Menetrend

Edzőtábor 8. nap

2014. 08. 02. 18:12
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A Patriots tegnap este a Gillette Stadionban tartotta az edzését, 22886 szezonbérlettel rendelkező, valamint Foxboroughban élő szurkoló előtt.

Főleg a cserék dolgoztak: A jelenlévők nem láttak túl sokat a kezdőkből, ugyanis az edzés főleg a cserejátékosokra koncentrálódott. A csapat vasárnap Washingtonba utazik, ahol hétfőtől szerdáig a Redskins játékosaival fognak közös edzést tartani. Csütörtökön pedig jön az első előszezon mérkőzés. Míg az edzésen valószínűleg főleg mindkét csapat kezdőjátékosai fognak egymásnak feszülni, addig magán a mérkőzésen inkább a cserejátékosok fognak több időt kapni.
edzés

Kiemelkedő speciális csapatrész gyakorlás: A speciális csapategység sokat gyakorolta a punt fogadását, de egy idő után főleg a kickoffra koncentráltak. Free kicks/safety kicks, onside kicks és további kirúgási lehetőségek voltak a fókuszban. A safety Patrick Chung és az elkapó Brandon LaFell volt főként a visszahordó.
edzés

Ki nyerte az 1-az-1 elleni csatákat? Míg a kezdők az edzés nagyrészében a partvonal mellől figyelték az eseményeket, a csere támadó és védekező falemberek sokat gyakoroltak. Az újonc DE Zach Moore megmutatta, hogy nagy potenciál van benne, amikor a szintén újonc Cameron Fleming karjai alatt talált utat magának. Ezután a másodéves Chris Bakerst is megverte. A másodéves DL Marcus Forston szintén megmutatta agresszivitását, amikor kellő gyorsasággal támadta Fleminget és az újonc OT Jordan Devey-t. Az újonc Jon Halapio volt az, aki leginkább konzisztens játékot mutatott be és akit nem nagyon sikerült a DL-eknek megverniük.
edzés

Ty Law és csapata visszatért a Gillette Stadionba: Miután a CB Ty Law-t beiktatták a Patirots Hall of Fame csarnokába, ő és más korábbi Patriots játékosok a partonval mellől figyelték az edzést. Bill Belichick és Tom Brady az edzés nagyrészét Ty Law, a korábbi safety-k Lawyer Milloy és Rodney Harrison, valamint az elkapó Troy Brown és a tulajdonos Robert Kraft társaságában töltötte. Az edzés után Belichick elmondta, hogy nagyon jó érzés volt a korábbi játékosokat a pálya szélén látni.
edzés

Rövid feljegyzések: A TE Rob Gronkowski a többi TE-vel egyetemben a blokkolást gyakorolta, ami által a lábai is egyre erősebbek lehetnek... Az elkapó Derrick Jonhson elejtett néhány passzt, beleértve egy szépen megküldött passzt az irányító Jimmy Garoppolo-tól az end zone környékén... A DL Marcus Forston, aki igen aktív volt a mai edzésen, szépen megállított egy futást is... Ma ismét előkerültek az ütők, ezzel is megnehezítve az irányítók látási esélyeit... A CB Logan Ryan IT-t szerzett, amikor Ryan Mallett a TE D.J. Williams-nek próbálta a labdát eljuttatni... Zach Moore is nagyon kemény volt ma, főleg amikor a zsebet áttörve arra késztette az irányító Garoppolot, hogy túldobja a futó Stephen Houstont... Mallett, aki nem a futóképességeiről ismert, szépen szabadult meg a nyomástól és futva dobott egy TD-t a 11-a-11 elleni gyakorláson... A futó Stevan Ridley egy elég látványos egykezes elkapást mutatott be... Houston bebizonyította, hogy milyen jó helyzetfelismerése van, amikor is megtalálta a helyet a guard és a tackle között a 11-a-11 elleni gyakorláson... A LB Taylor McCuller, aki feltűnt fullback-ként is, elkapott egy TD-t Mallett passzából... A punter Ryan Allen egy tökéletes, 5 yardon belül landoló puntot mutatott be... Az elkapó Julian Edelman és Cole Stanford, a futó Brandon Bolden, a TE Justin Jones és D.J. Williams is el-el ejtett 1-1 labdát.... A DL Sealver Siliga látványosan megállított egy futást... Az újonc CB Malcolm Butler szépen levédekezett egy Garoppolo-passzt Derrick Johnsonnak...
edzés

Aki visszatért: Senki.

Új hiányzó: Nem volt.

