Menetrend

Edzőtábor 4. nap

2014. 07. 27. 20:20
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek

A hét utolsó edzését felhőszakadás miatt jó fél órával korábban kellett befejezni. A negyedik edzésnapon előtérbe került a futójáték és a gólvonalhoz közeli helyzetek gyakorlása. A főszerepet inkább az újoncok és tartalékok játszottak, mert a szokásosnál több játéklehetőséget kaptak, különösen az irányítóknál.

Jimmy Garoppolo ezúttal jobban vigyázott a passzaival, azonban a labdabiztonságán még mindig van mit javítani. Ismét elejtette a labdát egy snap után, így harmadik napja kellett büntetőkört futnia. A center most is Bryan Stork volt.

A legfontosabb hír, hogy újabb napon van túl a csapat komolyabb sérülés nélkül. Hétfőn pihenőnap vár a játékosokra.

A hiányzók névsorában nem történt változás: WR Aaron Dobson, CB Alfonzo Dennard, WR Jeremy Gallon, WR Matthew Slater (PUP); DL Dominique Easley, OL Chris Martin, LB Deontae Skinner (NFI); CB Daxton Swanson és S Jamea Thomas.

Rob Gronkowski és Tommy Kelly ismét kihagyta az ütközéssel járó feladatokat.

Történt némi változás a keretben: a két napja komolyabban megsérült Greg Orton távozott illetve Brian Tims és Cole Stanford személyében két elkapót igazoltak le.

Michael Hoomanawanui az edzés végén mintha kissé sántított volna bal lábára, de nem tűnt súlyosnak.

Válogatás a legszebb pillanatokból

1. Garoppolo rakétája találta meg Derrick Johnson elkapót a pálya közepén 7-7 ellen pontosan célozva, hogy a passzt nem érhette el sem LB Ja’Gared Davis, sem CB Justin Green.

2. Garoppolo dobott a jobb oldalvonal mentén egy mély, fade (hulló falevél) passzt egyenesen D.J. Williams tight end kezeibe, akit Michael Buchanan üldözött a LOS-tól kezdve.

3. Josh Boyce verte meg Brandon Brownert a bal szélen egy fly útvonalon (egyenes előre a gólvonal irányába top sebességgel). Ryan Mallett irányító pedig pontosan célzott és megtalálta az elkapóját. 

4. Az edzőtábor eddigi ütközése Brandon Browner nevéhez fűződik, aki James White futót ütötte ki 11-11 ellen, teljes csapatos játéknál.

Jár a pacsi

5. James Develin: Nick Caserio ódákat zengett a fullback/tight end játékáról és sokoldalúságáról. Vasárnap megint kiosztott egy hatalmas blokkot a gólvonalnál, amivel remek folyosót nyitott Stevan Ridley-nek, hogy könnyű touchdownt szerezzen.

6. Boyce: az elkapó egész nap magabiztos volt és sebességének köszönhetően többször is a védelem utolsó vonala mögé jutott. Kevésbé szép pillanata volt, amikor elesett a saját lábában egy slant passz során.

7. Malcolm Butler: a cornerback megint szerzett egy interceptiont és a fiatalok közül ő kapja mostanában a legtöbb lehetőséget.

Taslit nekik

8. Stork: ma is elrontott egy snappet Garoppolóval együtt, amiért büntetőkört kellett futnia.

9. Kenbrell Thompkins: legalább három elejtett labdája volt a nap során.

10. Cameron Fleming: a támadó falembert rendesen megforgatta Jake Bequette a pass rush feladatok során.

 
További észrevételek:

1

11. Brandon LaFellnek mintha ragasztóval lett volna bekenve a kesztyűje, úgy tapadt hozzá a labda, amikor egy lehetetlen egykezes elkapást mutatott be a pálya középső harmadában.

12. Stevan Ridley a nyáron most először hagyta el a labdát az irányítótól való átvétel közben. Garoppolóval hosszan beszélgetett Ryan Wendell egy összekavart handoff (amikor az irányító átadja a futónak a labdát a snappet követően) után.

13. Josh Kline több poszton is felbukkan a támadófalban és jelenleg ő tűnik az elsőszámú cserének a belső hármas pozíciójában. Akár a kezdő jobb guard tisztje is szerepel a pakliban nála. Sebastian Vollmer szokásos RT posztja mellett a másik szélen is kapott ma lehetőséget.

14. Darrelle Revis az eddigi négy nap során kizárólag balszélső cornerbackként játszott. Mindegy, hogy éppen zónáznak, vagy embert fognak a secondaryben, Revis helye állandó és egyetlen elkapót sem követett a felállás túloldalára. A punt return egységben is szerepelt vice-ként, a gunnerrel szemben.

