Menetrend

Edzőtábor 16. nap (Chicago Bears)

2016. 08. 17. 19:36
Szerző: Spigo
Kategória: Cikkek
Az edzőtábor 16-ik napját szintén a Chicago Bearsszel együtt töltötte a csapat, de közel sem olyan intenzitással, mint tegnap vagy tegnapelőtt. Tulajdonképpen ez egy „walkthrough” edzés volt, amikor a játékosok csak félgőzzel mennek végig a gyakorlatokon, leginkább a taktikai és technikai elemeket gyakorolva.

Hiányzók: WR Malcolm Mitchell (könyök), RB D.J. Foster, RB Dion Lewis (PUP, keresztszalag), RB Donald Brown, TE Bryce Williams, DE Rob Ninkovich (tricepsz), G Tre’ Jackson (PUP, térd), RG Jonathan Cooper (fláb), RT Sebastian Vollmer (PUP), WR Danny Amendola (PUP, térd és boka), WR Keshawn Martin, TE Rob Gronkowski, DE Jabaal Sheard

Visszatérők: RB Brandon Bolden, S Nate Ebner.

Piros (non-contact) mezesek: CB Logan Ryan

Megjegyzések: Bár tegnap Ebner már kint volt a pályán, először csak ma vett részt a csapatgyakorlatokban. Bolden nem tudni miért, de kihagy egy-egy edzést.

Észrevételek:

1. Ugyanúgy, mint múlt héten a Saints ellen, ez is egy „walkthrough” edzés volt, így meccs előtt. Nem is volt értelme azt számolgatni, hogy ki hányszor passzolt sikeresen, mert a védelemnek nem szabadott volt a labda iránt akár csak nézni sem.

2. Az edzés vége előtt 10 perccel Tom Brady, Julian Edelman, és Chris Hogan arrébb mentek külön gyakorolni a célterületes útvonalakat. Brady tulajdonképpen megbüntette magát és ő ment a labdáért egyszer, mikor túl alacsony volt a passza Edelmannak. Hangosan le is szidta saját magát. Még az ilyen apró hibák miatt is nagyon fel tudja idegesíteni magát.

3. Brady az edzésre a Bears defensive endjével, Lamarr Houstonnal jött ki. A védő többször is a lökdösődések középpontjában volt a héten.

1

4. A csapatok a kirúgásokat és meccs végi szituációkat gyakorolták. A speciális csapategységek a saját célterületről való puntolásokat és az onside kickeket gyakorolták. A meccs végi szituációkban pedig a Hail Mary-ket, a hátra passzokat és a mezőnygól kísérleteket hozó passzokat vették elő.

5. Ebner részt vett az edzés eleji 7-7 elleni játékokban, de aztán a csapat erőnléti edzőjével, Moses Cabreraval odébb állt és erőnléti gyakorlatokat végzett. Érdekes, hogy annak ellenére, hogy az olimpiáról jött vissza, ilyeneket kellett csinálnia, de úgy néz ki a csapat úgy gondolja, hogy a rögbis formába hozatal más, mint az amerikai focis.

6. Defensive tackle Anthony Johnson a kezdőkkel együtt játszott az utolsó 11-11 elleni játékoknál. Johnson az edzőtábor elején még egy sérülésből lábadozott és a csapat meg akarja nézni, hogy mit tud a játékos, főleg, hogy az első csapatszűkítés 13 nap múlva esedékes. Elég nagy a verseny Malcom Brown mögött, hiszen Alan Branch, Terrance Knighton, Markus Kuhn, és Frank Kearse is azért küzd a fiatalokkal (Johnson és Valentine), hogy játszhasson a csapatban.

7. Habár a védelmek nem igazán adtak bele mindent, azért volt két megjegyzendő játék a Pats védelem részéről, mikor a harmadik vonalasok voltak a pályán. Cre'Von LeBlanc kapott el nagyon szépen egy interceptiont, valamint Kamu Grugier-Hill is vetődve ütött el egy labdát. Grugier-Hill jobban hajtott, mint az összes védő egybevéve, szóval elég furcsa volt a helyzet.

8. Ez volt az utolsó olyan edzőtábori nap, amelyen a szurkolók és a média is részt vehetett.

Forrás: Boston Herald

Hozzászólások

2016. 08. 17. 23:36
cspeti98
Grugier-Hill nagyon kellemes meglepetés, ST only játékosnak vártam, de az eddig mutatottak alapján jó kis rotációs játékos lehet.
2016. 08. 18. 11:29
komzoz65
Bradyben ez a tűz, ez az ami lemásolhatatlan. Nála az annyira belülről jön, annyira immanens és nem tanult, hogy emiatt nem lesz egyhamar másik ilyen, ha valaha is.

Nyilván nem lehet könnyű a környezetének, de mára már akora legenda, hogy az is bszke akit lehord, mert törődik vele. Ugyanakkor ha ő maga hibázik, azt is éppolyan nehezen viseli.

Nagyon rendben van. Minden év ajándék amikor láthatjuk a játékát.

És ezért szánalmas ez a töpörtyű aljas percemberke, ez a Goodell, (akit simán el fognak felejteni, ahogy eltakarodik majd az NFL éléről), szóval ez a senkiházi abban leli örömét, hogy leparancsolhatja a pályáról az élő legendát néhány meccs erejéig.
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 16. nap (Chicago Bears) bejegyzéshez