Menetrend

Edzőtábor 3. nap

2018. 07. 28. 21:40
Szerző: Increay
Kategória: Hírek, Edzőtábor
Szombaton lezajlott az idei edzőtábor harmadik napja, először teljes felszerelésben edzett a Patriots. Lássuk, mi történt a mai napon:

Mivel teljes felszerelésben edzettek a játékosok, az edzés intenzitása is teljesen különbözött az előző kettőtől, és főleg a futójátékon volt a hangsúly. A nap legjobbja Deatrich Wise Jr. lett. A fiatal DE mindenhol ott volt; először Jeremy Hillt tette egyenlővé a földdel, majd az egy-egy elleni párharcok során is remekül szerepelt, sőt, az újonc irányító - Danny Etling - passzát is leütötte a gyakorlások során. TC

Hiányzó: WR Kenny Britt (PUP). Britt a mai napon nem jelent meg az edzőpályán, kondicionáló munkát sem végzett a csapattársaival, ellentétben a csütörtöki és pénteki nappal. Információk szerint az edzőközpontban maradt, és ott kapott kezeléseket. A csapat abban bízik, hogy a hamstring-sérülése (hátsó combizom) ellenére néhány napon belül ismét érdemi edzésmunkát végezhet (Britt még a minicamp alatt sérült meg - a szerk.)

Limitáltan edzettek: WR Malcolm Mitchell (térd), WR/ST Matthew Slater (PUP), CB Jonathan Jones (PUP), CB Cyrus Jones (PUP), S Nate Ebner (PUP). Az eddigiekhez hasonlóan az edzés első része után a hátsó pályán folytattak kondicionáló edzést.

Sérülések: Az újonc cornerback Keion Crossen megsérült az edzés folyamán, nem is tért vissza, részleteket egyelőre nem lehet tudni. Sajnos történt egy másik sérülés is, DE Trey Flowersnek is hamarabb kellett befejeznie a mai napot. Egy edző társaságában hagyta el az edzőpályát, egy törölközőt szorítva az arcára. Információk szerint, valószínűleg a szemébe nyúlt az egyik társa. Ha ez igaz, akkor rendben lesz, holnap már edzhet is akár.

Észrevételek:

1. OT Trent Brown remekül teljesít eddig. Hihetetlen gyorsan mozog, pedig egy igazi szörnyetegről beszélünk. Derek Rivers ellen volt egy szép megmozdulása az edzés elején, amikor földre vitte a defensive endet. TC

2. Deatrich Wise Jr.-ról volt már szó, ha így folytatja komoly szerep hárulhat rá második szezonjában.

3. Duron Harmon két interceptiont is szerzett, mindkettőt az endzone-ban. Harmontól megszokhattuk már az eddigi szezonjaiban is a meccslezáró labdaszerzéseket, a maiak leginkább a tavalyi pittsburghi meccsen szerzett pickjeire hasonlítottak. Brady és Hoyer passzát sikerült lehalásznia a levegőből. Brady Gronkowskit vette célba a passzal, Chung remekül védekezett, Harmon pedig megszerezte a labdát.

4. DE/LB Harvey Langi kitűnt az egy-egy elleni játékok során (Cannon és Tobin ellen). Langit nagy tehetségnek tartják, sajnos tavaly ezt nem tudta megmutatni, hiszen októberben autóbalesetet szenvedett, a csapat pedig IR-re rakta a draftolatlan újoncot.

5. Az elsőkörös futónak, Sony Michelnek büntetőkört kellett futnia egy fumble után, amit a 11-11 elleni gyakorlás során vétett. A secondaryhez érve lelassított, így a safety Damarius Travis kiütötte a labdát a kezéből. Michel ezután egy szép touchdownt szerzett egy goal-line játék során.

6. A védelemnek és a támadósornak is büntetőkört kellett futnia az edzés során. Nem ma nyújtották a legjobbjukat a játékosok.

7. TE Jacob Hollister és a RB James White is végzett Bradyvel külön munkát. Ekkor Josh McDaniels volt velük az edzői stábból. Remek jel lehet ez a fiatal tight endnek, ha így folytatja szép szezonja lehet az idei. Hollister emellett a blokkolásban is jól teljesített, ami fontos a Patriotsnál.

