Menetrend

Edzőtábor 6. nap

2018. 08. 01. 22:50
Szerző: Increay
Kategória: Hírek, Edzőtábor
Szerdán lezajlott az edzőtábor hatodik napja, ismét teljes felszerelésben. Ma sajnos a sérülések játszották a főszerepet. Nézzük, mi történt a mai edzés során!

Az idei elsőkörös futónak - Sony Michelnek - és Marcus Cannonnak is idő előtt kellett elhagynia a pályát. Michel egy csapatgyakorlás során szenvedett sérülést, először a sátorban vizsgálták, majd az egyik edzővel hagyta el a pályát. Ami bizakodásra adhat okot, az az, hogy nem bicegve ment az öltöző felé. Marcus Cannon nem először sérül meg az edzőtábor során, így lehetséges, hogy erre sérült rá. A helyét LaAdrian Waddle vette át a jobboldalon.TC

Hiányzó: WR Jordan Matthews (őt később el is küldte a Patriots)

Limitáltan edzettek: WR Malcolm Mitchell (térd), RB Mike Gillislee, CB Keion Crossen (hát), WR Kenny Britt (PUP), WR/ST Matthew Slater (PUP), S Nate Ebner (PUP), CB Cyrus Jones (PUP), CB Jonathan Jones (PUP). Mindannyian a hátsó pályán végeztek kondicionáló edzést.

Észrevételek:

1. Deatrich Wise Jr. lehet az idei szezon egyik nagy "BOOM"-ja. Trey Flowers túloldalán játszva ismét remekül teljesített. Ha így folytatja, mind passz, mind futás ellen fent lehet a pályán.

2. A mai napon ismét a futójáték kapott nagyobb szerepet.

3. Brady a mai napot 11 sikeres passzal zárta, 13 kísérletből. Labdát kaptak tőle: James White (3), Rob Gronkowski (2), Jacob Hollister (2), Jeremy Hill (2), Rex Burkhead (1) és Phillip Dorsett (1). Első négy passzát a futók kapták el, valamint az edzést 8 sikeres átadással zárta. Első sikertelen passza egy screen játéknál volt, a másodikat pedig Gilmore ütötte el Hogan elől.TC

4. Brian Hoyer is remek napot zárt, mindössze 3 sikertelen passza volt, 16 kísérletből. Danny Etlingnek ma nem volt passzkísérlete.

5. Rex Burkhead ma a puntok visszahordását is gyakorolta, ő is eséllyel pályázhat erre a szerepre, amíg Edelman eltiltása tart.

6. Gronkowskit ma újra megtalálta Brady a passzaival, előbb a linebacker sort verte meg az elkapás során, majd Chung volt tehetetlen vele szemben.

7. Nagyon úgy néz ki, hogy a harmadik TE pozícióért Dwayne Allen és Will Tye küzd majd meg. Tye-nak ma egy elkapása volt (Hoyer passzából).

8. Keionta Davis defensive end is keményen küzd a rosteren maradásért. A fiatal védőjátékos az előző szezont NFI listán töltötte, most esélyt kap a bizonyításra. Rá mindenképpen érdemes lesz figyelni az előszezon mérkőzések során. A safety, Eddie Pleasant is egyre több snapet kap az edzések során.

9. Keion Crossen sérülésével, az újonc safety, A.J. Moore állt fel gunner pozícióban.

10. Ryan Lewis egyre jobb teljesítménnyel rukkol elő. Ma egy elütött labdát jegyzett Gronkowskival szemben, ami a nap játékának is beillik. Hétfőn egy interceptionje és egy elütött labdája is volt.

11. Eric Rowe egyelőre jobban teljesít, mint a nyár eleji edzések során, ennek köszönhetően ő most a második számú CB a csapatban.

12. Amíg a védőfal és a támadófal egymás ellen gyakorolt, Brady White-tal, Dorsettel és Hogannel félrevonultan gyakorolt.

13. Stephon Gilmore gyönyörűen védekezett le egy Brady-passzt, ami Hogan felé tartott. Később Hogan az újonc J.C. Jacksont verte meg az egy-egy elleni játékok során - egy hosszú és pontos labdát dobott Brady, amivel Hogan meg sem állt a célterületig.TC

14. Dorsett egy szép elkapást mutatott be Gilmore-on a csapatgyakorlások során.

15. OT Trent Brown folytatja remek szereplését, ma Adrian Clayborn volt a szenvedő fél, az egy-egy elleni gyakorláson. Waddle és Van Noy akaszkodott össze egymással, de semmi komoly dolog nem történt.

