Menetrend
Szavazás

Edzőtábor 8. nap

2015. 08. 08. 20:13
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A Patriots teljesítette 8. edzését pénteken, amit ezúttal is, összességében 5. alkalommal teljes védőfelszerelésben végeztek.

Hiányzók: QB Matt Flynn, WR Julian Edelman, WR Aaron Dobson, WR Matthew Slater, WR Brandon LaFell, RB Dion Lewis, RB Tyler Gaffney, LB Matt Wells, LB Dane Fletcher, LB Eric Martin, LB Darius Fleming, LB Chris White, OL Marcus Cannon, OL Ryan Wendell, OL Caylin Hauptmann, DT Joe Vellano, TE Jimmay Mundine, WR Brian Tyms, TE Scott Chandler, DT Chris Jones, DT Alan Branch

Először maradt távol az edzéstől: Wells, Martin, Mundine, Chandler

Visszatérő: nincs

Piros mezes: LB Dont'a Hightower

A nap játékosa: WR Brandon Gibson

Tom Brady 27 sikeres átadást ért el 34 passzból a nap folyamán, de megdobta 2. INT-jét az edzőtábor során. 11 passzából 9 volt jó a 7-7 elleni, 23 passzából 18 volt jó a 11-11 elleni csapatgyakorlatok során. Azt labdaeladás a 7-7 elleni gyakorlat során történt.

Jimmy Garoppolo 30 passzából csak 17 volt ezúttal eredményes, illetve ő is dobott egy INT-et. 7 passzából 3 volt jó a 7-7 elleni, 23 passzából 14 volt jó a 11-11 elleni csapatgyakorlatok során. A 11-11 elleni játék során adta el a labdát.

A következő játékosok szereztek elkapást Brady passzából: Brandon Gibson (7), Rob Gronkowski (4), Danny Amendola (4), Brandon Bolden (3), James White (2), Michael Hoomanawanui (2), Josh Boyce (2), Jonas Gray (1), Chris Harper (1) és Travaris Cadet (1).

Illetve Garoppolo passzából: Jonathan Krause (3), Michael Hoomanawanui (2), Chris Harper (2), James White (2), Jonas Gray (2), Danny Amendola (1), Josh Boyce (1), Brandon Gibson (1), James Develin (1), TravarisCadet (1) and Zach D’Orazio (1).

Gibson 11 labdát kapott el Brady passzából az utóbbi két napban, miután az első hat edzés alatt csak 4-et. Mind a 7 felé dobott labdát elkapta ma, tehát a lehető legtöbbet hozta ki a lehetőségből amit a sérülések miatt kapott.Brady 7 sikertelen átadásából 4-nél Gronk volt a célpont, amik közül kettő ő ejtett el, egy pedig az a bizonyos INT volt. Boyce-nak kétszer, Krause-nak egyszer dobott pontatlan labdát.

Jó napja volt pár védőjátékosnak. Devin McCourty Brady, míg Harmon Garoppolo passzát szerezte meg. Nate Ebner is elkapta Brady egyik passzát, ami Amendola kezeit érintve csípett el, azonban a bírók sárga zászlót dobtak a védelemre, 'holding' miatt.

A következő védők jegyeztek passzvédekezést az edzés során: Darryl Roberts (2), Bradley Fletcher (2), Nate Ebner (1). Roberts egyik védekezése különösen szép volt, Amendola elől ütött el egy labdát vetődés közben.

Geneo Grissom kiütötte White kezéből a labdát futógyakorlatok során. Pár játékkal később Xzavier Dickson tette ugyanezt Eric Kettanival szemben.

Meggyőző győzelmet aratott Malcom Butler Tre' Jackson, Jabaal Sheard pedig Cameron Fleming ellenében az 1-1 elleni gyakorlatok során.A 11-11 elleni csapatgyakorlatok során Chandler Jones és Jabaal Sheard is sackkelte volna Brady-t, ha ez megengedett lenne.

Dominique Easley is keresztülgázolt a támadófalon, amivel gyors passzra kényszerítette az irányítót. Ez zsinórban a 2. nap, amikor kitűnt Easley a 11-11 elleni gyakorlatok során.

A Brady-Boyce páros a tegnapi nap után ma is sikeresen összehozott egy hátsó vállhoz érkező passzt.

Gibsonnak volt egy vetődéses elkapása Butler őrizete alatt 11-11 elleni játék során. Majd megverte őt még egyszer, amivel TD-t szerzett a veterán elkapó. Nem ez volt Butler legjobb napja.