Akik nem edzettek: elkapó Aaron Dobson (láb/PUP), center Bryan Stork (láb, az 5. edzésen sérült meg), linebacker Deontae Skinner (non-football-injury list), offensive tackle Chris Martin (non-football-injury list), defensive lineman Dominique Easley (non-football-injury list), elkapó Jeremy Gallon (ismeretlen/PUP), defensive back Jemea Thomas (ismeretlen, csak az első edzésen vett részt), tight end Michael Hoomanawanui (ismeretlen, csak az első 4 edzésen vett részt), linebacker Cameron Gordon (ismeretlen, az első 6 edzésen vett részt).

Látott mai sérülések: Az újonc futó Roy Finch a safety Kanorris Davis-szel ütközött, egy ideig lent maradt a földön, majd magától lebicegett. Később az öltözőbe ment és már nem is tért vissza.

Forrás: ESPNBoston

Hozzászólások

2014. 08. 02. 18:38
Tomano2001
Végre Gronk is bl
2014. 08. 02. 18:39
Tomano2001
2014. 08. 03. 07:27
ArsnL
Ha ezen a napon inkább csak a cserék játszottak, akkor Ridley backup lett és Vereen lesz az első számú RB, vagy inkább azt mutatja h mind a 4 RB-nk közel azonos szinten van és nincs egyértelműen kijelentve ki a kezdő, pre-season-ben lehet megdolgozni érte
2014. 08. 03. 09:01
MemphisM
Bennem is ez merült fel. Csak találgatni tudnék de nem akarok.
2014. 08. 03. 11:26
A patriots.com beszámolójában volt olyan megjegyzés, hogy több háromemberes védőfalat is használ a csapat újabban, és ezen a napon Chris Jones/Will Smith, Wilfork és Tommy Kelly volt a védőfal, Mayo és Collins a két ILB, Ninko és Hightower a két OLB.
Könnyen elképzelhető, hogy a cserék domináltak megjegyzés a 7-7 ill. 11-11 elleni csapatfeladatokra vonatkozik.

Szóval én nem tulajdonítanék nagy jelentőséget az inkább a cserék szerepeltek megjegyzésnek. Könnyen lehet, hogy Ridley elkapása még egy pozíciós feladat közben született.

Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy ha futó és elkapó képességeket nézzük, akkor magasan Vereen a legjobb futó a csapatban, csak valami miatt a "hagyományos" futásokra nem használja JMD. Pl. a Bills ellen a tavalyi idénynyitót leszámítva, ahol 7 elkapásból 58 yard mellett 14 futásból 101 yardot is összehozott (csak 21 yard volt a leghosszabb).
2014. 08. 03. 20:28
Gordon
A fenti felállásban pihenne Chandler Jones.
Meglepődnék ha Connoly és Wendell közül mindkettő az 53ba kerülne. Kline vagy Cannon megy kezdő RG-be szerintem.
2014. 08. 03. 20:26
nosbiglem
http://www.csnne.com/blog/patriots-talk/patriots-release-unofficial-depth-chart
2014. 08. 03. 20:43
Az NFL kötelezi a depth chartok kiadására a klubokat. Nem tudom más csapatnál ki állítja össze, de a Patsnél a médiakapcsolatokért felelős osztály. Szakmai, szurkolói értéke nulla.

Itt egy jobb kép: http://ow.ly/i/6r4n4/original

Csak egy példa a nemhivatalos depth chart minőségéhez:

Ha azon felülemelkedik az ember, hogy minek van két RB a "kezdőben" érdekes felfedezést lehet tenni:

Jones Gray Ridley mellett a másik nagy futója a csapatnak, tehát teljesen logikus, hogy Vereen cseréje. Ugyanez igaz Finchre is, aki meg a Ridley oszlopba került. Már ha nem kalapból húzták a neveket, hanem próbáltak valami rációt belevinni a két RB oszloppal (1-inkább csak futók, 2-passz elkapó futók). Ennek a depth chartnak, amelynek az eredetijét még a patriots.comon nem találtam meg, de a Redskins meccs előtt már elérhető lesz a meccsfüzetben a legérdekesebb része a nevek alatt szokott lenni, ugyanis minden évben ott szerepel a problémás nevű játékosokhoz a kiejtés segéd. ;)
2014. 08. 03. 21:20
nosbiglem
2014. 08. 04. 20:05
nosbiglem
Dalton horror szerződést kapott! Flacco 2.0
2014. 08. 04. 20:47
Flacco legalább nyert már valamit. Daltonnál ezt semmi sem indokolta.

Ezt januárban írtam róla: http://bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/cincinnati_bengals?oldal=10#1004739

Pont az ellenkezője történt, mint amit akkor/most is jó megoldásnak tartok. Szkeptikus vagyok. Túl sok a kérdőjel. Korai és érthetetlen hosszabbítás.
2014. 08. 05. 01:33
nosbiglem
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 8. nap bejegyzéshez