15. 1-1 ellen a pass rush feladatnál Logan Mankins és Vince Wilfork küzdött meg egymással, aminek a végén Wilfork a földön végezte. A pass rush feladatokat rövidre zárta az eső, így csak egy menetre maradt elég idő. Az eredmények:

Védőfal: Chandler Jones (1-0), Vince Wilfork (0-1), Sealver Siliga (1-1), Chris Jones (1-0), Jake Bequette (1-1), Will Smith (0-1), Joe Vellano (0-1), Marcus Forston (0-1), Michael Buchanan (0-1), Zach Moore (0-1), Eathyn Manumaleuna (1-0), L.T. Tuipulotu (0-1).

Támadófal: Nate Solder (0-1), Logan Mankins (1-0), Ryan Wendell (1-0), Dan Connolly (0-1), Marcus Cannon (1-0), Sebastian Vollmer (1-0), Josh Kline (1-0), Bryan Stork (1-0), Jon Halapio (1-1), Cameron Fleming (1-1), Chris Barker (1-0), Jordan Devey (0-1), Braxton Cave (1-0).

16. Jones Gray lehet az idei „nagy” futója a csapatnak. Méretéhez képest robbanékony volt és éles irányváltásról tett tanúbizonyságot egy belső futásnál teljes csapatos gyakorlatnál.

17. James White számos alkalommal kap szerepet futó- és passzjáték során is. Mellette Shane Vereen futó létére talán a legtöbb passzal keresték az irányítók.

18. Kanorris Davis special teams játékosként teljes csapatos gyakorlatoknál nem játszott idén, de hosszan foglalkoztak vele az edzők szemtől szemben a „gunner” szerep oktatása közben.

Kis színes hírek

Cameron Gordon és Steve Beauharnais linebacker is lesre ugrott a LOS-nál, amivel kihívták Bill Belichick rosszallását is. Büntetőkör lett a vége… Az első csetepatén is túlvan a csapat. Hoomanawanui és Taylor McCuller újonc linebacker akaszkodott össze.

Forrás: Boston Globe

Kedden folytatódik az edzőtábor.

Hozzászólások

2014. 07. 27. 22:32
valacyka14
Imádom a csetepatákat :D
2014. 07. 27. 22:32
valacyka14
2014. 07. 28. 06:57
cspeti98
Sziasztok!
A mai napon volt szerencsém ellátogatni az edzötáborba, úgyhogy írok egy kis kiegészítést a cikkhez :) Számomra a legérdekesebb az volt, hogy Garoppolo sokkal magabiztosabnak tünt mint Mallett, aki elég körülményes volt sok esetben, nagyon lassan reagált az eseményekre, ezzel szemben Garoppolonak több jó megmozdulása is volt. Szerintem a nap legszebb mozdulata LaFell egykezes elkapása volt, ami pont elöttem történt. Ugyanebben a gyakorlatban Edelmannek is volt egy szép elkapása, amikor a labdát már majdnem a földröl szedte fel, ö is hatalmas tapsot kapott, bár öt és Amendolát minden elkapásért megtapsolják. Thompkins az elsö csapatban játszott sokat, de mintha ott se lett volna, sokszor eltünt azon a bizonyos szigeten :) Ha már szóba jött Revis, a mellettem ülö férfi mondta azt a gyerekének, hogy jól nézze meg a 24-est, mert ö a liga legjobb védöje, remélem ezt bebizonyitja a szezon közben. Szerintem nagyon jó lesz idén a védelmünk, mert elképesztöen erös ez a secondary, a 7-7 elleni gyakorlatoknál szinte csak 1-2 yardos passzokat sikerült végrehajtani, ráadásul a védök ezekre is odaértek és szinte esélytelen volt az elörehaladás. Két nagyon kemény ütközés is volt, az egyik a cikkben is említett Browner-féle, a másik pedig egy futójáték során, ahol ha jól láttam James Anderson próbálta megállítani Roy Finchet, és lefutott párharcnak tünt, de a RB nemes egyszerüséggel felborította a LB-t, amit a közönség hatalmas tappsal jutalmazott. Finch egyébként elég jól mozgott, nagyon robbanékonynak tünt, többször próbálták ki punt returnöknél, de én nem lennék nyugodt ha ö hordana vissza, ugyanis sokszor dadogott a kezében a labda. Én egyébként úgy érzem a ST-el se lesz probléma, Ryan Allennek egy kivételével remek puntjai voltak. Ma kifejezetten sok volt a zenés rész, nagy hangsúlyt fektettek a kommunikációra. Az edzés vége felé nagyon jó helyre kerültem, gyakorlatilag majdnem az elsö sorba, de az esö miatt sajnos nem tudtam aláírást szerezni, de ennek ellenére nagy élmény volt és aki teheti nézzen meg egy edzést!
2014. 07. 28. 10:32
MemphisM
Kösz Peti! Gratulálok hogy helyszínen nézhetted a mecset!
2014. 07. 28. 17:00
csgabor
Köszi szépen a tudósítást.Most kicsit irigykedem. :)
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 4. nap bejegyzéshez