Menetrend

Edzőtábor 2. nap

2018. 07. 27. 21:36
Szerző: balimate
Kategória: Hírek, Edzőtábor

A New England Patriots egy igazán forró és párás második nappal folytatta az edzőtáborát.  

Hiányzó: Mindenki részt vett az edzésen beleértve a WR Malcolm Mitchellt is.

Limitáltan edzettek: Mitchell a 19-es számú mezt viselve jött ki az edzésre és részt vett a bemelegítésen. Nem sokkal később átment a másik edzőpályára, hogy erőnléti munkát végezzen. Hozzá csatlakoztak a PUP listán lévő játékosok, a CB Cyrus Jones, CB Jonathan Jones, S Nate Ebner, WR Kenny Britt és a WR Matthew Slater.

OT Marcus Cannon körülbelül egy óra után elhagyta az edzést. Lassan sétálta körbe a pályát Jim Whalen edzővel, majd végleg eltűntek az edzésről. A sérülés természete nem volt megállapítható. A játékos állítása szerint holnap újra edzésbe tud majd állni. Cannon tavaly IR listára került egy bokasérülést követően.

Cannon

Brandon Bolden, aki nem amerikai focihoz köthető sérüléssel kezdte a tábort, visszatért az edzésre és ezzel lekerült az NFI listáról.

Az edzés fénypontjai:
 • CB Stephon Gilmore egy feldobott labdát ütött el WR Julian Edelmannel szemben a 11-11 elleni gyakorlás során. Gilmore úszott a levegőben és a jobb kezével el tudta ütni a labdát az elkapó elől. A megcsinált játék hasonló volt az AFC döntőn végrehajtott védekezéshez.

 • Edelman kapott el nehéz passzt és szerzett belőle touchdownt egy wheel útvonal megfutása során. QB Brian Hoyer tökéletesen dobta meg a labdát, Edelman megverte az emberét és a jobboldali oldalvonalnál megcsinálta az elkapást.

 • CB Jason McCourty lenyűgöző labdaelütés mutatott be a jobboldali oldalvonalnál WR Chris Hogannel szemben. McCourty és Hogan fej-fej mellett haladt, de a védő el tudta ütni a labdát. McCourty ujj nélküli kesztyűt viselt, hogy ne tudja megragadni a vele szemben felálló elkapókat. Ezen a napon összesen két elütött passza volt és nem volt mellette elkapás. Ezzel a teljesítménnyel ő lett az elsőszámú versenytársa Eric Rowenak a kezdőpozícióért folytatott versenyben.

 • WR Cordarrelle Pattersonnak volt egy atletikus elkapása egy Brady passzból a pálya end zonejának jobb sarkában. Ez egy korrekt nap volt Pattersontól, aki az atletikusságának köszönhetően jó dolgokat csinált meg a támadósorban. Ehhez csak hozzáadódik az, hogy a speciális csapat gyakorlásain kick returner és gunner szerepben is gyakorolt

 • Az újonc CB J.C. Jackson lehalászott egy Brian Hoyer passzt a 11-11 elleni gyakorlás során. Jelenleg ő a negyedikszámú a cornerbackek között. A szintén újonc CB Keion Crossen majdnem leszedett egy feldobott labdát a goal line 4-4 elleni gyakorlás alkalmával.

 • S Devin McCourty elcsípett egy QB Danny Etling labdát a goal line 11-11 elleni gyakorlás során.
 
Észrevételek:
 • OT LaAdrian Waddle vette át Cannon helyét a támadófal jobb oldalán. Ez volt sorban a második nap, mikor Trent Brown volt a baloldali tackle. Isaiah Wynn jelenleg a negyedik a tackle rangsorban.

 • Mint csütörtökön is, a mai napon is Eric Rowe kapta az ismétlések nagy részét Stephon Gilmore túloldalán a csapatgyakorlatok során. Jason McCourty és a draftolatlan újonc J.C. Jackson voltak a következő sor.

 • A speciális egység gyakorlatai alatt, QB Tom Brady egyedül dolgozott az alábbi játékosokkal: WR Chris Hogan, WR Philip Dorsett, RB James White és TE Rob Gronkowski

 • A futók az egész edzés alatt folyamatos váltották egymást. Az ismétlések nagyjából egyenlő arányban oszlottak meg a futók között. Sony Michel, Rex Burkhead, James White, Jeremy Hill és Mike Gillislee is elegendő játékidőt kapott. Egyelőre Rex Burkhead, James White és Mike Gillislee gyakorol az kezdő támadósorral, Sony Michel pedig a második sorral.

