Menetrend

Edzőtábor 7. nap

2018. 08. 02. 20:27
Szerző: balimate
Kategória: Hírek, Edzőtábor

Mai napon lement az edzőtábor hetedik napja. A védelem továbbra is odateszi magát. Patterson újra villant és még egy kis móka is belefért a mai napba.

Közeledve a csütörtöki edzés végéhez, Bill Belichick felkínált egy kis bónuszt a védelem játékosainak. Két lehetőséget kapta arra, hogy a védők a támadósorban lépjenek pályára. Egyik próbálkozás sem ment jól. A védelem és a támadósor megcserélték a szerepeket azért, hogy védők kétszer próbálkozhassanak gólvonal szituációban. Ennek a mókának két sikertelen passz játék lett a vége. Az első szituációban egy futónak adott labdával próbálkoztak, amikor Patrick Chung löbbölte át a labdát Duron Harmonnak, aki kétségbeesetten belefutott a tömegbe, amelynek Devin McCourty is részese volt. A következő próbálkozás alkalmával Chung hibázta el Eric Rowet flat útvonalon.

FUN

„Sok játékunk volt, de nyilvánvaló, hogy a „védelem” készen állt ezekre”. Úgy gondolom, hogy ők három emberrel támadtak és nyolc játékosuk védekezett zónában. Nekünk több emberfogó jutot ott egy játékosra” – nyilatkozta Harmon
Harmon azt is tudja, hogy miért mentek rosszul a dolgok. „Mi Stephet (Gilmore) akartuk, mint irányító. Steph  középiskolában még irányítót játszott. A South Carolinaban rengeteg snapet kapott wild catben,de ő most mindenképpen elkapót akart játszani.

A mókázás után lássuk, hogy mit érdemes tudni még a csütörtöki edzésről!

Hiányzó: RB Sony Mchel (első hiányzása miután elhagyta szerdán az edzést); OT Marcus Cannon (szintén első hiányzása miután elhagyta szerdán az edzést); OL Nate Theaker (első hiányzása)

PUP listások: WR Kenny Britt, CB Cyrus Jones, CB Jonathan Jones, S Nate Ebner

Aki megjelent, de nem vett részt az edzésen: WR Malcolm Mitchell és CB Keion Crossen az alsó edzőpályán végzett kondicionáló edzést.

Visszatérők: RB Mike Gillislee (vörös non-contact mezben edzett, három kihagyott edzés után), WR Matthew Slater lekerült PUP listáról

TÁMADÓK


Az edzés fénypontjai:

 • WR Cordarrelle Patterson lenyomott egy egykezes elkapást az oldalvonal mellett CB Jason McCourty ellen az 1-1 ellen gyakorlás során. A labda gyors és magas „back shoulder” passz volt Bradytől, de Pattersonnak sikerült nyújtózkodva, jobb kézzel elérnie a labdát.

 • A 11-11 elleni gyakorlás során, Patterson átnyargalt az egész secondaryn egy hosszú touchdownért, egy post útvonal végén. S Jordan Richards volt legközelebb a védők közül,de nem volt esélye. Patterson levágta a labdát a földre a labdát, amikor a végzónába ért. Majd kezeit felemelve biztatta a tömeget azlrt, hogy még nagyobb üdvrivalgást csikarjon ki belőlük.

 • Nagyon erős edzésen van túl Phillip Dorsett, aki számos passzt húzott be. Megverte CB Ryan Lewist egy deep corner útvonalon, majd átverte Eric Rowet egy mélységi útvonalon. Dorsett, akinek tavaly csak 12 elkapott passza volt 400 snap alatt, úgy néz ki, hogy jelentős előrelépést tett ezen a nyáron. Ez az edzés volt talán az eddigi legjobb napja az edzőtáborban.

