Menetrend

Edzőtábor 9. nap

2016. 08. 08. 04:10
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Vasárnap is csapaton belüli mérkőzéssel gyakoroltak a játékosok.

Hiányzók: RB Dion Lewis (PUP, ACL), S Nate Ebner (rugby), TE Bryce Williams, LB Jonathan Freeny, G Tre’ Jackson (PUP, térd), RG Jonathan Cooper (láb), C Bryan Stork (agyrázkódás),  RT Sebastian Vollmer (PUP), WR Danny Amendola (PUP, térd és boka) és WR Keshawn Martin

Visszatérő: WR Julian Edelman, RB Donald Brown, TE Clay Harbor

Piros (non-contact) mezesek: WR Chris Hogan, CB Logan Ryan, S Duron Harmon

Megjegyzések: Edelman és Harbor teljes értékű munkát végzett az edzés első részén, így ők biztosan lekerültek a PUP-listáról. A csapaton belüli mérkőzésen azonban nem vettek részt. Ahogyan Nate Washington sem. Freeny, Cooper és Jackson a kondicionáló edzésen vettek részt. Stork a pálya végénél külön gyakorolt.

Észrevételek:

1. Tom Brady kék csapata ismét győzött Jimmy Garoppolo fehér csapata ellen, azonban ez most sokkal szorosabb volt, egy győztes utolsó támadást kellett vezetnie Bradynek és ezzel lett 11-10.

2. Brady 24 passzából ezúttal 13 volt sikeres. Belichick áttette a fehér csapatba Chris Hogant, Martellus Bennettet, Malcolm Mitchellt, LeGarrette Blountot és James Develint a fehér csapatba. Ez az 5 játékos Brady tegnapi 25 sikeres passzából 19-et kapott el. Belichick próbálta annyira megnehezíteni Brady dolgát, amennyire csak lehet, de még így is sikerült nyernie a veterán játékosnak. Brady most is a csere támadófal mögött állt, és az ellene játszó védelemben olyan játékosok voltak mint Dont'a Hightower, Logan Ryan, Duron Harmon, Jonathan Jones, Patrick Chung, Trey Flowers, Vincent Valentine, Shea McClellin és Terrance Knighton.
Brady a győztes támadósorozatban 12 passzából 8 volt sikeres. Két sikertelen átadás pl. Brandon Bolden labdaejtése volt. Egy másik egy a pálya szélére dobott labda volt, mivel Cameron Fleming nem blokkolt előtte. A negyediknél Logan Ryan ütötte el a labdát DeAndre Carter elől a gólterületen. Szóval miután 12-ből 5-tel kezdett (egy INT-tel), Brady majdhogynem tökéletes volt az utolsó támadásban, ahol egy 4 yardos TD-t adott Carternek egy 4. és gól szituációban. Brady ezután egy 2 pontos passzt adott AJ Derbynek.

3. Akik labdát kaptak Brady-től: Carter (6), AJ Derby (3), Chris Harper (2), Bolden (1) és Joey Iosefa (1).

4. Brady a győztes támadásban háromszor találta meg Cartert, Derbyt kétszer (+ a 2 pontos), Harpert szintén kétszer és Boldent egyszer. Bradynek ezen kívül volt két Qb sneakje, harmadik és egyre. Ebből is látszik, hogy mennyire komolyan vette a mai napot is.

5. Garoppolo ezúttal is alulmaradt Bradyvel szemben. 24 passzából 15 volt sikeres, amiből 1 TD lett. Ő a kezdő támadófal mögött játszott és olyan védőjátékosok ellen, mint: Jamie Collins, Devin McCourty, Malcolm Butler, Cyrus Jones, Justin Coleman, Jordan Richards, Rob Ninkovich, Jabaal Sheard és Alan Branch.

6. Akik labdát kaptak Garoppolotól: James White (4), Martellus Bennett (3), Blount (2), Hogan (2), Aaron Dobson (2), Develin (1) és Rob Gronkowski (1).

7. Stephen Gostkowskinak elég rossz napja volt. 3 mezőnygólt is kihagyott egymás után a gyakorlás során, és kihagyott egy 40 yardost is, amit Brady támadásából rúghatott a csapaton belüli mérkőzésen.

8. Jacoby Brissett, aki nem jutott szerephez szombaton, vasárnap Bradyt váltotta a második félidő első támadássorozatában. 2 dobásából 1 volt sikeres Iosefa felé.