 • Ez a nap nem volt túl jó nap Tom Brady számára, aki csupán csak 7(8?) sikeres passzt dobott 15 kísérletből a 11-11 elleni gyakorlás során. A többi QB statisztikája: Brian Hoyer 10/13 + 1 INT, Danny Etling 2/6 + 1 INT.

  Hoyer

 • Kyle Van Noy ismét egy erős napon van túl ami a passzvédekezést illeti. Már négy elütött passznál jár két edzés után.

 • TE Troy Niklas volt az egyetlen játékos aki labdát veszített a labdabiztonsági gyakorlatok során.

  Ball sec

 • OT Isaiah Wynn az edzés végefelé büntető kört futott false start miatt.

 • TE Jacob Hollisternek nem volt túl jó napja. A játékosnak volt két bosszantú dropja és emiatt nagyon frusztrált volt. Pedig nagyon jól teljesített a tavaszi edzések alatt és jól sikerült az első napja is. Muszáj jól teljesítenie, hogy elcsípje a másodikszámú tight end pozíciót.

 • WR Jordan Matthews az edzés vége előtt befejezte az edzést, de a pályán maradt. Nem tűnt úgy, mintha sérülést szerzett volna.

 • Edelman volt azt elsőszámú punt returner. WR Braxton Berrios, WR Chris Hogan, WR Riley McCarron és S Patrick Chung is gyakorolt ezen a poszton.

 • WR Cordarrelle Patterson és az újonc Keion Crossen voltak a gunnerek a punt csapatban.

 • A volt Patriots elkapó Tiquan Underwood volt az edzés vendége. Az edzés előtt csevegett egy kicsit Bill Belichickkel. Underwood egyébként most elkapóedzőként dolgozik a Lafayettenél.

Underwood

Az edzőtábor a szombati napon folytatódik. A holnapi lesz az első edzése a csapatnak teljes felszerelésben.

Források: Boston Herald / Pats Pulpit / Patriots.com

Hozzászólások

2018. 07. 27. 22:10
hopi46
Köszi balimate!
Talán az észrevételek között Bradynél mintha hiányozna egy nem szócska. :)
2018. 07. 27. 22:16
balimate
2018. 07. 27. 22:24
vodka03
Field Yates szerint Troy Niklas-t elengedtük.
2018. 07. 27. 22:32
kitalaltnev
Alig jutok szóhoz (pontosabban a klaviatúrához :), olyan izgatott-ideges vagyok, h. hosszú idő után újra ilyen cikket lehet olvasni a csapatról. Végre, köszi!
A csapatnak meg drukk, de jó lenne, ha mindenki lenyomná a tréningeket komoly sérülés nélkül.
2018. 07. 27. 23:05
hopi46
Drukkolunk mindannyian, de hát sajnos olyan még szinte sohasem volt! :(
2018. 07. 28. 18:55
kitalaltnev
Na, de talán majd most! ;)
2018. 07. 27. 22:49
cuncimp
Underwood hátulról is jól felismerhető...
2018. 07. 28. 07:34
dravait
Egyik "kedvencünk", Elandon Roberts sajna nem került most említésre, ahogy egyébként a LB sor sem, talán Van Noy kivételével - tőle amúgy én sokat várok HT-val az oldalán. Mondjuk a valódi eszésmunka a futások ellen talán mától indul el a teljes felszereléses edzésekkel, akkor meglátjuk, mit mondanak a LB sorról a szakértők.
A CB poszt szépen alakul, jónak tűnik a "copy" McCourty. :)
Hollistert viszont sajnálom, mert kellene még egy jó TE Gronk mellé, időnként helyette, remélem tényleg csak egy rossz nap, mint a GOAT-nál. Azért a filmet érdemes lesz megnézni, az első napon nagyon faxákat dobáltak a QB-k, meg persze az elkapók is villogtak - de jó volt ezt látni megint ennyi elvonás után!!!! :) :) :)
2018. 07. 28. 10:56
kalapur
marcsak ket het es meccs juhu
2018. 07. 28. 18:55
kitalaltnev
2018. 07. 28. 18:45
MemphisM
Csak Nekem hiányzik valami a front7ből?
Nem tudom mi de vmi olyasmi mint egy Harrison vagy egy Lewis vagy esetleg egy Wilfork, egy egyéniség mint az öreg Seau(RIP).
Hiányzik vmi...
2018. 07. 28. 19:57
hopi46
On July 27, 2018, WR P.Turner signed with the New England Patriots. (Britt, Mitchell "sérült", az elbocsájtott C. Hollister-t műtik. :()
2018. 07. 28. 19:58
roik092
Cody Hollister IR-re került nálunk?
2018. 07. 28. 20:01
hopi46
Igen, NF-inj jelöléssel. Mivel a waiver-ről nem vették fel, oda "raktuk".
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 2. nap bejegyzéshez