Menetrend

Edzőtábor 4. nap

2016. 08. 01. 09:10
Szerző: Spigo
Kategória: Cikkek
Az edzőtábor negyedik napján is teljes felszerelésben edzett a csapat.

Hiányzók: WR Julian Edelman (PUP, láb), RB Dion Lewis (PUP, ACL), S Nate Ebner (rögbi), G Tre’ Jackson (PUP, térd), RG Jonathan Cooper (láb), C Bryan Stork, Shaq Mason, RT Sebastian Vollmer (PUP), WR Danny Amendola (PUP, térd és boka), TE Clay Harbor (PUP), WR Keshawn Martin, WR Nate Washington, DT Alan Branch (NFI, csípő)

Visszatérők: WR Malcolm Mitchell, RB Brandon Bolden, DT Vincent Valentine

Piros (non-contact) mezesek: CB Logan Ryan, S Duron Harmon

Megjegyzések: Cooper, Stork, és Martin mind először hiányoztak az edzőtáborban.

Észrevételek:

1. Chris Hogan vállsérülést szenvedett, mikor az edzés elején a defensive backek elleni blokkolásokat gyakorolták. Hogan visszatért a következő gyakorlatra, de pár passz elkapása után befejezte az edzést és az oldalvonal mellől figyelte azt.

2. Rob Gronkowski volt az edzés sztárja, melyet zuhogó esőben tartottak. Három passzt kapott el Tom Brady-től és kettőt Jimmy Garoppolotól, de az ünneplései voltak azok, amik feltüzelték a közönséget és a csapattársait is. Először Brady passzát kapta el Chung felett és dobta aztán a labdát a közönség sorai közé. Két játékkal később egy fade útvonal során verte meg Jamie Collinst és Devin McCourty-t és szerzett touchdownt. Ezután feldobta a labdát a levegőbe és felfelé mutató ujjal futva ünnepelt a közönség előtt.

1

3. Ezek az ünneplések gyorsan megfertőzték tight end társát, Bennettet is, aki ugyanígy ünnepelt, miután touchdownt szerzett pár játékkal később. Gronk is gyorsan ott termett és együtt tüzelték tovább a közönséget. Sőt, két játékkal később, mikor Bryce Williams szerzett touchdownt és ünnepelt a csapattársakkal, Gronk az ölébe ugrott és úgy ünnepeltek.

4 Kevin Faulk újra ott volt az edzésen és egy „Sunday Funday” pólót viselt. Edzés végén még egy kis beszédet is tartott a Patriots jelenlegi játékosainak.

5. A defensive backek kénytelenek voltak fekvőtámaszokat nyomni, miután elvesztették az 1-1 elleni gyakorlatsort az elkapók és tight endek ellen.

6. Malcom Mitchell eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta. Három Brady és két Jacoby Brissett passzt is elkapott a csapatgyakorlatok során. Mitchell két nehéz elkapást is produkált a 3-3 elleni játékokban, egyet úgy, hogy Brady passza után Justin Coleman fellökte. Az edzés utolsó két Brady passzát is ő kapta el, melyekből az egyik során teljesen szabadra játszotta magát egy seam útvonal során, ami touchdownt ért.

7. Brady 19-ből 14-szer talált a csapatgyakorlatok során. Ebből 11/14 volt az arány a 11-11 elleni játékoknál. A második csapattal gyakorolt, mikor 7-7 elleni játékokra került sor. A 11-11 ellen először a kezdőkkel gyakorolt, majd átadta a helyét és a második sorral edzett.

8. Garoppolo 28 passzkísérletéből 22 talált elkapót, de két interceptiont is dobott. 18/23 volt az arány a 11-11 elleni játékok során. Ekkor dobta az egyik interceptiont is. Egyébként mindkét interception úgy lett, hogy a labda az elkapó kezei között továbbcsúszott, szóval igazából egyik sem az ő hibája volt. Az egyik ilyet McCourty kapta el, miután a labda átcsúszott Bennett kezei között. Bennett mérgesen vágta a földhöz a sisakját a játék után. Chris Harper droppolta a másodikat, amit Brock Vereen kapott el.

9. Brisett 15 passzából 11 landolt az elkapóknál. 11-11 elleni játékok során 6/10 volt az arány. Három nem elkapott labda is egyértelműen drop volt. A zuhogó eső nagyon megnehezítette az elkapók dolgát.

10. Jamie Collinsnak, Colemannek, és Vereennek is sikerült labdát elütniük. Ahogy azt korábban írtuk, McCourty és Vereen interceptiont is szerzett.

11. Brady fantasztikus labdát dobott DeAndre Carternek, aki Cyrus Jonest verte meg 7-7 elleni játék során.

12. Garoppolo és Kyler Kerbyson is büntetőkört futott egy fumble miatt. Brissett és Andrews is kénytelen volt egy kört futni, ugyanezen ok miatt.

13. Tegnap Markus Kuhn, ma Terrance Knighton volt a kezdő falember Malcolm Brown mellett. Úgy néz ki, hogy ebből rotáció lesz, míg Brown helye nagyon biztosnak tűnik.

14. Collins majdnem interceptiont szerzett Garoppolo első passzából 11-11 elleni játékok során, de aztán Garoppolo 14 egymásutáni sikeres passzal zárta ezt a gyakorlatsort. Bár az igaz, hogy a védelem nem mindig játszott teljes erőbedobással, de a rettentően zuhogó esőben így is nagyon biztató ez a teljesítmény.

1

A következő játékosok kaptak el labdát Brady-től: Gronkowski (3), Mitchell (3), James White (3), AJ Derby (1), DeAndre Carter (1), Donald Brown (1), Bennett (1), és Bryce Williams (1).

A következő játékosok kaptak el labdát Garoppolotól: Aaron Dobson (5), Bennett (4), Brown (3), Brandon Bolden (3), Gronkowski (2), Carter (2), Joey Iosefa (1), Williams (1), és Harper (1).

A következő játékosok kaptak el labdát Brisett-től: D.J. Foster (3), Williams (2), Harper (2), Mitchell (2) and Devin Lucien (2).

Ha ma lenne az első edzőmeccs valószínűleg LaGarette Blount és Donald Brown osztanák meg a kezdő futói feladatokat. James White is csinált pár szép dolgot és Tyler Gaffney is néha megmutatja magát, de igazi ellenfél ellen kéne őt látni, hogy el lehessen dönteni mit tud. Arra még mindig várunk, hogy DJ Foster minőségi játéklehetőséget kapjon a kezdőkkel.

Holnap helyi idő szerint este 7-kor edz a csapat a Gillette Stadionban. Ez az évenkénti egyszeri edzés a stadionban a bérletesek és Foxboroughban lakók számára.

Forrás: Boston Herald

Hozzászólások

2016. 08. 01. 13:00
takirob69
https://www.youtube.com/watch?v=Ln-VZHduxMA
2016. 08. 01. 13:01
takirob69
Bocsi ezt elnéztem, ez még a 2015-ös :)
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 4. nap bejegyzéshez