Jamie Collins is sackelte volna Brady-t egy későbbi 11-11 elleni játék során.Harmon gyönyörű játékot hozott össze, amikor bevetődött az elkapó elé és megkaparintotta Garoppolo passzát, de meg kell dicsérni Rufus Johnsont is, aki menekülésre kényszerítette az irányítót a játék során.

Krause-nak meggyűlt a baja az elejtett labdákkal, de Garoppolo utolsó 5 sikeres passzából 3-szor is ő volt a célpont.

Harper 7-7 elleni játék során ért el TD-t Brady passzából, Butlert verte meg.

Gronk szerzett TD-t Brady átadásából Tavon Wilson őrizete alatt.

White-nak volt egy hihetetlen egykezes elkapása a 11-11 elleni csapatgyakorlatok során.

Bolden kapott sok lehetőséget a passzjátékban Brady irányítása alatt. Úgy tűnik ő a legjobb a ha az irányító megvédéséről van szó, míg Cadet és White a jobb elkapók.

Garoppolo első 3 passzát az edzés során Gibson, White és Boyce felé szálltak, de mindhárman elejtették azt.

Amendola vetődve kapott el egy labdát Logan Ryan mellett, amivel TD-t szerzett Garoppolo passzából 1-1 elleni pozíciós gyakorlatok során (ezt a TD elkapást az ESPN Boston egykezes elkapásként írja le). Amendola annyira izgatott lett, hogy felpattant és kidobta a labdát a nézők közé.

LeGarrette Bloutn nem tudta befejezni az edzést, valószínűleg a jobb térde sérült meg. Az edzés közepe felé egy futógyakorlat során történt az eset, majd elég lassan battyogott az öltöző felé. Nagy érvágás lenne a csapat számára ha kiderülne, hogy komoly a sérülés, mivel messze a legjobb futója a csapatnak. Jelentősen túlteljesített a várakozásokon az edzőtábor első hete során.

Bryan Stork és Malcom Brown sem fejezte be az edzést. Nem tudni mi történt Storkkal, de az edzés második felét Dave DeGuglielmo mellett állva töltötte a pálya szélén. Brown bal lába/bokája sérült meg, de miután az orvosi csapat megvizsgálta, nem kötötte be azt, de még jegelésre sem volt szükség. Ráadásul az edzés után beszélt az újságírókkal is, ami általában jó jel.

Az elmúlt napokban előtérbe kerültek a sérülések. 21 játékosra nem számíthattak az edzők sérülés miatt az edzés során, és legalább egy játékost sérült meg zsinórban az 5. edzésen. Ez a szám 6-ra nőhet, ha Blount, Stork vagy Brown nem edz szombaton.

Tyms nem edzett a csapattal az edzés elején, de az oldalvonalról figyelte a többieket, majd a csapattal kocogott. Ezután rehabilitációs gyakorlatokat végzett a szomszédos pályán. Ez volt az első alkalom, hogy ilyet csinált keddi sérülése óta.

Fordította: Tuci-tuci

Forrás: BostonHerald Képek: Patriots.com

Hozzászólások

2015. 08. 09. 02:11
topin
2015. 08. 09. 12:31
loop80
Butler lenyomta Tre Jacksont? Azt megnéztem volna. :)
2015. 08. 09. 13:19
nszgergo
Malcom, szóval inkább Brown jah :)
2015. 08. 09. 16:24
hát, na :S
hajnalban fordítottam :D
2015. 08. 09. 17:05
loop80
Bocs a kekeckedés miatt... ;)

Nyilván elismerést érdemel az itteni munkásságod!
2015. 08. 10. 08:23
nszgergo
2015. 08. 11. 00:32

semmi gond :)
nyugodtan szóljatok csak és nagyon köszönöm
2015. 08. 10. 10:25
FunHun
Halihóóóóó,
Kíváncsi leszek idén a támadófalra --- remélem nem túlságosan kell aggódni amiatt, hogy edzésenként többször is olvasható a beszámolókban, hogy sackelték volna, ha...

Ha TB nem játszhat, nem lenne szerencsés még egy tavalyi első négy meccses szintű támadófallal elbizonytalanítani JG-t. Róla így az olvasható, hogy lassan, lassabban olvassa a védelmet, a lehetséges opciókat, így ha rendszeresen sürgethetik, vagy sackveszély lesz, akkor az sok elhamarkodott passzhoz, esetleg INT-hez vezethet.
2015. 08. 10. 14:22
hepehupa
Ez igaz? "Patriots cut Matt Flynn". Mire számítunk?
2015. 08. 10. 14:40
FunHun
Harmadikszámú QB-nak elég lesz JE11 :)
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 8. nap bejegyzéshez