítettek közül. 11-11 játék során hihetetlen ügyesen ütött el egy egyértelmü TD-lett volna passzt, mindezt úgy, hogy előtte a labda már túljutott rajta. Ettől független szépen beérte az elkapóját és egy jól időzített ugrással elpöcizte a bőrt.

9. Darelle Revis újra félárbócon mozgott alkalmanként, majd mikor ezt megkérdezték tőle az edzés utáni nyilatkozatokban, csak annyit mondott, hogy nem tesz bele apait-anyait minden playbe az edzéseken. Ha ez azt jelenti, hogy nem akarja magát kifárasztani az alapszakasz előtt, akkor rendben is lehet, bár néhányszor észrevehetően elmaradt az elkapójától.

10. Zach Moore a 11-11 elleni feladatoknál le kellett bicegjen a pályáról, ám rövid idö múlva ismét visszatért és végig is játszotta a maradék időt, alkalmanként NT pozícióban.

12. Egy másik nem draftolt rookie, aki felkeltette a figyelmet, DT L.T. Tuipulotu volt, aki egyre több snapet kap Vince Wilfork helyén a NT pozícóban a 11-11 elleni feladatok során. Èrdemes lehet őt is figyelni, hiszen Siliga és Jones kiválásával most több lehetőséget kapnak a depthen hátrébb álló játékosok is.

13. Easley második napja volt mozgásban ez és rögtön szembe is került a pass-rush feladatok folyamán Todd Herrenmans-szal, aki viszonylag könnyedén pakolta arrébb Easley-t. A következő playben a csere guard, Dennis Kelly, sem izzadt meg a 3-techben felálló Easley ellen. Edzés után Herrenmans beszélt picit róla: “Egyszer kerültem vele szembe ma és elég gyorsan sikerült is jól rátennem a kezeimet… kemény játékos, jól robban ki a vonalról. Ha jól láttam, akkor több győzelmet is aratott a későbbi playek során.” 2-2 ellen, mikor Chandler Jones-szal alkottak párt, már sinen voltak a dolgok és a pozícíós edző, Brendan Daly dícséretét is kiérdemelte.

14. 1-1 ellen, Logan Ryan szedte le Brad Smith elől Nick Foles passzát. Sajnos az Ofal most sem volt mindig a helyzet magaslatán, Josh Kline-nak a nem draftolt újonc, Frances Mays-szel gyült meg a baja, míg Connolly-t Cedric Thornton nyomta hátra. Wendellnek a tegnapi napon nagyobb szerencséje volt.

15. Browner egy alkalommal remekül alkalmazta fizikális játéstílusát, mikor simán kipakolta az elkapóját a pályáról. Pár játékkal később azonban egy facemask szabálytalanság miatt dobtak rá zászlót az end zone-ban. Tegnap Brownert kicsit megetette az Eagles elkapója, Ifeanyi Momah, de ma a Pats játékosa bosszút állt, mikor az end zone-ban egy TD-lett volna helyzetben elütötte ellenfele elől a labdát.

16. Will Smith is megmutatta van még a tankban, mikor az egyik 11-11 elleni játéknál a LOS mögött sikerült megakadályoznia egy TE screent.

17. Jimmy Garoppolo egyre magabiztosabban játszik, mutogatja oroszlánkörmeit. Most egy szép snap előtti olvasást lehetett felírni a neve mellé.

18. Kenbrell Thompkins nem fogott ki jó napot. BB egy ismeretlen okból rádobott zászló után le is zavarta a pályáról.

19. A nap megmozdulása Minitron nevéhez füződik. A nap végén speciális szituációkat játszottak, mikor Brady az Eagles red zone-ján kívülröl passzra vállakozott, a post route-ot futó Edelmannak. Edelman egy lépésből meg tudta verni az ellenfelét, majd az end zone közepén, felugorva, testtel leütközve a cornerbackjét kapta el a labdát és még épp le tudta tenni mindkét lábát pályán belül. A labda földhözverése után az edzés azonnal befejeződött.

Ma az utolsó edzést tartják a csapatok a holnapi meccs előtt, de ez nem nyílvános. Az utolsó nyílvános edzés jövő hét hétfőn lesz. Utána beállunk az alapszakaszban megszokott ritmusra mi is.

Hozzászólások

2014. 08. 14. 18:01
Mayo felesége állapotos, bármelyik nap szülhet, a hírek szerint emiatt hiányzik.
2014. 08. 14. 18:18
Boby33
Ne az jó hír, remélem egészséges lesz és (fiú):D 20 év múlva elhozhatjuk a drafton:D köszi az írást Paul!:)
2014. 08. 14. 18:42
topin
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy White volt az első csapat futója és Ridley a második csapatba került..de most nem találom sehol, lehet cs flasheltem..
2014. 08. 14. 18:46
nosbiglem
2014. 08. 14. 19:17
MemphisM
Én is ezt olvastam ez jelent is valamit kiszoríthatják Ridley-t?
2014. 08. 14. 19:20
Amilyen rotáció van a futóknál akár edzésen, akár az alapszakaszban, egy ilyen hír minimális jelentőséggel bír.

Edzésen kell kipróbálni, hogy mit tud egy játékos erősebb ellenfelekkel szemben.
2014. 08. 14. 19:14
hopi46
2014. 08. 14. 21:10
azimut
Tudom mindenki utálja Őket,de ezt akkor is látni kell :D
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qMor6dL0LfI
2014. 08. 14. 21:33
sting
2014. 08. 14. 22:07
nosbiglem
2014. 08. 14. 23:20
Burkus
Én nem utálom őket.
2014. 08. 14. 23:30
piszkosfred
Én nem szeretem őket (Peytont respektálom, de Eli 2 gyűrűje a sportág megcsúfolása) de ez nagyon komoly :D
2014. 08. 15. 08:13
MemphisM
Sajnos Elinek mi adtunk kettőt!
2014. 08. 15. 01:23
bradycardia
2014. 08. 15. 01:45
Wyatt
Itt aztán főleg nem szoktam nyelvtannáciskodni, de ne partizzunk legyünk szívesek, majd Szigeten, Soundon, vagy valami jóféle helyen :D
Pariban van vele
2014. 08. 15. 23:33
nosbiglem
Ne is tedd, mert ezen hozzászólásod is hemzseg a hibáktól.
2014. 08. 16. 00:36
Wyatt
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 15. nap bejegyzéshez