8. Danny Etlingnek nem a mai volt a legjobb napja, a pontossággal adódtak gondjai. Összességében 3 sikeres passzal zárta a napot, 13 kísérletből.

9. Tom Brady megdobta első INT-jét a csapatgyakorlások során, 6/10-es mutatóval zárta a napot. Chris Hogan (3), Jordan Matthews (2) és Rex Burkhead kapták el a passzait. TC

10. Brian Hoyernek is volt egy eladott labdája, 12 kísérletből 9 passza volt pontos. A mai napon kevesebb passzt kíséreltek meg az irányítók, elsősorban a futójátékot gyakorolták.

11. A támadófal összeállítása nem változott, a Brown-Thuney-Andrews-Mason-Cannon ötös volt az első sor, Isaiah Wynn ismét a második sorral gyakorolt.

12. Cordarrelle Pattersonnak is jó napja volt, sok szép elkapást mutatott be, és szerzett egy touchdownt is Jason McCourty ellen.

13. Jordan Matthews is jó napot zárt, úgy tűnik megtalálták Bradyvel az összhangot. Brady az edzés egy pontján odasétált az elkapóhoz és tanácsokat adott neki.

14. Troy Niklast elküldte pénteken a csapat. Távozásának több oka is van: egyrészt nem heverte ki az előző szezonban összeszedett sérülését, illetve a teljesítménye is elmaradt attól, amit vártak tőle. Will Tye veheti át Niklas helyét, ő küzdhet Dwayne Allennel a csapatba kerülésért. A helyére a WR Paul Turner érkezett a Patriotshoz.

15. Rob Gronkowskinak ma nem volt elkapása, remekül megfogta őt a secondary.

16. TE Ryan Izzo false startja miatt az egész támadósor büntetőkört futott.

17. Burkhead, Gillislee és White kapta a legtöbb snapet a kezdőkkel, Ralph Webb pedig az újoncokkal gyakorolt.

18. Danny Shelton tűnik a legjobb DT-nek az eddigiek alapján, mind a duplázások, mind pedig egy-egy ellen remekül teljesített.

19. CB Ryan Lewisnak több elütött labdája is volt a mai edzés során.

20. A punt visszahordásokat Edelman, Chung, McCarron és Berrios gyakorolták.

21. Corey Bojorquez komoly veszélyt jelenthet Ryan Allenre, ma jobb rúgásokat produkált ellenfelénél. Stephen Gostkowski külön tippeket adott neki, hogy hogy tartsa a labdát a field goalnál. Ha Bojorquez ebben is jól teljesít, komoly harc lehet a punter pozícióért (is).

A Patriots számára vasárnap folytatódik az edzőtábor.

Forrás: Boston Herald Pats Pulpit

Képek: Patriots.com

Hozzászólások

2018. 07. 28. 22:30
dravait
Köszönjük Increay! :)

Alakul a támadóegységünk - még Mitchellnek kellene összeállni, hogy edzeni tudjon végre, dehát erre egyre kevesebb a remény, lassan el kell engednünk. :(
2018. 07. 28. 22:33
hopi46
Különösen a "másodévesek" jó szereplésének örülök! (Wise, Langi, Hollister, Ryan bravó! Fiatalok, bizonyítsatok!) :)
2018. 07. 28. 22:48
Increay
Gondoltam is rá közben, hogy ez biztos tetszeni fog ;)
2018. 07. 28. 22:59
hopi46
Megtisztelsz, hogy emlékezel néhány korábbi kommentemre! :)
2018. 07. 29. 09:04
vhs-box
Sziasztok ,koszi a beszalomokat !
Rivers jelenleteol egy sor sincs ,vagy en maradtam le valamirol?
2018. 07. 29. 10:58
hopi46
Britt kivételével mindenki! jelen volt. :)
Riverst megemlítette a cikkíró, miután T. Brown egyszer "földre vitte". :)
2018. 07. 29. 13:37
Tomk@
Én is leginkább Riverst, de leginkább Allent hiányolom. Allenről az elmúlt 3 cikkben egy szó sem esett.
2018. 07. 29. 14:54
Increay
Valószínűleg azért mert semmi érdemleges nem történt vele:) Hollister az eddigiek alapján előtte lehet a depth charton :)
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 3. nap bejegyzéshez