Menetrend
Szavazás

Edzőtábor 6. nap

2017. 08. 03. 07:18
Szerző: AlexB.
Kategória: Edzőtábor
 Patriots túl van a hatodik napján az edzőtábornak. A csapat teljes felszerelésbe öltözött, immáron negyedszer a camp során.

Észrevételek:

1. A szerdai nap Tom Brady számára nem volt a legfényesebb, hiszen megdobta idei első interceptionjét az edzőtáborban.

2. Néhány szó a jelenlévőkről. Duron Harmon, Mike Gillislee, Malcolm Mitchell és David Jones még a tényleges edzés előtt
külön bemelegítést végeztek. Gillislee előszőr vett részt ebben mióta a csapatnál van. Harmon, aki az előző két edzést kihagyta,
fokozatos terhelést kap a lábsérülése óta.

3. Danny Amendola részt vett az edzés eleji taktikai gyakorlatokban, majd mikor a többiek az erőnléti foglalkozásra mentek,
ő elkapott néhány puntot és végignézte az edzés hátralévő részét. Az edzőtábor kezdete óta, Amendola ma volt a legaktivabb.

4. Dont'a Hightower(PUP), Alan Branch(PUP) és Andrew Jelks(NFI) nem vettek részt az edzésen.

5. Chris Hogan a jobb térdén egy jégtömlővel fejezte be az edzést. Lassan lábadozik az elmúlt pár nap néhány elkapása után.

6. Matthew Slater megsérült az edzés közepe felé és nem is tért vissza a pályára. Sérülésének pontos oka egyelőre ismeretlen.

7. Julian Edelman meghúzta a lábát miközben Tom Brady utolsó passzáért ugrott, amit Jonathan Jones behúzott interceptionnek. Valószínüleg akkor sérülhetett meg, mikor Jonesszal összeakadva a földre estek. Az eset után Edelman lebicegett a pályáról.

8. David Andrews szintén meghúzta a lábát a 11-11 elleni gyakorlás során. Ő azonban végig részt vett utána az edzésen.

9. Észrevételek az edzés során:

Tom Brady 22 passzából 13 volt sikeres, mikor idei 110. passzkísérlete után megdobta az első interceptiont,ami az utolsó momentum is volt számára aznap.
A 39 éves Brady utána magában dühöngött, és miközben az oldalvonal mellett sétált, belerúgott egy földön hagyott vállvédőbe.

10. Brady sikeres passzai:

-Edelman  5
-James White 4
-Dwayne Allen 2
-Brandin Cooks 1
-Rex Burkhead  1

11. Bradynek először volt rossz napja az edzőtábor során. Egy labdát túldobott Allen-en, kettőt pedig Allen és Cooks erőfeszítéseinek ellenére is túl szélesre dobott. Az interception alapvetően egy kicsit magas lett Edelmannek és Jones káprázatos mozdulattal szedte le azt a levegőből. A három sikertelen passz miatt Brady nagyon dühös volt, mivel a magával szemben felállított nagyon magas elvárásoknak nem felelt meg, miszerint normál esetben sikeres elkapásoknak kellett volna történnie.

12. Jimmy Garoppolo éles volt a tréning során. 13 passzából 10 lett sikeres.
-Austin Carr  4
-D.J.Foster  2
-Hogan 2
-Sam Cotton 1
-Edelman  1

13. Jacoby Brissett 8 passz kísérletéből lett sikeres.
-Tony Washington 2
-Cooks 1
-K.J. Maye 1
-Carr 1

14. Carr nevéhez fűződik a nap egyetlen dropja.

15. Malcolm Butler 2 passzt is sikeresen levédekezett, beleértve azt is, mikor az elején végig Edelmant fogta. Emelett  Butler komoly ellenfele volt Cooksnak az 1-1 elleni gyakorláson.

16. Brissettnek volt egy szörnyű incomplete-je Cotton irányába a pálya közepe felé. Cotton megnyerte a párharcát a vonalon és így azonnal szabaddá vált előtte az út az end zone felé. Brissett dobása magas volt és túlságosan befelé ment. Mindez azért volt még bosszantó mert Safety-nek híre-hamva se volt. Könnyű TD lehetett volna.

17. Jonesnak volt még egy megnyert párharca Allen-el szemben, az interceptionön kívül.

18. drtaftolatlan újonc DT Adam Butler is feltűnt néhány játék erejéig. Tényleg nagyon gyors és együtt dolgozhatott a kezdő védelemmel.

