Menetrend

Edzőtábor 9. nap

2018. 08. 04. 20:57
Szerző: balimate
Kategória: Hírek, Edzőtábor

A szombati edzésnap összességében eseménytelen volt, kivéve, hogy Bill Belichick az edzés végén felküldte a csapatot a dombra egy felhőszakadás közepén. Ez az edzésnap a speciális egységre és a speciális meccsvégi szituációkra volt kihegyezve. Ez egy könnyedebb iramú edzés volt, főleg Tom Brady számára.

Hiányzók:RB Sony Michel (kisebb térdsérülés, sorban a harmadik kihagyott edzése), OL Marcus Cannon (neki is szintén a harmadik kihagyott edzésnapja), OL Jason King (második kihagyott edzésnapja), LB Marquis Flowers (megszületett a gyermeke)

Új játékos: WR Eric Decker (első edzése a csapattal) (videó)

Visszatérők: WR Kenny Britt (részt vett a pozíciós gyakorlatokon, de a csapatgyakorlatokon már volt a pályán). WR Malcolm Mitchell teljes felszerelésben kezdte el az edzést, de a bemelegítés után ismét csak kondicionális edzéseket végzett az alsó edzőpályán. Trey Flowers is visszatért a pályára, miután a pénteki edzésen elhagyta a pályát.

Britt

PUP lista: S Nate Ebner, CB Cyrus Jones, CB Jonathan Jones


Észrevételek:
 • QB Tom Brady külön gyakorolt TE Rob Gronkowskival, WR Philip Dorsett-tel, WR Julian Edelmannel és az WR Eric Deckerrel, amíg a csapat többi része a speciális egységre/technikára fókuszált.

  Decker

 • Az elkapó edző Chad O’Sea folyamatosan jelen volt Eric Decker mellett az egész gyakorlás alatt.

 • Brady és Decker pár percet beszélgettek azután, hogy befejezték a különgyakorlást.

 • Decker ma még nem lépett pályára a védelem ellen, hiszen a veterán elkapó még csak egy napja tartózkodik a csapatnál. A játékos frissnek látszik, jól futott és eredményesen kapta el a labdákat az első Foxborough-i edzésnapján.

 • Julian Edelman nagyon frusztráltnak tűnt a mai edzésnapon. Mai napon három elejtett labdája volt. A második ejtés után „megtalálta” magának a falat(kerítést). A harmadik után pedig magával ordítozott.

 • CB Eric Rowe mai edzésen bekerült a slotba. Ebben a felállásban CB Jason MCourty állt fel CB Stephon Gilmore túoldalára.

 • Rengeteg punt/punt visszahordás volt szombaton. Az újonc P Corey Bojorquez többször lenyűgöző erőt mutatott a puntok során. A srácnak masszív lábai vannak. Viszont egyelőre inkonzisztens a teljesítménye a labdaelhelyezéseket tekintve. A Patriots valószínűleg használni fogja őt az előszezon mérkőzések alatt, hogy megnézzék a teljesítményét élesben is.

 • WR Riley McCarron elejtett egyet Bojorquez puntjai közül. A másodéves játékosnak muszáj helytállnia, mint punt returner, ha el akar csípni egy helyet a rosteren.

 • Az újonc CB Duke Dawson és az LB Christian Sam kicsit összeakaszkodtak a punt gyakorlat alatt.

 • Az újonc QB Danny Etling gyakorolhatott az edzés végi 11-11 elleni gyakorlat során. Brady és a kezdők már nem vettek részt ebben a gyakorlatban.

  Etling

 • Etling sikeresen passzolt többek között az újonc WR Braxton Berriosnak, TE Ryan Izzonak és RB Ralph Webbnek. Ryan Izzo hihetetlen módon, egy kézzel kapta el a labdát, mielőtt a ő maga földet ért volna. Ez volt a nap játéka.

 • Megjegyzendő, hogy a veterán RB Mike Gillislee is több lehetőséget kapott a 11-11 elleni gyakorlatban. Azért fontos ezt kiemelni, mert péntekig három edzésen viselte a non-contact vörös mezt egy ismeretlen sérülés miatt.

 • A mai edzésnek két vendége volt, Ty Law és Rob Ninkovich személyében. Law beszélgetett kicsit a safety edző Steve Belichickkel mialatt a safetyk munkáját figyelte.

Négy egymást követő edzésnap után a játékosok végre pihenhetnek, hiszen a csapat vasárnap nem art edzést.

Forrás: Boston Herald / 247sports.com / Patriots.com

Hozzászólások

2018. 08. 05. 00:06
hopi46
Csak nem Decker megjelenése frusztrálja JE-t?

Giliszta lehet, hogy mégis kelleni fog, ha Michel hosszabb időre kiesik?
2018. 08. 05. 00:29
cspeti98
Nem valószínű, kb. a roster helyért harcol. A 11 vs. 11 alatt a 3. csapattal dolgozott.
2018. 08. 05. 12:24
balimate
Meglepődnék ha a Michel,Burkhead,White,Hill,Bolden tengelyből bárkit is kiszorítana.
2018. 08. 05. 13:12
InfiniteLoop
Lehet, hogy tévedek, de mintha valami olyasmi lenne, hogy amíg el van tiltva, addig amúgy sem foglalja helyet az 53-as rosteren, tehát nem feltétlenül kell augusztusban dönteni a sorsáról.
Szóval JE-nek nem most kell a csúcson lennie, hanem szeptemberben, mert megtartani, kirakni, vagy elcserélni ráérnek akkor is. Sőt, szerintem a csereértéke szeptember végén jóval nagyobb, mert akkor már minden csapatban az 53-as rosterekről hullanak az emberek. De persze a legjobb az lenne, ha ő lenne az MVP a jövő februári super bowl-on, ahol a Pats újabb gyűrűjét szerzi meg. ;)
2018. 08. 05. 17:22
hopi46
Tavaly is 5 RB-ünk volt, ha Michel kiesik, azért Giliszta talán jobb mint Webb. :)
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 9. nap bejegyzéshez