9. Boldennek 2, Gronknak 1 elejtett labdája volt.

10. Cedric Thompson labdát szerzett, amikor Brady túldobta Derbyt az első félidő utolsó játékában. McCourty, Collins, Cyrus Jones, Jonathan Jones, Kamu Grugier-Hill és Ryan is elütött 1-1 labdát.

11. McCourtynak is majdnem sikerült labdát szereznie, amikor jól ugrott be egy passz vonalába, illetve Collins is majdnem ellopott egy labdát Gronk elől.

12. Brady egy 20 yardos megoldással majdnem sikeresen teljesített egy harmadik kísérletet a második sorozatában, de Belichick nem volt oda érte, így nem adta meg és a kék csapatnak puntolnia kellett.

13. Cyrus Jonesnak és Malcolm Mitchellnek volt egy kis nézeteltérése egy futójáték után. Jones elütötte Mitchell elől a labdát az előző játéknál. Mitchellnek sokszor gyűlt meg a baja Jonesszal a nap folyamán, aki sikeresen meghiúsította több elkapását is. Ugyanakkor Jonesnak sem volt tökéletes napja, ugyanis elejtette a labdát a kickoffnál, ami meglepő módon egy punt volt. Kemény hete volt Jonesnak a punt utáni labdák elkapásánál.

14. Brady csapata vette át a vezetést 3-0-val a harmadik támadósorozat kapcsán, ami 7 futásból állt. Az első 6 alkalommal Tyler Gaffney futott.

15. LaAdrian Waddle ma is mint csere bal tackle gyakorolt, ahogy az edzőtábor során sokszor, ami 2 dolgot jelenthet. 1: Marcus Cannon biztonságban van, mint harmadik tackle, mivel van gyakorlata ezen a téren, 2: a Pats valószínűleg ennek a szezonnak is 4 tackle-vel megy neki. Cannonnak volt egy kisebb jobb kar sérülése az edzés során, úgyhogy a következő napokban kérdéses, hogy fog-e edzeni. Ha ki kell hagynia, akkor meglepetés volna, ha nem Waddle lenne a jobb tackle.

16. Gostkowski kihagyott mezőnygólja sokba került a csapatnak, mivel egy jó Ryan Allen punt után az 1 yardos vonalról kezdhetett a csapat.

17. Garoppolo első 6 passzából 1 volt sikeres, ezután 18 passzából 14.

18. Bennettnek volt egy nagyon szép elkapása Garoppolo TD-t érő támadássorozatának elején. Bennett is zárta ezt a támadást, mivel megverte McCourtyt és ez egy 5 yardos TD-t ért. Garoppolo 6 passzából 5 sikeres volt ebben a támadássorozatában, az egyetlen sikertelen átadás egy Gronk labdaejtés volt. Gronkowskinak ez már a 4. elejtett labdája volt az edzőtábor során.

19. Vincent Valentine ma is jól ért oda az irányítókhoz. Markus Kuhnnak sikerült elérnie, hogy Brady eldobja a labdát, mivel túl közel ért hozzá.

20. Shaq Mason kezdő jobb guardként dolgozott Garoppolo előtt.

21. Vinnie Sunseri véletlenül kiütötte Gaffneyt.

22. Develinnek befújtak egy rossz indulást.

23. Grugier-Hillnek volt egy szép megmozdulása, amikor kiütötte a labdát Bennett kezéből.

24. Brady nem volt boldog, ahogy Harper megfutott egy utat, nem is lett sikeres a passz. Ez volt a második alkalom, amikor Brady leszúrta Harpert, amiért rosszul futott.

25. Brady és Edelman a mérkőzés során kétszer is külön vonult és gyakorolt. Egyszer, amikor Brissett állt be Brady helyett, másodszor pedig amikor Garoppolo volt a pályán.

Forrás: Boston Herald

Hozzászólások

2016. 08. 08. 08:25
Croaker
21. Vinnie Sunseri véletlenül kifejtette Gaffneyt.

Kifejelte? :)
2016. 08. 08. 19:42
fogalmam sincs mit akartam írni :D
2016. 08. 08. 12:08
Tibi Twelve
na gúdel jól megszervezte a szezonkezdetet :-) állítólag Tom azért nem ment Rioba Gisellevel, hogy elbaszhassa a füvet Cantonban
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 9. nap bejegyzéshez