 • LB Kyle Van Noy is egy igazán erős edzésnapot élt át. Van Noy eddig kiemelkedett passz elleni védekezésben. A csütörtöki edzésnapot ott folytatta, ahol szerdán abbahagyta. Leütött egy Tom Brady által elengedett back shoulder passzt, ami az end zoneban TE Jacob Hollistert vette célba

 • OT Trent Brown ismét villantott az 1-1 elleni küzdelmek során.  Könnyedén megfogta DE Adrian Claybornt.

 • 11-11 elleni gyakorlás alatt, Clayborn szerzett volna sacket éles körülmények között Tom Bradyn. LB Dont’A Hightower is sacket szerezhetett volna egy másik játékban. Tom Brady találta meg egy tökéletes labdával RB James Whiteot, S Devin McCourty és S Duron Harmon között.
VÉDELEM

Észrevételek:
 • RB Mike Gillislee a mai edzésen vörös non-contact mezt viselt és kihagyta a csapatgyakorlatokat. Azt nyilatkozta,hogy reményei szerint a következő edzésen már teljes edzésmunkát fog tudni végezni. Gillislee eddig kihagyta a vasárnapi, a hétfői és a szerdai edzést.

 • OL Jason King lábsérülést szenvedett az edzés alatt és már nem is tért vissza az edzésre

 • CB Jason McCourty pár játékra, mint CB Eric Rowe párja állt fel a védelemben. Ennek nem volt különösebb oka, csak Stephon Gilmore a 11-11 elleni gyakorlás során kapott egy kis szusszanásnyi időt.

 • Stephon Gilmore ismét elütött labdával jelentkezik. Most Chris Hogan elől ütött el egy mély labdát.

 • Trey Flower, Deatrich Wise, Adam Butler, Lawrence Guy, Danny Shelton, Malcom Brown és Adrian Clayborn alkották a védőfal rotációját.

  VÉDELEM2

 • A Patriots leigazolta a szabadügynök FB Henry Poggit. Ő fogja viselni a 48-as mezt.

 • Brady a mai napot 11/13-as passzmutatóval zárta a 11-11 elleni gyakorlatoknál. Ez az eddig legjobb százalékos mutatója az edzőtáborban.


Forrás:Boston Herald / Pats Pulpit

Hozzászólások

2018. 08. 02. 21:03
cspeti98
Az ég kél, a fű zöld, biztos az elkapás ha Richards a legközelebbi védő. :D

Ahhoz képest, hogy itt szörnyű játszani, elég jó poénok vannak edzéseken.
2018. 08. 02. 21:07
balimate
Őszintén mondom...kiráz a hideg még a nevének az említésétől is. Amikor olvastam, hogy benne volt az elkapásban...már meg sem lepődtem :D
2018. 08. 04. 21:55
pm11
Mikor sírnak, hogy szar itt jatszani akkor mindig eszembe jut, hogy ez az NFL vazze es nem a Máltai szeretetszolgálat. Itt CSAK az eredmény szamit es semmi mas...
Néha komolyan nem ertem sírást mert ha még nyernek velünk akkor azt persze mutogatják ahol csak lehet...
2018. 08. 02. 21:23
hopi46
A BH "napi edzés díjai":
Stud: Dorsett
Dud: Bowonko
Play: Patterson
2018. 08. 03. 08:36
hispanic
Dorsett!????
Sokat beszéltünk róla, hogy ő lesz az új Brandin Cooks.
És lassan bizonyítja is!
A gyorsasága abszolút Cooks szintű, és még jobban oda is fogja tenni magát a nehéz helyzetekben.
Nagy reményeket fűzök hozzá!????
2018. 08. 03. 10:51
bradycardia
Kicsit off:

Happy birthday TB12!

Valaki át tudná neki adni?
2018. 08. 03. 12:35
dravait
Hát ha itt összedobjátok az útiköltséget, akkor én abszolút önzetlenül vállalkozom arra, hogy elviszem neki a csapat jókívánságait... :) :) :)
2018. 08. 03. 18:40
TMR
ha vizibiciklivel mész...
2018. 08. 03. 21:23
joeflame
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 7. nap bejegyzéshez