19. Harvey Langi és Deatrich Wise szintén folytatták a munkát a kezdőkkel az egymást követő második napon is.

20. Hogan bemutatott egy szépségdíjas elkapást Eric Rowe-val szemben. A passzt Garoppolo dobta az oldalvonal mentén.

21. Derek Rivers sack-elhette volna Garoppolot, ha ez megengedett lenne a 11-11 elleni játékban. Rivers előtte LaAdrian Waddle-t verte meg.

22. Joe Thuney a nap legjobb 1-1 elleni játékát mutatta be Trey Flowers ellen.

23. Brady túldobta Cooks-ot egy 50 yard körüli mélységi passz során, szóval még a csapat leggyorsabb elkapóját is túl lehet dobni.

24. Garoppolo egyik legjobb dobása egy tökéletes TD volt Carr-nak a végzóna bal sarkába. A labda két devensive back fölött is átszállt.

25. Brady legjobb dobása  egy könnyű passz volt White-nak,az oldalvonal mentén az end zone-ig. Kettőjüknek volt még egy szép megmozdulása, ahol White, Kyle Van Noy-t csapta be.

26. Rob Ninkovich is megjelent és a védelemmel dolgozott az edzés során. Matt Patricia társaságában jött ki a pályára és végig ott is maradt. Később azt nyilatkozta, hogy nem hivatalos edzői minőségben volt ott.

27. Patriots holnap 9.15 től tartja a következő edzését,melyen nézők is résztvehetnek.

Forrás: Boston Herald

Képek: Boston Herald
 

Hozzászólások

2017. 08. 03. 14:16
lesliemus
2017. 08. 03. 14:16
komzoz65
A mai napon az első bejegyzés nem lehet más. minthogy TB 40, sok boldogságot! Még többet, mert az nekünk is jó!
2017. 08. 03. 14:17
komzoz65
Mire megírtam 2. lett, de az első is rendben volt.
2017. 08. 03. 18:34
max350
Boldog szülinapot!
Remélem még Gronk unokájának is ad a CSAPAT-nál TD passzt!!! :)
2017. 08. 03. 23:50
hopi46
6 edzés és 11 sérült/nem teljesen egészséges (Branch, Hightower, Jelks, Hogan, Mitchell, Gillislee, Harmon, JE, Slater, C Hollister, D. Jones) játékosunk van/lett. :) Ehhez képest az "öreg" első INT-je bakfitty.
2017. 08. 04. 11:42
mgabor74
Egy szavunk nem lehet ezzel kapcsolatban. A legtöbb csapatnál már van olyan 53-ba szinte biztos bejutó játékos aki egész szezonra kidőlt. A Baltimore vagy Los Angeles (a Rams és a Chargers is) drukkerek szerintem pl örömmel cserélnének velünk e téren.
2017. 08. 04. 12:50
hopi46
Az igaz hogy Flacco "nyűglődik", Pitta már régen kiesett és Wallner eltiltva, de ezen kívül semmi bajuk. A Chargers és a Rams sérülés listája üres (a wiki szerint).
Persze mi sem raktunk fel senkit az említettekből és még messze a szezonkezdet.
2017. 08. 04. 13:13
nszgergo
ezen kívül semmi bajuk? :) van ott Baltimore-ben még CB1 meg RB IR is elárulom :) + igazából az össze TE, ez csak ami fejből beugrik. A visszavonulókról nem is beszélve, pl vmelyik támadófalember. Ramsnél is van kezdő G, meg Easley akinek már szakadt is a térdszalagja.
A Chargers-t meg hagyjuk már, megeszem a kalapom, ha ott mindenki egészséges (nem az) még a tavalyi Wr-ek sem épültek fel (nem edzőtáboroznak), de lehet az első körös WR-jük sem fog játszani idén :O
2017. 08. 04. 14:58
cspeti98
A 2 top pickjükből az egyik mindenét szétszakította a térdében, örülhet ha jövőre játszik, a másik meg lehet szintén kihagyja a szezont. Amik nálunk vannak sérülések elég elhanyagolhatóak.
2017. 08. 04. 15:03
topin
Csoportriválisnál is hullanak, a delfineknél RB1,QB,LT sérült meg egy nap alatt..Szóval mi nem panaszkodhatunk egyáltalán.
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 6. nap bejegyzéshez