A Patriots számára csütörtökön folytatódik az edzőtábor.

Forrás: Boston Herald

Képek: Boston Herald Patriots.com

Hozzászólások

2018. 08. 01. 23:00
Farkas Joe
Trent Brown egyelőre nagyon adja, pedig milyen simán lemondott róla a 49ers. Ehhez képest könnyen lehet, hogy Pro-Browl szezont fut.
2018. 08. 02. 02:22
cspeti98
Nem illett a blokkolási sémájukba és lejáró szerződése volt, nekik nem volt értelme megtartani, nekünk viszont nagyon jól jött (pedig voltak páran akik hülyeségnek tartották a tradet :))
2018. 08. 01. 23:00
rolly79
Köszi a cikket!
Jó hírek - rossz hírek...
Én szeretném azt a Boom-ot nagyon!;)
2018. 08. 02. 01:19
TMR
úgy néz ki Matthews csak IR-re került, nem lett elküldve
2018. 08. 02. 06:59
dravait
Dorsett egyre jobb a hírek szerint. Még Gimlore se tudja megállítani (pedig ő aztán bombaformában van), ez számomra nagyon bíztató jel. Remélem az elkapó remek formát fog idén mutatni és TB12 is ad neki komoly esélyt a bizonyításra pár pontos passzal. Tavaly is volt egy-két villanása, idén már kulcsjátékos lehet belőle.
A védelmünkről egyre jobb a kép, persze ezek még edzések, meglátjuk az éles bevetéseken az ellenfelek mennyire tudják őket felülmúlni - remélem semennyire. A LB sor még mindig nem tiszta, arról kevesebb hírt kapunk, ott van még tisztázni való, nemsokára az is kiderül. Fontos lesz jövő pénteken az első felkészülési meccs, hogy kik fognak játszani és kik nem ebben a pozícióban...
2018. 08. 02. 07:02
dravait
Ja, és a Cannon újabb sérülés már több, mint aggasztó, ha vissza is jön, gyakorlatilag állandó bizonytalanság lesz, hogy mikor sérül rá újra. Én nagyon sajnálom őt, mert óriásit fejlődött és a karrierje pont kezdett igazán felívelni - végtelenül szurkolok neki, hogy meg tudjon maradni...
2018. 08. 02. 07:57
vicgeordie
Hollister már egyértelműen második számú TE? (csak hogy írtátok hogy a harmadik helyért küzd Allen és Tye)
2018. 08. 02. 09:02
balimate
Egyelőre én úgy gondolom mindenképpen második a sorban. A sokoldalúsága Allen elé helyezi. Én személy szerint örülnék ha Allen jutna be harmadikként. Tavaly brutálisan blokkolt. Gondolom kint is azon dolgoznak,hogy Allent jobban be tudják vonni a passzjátékba. Ha Allen távozna tőlünk, akkor lenne rá szerintem jó cserepartner.
2018. 08. 02. 09:52
takirob69
6 edzésnapot követően a sikeres elkapások száma TB passzaiból:

Hogan 10
Hollister 9
Dorsett 9
Allen 8
Gronk 6
Burkhead 6
White 6
Edelman 4
Patterson 3
Matthews 2
Michel 2
Hill 2
Develin 1
Bolden 1
McCarron 1
Gillislee 1

2018. 08. 02. 13:06
Arnold Patsenegger
Michelről van valami hír? Mennyire komoly a sérülése?
2018. 08. 02. 15:29
Increay
No sign of Sony Michel or Marcus Cannon as practice gets started. - ezek szerint nincsenek ott ma az edzésen. Este jön majd a cikk, ha addig kiderül valami, akkor ott olvasható lesz:)
2018. 08. 02. 13:18
hopi46
Kicsit OFF:
A Patspulpiton van egy viszonylag hosszú cikk Develin hasznosságáról, sokoldalúságáról és "focieszességéről" meccsvideó részletekkel illusztrálva. Ha valakit érdekel:
https://www.patspulpit.com/2018/8/1/17634496/how-fullback-james-develin-gives-new-england-patriots-a-winning-edge
2018. 08. 02. 14:55
Baal
Kicsit off de érdekes
Espn újra csinálta a 2015-ös draftot, ami annyit jelent hogy a mai értékük szerint draftolta az akkori újoncokat. 3 mostani pats játékos is elsőkörös lett.
Trey Flowers 8. helyen!!!, Shelton 18., M. Brown 22.
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 6. nap bejegyzéshez